Командата на Лунните Операции е нападната от групата Орион – Галактическата федерация е в паника

Автор: Няма коментари Сподели:

От нас зависи дали ще изберем трансхуманистична времева линия или органична такава.

Авто-превод

Отделно


Доколкото разбираме ще очакваме да се появи спасител с трансхуманистичен мозъчен имплант в ръката. Ще се опитва да ни кандардисва за този чип. Ще ни баламсоват че идва група от ИЗ в нашата Слънчева система, които искат да ни заробят, и ще цитират библията разбира се.

Има хиляди сателити на Илон Мъск със лазерни излъчватели, които ще създават неща от проекта Синият Лъч. Много хора ще полудеят и ще се уплашат, и ще последват грешната група. Всичко това допира до нашия избор какво да приемем – трансхуманистичната линия или органичната духовна линия. И двете линии имат предизвикателства. Но не бива да бъдем измамени от ангелски същества идващи на земята и предлагащи ни мозъчни чипове.

Групата Орион е изтласкана отвсякъде и е притисната в ъгъла (Слънчевата система) и както укитата ще се бие до последната персона (да не казваме човек, защото те не са човеци).

Идва „Комбайнът“ на позитивните ИЗ, където се събират и съхраняват душите на всички зли същества във вселената. Еми (от Зулу) съдейства на групата от Андромеда и на Глобалната Лига. Оръжието му продължава да действа като основния принцип от Айкидо.

Разкритието удари на камък и нищо повече не се чува и не се очаква нищо повече да излезе оттам.


Забравихме нещо важно.

Негативните ИЗ са използвали луната като защита от слънцето по време на слънчевата светкавица. Тя точно пасва по диска на слънцето. Тези същите ИЗ ще направят този трик и сега! Но нейната помощ така или иначе ще бъде частична.

https://bgprevedi.com/loc-invaded-by-the-orion-group-galactic-federation-panicking-27178-2/

Предишна статия

В PCR-тестовете има нано-частици – био-оръжие!

Следваща статия

Този луд, луд свят…

Други интересни