Когато човек е сит и доволен от всичко, той рядко може да мисли за съдбата на света и за другите хора, които са лишени от комфорта и сигурността, в които е имал късмета да живее…

Автор: Няма коментари Сподели:

                      23.09.2022, Отец Абсолют, канализирано послание

igra-bez-pravil

Здравейте, мили мои любими деца!

Днес искам да се спра на още една особеност на настоящата ситуация на Земята.

И ще говорим за коалицията, създадена от Запада срещу Русия.

Какво предизвика такова единомислие, граничещо с фанатизъм?

Разбира се, на първо място, това се дължи на подчинението на повечето от правителствата на така наречените „цивилизовани“ държави на техните истински господари, които засега остават в сянка.

Всеки, който така ревностно защитава интересите на представителите на тайното световно правителство, е напълно зависим от тях, тъй като за всеки от тези хора са събрани твърде много доказателства не само за многобройните им финансови измами, но и за морални престъпления.

Разкриването им ги заплашва не само със загуба на власт, но и с най-тежко наказание.

Но има и друга причина, която остава невидима за мнозина.

И това се крие във вековната омраза, основана на страха от силен и непобедим враг, какъвто Русия винаги е била за рептилоидите и други нисковибрационни същества, въплътени в човешки тела.

Много обикновени хора, въвлечени в този водовъртеж от омраза и осъждане на Русия, понякога сами не разбират откъде са взели това негативно чувство към една далечна и малко позната страна.

Но сред тях има и такива, които интуитивно усещат уловката и осъзнават, че информацията, която се изсипва върху тях от официалните новинарски източници, е напълно лъжлива и фалшива.

И причината за такъв различен подход към една и съща информация на обикновените хора е тяхната кармична линия.

Вече казахме, че руснаците са не толкова географско понятие, колкото духовно, тъй като предполага наличието на Божествен ген в човека – точно този, който тези, за които представлява голяма опасност, се опитват да ви лишат сега.

Следователно на финия план се случва следното.

Хората, които имат Божествен ген, интуитивно чувстват родство с руския народ и му съчувстват с цялата си душа.

Именно те започват да търсят вярна информация за случващото се във всички достъпни за тях алтернативни източници и като правило намират потвърждение за своята правота.

Такива хора вече не се подчиняват на пропагандните лозунги на техните власти.

Те имат собствено мнение и усещат ситуацията въз основа на вътрешно разбиране, основано на дълбоки и близки кармични връзки с руския народ.

За щастие, такива души вече са въплътени в много страни по света и тяхната подкрепа – енергийна и морална – има значителен принос в борбата между Светлината и Мрака, която сега е навлязла в своя решителен и последен етап.

И въпреки че има по-малко такива хора от другите, които са подложени на стадното чувство на омраза и осъждане, тяхната енергия и силата на Духа значително надхвърлят хомогенната и безцветна енергия на сивата маса.

Този Божествен посев, разпръсната по цялата Земя, скоро ще даде своите възходи, които ще могат да „поникнат“ през „плевелите“, които са залели вашата планета, като по този начин ще я превърнат в красива цъфтяща градина.

Обичащият ви безкрайно Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 21 септември 2022 г.

                           Оздравяване чрез криза

22.09.2022, Отец Абсолют, канализирано послание

igra-bez-pravil

Здравейте, мили мои любими деца!

В продължение на предишното ми съобщение днес, искам да ви обясня защо нарастващата глобална икономическа и хранителна криза на Земята може да се превърне в благословия за човечеството, а не в бедствие.

За да разберете по-добре процесите, протичащи сега в света, не забравяйте, че възстановяването на физическото тяло на човек винаги преминава през криза: засилване на симптомите на заболяването, слабост, висока или твърде ниска температура, а понякога и чрез загуба на съзнание.

Същото се случва и със социалните и икономически процеси.

За кардиналните им промени е необходимо разрушаване на старата система или нейното пълно преструктуриране.

Но в този случай, за прехода на Земята към ново ниво на нейното съществуване, е необходимо да се разруши цялата система, която съществува на вашата планета: политическате, икономическата, социалната и дори психологическата, което включва унищожаването на установените умствени стереотипи.

Следователно широко разпространеният хаос, организиран на Земята от агонизиращите Тъмни сили, опитвайки се да запазят властта в ръцете си, в резултат на това играе в ръцете на Силите на светлината, които дълго време се опитваха да събудят човечеството от „зимния сън“ на триизмерността с всички налични за тях средства.

Както можете да видите, този процес се оказа бавен и не много ефективен поради факта, че съзнанието на огромното мнозинство от населението на вашата планета се потопи твърде дълбоко в дуалността и без мощно разтърсване – самата криза за което говорих по-горе – хората не могат да „изплуват“ от „летаргичния сън“, в който ги е потопило третото измерение.

Когато човек е сит и доволен от всичко, той рядко може да мисли за съдбата на света и за другите хора, които са лишени от комфорта и сигурността, в които е имал късмета да живее.

Само едно общо нещастие може истински да обедини хора от различни националности и различни социални слоеве.

Което се случва навсякъде.

Разбира се, дори и в тежки условия, не всеки може да се докаже адекватно.

Но ние говорим за спасението на чистите и древни човешки души – за самата Божествена сеитба, за която толкова много вече е казано в посланията на Висшите сили.

Именно тези хора, които вече са осъзнали цялото величие на процесите, протичащи на Земята и които са наясно с прехода й към петото измерение, ще извлекат нужните им поуки от тези трагични събития и ще поведат изграждането на ново общество на новата Земя.

Сега на вашата планета има мощно разслоение по вибрации и ниво на съзнанието: човек, който не е загубил волята за живот и е готов да приеме Светлината в душата си, не само ще се „възстанови“, но и ще придобие безсмъртие, а този, който „изгори в лъчите“ на Светлината, ще напусне физическия план, за да продължи по-нататъшното си скитане в световете на третото измерение.

И аз ви благославям, родни мои, за „оздравяването“ – за преодоляването на настъпващата криза както във вашата Душа и вашето Божествено тяло, така и във външните й проявления: социални, политически и икономически.

Обичащият ви безкрайно Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 20 септември 2022 г.

https://bgprevedi.com/healing-through-crisis-26919-2/

Предишна статия

800 МОСТА В НЮ ЙОРК ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА БЪЛГАРИН

Следваща статия

Мафията си има Дълбока държава, а в мафията такива като Киро Петков, Асен Василев и Христо Иванов лъскат обувките и носят пантофите на такива като Костов и Прокопиев…

Други интересни