Срутване на колоса

Автор: Няма коментари Сподели:

16.09.2022, Отец Абсолют, канализирано послание

igra-bez-pravil

Здравейте, мили мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за това, което се случва сега на фините и плътните нива на Земята.

Вероятно много от вас са усетили силни енергийни промени тези дни.

И те са свързани с факта, че Дракорептиловата йерархична пирамида на властта на Земята сега се променя.

Необходимостта от подобни промени беше, че представителите на дълбоката държава най-накрая решиха официално да обявят смъртта на кралицата на Великобритания.

Защо го направиха сега, организирайки погребението на следващия й двойник?

На първо място, това се дължи на факта, че има определена енергийна граница за замяна на оригинала, тъй като нито близнаците, нито клонингите са в състояние да концентрират в себе си енергийната сила, която носят в себе си дракорептилиите, въплътени в човешки тела.

Това се отнася особено за ключовите фигури на тази раса на Земята, която беше кралицата Елизабет, в чиито ръце бяха съсредоточени мощни лостове на властта.

Въпреки измамно крехката си външност на физическия план, на фино ниво, невидимо за човешкото око, тя беше Дракорептилка с невероятна сила, която със смъртта на истинското си физическо тяло, всяка година губеше тази сила и свързаната с нея власт.

В резултат на това беше решено следващият клонинг на кралицата, който е в тази „позиция“, да бъде заменен с нейния понастоящем жив син.

Но тъй като той е само жалко подобие на майка си, той няма да може да запази пирамидата на дракорептилската власт, създадена на Земята в продължение на векове.

Ето защо сега е подходящият момент всички Светли сили както на Земята, така и на Небето да предприемат най-активни действия за разрушаване на структурата на властта и за сваляне на марионетките на дълбоката държава, които в момента се намират в енергиен вакуум.

Точно сега е много важно да започнете веригата за Разкриване на техните престъпления срещу човечеството, като използвате всички налични информационни средства за това.

Но това трябва да се направи, като се спазва чувството за мярка и се предоставят неопровержими доказателства за престъпленията на управляващия елит срещу населението на Земята.

И нека всеки от вас вземе участие в този велик процес на Пробуждането на човечеството.

Благославям ви и ви обичам безмерно!

       Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 14 септември 2022 г.

https://bgprevedi.com/collapse-of-the-colossus-26679-2/

Предишна статия

Изместване на магнитния полюс… Когато е време, е време…

Следваща статия

Кръстова гора – легенди и действителност

Други интересни