Професор Иво Христов го беше казал преди няколко години и всички дебили вкупом се припознаха и побесняха

Автор: Няма коментари Сподели:

Ужасяващо е нивото на народа ни. Пълен отказ от мислене, от логика, от мисъл за бъдещето и осъзнаване на настоящето. Войнстваща и агресивна посредственост, която се представя за народ, но която няма нищо общо с националните ни идеали и с идеята за България.

33 години промиваха мозъци, деца бяха отглеждаи пред телевизорите с американски екшъни, докато родителите работеха и нямаха време да им обърнат внимание и да ги възпитат. 33 години уж демокрация, когато ни убедиха, че всеки дебил и тираджия може достойно да управлява България и че няма нищо лошо в необразованите, в простите и неуките, тяхно е царството българско.

Днес не смеем да направим забележка на обслужващия персонал, защото глутница сервитьори и шофьори се нахвърлят като хуни и ни обиждат. Не смеем да кажем истината, че някой е прост, неук и некадърен, защото веднага ни обвиняват за злобни и невъзпитани. Не смеем да кажем, че царят е гол, защото това е политически некорекно.

Днес е политически некоректно да кажеш, че някой не става за депутат, защото е тираджия, сервитьор или готвач. Веднага себеподобните му и псевдоинтелигенцията надават либерален вой, защото уравниловката днес не дава равни права, а мачка всеки до сива и безмозъчна маса.

Професор Иво Христов го беше казал преди няколко години и всички дебили вкупом се припознаха и побесняха. Аз лично не се засегнах, защото не се смятам за част от 80-те % дебили. Но го отрекохте него, който ви каза истината. И слагате на пиедестала недостойни, неуки, необразовани и неграмотни. След което ревете, защо държавата отива по дяволите.

                                Елена Гунчева               https://svobodnoslovo.eu/67390-2/

Предишна статия

Кръстова гора – легенди и действителност

Следваща статия

И вече му викат Кирчо Рублата… Пак три пъти ура! Народът сякаш не може да се насити на мошеници!

Други интересни