Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Автор: Няма коментари Сподели:

Крим

Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина оценяват като една от основните грешки на Хрушчов. Но в светлината на информацията за проекта „Кримска Калифорния“ изглежда, че това решение бе наложително и избави СССР от пълна загуба на полуострова.

Младата съветска държава преди 100 години тънела в бедност. Следвоенната разруха, наследството на военния комунизъм и неясният икономически курс могли да се превърнат в епитафия за страната. Новата власт спешно се нуждаела от пари, но откъде да се вземат? Западът категорично отказвал заеми на Съветската страна, и не поради идеологически разногласия с болшевиките – при монархията и временното правителство предишните власти направили толкова дългове, че било глупаво да се дават нови заеми без гаранция.

През 1914 г., отвъд океана юдео-ционистката масонска организация „Бней-Брит“, създава най-голямата благотворителна организация „Джойнт“. Тази организация излязла с предложение за създаване на еврейска автономна република в СССР, която в допълнение към самия полуостров, трябвало още да включва териториите на Одеса и Херсон, както и Черноморското крайбрежие до Абхазия. Основното финансиране на проекта се възлагало на „Джойнт“, от тях СССР щял да получи редица големи заеми.

Между „Джоинт“ и Съвета на народните комисари на СССР се сключват съответни договори, съгласно които в Съюза се издават облигации, гарантирани с парцели кримска земя (дялове). Основна част от облигациите изкупили американски милионери и чиновници. В съответствие с проекта първоначално се планирало да бъдат преселени в Крим най-малко половин милион безимотни евреи, живеещи на територията на Украйна, Белорусия, България..

През 1922 г. в Симферопол се образува „Агро-Джойнт“ и започва преселване на евреи (създават се 186 колхоза). На организирана от „Джойнт“ изложба на селскостопанска техника през 1923 г. присъства и В. Ленин, който подкрепя проекта. Съветското правителство започнало да получава от „Джойнт“ всяко година по 900 хиляди долара с лихва от 5% в продължение на 10 години. Ако до 1954 г. заемът не бъде погасен, Крим ще премине в собственост на САЩ.

Но възникнала непредвидена ситуация, местното население (кримски татари) не приели радушно преселените, те извършвали погроми над пристигащите евреи. Поради тази причина през 1934 г. по решение на И. В. Сталин проектът е прекратен, а „еврейската република“ е създадена на Далечния Изток – във вид на Еврейска Автономна Област със столица Биробиджан.

През 1943 г. на Техеранската конференция между СССР, САЩ и Великобритания, Рузвелт опитал да окаже натиск върху Сталин, намеквайки на силната еврейска общност в САЩ и прекратяване на „помощта по „Ленд-Лийз“ до възстановяване на проекта „Кримска Калифорния“. „Ние не можем да открием втори фронт ако вие сега не приемете някакво решение по Крим“ – казал Рузвелт. Тогава Сталин дал нареждане да се започне подготовка за депортиране на кримските татари.

„Бней-Брит“ искал Крим, но не като Съветска република, а като независима еврейска държава. Сталин не давал съгласие и изтъкнал приетото становище по еврейския въпрос на Конгреса в Базел през 1897 г. – евреите нямат своя държава.

Започнали да разглеждат вариант за създаване на еврейска държава в Палестина, но Великобритания била против – по това време Палестина се намирала под контрол на Великобритания. През 1946 г. Сталин дава команда за снабдяване на евреите с оръжие през България, които по това време воювали за Палестина срещу араби и англичани.

На 14 май 1948 г. в съответствие с резолюцията на Генералната Асамблея на ООН от 29 ноември 1947 г., за разделяне на Палестина на две държави – еврейска и арабска, се провъзгласява създаването на държавата Израел. Въпреки, че евреите получили Палестина идеята за „Кримска Калифорния“ останала. През юни 1948 г. Голда Меир е назначена за посланик на Израел в Москва. Тя пристига в Русия през септември и вече след две седмици организира два митинга около 50 хиляди души всеки, където издигат лозунги „Изпълнете обещанията пред САЩ“, „Дайте Крим“.

След тези събития, в ръководството на Съветското правителство съзрява идеята недоволните митингуващи евреи да бъдат отправени в лагери на север (Шпицберген).

Неочаквано, два месеца преди изселването на евреите Сталин умира. Смъртта на Сталин на 5 март 1953г. спира плана за депортация. Сталин е убит (отровен) от заговорници намиращи се в неговото близко обкръжение и сподвижници на юдео-хасидската секта „Хабад“. Това потвърждава косвено в своята книга „Човек и Век“ самият равин на „Хабад“, ребе Менахем-Мендл Шнеерсон.

„В нашия фолклор има понятие „цадик в палто“ – праведен човек, който няма работа до това, какво се случва наоколо. Рабе бе цадик без палто, стоящ на седем вятъра. Той се намесва във всички сериозни събития, ако от тях зависи съдбата на неговите деца – евреите, нас.. Той предизвика смъртта на Сталин за няколко дни до масовата депортация на съветските евреи в Сибир“.

След смъртта на Сталин и преди изтичане на срока за погасяване на задълженията към „Бней-Брит“, Хрушчов (съгласно плана на Сталин) предава Крим в състава на Украинска ССР като по този начин надхитря кредиторите, които не получават както Крим, така и своите пари.

Хабад-Любавич

Сектата възниква в края на XVIII-ти век на кръстопът между три славянски държави – Русия, Украйна, Белорусия – в местността Любавич. За разлика от другите представители на ортодоксалния юдаизъм, хабадниците не просто не признават Исус Христос, но го ненавиждат с люта омраза. „Хабад“ смята Православието за свой най-зъл враг, съответно е и отношението към носителите на тази религия.

Идеологическата концепция на любавическия клан (юдео-расизъм) е изложена в книгата „Таня“, написана от основателя на движението „Хабад-Любавич“ равин Шнеур-Зелман Шнеерсон: Бог създаде света изключително за евреите, евреите имат божествена душа, гоите (неевреите) обладават душа от по-нисък порядък – животинска душа.

Евреите са единствените, към които може да се приложи понятието „човек“, останалите народи по света са сравними с повръщано и изпражнения. Книгата „Таня“ е основен предмет на изучаване в хабадските училища наравно с „Тора“ и “ Талмуд“. Членовете на сектата „Хабад“ са привърженици на кабала (мистично учение в юдаизма) и владеят нейните тайни на професионално ниво. В християнското разбиране кабала – това е магия и бесовство.

Проникването в сектата е изключително трудно, а членовете се отличават с агресивен, граничещ с лудост, религиозен фанатизъм. Мъжете от „Хабад“ са с бради, носят черни лапсардаци (вид палто) и черни шапки. Жените бръснат главите си и носят перуки.

Докато руската телевизия се „давеше“ в обяснения, че властта в Украйна е завзета от фашисти, финансирани от Запада. Превратаджиите със скърцане на зъби обясняваха, че фашизъм в Украйна няма. През цялото това време, ръководителят на „Ционисткия комитет на Украйна“ Йосиф Зиселс осъществяваше информационно прикритие на екстремистите от „Десен сектор“, убеждавайки ни „да не вярваме в измислици за бандеровци (бандеровец- украински нацист) и Зиселс не ни излъга. Защото ставаше дума за евреи военнослужещи от израелския Цахал.

Ционизмът и нацизмът са братя близнаци, имат една идеология и общи цели и задачи. В Украйна юдейската експанзия и ционизъм бяха умело прикрити зад „самобитен“ нацизъм.

Публикация в „Едиот Ахронот“ – един от най-влиятелните вестници в Израел.

https://idfonline.ucoz.com/news/cakhal_v_rjadakh_samooborony_majdana/2014-02-25-53

Офицер от Цахал и още 300 еврейски бойци станаха инструктори на Майдана. „Около 300 военнослужещи от Цахал оглавиха отбраната на „Евромайдана“, където в сила на бойната си подготовка и „осветяване името на Твореца“ станаха едни от главните в сложната система за самоотбрана на Майдана и барикадите на ул. Грушевски. По този начин организирайки диалог на евреите с бъдещата власт в Украйна“.

Чешката телевизия показа интервю с представител на „Десен сектор“, отговорник за връзки с обществеността. На видеото еврейка от „Десен сектор“ успокоява гражданите на Чехия, да не се страхуват от бандеровци.

„Бандеровците са наистина страшни и опасни. Но в действителност няма основание за притеснение. В Киев действат украински евреи, които са граждани на Израел и са обучавани в израелската армия Цахал. Всичко е наред и не се притеснявайте – „Десен сектор“ и техните бойци, това са те.

Главата на еврейското бойно крило Авдим (Дмитрий) Ярош – „Десен сектор“ повече не крие, че войната в Донбас е свещена за целия еврейски народ.

https://monomah.org/archives/1220?ysclid=l5z949m838638849401

„Това е свещена война, след завършване на кампанията, ще изградим абсолютно нова държава“ – пише в своя фейсбук наскоро оздравелият Авдим, намеквайки на зараждащия се Нов Израел.

Марш на „Десен сектор“ от Майдана по Киев (на всеки 15 бойци по един отговорник – всички до един евреи, преминали обучение в израелския Цахал и прикрити като бандеровци).

Всички етнически престъпни формирования в Украйна са създадени и ръководени от евреи

1) Батальон „Десен сектор“ – създаден от Дмитрий (Авдим) Ярош (евреин – гражданин на Израел)

2) Полк „Азов“ – Андрей Билецки (евреин – гражданин на Израел)

3) Батальон „Айдар“ – Сергей Мельничук (евреин – гражданин на Израел)

4) Батальон „Донбас“ – Константин Игоревич Гришин /Семен Семенченко/ (евреин)

5) „Уна-Унсо“ – Юрий Шухевич (евреин)

6) Батальон „Днепър-1“ – Юрий Береза (евреин – гражданин на Израел).

В град Красноармейск (Покровск), Донецка област, където бе разквартируван „Днепър-1“, изчезнали безследно 382 млади жени от 18 до 25 години. След като народната милиция на ДНР освобождава града, в околностите на града (гората) са намерени телата на 286 изнасилени и застреляни в тила жени.

7)… 8)…

Тези пристъпни формирования се финансират от Израел и „Хабад“, чрез Днепропетровската организация на евреинът-хабадник Игор Коломойски.

Игор Коломойски. На заден план главният равин на Русия и хабадник – Берл Лазар

В Израел живеят около 900 хиляди емигранти от Русия и 500 хиляди от Украйна. По време на преврата през 2014 г. в Украйна живеят 42,9 милиона души и само 100 хиляди евреи. При 100 хилядно еврейско малцинство и с ръцете на „Хабад“ Израел осъществи преврат, създаде 100% еврейско правителство и получи контрол над 42 милиона украинци.

По-късно, с помощта на марионетните правителства на Украйна и Русия юдеите разпалиха война, в която братските славянски народи се умиват в кръв.

Хабад и Путин

Според Халаха евреите не трябва (ако имат такава възможност) да позволяват на неевреин да заеме какъвто и да е пост, който му дава дори най-нищожна власт над евреите.

В началото на 1930-те години Йосиф Сталин, прогонва „Хабад“ от СССР като действаща фашистка секта, но традиционният юдаизъм остава и продължава да съществува на съветска територия. Разпадането на СССР и последващото преразпределение на огромните ресурси може без преувеличение да се нарече Втора Велика еврейска революция на ХХ век.

Именно евреите станаха основните идеолози на разпадането на СССР, както някога и на Руската империя. След това еврейските кланове извършиха „приватизацията“ и в крайна сметка взеха цялата политическа власт на страната в свои еврейски ръце. Евреи са: ръководителят на президентската администрация, секретарят на Съвета за сигурност, министри, лидери на три парламентарни  партии… никоя друга националност не е представена така щедро във властта. Такова нещо, вероятно няма никъде другаде по света (с изключение на Украйна). И това при положение, че евреите в Русия са по-малко от 300 хиляди.

Тази мисъл за еврейското господство в Русия недвусмислено потвърди равина Берл Лазар на Световния конгрес на хасидите: „Много революции знаеше Русия, но най-тихата и най-ефективната – това е революцията, която извършиха нашите посланици, независимо от често враждебното отношение от страна на околните..“

Когато Путин стана президент, реалната власт в страната вече принадлежеше на няколко еврейски олигархични клана. След идването на Путин ситуацията практически не се промени. По-скоро, дори обратното: юдофилските симпатии на Кремъл никога не са били толкова очевидни.

Можеше ли през 2000 г. Путин да дойде в Кремъл без одобрение на еврейските кланове управляващи страната? (Заслужава да се спомене, че Путин беше доведен във властта от евреите: Чубайс, Березовски и Абрамович. Първият от тази троица (Чубайс) изпълнява ролята на лидер в сянка)

Най-влиятелните фигури сред руското еврейство дори не скриваха, че за тях Путин е само „технически президент“, номинална фигура, чиято основна задача е да легализира тяхното действителното господство над страната.

Именно към тази епоха принадлежи известната формула на всесилния Березовски „частният капитал наема властта. Формата на наемане се нарича – демократични избори“. В същия дух се изказа и друг влиятелен еврейски олигарх от онова време, Гусински – ръководител на Русийския еврейски конгрес: „властта в Русия трябва да обслужва еврейските бизнес интереси и никакви други..“

Още по-откровено тази стратегия беше формулирана от друг евреин – Олег Дерипаска. В своето изумително по откровеност и цинизъм интервю за бюлетина „Времето на Евразия“ той по-специално каза: „Властта – това е група от хора, елит, способни да вземат решения и да ги прилагат.. Президент на Русия Путин е един вид топ мениджър, Управляващ цялата страна. Ние сме руската реална власт. Носителите на тази власт вземат решение – кой ще бъде начело на управленската структура, един от тях, или някой наемник.

В Русия например това е наетият мениджър, Путин…

Трябва да отхвърлим всякакви приказки за демокрация, уж някой решава нещо, като влезе в кабината за гласуване. Ще уточня, за да стане ясна технологията за управление на обществото. Група хора, упражняващи власт, примат решение за формата на тази власт. Сега, например, това е форма на демокрация, когато широката общественост е убедена, че те се управляват от този, когото са избрали в кабинките за гласуване“.

В началото на 2000-те Путин е „просто технически президент“. Но тогава неочаквано на Помощ му се притече много могъщ съюзник и го увлече в играта си.. Путин намери своя съюзник не в лицето на руския народ, когото стогодишното еврейско иго бе превърнало в стадо, а на най-привидно неочакваното място – в радикалната юдео-хасидска секта „Хабад“, с която по това време тясно се сближил „кремълският портфейл“ Р. Абрамович.

Путин бързо и изгодно разменя своята подкрепа за хасидите в борбата им за власт над руското еврейство (съответно и Русия) – в подкрепа на собствената си политическа фигура. Хасидите, които са незначително малцинство в съвременния юдаизъм (около 5%) са може би най-богатата и влиятелна част от световното еврейство.

В началото на 2003 г. олигарсите изпратиха ясен сигнал: те възнамеряват да променят държавното устройство на Русия и лично да вземат властта, като се отърват от ненужния посредник в лицето на всенароден избираем президент. Основната цел на подобен преврат беше премахването на единствената политическа институция, която в обозримо бъдеще би могла да ограничи неразделената власт на олигарсите – президента!

Наделеният с широки правомощия държавен глава, е необходим само като гарант на закритата приватизация. Днес тази мисия е напълно изпълнена и президентската власт с огромните си формални правомощия се превръща в източник на заплаха за олигархичния свят.

Ами ако собственикът на Кремъл изведнъж поиска да подложи на ревизия разделянето на страната след приватизацията? Или изведнъж акумулира огромна скрита енергия на национален и социален протест?

На Ходорковски бе обещана негласна подкрепа от страна на единствената свръхдържава на съвременния свят – САЩ. Дивидентите на Америка са съвсем очевидни. Първо, превратът гарантира пълното превръщане на Русия в сателит на Вашингтон. Второ, в близките години най-големите суровинни, а след това и инфраструктурни компании на Русия ще станат собственост на корпорациите на САЩ.

В тази ситуация за Путин отлагането е подобно на смърт. Още малко и мандатът „отговорник за Русия“, ще бъде даден на Ходорковски, това би го направил недосегаем за „техническият президент“ Путин.

Но такова развитие на събитията устройвало далеч не всички. Превръщането на Русия в покорен васал на САЩ автоматично прави САЩ безспорен световен хегемон в продължение на много десетилетия напред. Междувременно глобалният курс на американската политика в началото на XXI започва значително да се променя.

В рамките на новата концепция на Вашингтон за запазване на световната хегемония, политическият елит на САЩ (по-точно представителите на еврейския клан на Рокфелерите) започва активно търсене на пътища за установяване на дългосрочен съюз с така наречения „радикален ислям“, който по-късно доведе до „Арабската пролет“.

Трансформацията на „ислямския свят“ в територия на „контролиран хаос“ под контрола на САЩ беше замислена още тогава. Израел в рамките на тази нова стратегия на Вашингтон престава да бъде главен и незаменим съюзник на САЩ в Близкия изток. В САЩ и Европа вярват, че без Израел всичко в Близкия изток ще бъде наред. Затова решават да оставят Израел на ислямистите да правят това, което смятат за необходимо.

Израел беше необходим в Студената война, когато повечето арабски режими бяха ориентирани към СССР. Днес ситуацията в Близкия изток се промени коренно, както и съюзниците на САЩ. Най-вероятно САЩ ще „демонтират“ Израел като ненужен, за което откровено намекна Кисинджър. Бъдещото демонтиране на“ обетованата земя “ означава последващо преселване на нейния народ! Въпрос: къде? В Украйна и Русия, където евреите държат в ръцете си реалната власт? „1 600 000 израелци, пристигнали от бившия СССР, ще се завърнат в страните на изхода“ – подчертава се в доклад на ЦРУ.

Рязкото засилване на клана Рокфелер във връзка с достъпа до нови „петролни активи“ в резултат на съюз с „радикалните ислямисти“ и евентуалната „покупка“ на Русия от Ходорковски стана крайно неизгодно за клана Ротшилд, имащ свой поглед не само за бъдещето на Израел и Русия, но и за геополитиката на САЩ.

И Кремъл, в лицето на Путин, успя блестящо да се възползва от тези противоречия – В свои лични интереси! Започна истинската борба на Путин и ХАБАД за реалната власт в Русия.

Видео: Путин с кипа в компанията на хасиди на “Стената на плача”

На 26 юни 2012 г. под покривалото на нощта (в 0:2 часа през нощта – лунен култ), Путин с кипа (еврейска молитвена шапка) в компанията на хасиди посети “Стената на плача”. Правилно ли е православен да носи кипа? Все едно мюсюлманин да носи кръст и да се кръсти в православен храм. Доброволното носене на кипа означава , че признаваш “правилата на играта”, дал си клетва за лоялност към световния Цион, поклонил си се на юдейския Яхве, ставайки негов послушен Голем. Според думите на главния равин на Русия Берл Лазар, Путин е прочел псалмите, които те са подбрали за него (123 и 124). Това са псалми за пришествието на машиаха.

Първи в тази борба падна Березовски. Бидейки покръстен (стана християнин) и личен враг на Гусински, Березовски не можеше да разчита на подкрепата на руското еврейство и още повече на световното. Правоверните евреи реагираха на проблемите му доста безразлично. Равин Шаевич казваше за такива „предатели на Талмуда“: „голям грях е евреин да бъде кръстен – голям грях“!

С Гусински беше много по-трудно. Освен един от най-богатите олигарси и медиен магнат, притежавайки огромно влияние в медиите, Гусински е и признат лидер на руското еврейство, ръководител на РЕК, член на президиума на Световния еврейски конгрес. Да се свали такава фигура, без да се влезе в открит конфликт със световното еврейство, изглеждаше невъзможно.

И тук на сцената излизат путинските съюзници – хасидите от „Хабад“ в лицето на своя представител равина Берл Лазар. При което смяната се провежда в духа на спецоперация с участието на ФСБ. От двадесет равина гласували за Берл Лазар, избрали го за главен равин на Русия, осемнадесет от тях са без руско гражданство. По същество, Берл Лазар бе наложен отвън на руските евреи в качеството на главен равин.

Тук си струва да се отбележи, че в лицето на хасидския равин Путин получи канал за неформална комуникация с най-влиятелните еврейски кланове в света (Ротшилд). Но също така Русия попадна под абсолютен контрол от последните.

„За първи път се видях с равина Берл Лазар в Давос в Швейцария, и пристигайки в Русия, едно от първите ми действия беше да се запозная с него по-близо. Това запознанство прерасна в близка и доверителна дружба. Заедно ние започнахме много инициативи. Много се надявам, че нашата доверителна дружба ще има продължение и в бъдеще“ – Дейвид Ротшилд (27.02.2008 г., Оксфорд – където Берл Лазар изнася лекция за евреите в Русия)

На Ходорковски не помогна нито неговото еврейско произхождение, нито богатството, нито тесните дружески отношения с вицепрезидента на САЩ. На това въпросът бил изчерпан, Ходорковски се оказа в затвора, а Путин остана на длъжността президент – сега вече на хасидска Русия.

Предателство в Кремъл

През 2014 г. майданът в Киев е добре организиран, безплатна храна, музикални групи, участниците получават по 50 долара всеки ден. На фона на общата масовка се открояват около 2 000 млади мъже с каски, опознавателни знаци и метални пръти, които периодично осъществяват провокации спрямо органите на реда. Това мероприятие се посещава също така и от политици, сенатори и конгресмени на САЩ.

В последните дни преди преврата напрежението нараства, провокациите от страна на митингуващите се засилват.

Избран е конкретен ден, в който правителството на Янукович трябва да бъде свалено 20.02.2014 г.. В този ден ще се появят снайпери провокатори, които ще убият 53 човека, стреляйки едновременно по протестиращи и служещи в органите на реда. Сакрални жертви, които гарантират сваляне от власт и възможно смъртна присъда за Янукович. Залогът е прекалено голям, създаване на юдейска държава на територията на Украйна.

Изминаха осем години от тези събития, но хората все още се питат, защо Янукович допусна това да се случи? Трябваше просто да даде заповед за разгонване и арестуване на тези 2 000 провокатори с каски, метални пръти и нацистка символика. Защо прояви малодушие, което впоследствие доведе до десетки, а вече и стотици хиляди жертви?

Интервю с Владимир Путин

Путин: „Сега ще ви кажа нещо, което не е известно. В този момент към нас се обърнаха американските партньори, те ни помолиха ние ДА НАПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, аз сега говоря почти дословно. Молба, за да не използва Янукович армията, за да може опозицията да освободи площада, административните здания и пристъпи към изпълнение на достигнатите споразумения. НИЕ КАЗАХМЕ, ДОБРЕ! След един ден бе извършен държавен преврат“.

Тоест, в този решаващ момент Путин се обажда на Янукович (над когото има огромно влияние) и вместо да попречи на преврата, казва на последния В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА НЕ ИЗПОЛЗВА СИЛА срещу тези 2 000 Цахаловца от израелската армия, срещу платените футболни хулигани и други, чиято задача на Майдана се свежда единствено до силов захват на властта?!

Янукович сдържа своето обещание и превратът е осъществен.

На 1 март 2014 г., Янукович в писмена форма моли Путин да въведе войска в Украйна, за да бъде възстановен реда и законността в държавата – Кремъл и Путин не предприемат нищо.

Заявление на Виталий Чуркин в ООН от 4 март 2014 г., относно молбата на Янукович за въвеждане на руска войска в Украйна.

На 4 март 2014 г. във видеообръщение Путин заявява [2:35]

Путин: „По повод въвеждане на войска в Украйна, за сега такава необходимост няма… но, ако видим, че това беззаконие започва и в източните региони, и ако хората ни помолят за помощ, а ние вече имаме официална покана от легитимния и действащ президент, тогава оставаме за себе си правото да използваме всички съществуващи средства за защита на тези граждани“.

На 16 март 2014 г. се проведе референдум за статута на Крим. Преобладаващото мнозинство от жителите на полуострова гласуваха за присъединяване с Русия. Масовата истерия на държавен патриотизъм по всички канали на руската телевизия набира обороти, достигайки своя апогей. Путин е национален герой, обединител на руските земи.

Окрилени от победата на Крим и обещанието на Путин от 4 март 2014 г. да защити източните региони, Донецка и Луганска област също решават да се самоопределят и на 27 април 2014 г. назначават дата за референдума – 11 май 2014 г.

На 7 май след среща с представители на ОБСЕ, Путин призова Донецка и Луганска област да отложат референдума. [0:55]

На 11 май 2014 г. Донецка и Луганска област, които вече отблъскват първите въоръжени атаки от страна на киевската хунта виждат, че към тях се движат въоръжени колони на ВСУ и юдео-нацистки батальони, решават да изпреварят събитията и проведат референдум. Референдумът е проведен.

https://www.rbc.ru/politics/12/05/2014/57041c8c9a794761c0ce9c48

ЗА, независимост на Донецка народна република гласуват 89,07% от избирателите, в поддръжка на Луганска народна република гласуват 96,2%.

Кремъл и Путин не предприемат нищо, не се опитват да присъединят тези новообразувани републики както постъпиха с Крим, нещо повече – ДОРИ НЕ ГИ ПРИЗНАВАТ! На 23 май 2014 г. Путин заяви, че Москва признава резултатите от президентските избори в Украйна. Узаконявайки по този начин незаконното правителство на Порошенко, развързвайки ръцете на киевската хунта осем дълги години, безнаказано да убива мирното население на Донбас.

През месец август се навършват осем години, откакто украинската армия два пъти претърпя катастрофално поражение на Донбас, в резултат на което бяха сключени Минските споразумения (Минск-1 и Минск-2). Тогава мнозина бяха изненадани как украинската армия, която победоносно завършваше обкръжението и ликвидацията на републиките, попадна в два „котела“, защо настъплението на опълченците към Мариупъл и по-нататък на югозапад беше спряно, с каква цел бяха заменени ръководителите на ДНР и ЛНР и каква беше причината за началото на мирните преговори и подписване на Минските споразумения.

През всичките тези години не се афишираше, че преговорите с Порошенко за примирие през май 2014 г. бяха инициирани от руската страна, че в плановете на Кремъл не влизаше защита на Донбас, а връщане на републиките в състава на Украйна със специален статут. Ето защо, след поредния „котел“ Кремъл реагираше светкавично и спираше по-нататъшното настъпление на опълченците, които бяха пълни с решителност да стигнат до Киев и освободят цяла Украйна.

Постановъчна война

Защо Путин не призна Донецка и Луганска република след референдума преминал на 11 май 2014 г.? Защо не помогна на жителите на Донбас, когато молеха за помощ? Отговор на тези въпроси даде официалният представител на МИД на РФ, Мария Захарова:

https://crimea-news.com/politics/2022/03/16/901897.html

„След референдума през 2014 г. в Луганска и Донецка области, провъзгласените републики не бяха официално признати и не станаха субект на Русия, защото Москва се опита да запази целостността на Украйна и способства за урегулиране на конфликта вътре в страната с дипломатически методи“.

Тоест, осем години над мирното население се извършва геноцид: изтезания, изнасилвания, убийства.. над 14 хиляди убити мирни жители. И това Кремъл нарича: „способства за урегулиране на конфликта вътре в страната с дипломатически методи“. И още: „Москва се опита да запази целостността на Украйна“ – В такъв случай защо анексирахте Крим?

На 22 февруари 2022 г. в спешен ред Кремъл признава Донецка и Луганска републики. В същия ден Путин иска от ръководителя на ДНР Денис Пушилин и ръководителят на КНР Леонид Пасечник да депозират писмено обръщение, за помощ в отблъскване агресията на въоръжените сили на Украйна.

На 24 февруари 2022 г. (сутринта), Путин обявява началото на така наречената „специална военна операция“ по демилитаризация и денацификация на Украйна.

На 1 март 2022 г. (6-ти ден от „военната операция“) руски военни части са пред Киев и получават заповед да не влизат в града.

На 4 март 2022 г. Кадиров чрез СМИ (средства за масова информация) моли Путин за разрешение военните части да влязат в Киев.

https://www.rbc.ru/politics/04/03/2022/62213a099a7947dae2f2c254

Руските военни части обкръжават Киев от три страни (оставят коридор, през който цивилното население и украинските военни могат да напуснат града. До 29 март 2022 г. (цял месец) руските военни части стоят пред Киев в очакване на заповед за зачистване на града от въоръжени формирования.

На 9 март 2022 г. официалният представител на МИД на РФ, Мария Захарова заяви: „Свалянето на властта в Украйна не е цел на специалната операция на ВС на Русия“.

https://runews24.ru/politics/09/03/2022/7f1de2sf4499ec68c5a3c83ea39e8b39

Това заявление обезсмисля цялата постановка на въпроса, за така наречена военна операция по демилитаризация и денацификация на Украйна. Защо? Как може да бъде извършена демилитаризация и денацификация, след като юдео-нацисткото правителство в Киев остава на власт?! Очевидно е, че ако това правителство остане на власт, Украйна ще бъде силно милитаризирана и в близките години ще поиска реванш.

На 29 март в Истанбул се провеждат унизителни за Русия „преговори“ с представители на киевската хунта, където без отстъпки от страна на Украйна по нито една от основните точки: 1. Признаване на Крим 2. Демилитаризация 3. Денацификация, руската страна в едностранен ред заяви, че ще изтегли своите военни части от заетите позиции.

https://www.rbc.ru/politics/29/03/2022/6242d3da9a794756f65d794b

Два часа след преговорите, руските военни части започват да се изтеглят към границите на ДНР и ЛНР, където се намират вече четири месеца и водят позиционна (окопна) война.

Карта на бойните действия от 4 март 2022 г. (8-ми ден от началото на „военната операция“ и 25 юли 2022 г. (4-ри месеца позиционна война).

Гледайки на тези карти интелигентните хора започват да подозират, че нещо не наред с тази така наречена „специална операция“. Как е възможно за 8 дни руските военни части да превземат такава обширна територия и да се спрат пред Киев, а вече 4 месеца не могат да помръднат от място. Верният отговор е само един, заповядано е да стоят на място.

Тоест, „специалната операция“ завърши още преди да започне на 34-тия ден – на 29 март 2022 г. (след преговорите в Истанбул). Това, което продължава и наблюдаваме в момента е „месомелачка“, масово утилизиране на хора разтегнато във време, необходимо за осъществяване на икономическата война м/у Русия и Запада (санкции), като част от плана за разрушаване на световната икономика.

Ако се обърнем отново към картата на „Небесния Йерусалим“ и съпоставим с картата на бойните действия ще забележим, че военните действия се водят именно на територията предназначена за построяване на Нов Израел. Очевидно, това е основната задача на „специалната операция“ започната от Путин, зачистване на територията и освобождаване на жизнено пространство за бъдещите юдеи-преселници. „Щурмът“ на Киев в началото на операцията бе просто отвличащ маньовър прикриващ основната цел.

На 6 март 2022 г. израелският премиер Нафтали Бенет пристигна с внезапна визита в Москва. И колкото и да звучи странно, според официални източници Бенет е водил преговори с Путин за войната в Украйна. И наистина странно, къде е Израел, къде украинската война. Нямат ли си израилтяните свои грижи? Независимо от това, по всичко личи, че израелският премиер е имал към Путин много важна и спешна работа, наистина касаеща текущата война в Украйна.

От началото на „специалната операция“ (24.02.2022 г.) и до преговорите в Истанбул (29.03.2022 г.), премиерът на Израел в рамките на един месец, разговаря по телефона с Путин цели 6 пъти (това е прецедент).

kremlin.ru/search?query=Телефонный+разговор+с+Премьер-министром+Израиля+Нафтали+Беннетом

Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Откъс от речта на 7-я и последен ребе на „Хабад“ Менахем-Мендл Шнеерсон (1994 г.)

1. „Нашата специална тактика за борба с червено-кафявите (а всички славяни са червено-кафяви), поради своята затвореност, е Тайното Знание. Главното острие на борбата ние ще насочим срещу славянството… Славянина, руснака може да бъде унищожен, но никога не може да бъде покорен. Ето защо това семе подлежи на ликвидация, а на първо време на рязко съкращаване на числеността“.

2. „Нашите методи на борба няма да бъдат военни, а идеологически и икономически с използване на силови структури… Преди всичко, ние ще разчленим всички славянски народи (те са 300 милиона, половината руснаци) на малки, отслабени страни с прекъснати връзки. Тук ние ще използваме нашия стар метод: разделяй и владей. Ще се постараем да сблъскаме тези страни помежду си. Да ги въвлечем в междуособни войни с цел взаимно унищожение. Украинецът ще мисли, че се бори срещу експанзионистичната Русия, бори се за своята независимост, ще мисли, че най-накрая е придобил свободата си, като в същото време, попадне в пълна зависимост от нас. Същото ще смятат и руснаците, сякаш защитават националните си интереси, връщат „незаконно“ отнетите от тях земи и т.н…“

Равин Менахем-Мендл Шнеерсон: «Славянското племе трябва да бъде унищожено!»

Знаците „Z“ и „V“ на техниката, която е задействана да участва във военната „специална операция“ в Украйна, наскоро се превърнаха в едни от най-разпознаваемите символи в целия свят. Какво означават загадъчните символи и как да се отнасяме към тях? Избързвайки напред, ще кажа – това са юдео-масонски символи и трябва да се отнасяме към тях съответно.

Преди да се спрем на тези символи, ще разгледаме други подобни, за да изградим правилна картина

На 21 ноември 2013 г. започва Майдана в Киев, по същото време в Москва на Червения площад (сакрално за руския народ място) се появява странен предмет – Гигантски „сандък-куфар“.

Размерите на загадъчния „сандък“ точно съответстват на „Храма на Соломон“. На този скрит модел на „Храма на Соломон“ от четири страни са изписани три огромни букви: P.W.O (Prince Wales Own) – Владение на Принца на Уелс (Уиндзор).

Дните, в които трябваше да отвори врати този обект (официално се позиционира като „куфарна изложба“), съвпаднаха точно с юдейския празник Ханука (27.11 – 5.01.2014г). Самият празник е пряко свързан с юдейските светилища: ковчега на завета, скинията и храма.

Описанието на скинията и местоположението на ковчега на Завета в нея ни говори, че ковчега трябва да бъде ориентиран по оста север-юг вътре в скинията, която от своя страна е ориентирана по оста запад-изток. Разположението на „сандъка-ковчег“ на Червения площад бе ориентирано точно по оста север-юг спрямо Кремъл – без съмнение това е добре организиран ритуален акт.

Зад създаването на най-голямата парламентарна партия управляваща Русия през последните 20 години “Единна Русия“, оглавявана някога от премиера Владимир Путин, стои руският евреин и олигарх Борис Березовски. Председател на партията е евреинът и бивш премиер и президент на Русия Дмитрий Медведев. Съосновател на партията е евреинът и министър на отбраната на РФ Сергей Шойгу. Нека разгледаме емблемата на тази партия.

Логото на “Единна Русия” символизира и създава послание към тези, които разбират иврит (държавен език на Израел).

В мечката е скрит козел (символизиращ дявола – Бафомет). Преобърнатите лапи на мечката изписват надпис на иврит – Исус (преобърнат кръст или надпис Исус символизират антихриста – машиаха – сатаната). Показано е, че тази партия строи царство на антихриста.

На 7 февруари 2014 г. по време на откриване на Олимпийските игри в Сочи се случи инцидент – един от олимпийските пръстени не се отвори и прие форма на емблема на Ротшилдовата компания Bp (British Petroleum).

Юдейското масонство обича Олимпийските игри и трепетно се отнася към тези мероприятия, наблюдавани от милиарди хора, където ни показват своите планове относно населението на Земята.

Показват ни, че строят Световен Цион (Zion). Какво ни показват с войната в Украйна, следена също от милиарди хора? Нека първо разгледаме къде другаде сме срещали знаците „V“ и „Z“.

Нацистка Германия, където юдео-масонската финансова олигархия създаде и финансира Адолф Хитлер. Едно от любимите словосъчетания на Хитлер бе “Нов световен ред”.

Според юдейското масонство, кръвта на евреите е била омърсена от вековни “смесени бракове” на евреи с неевреи. Ето защо е трябвало да бъдат отрязани „сухите клони“.

Малко хора знаят, че във всички еврейски гета е имало еврейска полиция, която сътрудничела с нацистите и точно “евреите с чиста кръв” изготвяли списъци и отправяли в газовите камери своите сънародници.

Израелската армия, юдейската армия на Цион (Zion)

Когато попитаха Руското Министерство на отбраната какво означават символите „Z“ и „V“ на руската военна техника в Украйна, те бяха смутени и объркани. Не знаеха какво да отговорят, след няколко дни излязоха с различни трактовки, от които най-широко използвани са: „Силата е V истината“ и „Zа победа“.

„Z“ – означава (Zion/ Цион). Юдео-масонството показва на целия свят, че Русия е вписана в глобалистките проекти и строи в Украйна Нов Израел и Световен Цион.

П.П. Първоначално датата на референдума в Крим бе определена за 30 март, но Путин пренася референдума на 14-ия ден от еврейския месец Адар (по нашия календар – 16 март), тоест на страшния еврейски празник Пурим, посветен на най-голямото избиване на „гои“ (в този ден се извършват ритуални жертвоприношения).

https://www.interfax-russia.ru/south-and-north-caucasus/sobytiya-na-ukraine/referendum-o-statuse-kryma-perenesli-na-16-marta

На 9 март (7 ден от еврейския месец Адар) 2014 г. в Ню Йорк, в Манхатън, се случи безпрецедентно събитие: от 50 до 100 хиляди (според различни оценки) членове на хасидската секта „Хабад“ организират молитвено стоене, което не на шега изплаши жителите на Манхатън.

Официалната версия на това събитие гласи, че молитвата била произнесена против призива на Израел за абитуриенти и студенти на Йешив (религиозно учебно заведение) в израелската армия Цахал.

В действителност молебенът бе организиран за присъединяване на Крим към Русия, което се случи точно 7 дни по-късно, а именно на 16 март 2014 г. Цифрата “7” е свещено число за кабалистите и затова причинно-следствената връзка между нюйоркското „молитвено стоене“ и последвалото след 7 дни, точно на празника Пурим, присъединяване на Крим е повече от очевидна. Равин Моше Щернбух, заместник-председател на израелския равински съд и пряк потомък на легендарния Виленски Гаон, обяви на своите ученици, че последните политически действия на Владимир Путин са ясна поличба за предстоящото пристигане на Месията и настъпване на „края на света“.

Елияху бен Шломо Залман, известен като Виленски Гаон (Виленски гений) – равин, кабалист, един най-изявените духовни авторитети на ортодоксалното еврейство, живял във Вилна през 18 век направил следното предсказание:

„Когато чуете, че руснаците са взели град в Крим, знайте, че времето на Машиаха е дошло и стъпките му вече се чуват. Когато чуете, че руснаците са стигнали Константинопол (Истанбул), трябва да облечете съботните си дрехи и повече не ги сваляйте, защото след това Месията може да се появи всеки момент“.

В съответствие с гореизложеното, ние трябва да благодарим на руския президент Владимир Путин за помощта в приближаването на Машиаха на още една крачка, добави равин Моше Щернбух.

Сега става ясно защо една година след „анексията“ на Крим бе извършена провокация в Сирия. На 24 ноември 2015 г. турски изтребител F-16 унищожи руски бомбардировач Су-24. На този момент отношенията м/у тези две страни бяха повече от добри. На същия ден в Брюксел се проведе спешно заседание на НАТО по искане на Турция. Ердоган бе уверен, че войната с Русия е неизбежна. По-късно Ердоган се извини за сваления самолет.

Световната финансова и политическа власт се намира в ръцете на религиозни организации, които фанатично вярват в Машиаха и моделират пророчества свързани с неговото пришествие и края на света.

Двама от най-изявените русофоби и „мастодонти“ в световната политика, Збигнев Бжежински (дясна ръка на Дейвид Рокфелер) и Хенри Кисинджър (неформален лидер на „Бней-Брит“), също поддържаха „анексията“ на Крим от Русия. Збигнев Бжежински – „пълно отменяне на санкциите, възстановяване на сътрудничеството с Русия при запазване на Крим в състава на РФ“.

Хенри Кисинджър – „Крим, това е симптом, а не причина. Крим е особен случай. Ако Западът е честен със себе си, той трябва да признае, че е имало грешки от негова страна. Анексирането на Крим не беше стъпка към глобално завоевание. Това не е Хитлер, който нахлу в Чехословакия“.

https://www.spiegel.de/international/world/interview-with-henry-kissinger-on-state-of-global-politics-a-1002073.html

Стенограма от секретното заседание на СНБУ в Украйна по време на „анексията“ на Крим през 2014 г.

Юлия Тимошенко – „Аз също така говорих и с нашите чуждестранни партньори и те също потвърдиха, че руските войски са на границите и молят да не се правят никакви движения. Трябва да ги послушаме, защото без тях сме абсолютно безсилни“.

Ситуацията в Донбас и последвалите Мински преговори бяха създадени и използвани от юдео-масонската олигархия, като предлог за промяна на Конституцията на Украина в частта децентрализация.

https://www.kommersant.ru/docs/2022/16-02-2022-tkg.pdf

През 2020 г. Законът за децентрализация в Украйна бе приет, с което вече сега може да започне преселване на милиони евреи от Израел и други места, за „децентрализация и субсидиарност в организацията на властта, повсеместност на местното самоуправление, баланс и устойчиво развитие на териториите… географски и демографски особености, етнически и културни традиции“ в Одеска, Днепропетровска, Запорожска, Херсонска и Николаевска области (само трябва да се избавят от местното население).

Въз основа на изложената по-долу информация можем да направим извод, че картината относно Донбас, „анексията“ на Крим и войната в Украйна се поднася в изкривен вид – както в руските, така и в западните медии, а първопричината остава скрита от обществеността.

Източник: Тони Карамфилов                           https://thebulgariantimes.com/

Предишна статия

Притча Которая Изменит ВСЮ ТВОЮ ЖИЗНЬ!

Следваща статия

Какво правят с времето?! Това е лудост!!

Други интересни