Мигрантите са гласувани навън… Martha’s Vineyard: Аз оцелях!

Автор: Няма коментари Сподели:

РЕН-новини, 08:30, без превод

Кадри с голия Хънтър Байдън, прекарващ отпуската си

Отделно


Официална сводка на МнО на РФ, без превод

Отделно


Саня от Флорида

Лиман е ВСИЧКО!

Авто-превод

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Събуждане на супервулкан, слънчеви петна, планети

Авто-превод

Отделно


Полша започва разпространението на йодни хапчета за „ядрени“ бедствия; Приетият Закон за „защита“ изглежда подозрително като военно положение

Полша започна публичното разпространение на хапчета с йод на своите граждани, заявявайки, че се страхуват от „ядрен инцидент“ – възможна атака срещу украинската атомна електроцентрала Запорожие, което да доведе до навлизане на радиация в Полша.

Това се случва само един ден, след като руският президент Владимир Путин даде да се разбере, че Русия е готова да използва ядрени оръжия, ако Русия е застрашена.

За всеки, който обръща специално внимание на тази ситуация, особено между Украйна / НАТО и Русия, може да си хрумне идеята, че Полша вече знае плановете на НАТО за Русия относно Украйна и Полша осъзнава, че __трябва__ да даде йод, защото отговорът на Русия може да бъде ядрен!

По-важното обаче е, че Полша прие нов закон за „Защита на хората“, който съдържа разпоредби като „задължителна карантина“, „задължително разрушаване на сгради“, „извземане на частна собственост“, „не са разрешени демонстрации или събирания“, „задължителна евакуация“, „задължително отнемане“ над частни сгради или апартаменти“ „задължителни цени.“

Законът влиза в сила на 1 януари 2023 г. и може да бъде ПРИЗНАТ от полския законодателен орган с мнозинство от гласовете във всеки един момент.


Разузнаване на НАТО, класифицирано като „секретно“, дадено на Украйна; Някои (документи) са в мое притежание

Военни документи, класифицирани като „СЕКРЕТНО“ от НАТО, бяха разкрити публично и те показват степента, в която НАТО активно помага на Украйна с насочване на информация за УБИВАНЕ на руските войници. Публикуването на тези документи доказва, че НАТО всъщност е действителен фасилитатор на битката срещу Русия в Украйна. Това, което НАТО прави, всъщност е ПРИЧИНЯВАНЕТО на смъртта на руските войници.

Документите по-долу са разкрити от престъпни компютърни хакери, работещи срещу Украйна. Хакерската група нарича себе си „BEREGINI“.

Не съм имал контакт с никого от тази група и не съм искал тези документи, нито съм участвал в каквито и да било усилия да ги получа.

Хакерите публикуваха документите публично в интернет. Оттам ги взех.

По-долу ще видите екранни снимки на НЯКОИ от това, което хакерите направиха публично достояние.

В по-голямата си част те са GPS координати за насочване, като категориите за идентифициране изброяват какъв тип руска военна техника има на всяко място, така че Украйна може да ги атакува и да ги унищожи или убие, като този: (вж оригинала)


Фондацията на Гейтс проучва как да ви промие мозъците, така че да приемате повече инжекции срещу COVID

The Gates Foundation is researching how to brainwash the public into taking more COVID jabs

Сега Бил Гейтс налива милиони долари в нова програма за промиване на мозъци, която манипулира хората да получат бъдещи експериментални инжекции срещу COVID-19.

Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс публикува проучване, насочено към ограничаване на колебанията относно ваксините, озаглавено „Преодоляване на колебанията относно ваксините за бъдещи ваксини срещу COVID-19 и ХИВ: Уроци от ваксините срещу морбили и HPV“.

Издадено на 11 август, финансираните от Гейтс изследователи извършиха „наративен преглед на проучвания за интервенции за справяне с колебанието от ваксините срещу морбили и човешки папиломен вирус“, за да приложат научените уроци към бъдещи експериментални инжекции.


Група за правата на животните казва, че на мъжете, които ядат месо, трябва да им бъде забранено да правят секс

man eating meat

На всички мъже, които ядат месо, трябва да бъде забранено да правят секс, за да помогнат за спасяването на планетата, според група за правата на животните.

Германският клон на Peta също твърди, че яденето на месо е симптом на „токсична мъжественост“ и че мъжете допринасят значително повече за климатичната криза от жените, главно поради консумацията на месо.

Групата за защита на правата на животните цитира изследване, публикувано в научното списание PLOS One миналата година, което установи, че мъжете отделят 41 процента повече парникови газове от женското население с техните хранителни навици.


Калифорния ще легализира компостирането на хора, за да се справи с изменението на климата

human composting

Крайнолевият щат Калифорния ще започне да предлага на хората възможността да компостират себе си и своите близки след смърт.

Губернаторът от демократите Гавин Нюсъм подписа законопроект, който позволява практиката на компостиране на мъртви човешки същества, за да се помогне в борбата с изменението на климата.


Федералният резерв най-накрая вижда мащаба на бъркотията, която създаде

ОТ ТАЙЛЪР ДЪРДЪН

Попитан за инфлацията на цените в неделното си интервю за 60 Minutes, президентът Байдън заяви, че инфлацията „се е повишила само с инч… едва ли“. Байдън продължи нечестната тактика на фокусиране върху месечния растеж на инфлацията на цените като средство за прикриване на 40-годишните върхове на годишната инфлация. Тази стратегия все още може да работи, за да успокои най-невежите избиратели, но хората, които обръщат внимание, знаят, че инфлацията на цените продължава да расте.

По този начин, докато Байдън може да се преструва, че всичко това не е голяма работа, Федералният резерв знае, че е по-добре да направи нещо срещу инфлацията на цените, която дори Фед сега признава, че не показва признаци дори за смекчаване.

В сряда Федералният комитет за отворения пазар на Фед обяви, че отново ще повиши лихвения процент по федералните фондове със 75 базисни пункта.

https://bgprevedi.com/23-09-2022-26934-2/

Предишна статия

ПРОЕКТЪТ НА ЕЛИТА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО Е В ХОД, НАУЧЕТЕ КАКВО ПРЕДВИЖДА И СЕ ВЪЗПРОТИВЕТЕ!

Следваща статия

800 МОСТА В НЮ ЙОРК ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА БЪЛГАРИН

Други интересни