Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Автор: Няма коментари Сподели:
Здраве (в синьо). Ние се опитахме да ви предупредим, но вие не ни послушахте. Крачат по „чистокръвни“

Не гласувайте, защото създавате невидим контракт, узаконяващ тяхната престъпна власт!

Неявяването за гласуване е форма на гражданско неподчинение

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

213-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Официална сводка на МнО на РФ, без превод

Отделно


Юри Подоляка, без превод

Войната в Украйна (23.09 – 24.09.22) – Битката за Красни Лиман

Отделно


Държавната дума оцени високо предложението на Кадиров за мобилизиране на 50% от силите за сигурност (което прави около 2.5 милиона души)

Включването на обучените и подготвени в защитата на страната хора е правилна идея, но не бива да се стига до крайности по този въпрос. Така депутатът от Държавната дума Султан Хамзаев коментира предложението на ръководителя на Чечения Рамзан Кадиров да се мобилизират 50% от служителите на руските правоохранителни органи.

„Смятам, че тези думи имат дял от правилния акцент, смятам, че най-подготвените и обучени хора трябва да се занимават с отбраната, със защитата на страната, това е железобетонен факт“, каза парламентаристът.


Саня от Флорида

БИТКАТА за Лиман!

Авто-превод

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Слънчеви изригвания, климат, земни цикли, магмени изригвания

Авто-превод

Отделно


Председателят на Европейската комисия заплашва Италия в навечерието на изборите, казва, че Брюксел има „инструменти“, ако грешните партии спечелят

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен е обвинена в намеса в изборите, след като заплаши да използва „инструменти“, ако бъде постигнат грешен изборен резултат на националните избори в Италия, които трябва да се проведат тази неделя, 25 септември.

Както GMM пише, еврозоната има проблеми с главно П.

Електрическите изпълнения на Джорджия Мелони на политически митинги я накараха да стане първата жена министър-председател на Италия на изборите в неделя. Тя също така ще бъде първата, която ще проведе кампания със символа на пламъка, напомняйки за бившия фашистки лидер Бенито Мусолини.

Перспективата харизматичен националист да поеме властта без почти никакъв опит в управлението изнервя инвеститорите и служителите. Италия, разбира се, се бори с последиците от най-сериозния конфликт в Европа след Втората световна война. Но страната се носи по течението от години, борейки се да намери формула, която да отключи потенциала й, като същевременно остане вярна на своята идентичност.

– Блумбърг

Фон дер Лайен добави, че същите тези инструменти вече се използват срещу Унгария и Полша.

„Ще видим резултата от вота в Италия“, каза фон дер Лайен.

„Ако нещата тръгнат в трудна посока – и говорих за Унгария и Полша – имаме инструментите.“

Фон дер Лайен направи коментара, след като журналист от Принстънския университет в САЩ каза, че на изборите в Италия има кандидати, „близки до Путин“, и я попита как ще реагира ЕС, ако те бъдат избрани.


Губернаторът на Канзас отново отстъпва, казва, че мъжете трябва да играят в женския спорт

Kansas Gov Laura Kelly


Зловещият Байдън смая публиката: „Тя беше на 12, аз бях на 30 – връщаме се много назад“

Biden recalls story when he creeped on 12 year old girl

Президентът Джо Байдън изуми зрителите в петък, когато посочи една жена в тълпата и заяви, че е имал връзка с нея, когато тя е била само на 12 години.

„Трябва да ме поздравиш“, каза Байдън по време на реч пред Националната образователна асоциация във Вашингтон, окръг Колумбия. „Върнахме се много назад. Тя беше на 12 – аз бях на 30. Но така или иначе тази жена ми помогна да свърша ужасно много.


Русия подписва проектозакон за използване на биткойн за международна търговия

Руската централна банка и Министерството на финансите подписаха проектозакон, позволяващ плащания в биткойн и криптовалута за международни търговски уреждания, според руските новини.

Законопроектът „като цяло описва как може да се закупува криптовалута, какво може да се прави с нея и как могат или не могат да се правят трансгранични сетълменти (уреждания)“, обяви заместник-министърът на финансите Алексей Мойсеев.

https://bgprevedi.com/24-09-2022-26955-2/

Предишна статия

Проф. Иво Христов: Ние се движим много бързо към ескалация на конфликта, който ще засмуче Европа

Следваща статия

ЕС се Разпада от Санкциите си Срещу Русия

Други интересни