24 септември е вероятната дата за внедряването на новата Квантова Финансова Система! Прочетете повече за невидимите контракти, които ние сключваме с правителството – Лондон-град!

Автор: Няма коментари Сподели:
Повелителят на подлизурковците
Един пръстен, който да управлява всички тях… демократите
Блатото на окръг Колумбия

199-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Михаил Онуфриенко, без превод

Сутрешна сводка

Отделно


Саня от Флорида

Украински фронт – войските напускат Изюм!

Авто-превод

Отделно


Официална сводка на МнО на РФ, без превод

Отделно

Изявление на Министерството на отбраната на Руската федерация (10.09.2022 г.)

Отделно


Михаил Онуфриенко, без превод

Дневна сводка

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Слънчеви петна и плазмени нишки, Водни светове

Авто-превод

Отделно


Опа! Германският законодател изпусна датата…

През изминалата седмица законодател в Германия взе думата в Бундестага и изпусна датата: 24 септември.

Ето видео от казаното от него в парламента на Германия:

Имам това преведено. Той каза: (вж оригинала)

„Скъпи колеги, този 24 септември 2022 г. ще остане ден в спомените ни като ден, в който ще кажем, че помня точно къде бях“

И така, какво ще се случи този ден? Какво знаят, че идва, или още по-добре, какво ПЛАНИРАТ?

Каквато и да е, реакцията на останалата част от законодателната власт е доста показателна. Докато изрича датата 24 септември, има открита и доловима изненада и мърморене на публиката. Значи и те знаят. И очевидно много от тях бяха изненадани и НЕ ЩАСТЛИВИ, че той каза това, което каза.

Има ЕДИН друг пример за законодател, който казва нещо за предстояща дата, което е много подходящо за това. Месеци преди Русия да започне своята специална военна операция, руският законодател, Владимир Жириновски, се качи на думата в руската Дума (техния законодателен орган) и каза: „На 22 февруари светът ще види силата на Русия“.

Разбира се, впоследствие тази дата се оказа 24 февруари – два дни по-късно – когато Русия влезе в Украйна за своята Специална военна операция.

Смисълът на това сравнение е, че законодателите понякога бъркат датите. Или датите могат да се променят по една или друга причина, независимо от информацията, която законодателят пропуска.

Но тази конкретна дата – 24 септември – съвпада с още една информация, която излезе от (от всички места) Ватикана. Папата издаде ЗАПОВЕД в края на август, инструктирайки „Всички ватикански организации по света трябва да преместят своите финансови инструменти и активи във Ватиканската банка не по-късно от 30 септември“.

Също така съвпада с много подробна информация, която успях да набавя от банкер/финансисти чрез нетрадиционни средства, която излъчих на света в моето радио шоу от 29 август.

Така че каквото и да идва по-късно този месец, очевидно е „огромно“ – толкова огромно, че член на законодателния орган на Германия каза на колегите си, че ще бъде „…ще бъде ден, който ще остане в спомените ни като ден, който ще кажем, че си спомням точно където бях“

Бих предложил да бъдете напълно подготвени с храна, медицинска помощ, спешен подслон и топлина, плюс средства за защита до 24-ти… сформирайте племе, многочислена безопасност.


БГ преведи:

Последният път ние гласувахме за СДС през 1990. След това се случиха събития, които бързо ни разубедиха, че чрез гласуване нещо може да се промени.

Дж. Буш-младши срещу Ал Гор. Не можехме да повярваме! Четейки информация тук и там разбрахме че когато отидем да гласуваме създаваме така наречения невидим контракт между нас и управляващото правителство.

Че СЕ ПОДЧИНЯВАМЕ на избора, който то ще направи за управляващите длъжности. Т.е., узаконяваме тираничната власт на управляващите, а как те ще решат кого да поставят на тези позиции – зависи от тях, НЕ ОТ НАС!

Затова гласуването не може да промени нищо. Американското посолство в София НАЗНАЧАВА тези управници! Точка!

Прочетете повече за невидимите контракти, които ние сключваме с правителството – Лондон-град.

Това не са конспиративни теории, и колкото по-скоро се събудите, толкова по-добре!

Неявяването за изборите е акт на гражданско неподчинение, чрез който ние игнорираме властта на управляващата демоцидна хунта!


Китайска технологична компания назначава виртуален хуманоиден робот за главен изпълнителен директор, базиран на Изкуствен Интелект

humanoid robot CEO

Китайска технологична компания назначи хуманоиден робот, задвижван от изкуствен интелект, за свой главен изпълнителен директор – твърдейки, че ще осигури „справедливо и ефективно работно място за всички служители“.

БГпреведи: Ето, почна се! Бъдете бдителни!


Наш приятел ни намекна че:

24 септември е вероятната дата за внедряването на новата Квантова Финансова Система.

Което добре се съгласува със заповедта на папата до 30 септември всички активи да бъдат върнати у Ватикана!

https://bgprevedi.com/10-09-2022-26338-2/

Предишна статия

Контрол над Ума!

Следваща статия

7 най-уникални двигателя – най-добрите алтернативи на конвенционалните ДВГ

Други интересни