Хакери разкриват системата за социален кредит | Пазителите на Призмата

Автор: Няма коментари Сподели:

Хакерите, които са наети за да тестват системата за социален кредит за сигурност, са шокирани от това, което научават по време на работата си. Те решават да снимат няколко екрана с известни личности, които вече прехвърлят пари и акции в системата. Системата е в бета тест в момента (т.е. финкционира, но не е публикувана официално).

Хакерите разкриват, че до 6-12 месеца контрольорите ще причинят събитие от голям магнитут, което ще накара много хора по света да страдат (физически, психически, финансово…) за да предложат „решението“ си – системата за социален кредит, в която искат всеки един жив човек да бъде ригистриран. Това ще замести паспорти, здравни сертификати и книжки, банкови сметки, криминален статус и т.н. Пример – Китай.

*Tim Foyle – Име (аватар най-вероятно), което звучи като tin foil – алуминиево фолио. По принцип този термин се използва от последователите на мас-медиите като обида към всеки, който търси истината. Апропо, алуминиевото фолио наистина предпазва от вредните вълни на рутера – можете сами да пробвате.

* Когнитивен дисонанс – Сблъсък в съзнанието на индивида между установено познание или вяра по дадена тема и новодошла информация. Съзнанието отблъсква новопостъпилата информация тъй като тя противоречи на установените убеждения.

* Гидеон – прякора на един от хакерите, които предават информацията и скрийншотовете.

Отделно

https://bgprevedi.com/hakers-disclose-a-system-for-social-credits-26766-2/

Предишна статия

Зимата идва и скоро Западна Европа ще потъне в СТУДЕНО…

Следваща статия

Кой реално унищожава България и българите през последните 500 години?

Други интересни