Световната революция се задава, докато хората на планетата се събуждат

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Четете Фулфорд с голяма доза сол [<>] | Англ | Рус_текст | Рус_глас | БГ-пидиеф

В много страни има признаци, че е в ход някаква световна революция. Те включват борбата за власт в Китай, бунтовете в Иран, военната мобилизация в Русия, обявяването на война от Тексас, кралските вълнения в Обединеното кралство и много други. Всичко това сочи към някакво историческо световно събитие от тип „черен лебед“, вероятно през октомври.

[V1] (Иранските протести се влошават)

Да започнем със събитията в Китай. Интернетът беше пълен със слухове, предизвикани от доклада на Дженифър Зенг, свързан по-долу.

Арестуван ли е Си Дзинпин след военен преврат? Трима високопоставени служители срещу Си са осъдени на смърт

Авто-превод

Отделно

Проверихме Зенг и се оказа, че тя е член на култа към Фалун Гонг, управляван от Държавния департамент на САЩ от хазарския мафиот Елиът Ейбрамс. Въпреки това докладът изглеждаше много достоверен. Той показва видео на 80-километров военен конвой, който се движи, за да обгради столицата Пекин.

Отбелязва се, че е имало голяма среща на китайски военни командири, която не включва Си Дзинпин, номиналният ръководител на китайската армия. Двамата свързани с военните членове на Политбюро на срещата много необичайно не споменаха Си в изказванията си.

Освен това висш генерал от Севера, за когото се предполагаше, че е бил уволнен от Си, седеше на предния ред на срещата. Освен това Си очевидно бързо изостави срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество в Узбекистан и побърза да се върне в Китай, но оттогава не е бил виждан публично.

В Китай има истински разрив във властта между военно-разузнавателната група около Дзян Дзъмин и групата около Си Дзинпин. Няма съмнение, че между двете групи се води голяма борба за власт.

Тази около Си иска да го направи доживотен диктатор на голямото събрание на Китайската комунистическа партия, което се провежда веднъж на пет години през октомври. Другата се противопоставя яростно на Си и култа към личността около него. Източник от азиатското тайно общество, близък до Си, ни увери, че слуховете са неверни и Си е добре. Нашите източници, близки до Дзян, не отговориха на съобщенията ни.

Последното нещо, което отбелязваме, е, че ходът срещу Си се случи, след като той отказа да се срещне с агента на хазарската мафия, представящ се за папа Франциск в Казахстан. Папата присъстваше на „световна религиозна конференция“ в бъдещата световна столица на ХМ – Астана. Ето снимка от концерт на тази среща, изпратена ни от полското разузнаване.

Масонски концерт

Във всеки случай не може да има съмнение, че китайското правителство е атакувано, защото казва на света неудобни истини за реалните резултати на Запада.

В последния пример Китай обвини САЩ в незаконна кражба на 80% от сирийското производство на петрол, като при това повече от 14 милиона сирийци имат остра нужда от хуманитарна помощ след години на западните санкции.

Американските намеси след Втората световна война
Атаки с бомби, саботаж, опити за смяна на режимите

Нашият съвет към китайците е да открият кой плаща огромни подкупи за широкото използване на измамническите PCR-тестове и ги използва, за да се опита да превърне Китай в гигантска животинска ферма.

[V2] (Нови карантинни лагери в Китай)

Които и да са те, те трябва да бъдат отстранени от всички позиции във властта и контрола върху парите.

Призоваваме иранските власти да направят същото и да арестуват всички пробутвачи на пандемията. В над 80 града се провеждат бунтове, докато върховният лидер аятолах Али Хамейни е критично болен. Източници от иранското кралско семейство казват, че Хамейни е агент на Ротшилд и смъртта му ще предложи шанс за сваляне на управлението на ХМ. Въпреки това, тъй като срещу бунтовниците е стреляно от полицаи на мотоциклети, всяко сваляне вероятно ще бъде кърваво.

Сега нека да разгледаме ситуацията в Русия, където президентският аватар Владимир Путин нареди първата военна мобилизация на цивилни след Втората световна война. Източници от руската ФСБ казват, че мобилизацията е била задействана, защото добре въоръжена и добре обучена военна група, водена от офицери от НАТО, е нападнала техните сили в Украйна. Руснаците казват, че са мобилизирани 300 000 допълнителни войници, докато различни западни източници определят броя им близо до 1 милион. Русия също така организира плебисцити, за да направи териториите в Украйна, които тя контролира законно, част от Русия. Това би превърнало атаката срещу тях в легитимен казус за война или повод за война.

[V3] (Русия няма да допусне грешки отново)

Полското разузнаване потвърждава, че голям брой британски и американски войници са били разположени в Полша в отговор на руския ход. Източници от МИ6 казват: „Ние никога не бихме коментирали нашите войски, нито тяхното местоположение [но] Руско-украинският пожар е в ескалация, така че ще има обща мобилизация от страна на НАТО в близост, разбира се… всичко това е силно оркестрирано, за да доведе до пълна тотална ударна термоядрена война до 2025 г.“ (*МИ6)

Новата карта на Русия-Украйна

След това нека да разгледаме ситуацията в Тексас, където днес губернаторът Грег Абът издаде изпълнителна заповед, определяща мексиканските наркокартели като терористични организации и инструктира Департамента за обществена безопасност на Тексас (DPS) да предприеме незабавни действия, за да осигури безопасноста на тексасците. „Това е много важно. Колко (хора) са наясно, че един губернатор може да обяви война?“ отбелязва източник от ЦРУ. „Това отваря път за

намеса на военните. Дойде време за действие“, добавя източникът. Нашите собствени източници в Аризона отбелязват, че голям брой китайски и руски мъже на военна възраст са влезли в САЩ под прикритието, че са членове на мексикански картели, което определено би било повод за война.

Губернаторът също изпрати писмо до президента Джо Байдън и вицепрезидента Камала Харис с искане за постановяването на федерални терористични класификации за картела Синалоа и картела „Ново поколение“ в Халиско, както и други картели, произвеждащи и разпространяващи смъртоносния фентанил. Това означава, че ако Байдън и кабалистите на Рокфелер, които му дърпат конците, не направят нещо относно ситуацията с отворените граници, това може да предизвика гражданска война.

[V4] (Губернаторът Абот обезопасява границата)

Източници на NSA казват, че 70% от американците сега са това, което преди се наричаше „теоретици на конспирацията“, което прави страната узряла за революция или гражданска война. (*NSA)

Въпреки опитите на ХМ да отвлече вниманието на хората с въпроси като Украйна и абортите, проучванията на общественото мнение показват, че повечето американци са много по-загрижени за престъпността и падащия стандарт на живот; както и трябва да бъдат. Скорошно проучване показа, че инфлацията е намалила средния доход на американско домакинство с $11 500 през последната година.

[A1] ()

Една гражданска война в САЩ вероятно ще включва войски от християнския среден Запад и Тексас, движещи се срещу доминираните от ХМ щати като Ню Йорк и Калифорния.

Такъв ход би бил необходим, за да се въздаде най-накрая справедливост на масовите убийци-педофили, които контролират тези щати, както и фалшивия режим на Джо Байдън.

В най-новото доказателство за това сенаторът от щата Аризона Дейвид Фарнсуърт обвини Департамента за безопасност на децата в Аризона, че е предал повече от 550 деца на глобални трафиканти на сексуален трафик и събирачи на адренохром.

[A2] ()

За справка вижте снимката по-долу на най-добрия приятел на Опра Уинфри, Божествения Джон, сатанински насилник на деца и господар на секс роби.

Най-добрият приятел на Опра Уинфри

САЩ не са сами. Канада също е близо до свалянето от власт на открито престъпния и широко презиран министър на престъпността Джъстин Кастро.

[V5] (Джъстин Кастро наруган от англичанин)

Срамните лудории на Джъстин Кастро в Обединеното кралство

Има също така признаци на някаква масивна борба, протичаща в Обединеното кралство между роялистите и гностичните илюминати против управлението на кръвната линия. В ехото от английската гражданска война членовете на парламента бяха видени да се кълнат във вярност към крал Чарлз, а не към крал Чарлз III.

[A3] (Крал Чарлз)

Това означава, че имаха предвид крал Чарлз I, който беше екзекутиран, след което Англия за кратко стана република.

Видяхме и много други необичайни неща, случващи се в Обединеното кралство, като телевизионни репортажи, че кралица Елизабет II е мъртва от 4 години и публични появи на „крал Чарлз III“ без никакви кралски регалии. Източници от руската ФСБ също отбелязаха, че много актьори са били забелязани на погребението на кралицата, играещи роли на роднини или приятели на кралицата.

3 фалшиви роднини на кралицата на погребението
Без царски одежди

[V6] (Sky News: Кралицата лежи в (?) състояние за 4 години)

Ето какво каза за ситуацията една тайна кралска особа, който играеше ролята на кралица Елизабет през последните няколко години:

„Чарлз Първи защитава божественото право на управление на кралете и се противопоставя на конституционната монархия, както правя и аз. Аз подкрепям абсолютната монархия и кралското военно управление, включително кралския прерогатив. Чарлз в крайна сметка загуби главата си от поражение. Има толкова много неща, които не мога да кажа, [но] направихме много задълбочени проверки на новия крал и мога да потвърдя, че той няма никаква ръка, действие или участие в смъртта на покойната си съпруга Даяна.“

Нашият личен съвет към този човек беше, че за да се запази монархията, би било препоръчително да се премине към по-обичан символ от Чарлз. Във всеки случай, тъй като недостигът на гориво и други проблеми нарастват, една нарастваща нестабилност в Обединеното кралство изглежда вероятна през следващите месеци. (*КО)

Нестабилност има и в други части на Западна Европа. В Италия лидерът на постфашистката партия „Братята на Италия“, Джорджия Мелони, пое властта, отбелязвайки най-голямата политическа промяна там след падането на Мусолини. Мелони е близка до бившия премиер Силвио Берлускони, за когото италиански източници от П3-масоните казват, че е бил добър приятел на Владимир Путин (от преди да бъде заменен с аватар). Това означава, че Италия, Унгария, Полша и Швеция изпаднаха от контрола на ЕС, както вече се случи с Обединеното кралство.

[V7] (Спуска се знамето на ЕС в Италия)

Урсула фон дер Лейен, неизбраният лидер на ЕС, заплаши Италия, като каза, че „имаме инструментите“ да контролираме непокорните страни, „както показахме с Унгария и Полша“.

[V8] (Шефът на ЕС говори глупости)

[A4] ()

Тези „инструменти“ се отнасят главно до контрола на парите. Агустин Карстенс, ръководител на контролираната от ХМ Банка за международни разплащания или централната банка на централните банки (BIS), води борбата за замяна на всички пари в брой с цифрови валути на централната банка (CBCDC), като казва „с пари в брой не знаем кой използва банкнота от 100 долара, но със CBDC, централната банка ще има абсолютен контрол, който ще определи използването.

[V9] ()

ХМ бързат да увеличат контрола си върху парите отчасти поради продължаващите последици от фалшивата пандемия и от крайно реалните престъпления с ваксините, които я придружаваха.

Това е докладвано обстойно другаде, така че ще отбележим само че един от главните пробутвачи на ваксините, аватарът и главен изпълнителен директор на Pfizer, Алберт Бурла, обяви, че отново има Covid, за втори път от 40 дни, доказвайки, че ваксината работи отлично.

Алберт Бурла има ковид отново

„Той отново беше задържан от белите шапки / алианса, изглежда. Или неговият клонинг отново е повреден и се нуждае от ремонт“, коментира източник от Мосад.

[A5] ()

Това може би е причината централната кабала, Световният икономически форум сега да се опитва да представи цялата „пандемия“ като „упражнение“. Те публикуваха статия, в която се казва, че блокирането за COVID, социалното дистанциране, проследяването на контактите, маските и ваксините са „тест“, за да видят дали ние ще приемем „социалната отговорност“ за „проследяването на личните въглеродни емисии“.

Ковид-19 беше само проверка

[V10] (Великият глобален локдаун)

[A6] ()

Други топ-лидери на ХМ изглежда признават поражението си. Изпълнителният директор на BlackRock Лари Финк каза, че руската инвазия в Украйна „е сложила край на глобализацията, която преживяваме през последните три десетилетия“.

[A7] () (*У, 24.03.2022)

Сега също така получаваме все повече публични признания, че това, което наистина се случва, е битка срещу „падналите ангели“. Нашите собствени езотерични източници ни казаха, че сме свидетели на края на война, която бушува в продължение на много хиляди години срещу сатанински войски, които правят последната си битка на тази планета. Ето защо земята е под карантина.

„Кукловодите на ХМ правят всичко възможно да комуникират с падналите ангели – сатанинските същества“, съгласява се източник от Мосад. „ЦЕРН вече признава, че комуникират със „СУБЪЕКТИ“ от другата страна“, потвърждава авторът Антъни Пач.

[V11] (ЦЕРН е свързан с другата страна)

И така, в тази езотерична бележка завършваме с най-новите доказателства за извънземните посетители на тази планета.

1. Неидентифициран въздушен феномен (UAP) се вижда от тълпата и впоследствие изчезва [V12]

2. Възможен прикрит кораб-майка

3. Тунел в Зоната 51 и активни операции на UAP [V13]

4. Извънземни кораби излитат бързо [V14]

Надяваме се, че скоро всички ние ще можем да се возим на летящи чинии, за да посетим други планети, след като карантината на нашата планета бъде премахната.

Докато това се случи обаче, концентрирайте се върху освобождаването на реалния свят, който изпитвате със собствените си сетива, а не на цифровите светове, виждани на екраните.


Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


*МИ6 – Ето истинското лице на МИ6, те изплюха камъчето. А се борели за премахване на хазарската мафия. Точно обратното! Те СА КРЕПОСТ НА ХАЗАРСКАТА МАФИЯ! Ако хазарската мафия се откажеше от Украйна, т.е. задния двор на Русия, войната щеше да бъде доста кратка, и нямаше да има възможност за ескалация към ядрена война. Напуснете Русия и я молете за мир, шибани хазари! МИ6 работи за благото на ХМ, и отвреме-навреме лъже че работи срещу нея!

*NSA – Още един пример за това, как едно изявление ни дава възможност да определим на чия страна са NSA. Те, ЦРУ и ФБР са ОПРЕДЕЛЕНО на страната на ХМ!

*КО – А това е пример че авторът не вярва много на това изявление, затова дава внимателен съвет.

*У – На 23.04.2022 Лари Финк призна това. Още едно потвърждение че У е ключова за новия глобален световен ред! Явно тя е центърът, откъдето са имали превид да управляват планетата. Великата Хазария.

https://bgprevedi.com/world-revolution-looms-as-the-people-of-the-planet-wake-up-27024-2/

Предишна статия

Кирил Кирилов: Магура – тайните послания от древността

Следваща статия

Не гласувайте, защото създавате невидим контракт, узаконяващ тяхната престъпна власт!

Други интересни