Бъдете вселенските същества който сте, себеразкрийте се като дух, излезте от наложените ви ограничения и всичко ще си дойде по местата

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Истинкото предназначение на пирамидите предадено от извънземни (Плеадианци) въплътени на земята

Отделно

Това е информация, потвърдена и използвана локално от всички експерти по технологии за извличане на енергия от нулевата точка 3-6-(9) – ефира, чрез вортексни и други технологии, както е потвърдена и от експерти по алтернативна илюминатска физика, метафизика, история, алхимия и езотерика.

Учете сега, за да не ви лъжат нагло, енергия има в безкрайно количестово и сме потопени в нея, в древноста е била използвана масово, сега са налични и овладяни стотици такива методи и технологии за извличане на чиста, зелена и евтина енергия от етера и по-високите измерения.

Защо ги нямате?- защото още сте слепи за тези възможности, образованиято ви е ослепило, учените на Кабал ви ослепяват, и не ги търсите, а това дава право на кукловодите на Кабал, който подтискат тези технологии да продължават да го правят.

Защо ние не можем да ви ги дадем, защото Кабал и елита, ще ви избият като хлебарки ако се докоснете до тези технологии за ежедневна употреба без да сте им под тотален контрол.

Решение има, събудете се за истинската си божествена природа преди всичко, ВИЕ сте живо родени божествени искри или богове проявени в човешки физически тела, за да се учите как да проявявате сътворческите си божествени сили, как да използвате свободната си воля и как да отстоявате свободата си!

Бъдете вселенските същества който сте, себеразкрийте се като дух, излезте от наложените ви ограничения и всичко ще си дойде по местата. Технологиите и принципите ви чакат, никой не може да ви ги отнеме веднъж след като се събудите,

Първа стъпка към събуждането ви е да се учите да задавате въпроси отвъд рамките наложени ви от медии, наука, образование, мама и тате. Също изгледайте и документалните видеа който Ви подготвяме специално за да ви събудим.

Освен тук, линкве към наши видео библиотеки има в описанията под другите ни видеа тук.

Живо родени богове и богини, божествени сътворци със свободна воля и безкраен творчески потенциал, деца на Абсолюта, божествени братя и сестри, духовни искри, желаем Ви приятно и ползотворно гледане и учене!

https://bgprevedi.com/kalin-24-09-2022-26952-2/

Предишна статия

ЕС се Разпада от Санкциите си Срещу Русия

Следваща статия

Не вземат никого в армията, ако не е служил…

Други интересни