БОГ ИЗТОЧНИК И ТВОРЕЦ и вие сте малки сътворци проявени в телата на живородени мъже и жени

Автор: Няма коментари Сподели:

От парламентарно робство и ДЕМОНокрация до същества живеещи по КОНИте на вселената. Изберете будни!

Отделно

Системите за управление чрез камшик или ДЕМОНкрация от памтивека са системи за управление на роби, сегашните роби са модерни и съвременно успани коне с капаци, дойде време за събуждане и осъзнаване на вселенския факт, че сте духовни искри произлезли от източника на всичко и всички, и като произлезли от БОГА ИЗТОЧНИК И ТВОРЕЦ и вие сте малки сътворци проявени в телата на живородени мъже и жени, притежаващи свободна воля и безкраен съ-творчески потенциал, както източника си.

Щом стъпите на платформата за преживяване и себепознание каквато е Земята, по вселенско и божествено право притежавате и процент от всички нейни ресурси докато сте на нея, които за съжаление Ви биват заграбвани от банда галактически пирати самонарекли се елит (по същество кръвни линии или чисти аватари на древни извънземни похитители от Орион, Сириус, Еридан 1132, Нибиру и други места).

СЕГА от вас се иска да изберете, в затвор и под управление на демони въплътени или облечени в холографски тела ли искате да живеете и според техните обслужващи ги порядки (заКОНИ=зад’КОНИ в случая пладнешките им заКОНИ на морското и римското право, като да знаете, че ***КОНИ са универсални вселенски права за божествени същества***) с двойните им стандарти ИЛИ искате да си върнете живота, отреден ви от ИЗТОЧНИКА, който е според естественото право т.е. КОНИ’те на вселената, и нищо по-малко или повече.

Според КОНИ-те вие имате неотменима свободна воля, право на собственост и ресурси по рождение на дадена планета от вселената и никой не може да ви отнеме това, освен ако вие не се съгласите. По лошото е, че незнанието не е оправдание, а мълчанието е знак на съгласие и според заКОНИте и според КОНИте.

И тук идва голямата измама в която живеете до момента, елита познава КОНИте и затова винаги ви ПОКАЗВА и пита, явно или завоалирано, чрез документи (като акта за раждане, паспорта, банкови документи, нотариални договори, клипове, официални изяви, песни, филми, концерти и медиите), а ВИЕ се съгласявате подписвайки, гледайки безучастно, като за удоволствие филмите и концертите им пълни с техните намерения какво ще правят с вас, така беше досега, защото вярвахте, че това е добре и нямате друг избор, че реакцията към показаното ви не е важна, но тя Е!!!

Ето да ви подсетя как бяхте питани https://www.bitchute.com/video/ld59ux9Clmwq/

Ако изберете първото продължавайте си както досега, ако е второто – престанете да сте съучастници и правете нужното, за да се събуждате, да помагате и на околните, изразявайте редовно гласно и с действия избора си, задавайте въпроси отвъд обичайното, медитирайте в сърцето, четете и гледайте всичко идващо отвъд цензурата, което ви дава светлина за истинската ви природа, права, начини да просперирате извън сатанинската система и заКОНИте и.

Дръжте се и живейте себеосъзнато, сплотено, изразявайте свободната си воля, отстоявайте я и знайте, че звездните пирати в лицето на сегашния сатанинснки елит и потомците им 100% се съобразяват с КОНИте на вселената ИЛИ изчезват от играта живот!


Падат ли камъните от небето? – рядко, а падат ли хората от вакЦините, о да, все по-често и брутално

Отделно

Тровенето, войната, локдауните, сиктертификатите и репресиите са за да ви принудят да се бодете, а искат да се бодете, за да ви вкарат нано-интерфейса и свържат с изкуственият им интелект, междувременно ви променят и маркират ДНК-то с белега на звяра или Сатана(666), още по-лошото идва с това, че хакнати с тази технология ставате лесни за дистанционно управление и обсебване от демонични същности, и това вече става по цял свят.

Падналите в тези Луцифериански капани стават тотални роби и енергийна храна на демони за еони. Гледайте, за да знаете, знайте за да действате адекватно и изборите ви да са все по-осъзнати.

Вие сте божествени създания, но за да останете такива трябва с цената на живота си тук да опазите чистотата на кръвта и генома си; също сте на тази платформа земя, за да се учите как да си възвърнете свободата и суверенитета, като ги отстоявате на всяка цена, а не ги предавате при първа възможност, и срещу празни обещания, малко временни привилегии и/или материални придобивки.

Тук ще видите истината такава каква то е, пъстра и често много, ама много тегава.

https://bgprevedi.com/kalin-25-09-2022-26983-2/

Предишна статия

Медитация Виолетов пламък (Актуализирана през септември 2022 г.)

Следваща статия

Мобилизация в России. Что дальше? / Дмитрий Потапенко и Дмитрий Дёмушкин

Други интересни