Не вземат никого в армията, ако не е служил…

Автор: Няма коментари Сподели:

Яков Кедми безпощадно точен. За украинското настъпление, за частичната мобилизация, за пропагандата на натовци, включително нашите; как руснаците бягат и не искат да ги мобилизират, кои точно бягат и защо.

Това е сериозният анализатор. А не британското разузнаване, станало нарицателно за лъжи, глупавите американски генерали, били някога в Европа, нахалните зеленски хора, както и нашите смешни русофоби.

По повод „тълпите“, бягащи уж от частичната мобилизация, която изобщо не ги засяга, ще се запомни краят на интервюто. Свързано е с някакви налудничави твърдения в Израел, че се очаква наплив на бягащи от Русия евреи заради мобилизацията.

От украинската мобилизация те бягаха, казва Кедми. Не искат да служат в мейданската армия на Украйна. В Русия няма нищо такова. Не вземат никого в армията, ако не е служил…

С нищо не сме задължени в Израел на мейданска Украйна. Те са ни длъжни за кръвта на моя народ.

И завършва с бягащите, представени от натовската пропаганда, включително на чуждите три наши национални телевизии. Бягат, защото не могат, заради санкциите, да си използват кредитните „карточки“. „По кредитни картички Родина не се избира“.

                                                                        Богомил Бонев

https://afera.bg/

Предишна статия

Бъдете вселенските същества който сте, себеразкрийте се като дух, излезте от наложените ви ограничения и всичко ще си дойде по местата

Следваща статия

Most Satisfying Machines and Ingenious Tools

Други интересни