7 най-уникални двигателя – най-добрите алтернативи на конвенционалните ДВГ

Автор: Няма коментари Сподели:

Отделно

Вероятно всеки втори жител на планетата знае как работи типичен двигател с вътрешно горене.

Въпреки това, много компании, с техните разработки на нови модификации на двигатели, всеки път обещават на своето потомство грандиозен успех: техните двигатели с вътрешно горене трябва буквално да обърнат индустрията. Но когато става въпрос за индустриални партиди, инженерите винаги се обръщат към добрата стара класическа бутална схема.

Когато става въпрос за големи пари, мултинационалните корпорации предпочитат да не поемат рискове. Ето защо изглежда, че най-необичайните двигатели с вътрешно горене отдавна са изпратени на бунището на историята и никой няма да се върне към тях. Или обратното?

Днес ще покажем най-интересните двигатели. И всичко, което ще видите до края на броя, ще запълни белите петна за вас в историята на алтернативните двигатели с вътрешно горене и ще разкрие колко странни и интересни дизайнерски идеи се развиват.

https://bgprevedi.com/7-unique-engines-26345-2/

Предишна статия

24 септември е вероятната дата за внедряването на новата Квантова Финансова Система! Прочетете повече за невидимите контракти, които ние сключваме с правителството – Лондон-град!

Следваща статия

Изцелението е знание, което е било скрито от нас… 5 лечители, които науката трябваше да признае официално…

Други интересни