Изместване на магнитния полюс… Когато е време, е време…

Автор: Няма коментари Сподели:

Княз, Цар Александър Батенберг
Виждаме ясно малтийският кръст, и под него още един негов вариант

Malta Knights Red Cross Crusade Historic Symbol Stock Photo, Picture And Royalty Free Image. Image 49026506.


205-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Саня от Флорида

Украинският фронт – атаки по язоврните стени. 16 септември 2022 г

Авто-превод

Отделно


Официална сводка на МнО на РФ, без превод

Отделно


Михаил Онуфриенко, без превод

Сводка

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Близо до слънчево изригване от клас X, изместването на полюсите предизвиква друг ефект

Авто-превод

Отделно


Шведска медия публикува документ на САЩ, в който се посочва как да се СМАЖЕ европейската икономика чрез военните усилия в Украйна

Nya Dagbladet, медийно издание в Швеция, публикува това, което според него изглежда секретни планове на САЩ да смажат европейската икономика чрез война в Украйна и предизвикана енергийна криза.


Южна Африка настоява за завръщането на „най-големия диамант в света“ от скиптъра на кралица Елизабет

great star of Africa

След смъртта на кралицата миналата седмица в Южна Африка нарастват призивите най-големият чист диамант в света, известен като Великата звезда на Африка или Кълинан I, да бъде върнат, тъй като те вярват, че е техен.


Facebook хванат да шпионира личните съобщения, докладвайки на ФБР за потребители, които питат за резултатите от изборите през 2020 г.

Mark Zuckerberg launches online church for Facebook users to connect with God

Facebook е шпионирал личните съобщения на своите потребители и е докладвал на ФБР за хора, които поставят под съмнение резултатите от президентските избори през 2020 г., според няколко лица, подаващи сигнали от Министерството на правосъдието (DoJ).


Юри Подоляка, без превод

Войната в Украйна (16.09.22): Оперативната пауза у ВСУ се проточи, „редник Ингулец“ си върши работата

Отделно


Извънредни новини: Турция мобилизира 45 000 резервни войници към границата с Армения; Иран мобилизира армия с тежка броня в същата зона; НАТО навлиза в Молдова

Атаката на Азербайджан срещу Армения вече ескалира много сериозно. Тази атака започна във вторник. Вчера Иран започна да мобилизира войски за защита на границата си с Армения и каза на Азербайджан, че „няма да толерира промяна в географията на Армения“. Днес Турция започна да премества 45 000 войници от резерва, защото подкрепят Азербайджан, а Иран увеличи залога, като започна движението на тежка броня в подкрепа на войските си.

След дни светът можеше да види избухването на още една война; това в южната част на Русия… което е точно това, което НАТО, ЕС и САЩ искат, така че да създадат хаос и да изискват от Русия да води две войни на два фронта.

Всичко това се дължи на влизането на Русия в Украйна, за да я денацифицира.

НАЦИСТКИЯТ СТАТУТ НА УКРАЙНА

Тези, които твърдят, че Украйна „не е нацистка“ и освен това твърдят, че „това е само пропаганда“, би било добре да анализират видеото на CNN от днес.

Ето неподвижно изображение от репортажа на CNN, отбелязващ контраофанзивата на Украйна, която отвоюва някои територии, завладени преди това от Русия.

Обърнете внимание на белия кръст, нарисуван отпред на украинския танк… и след това обърнете внимание на изображението по-долу от Втората световна война, което показва какво е от страната на НАЦИСТКИТЕ танкове от Втората световна война… точно същото лого, което украинците използват днес на своите танкове.

Украйна всъщност е нацистка. Подпомагайки и подбуждайки Украйна, Съединените щати и Европейският съюз всъщност са НАЦИСТКИ колаборационисти.

БРОНЯТА НА НАТО СЕ ДВИЖИ В МОЛДОВА

Тази сутрин колона от тежка бронетехника на НАТО премина границата от Румъния към Молдова… явно се готви за операции срещу руския Крим в подкрепа на Украйна.

Ето видео как молдовци протестират и спират колоната на НАТО: (вж оригинала)

Отделно

АНАЛИЗ НА ХАЛ ТЪРНЪР И РЕДАКЦИОННО МНЕНИЕ

Сега ясно виждаме действителни доказателства за подготовката за Третата световна война. НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО в САЩ, заговорничещо с правителствата в Европа, буквално премества войски и бронетехника в позиция за водене на война срещу Русия, която ЩЕ доведе до ядрена война.

Русия каза на света от самото начало, че ако НАТО излезе срещу Русия, „това ще бъде война, която никой няма да спечели“. Това бяха точните думи на руския президент Владимир Путин.

Както повечето читатели знаят много добре, единствената „война, която никой няма да спечели“ е ядрената война.

И все пак нашето правителство се готви да предприеме действия, които ще доведат точно до това.


Пълен спектър оцеляване

КРАХ НА ФОНДОВИЯ ПАЗАР. РУСИЯ И КИТАЙ ИСКАТ ДА ОСАКАТЯТ ЩАТСКИЯ ДОЛАР. ЗАПОЧВА СЕГА.

Авто-превод

Отделно


Канадски подготвител

На път е да падне…

Авто-превод

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Изместване на магнитния полюс | Когато е време, е време

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/16-09-2022-26693-2/

Предишна статия

Също така питайте защо в учебниците по история не пише че като е абдикирал през 1918 е изнесъл цяла влакова композиция със ценности от България!

Следваща статия

Срутване на колоса

Други интересни