Здравейте, мили мои любими деца!

Автор: Няма коментари Сподели:

Вселенски мащаби

21.09.2022, Отец Абсолют, канализирано послание

igra-bez-pravil

Здравейте, мили мои любими деца!

И така, в продължение на предишното ми послание днес искам да ви обясня по-подробно защо борбата за свободата на два малки региона на територията на съвременна Украйна изведнъж придоби значение със вселенски мащаби.

Както знаете, след завземането на властта на Земята от Дракорептилианците и техните поддръжници, войните на вашата планета почти никога не спираха, тъй като именно те доставяха енергията на агресия, болка и страдание, необходими за поддържане на живота на тези същества.

Но това все пак бяха локални конфликти, дори ако вземем предвид Първата и Втората световна война.

Що се отнася до текущите събития на Земята, те вече обхващат почти цялото земно кълбо, въпреки факта, че само няколко държави участват в самите военни действия.

Защо се случи това?

Главно защото новите високовибрационни енергии от последните години и особено месеци вече не позволяват на дракорептилците и други нисковибрационни същества, въплътени в човешки тела, да се задоволяват с предишната си „диета“.

За да оцелеят, те сега се нуждаят от „лавина“ от отрицателна енергия, която може да намали вибрациите на Земята и да удължи физическото им съществуване.

Втората причина е същото желание за изтребване на населението, носещо Божествения ген, които са славянските народи.

Както можете да видите, те успяха не само да започнат военни действия срещу тези народи, но и да ги противопоставят един срещу друг, което носи на дракорептилците специална радост и удовлетворение.

Те се наслаждават на спектакъла как омразното „семе“ се изтребва взаимно, причинявайки особена болка и страдание на хората, които осъзнават цялата дълбочина на трагедията на тази братоубийствена война.

Но глобалистите стигнаха още по-далеч, умножавайки тази болка с факта, че успяха да събудят омраза към Русия у милиони хора по света.

Възползвайки се от факта, че правителствата на водещите държави в света и всички официални медии са под техен контрол, те започнаха безпрецедентно преследване на единствената държава в света, която се осмели да не се подчини на тяхната воля и плановете им да поробят човечеството.

Това, което се случва сега на вашата планета, е ярка демонстрация на това колко безразлично е световното правителство към интересите на обикновените хора: техния живот, здраве, благополучие.

Те системно унищожават инфраструктурата на икономиката, промишлеността и селското стопанство, обричайки хората на мизерно съществуване, за да постигнат целта си: да останат на всяка цена на тази планета и да подчинят нейното население, като го „дехуманизират“.

На този етап от развитието на вашата цивилизация човек с чиста Божествена Душа става смъртно опасен за тях, тъй като, след като е погълнал новите високовибрационни енергии, които сега идват на Земята, той е в състояние да възвърне своята Божественост, което означава, че той може напълно да излезе от контрола на тези жестоки създания, които са превзели вашата планета.

Днес ще спрем тук.

Обичащият ви безкрайно Баща-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 19 септември 2022 г.

https://bgprevedi.com/universal-scale-26861-2/

Предишна статия

Релаксираща музика със звуци на дъжд | Успокояваща музика от пиано | Звуци от природата за облекчаване на стреса!

Следваща статия

2 пробива, които биха могли да разрешат кризата с прясната вода

Други интересни