Медитация Виолетов пламък (Актуализирана през септември 2022 г.)

Автор: Няма коментари Сподели:

Виолетовият пламък е невидима духовна енергия. Ревитализира и ободрява телата ни и преобразува отрицателната енергия в положителна. Трансформирайки негативните мисли и чувства, виолетовият пламък осигурява платформа за изцеление.

Силата на преобразуване е специфично качество на виолетовия пламък, което, когато бъде призовано в действие, променя всичко, с което контактува, в по-високо и чисто състояние.

Медитацията с виолетовия пламък е създадена с цел да пречисти всички дисонансни енергии, така че нещата да могат да бъдат в хармония, за да помогне за постигането на най-положителната времева линия на Възнесение за планетата Земя.

След като Силите на Светлината изчистват повърхността на планетата с пълна скорост, вече има Светлина, която блести през пукнатините в Матрицата. Можете да помогнете на тази Светлина, като пречистите повърхността на планетата с медитацията Виолетовия пламък:

http://2012portal.blogspot.com/2022/09/chimera-situation-update.html

Можете да правите тази медитация по всяко време.

Отделно

Инструкции (Предложената продължителност на тази медитация е 15 минути):

1. Използвайте своя техника, за да установите в себе си релаксирано състояние на съзнанието.

2. Призовете Виолетовия пламък от неговия първоизточник да прочисти вашето енергийно поле от всякакви смущаващи енергии. Помолете го да създаде мощен кръг на защита около вас, докато медитирате. Дръжте кръга активен през останалата част от деня.

3. Заявете намерението си да използвате тази медитация като средство за балансиране на всякакви дисхармонични енергии, за да се подпомогне постигането на най-позитивната Времева линия на Възнесение за планетата Земя.

4. Визуализирайте колона от виолетова светлина, излъчвана от Космическото Централно Слънце, която след това се разпределя към Централните Слънца на всички галактики в тази вселена. Визуализирайте как тази светлина влиза през Галактическото Централно Слънце, преминава през нашата Галактика, влиза в Слънчевата ни система и преминава през всички същества на Светлината в нашата Слънчева система, през всички същества на планетата Земя и през вашето тяло до центъра на Земята.

5. Сега визуализирайте как Виолетов пламък обхваща цялата планета и изчиства енергийните вихри и енергийното поле на физическо, плазмено, етерно, астрално, ментално и каузално ниво.

6. Визуализирайте как цялото човечество е вдъхновено и упътвано, като всеки човек има своя лична връзка със своята Душа и с Източника, като е в перфектен баланс на своите вътрешни мъжки и женски аспекти.

7. Визуализирайте как хода на събитията на планетата Земя се измества във възможно най-позитивната времева линия, отдалечавайки се от всички епидемии, от всички войни, от всякакво глобално господство. Визуализирайте как Виолетовата светлина изцелява всички неравенства, отстранява всичката бедност и донася изобилие на цялото човечество. Визуализирайте началото на нов велик космически цикъл на Ерата на Водолея, който носи чиста Светлина, Любов и Щастие на всички същества на Земята.

8. Накрая заземете енергията си в центъра на Земята, което е за вашия личен Баланс и Защита. Това също така създава котва или линия за връзка, по която Виолетовият пламък може да тече постоянно, даже след медитацията.

https://bgprevedi.com/violet-flame-mediation-26991-2/

Предишна статия

В РУСИЯ СТАВА СТРАШНО!

Следваща статия

БОГ ИЗТОЧНИК И ТВОРЕЦ и вие сте малки сътворци проявени в телата на живородени мъже и жени

Други интересни