Изцелението е знание, което е било скрито от нас… 5 лечители, които науката трябваше да признае официално…

Автор: Няма коментари Сподели:
Славянски свят Осъзнаване

Това не ви е Крамола (заговор, метеж) и дори не е Вадим Зеланд. Това е каналът Осъзнаване, Буквица сила (Силата на началната буква)!

Всичко е на авто-превод от ютюб

 

Отделно

Когато учените завършиха изследването на червените кръвни клетки, съдържащи се в две експериментални ампули, изненадата им нямаше граници. Едната съдържаше редовно дарена кръв. Червените кръвни клетки в нея са умрели отдавна – все пак са минали цели 8 дни от момента на вземане на кръвта. Втората епруветка се различаваше от първата само по това, че я е държала в ръцете си известна беларуска лечителка. И в него, след екстрасензорното въздействие на Фьодора Конюхова, на осмия ден почти всички червени кръвни клетки бяха живи!

Трудно е да се повярва в това, но резултатите от експеримента се потвърждават от Юрий Белиховски, член-кореспондент на Международната академия по информатизация. Чудя се срещу какво ще възразят скептиците в коментарите?

Човечеството навлиза все по-дълбоко в тайните на живата материя, изследва генома и дори се опитва да се намеси в структурата му, но досега знаем обидно малко за умствените си способности. Някои от тях се наричат ​​паранормални, екстрасензорни – лечение с помощта на биоенергетика, телекинеза, прозорливост, телепатия.

В това видео ще се опитаме да разберем какво е лечителството и колко лечители са успели да направят неща, които са невъзможни според науката.

Ако смятате, че сме повдигнали важна тема, дайте палец нагоре. Ако все още сте скептично настроени към лечителите, тогава в края на видеото ще ви дадем лесна практика, за да можете сами да опитате как работи.

Но Волф Месинг обичаше да повтаря, че четенето на мисли и други необичайни способности просто следват законите на природата.

Нашите предци мислеха по същия начин.

Съвременният живот, далеч от природата, не допринася за това човек да развие всички тези способности в себе си. Или може би дори обратното?

Ако вие или някой, когото познавате, има опит в работата с лечители, пишете за това в коментарите. Това ще бъде отлична доказателствена база за скептиците.

Някои хора получават този дар от раждането.

Но дори те не го откриха веднага. И се случи така – дете от ранна възраст показва невероятни екстрасензорни способности, но с възрастта забравя всичко.

Темата за лечението вълнува мнозина. Някой безусловно вярва в тях, някой ги смята за шарлатани. Но фактът остава. По всяко време е имало хора, надарени със суперспособности.

Днес е трудно да се съди за лечителите от древността. Но дори и за тези, които изненадаха съвременниците съвсем наскоро или все още живеят сред нас днес, също не знаем почти нищо.

Сега ще говорим за най-известните лечители, чиито способности, макар и със скърцане на зъби, са признати от съвременната ортодоксална наука.

Фьодора КОНЮХОВА

Баба Фьодора, както я наричат ​​в Беларус, лекуваше всички: от Георги Береговой до изтъкнати артисти, хора от различни страни идваха при нея. В своето село Пилшичи тя дори построи голяма гостна къща за посетителите, докато самата тя продължи да живее в малка колиба.

През 70-те години на миналия век тя дори има шанс да работи в Звездното градче по лична покана на Береговой. Досега в мрежата се появяват прегледи на посещения при нея – очевидно тя все още приема и лекува хора и е на не по-малко от 92 години. Но в Уикипедия за този известен лечител няма нито дума.

Чудя се защо?

Първият пациент на Федора беше нейният баща. Когато момичето беше на 3 години, той беше тежко ранен. Тогава той сънувал, че дъщеря му го излекувала. Така и стана. В съветско време, въпреки факта, че лечителството беше забранено, способностите на Конюхова бяха изследвани от академици. Дълго време тя работи в Алма-Ата с известния академик Инюшин, който доказа, че радиацията от ръцете на Федора е различна от радиацията от тялото на други хора.

По време на експеримента морските свинчета са били заразени с рак. Контролната група умря всички. В този, с който работеше Фьодор Даниловна, всички оцеляха и от рака не остана и следа.

Радиацията от ръцете на Конюхова е записана дори през олово и дебела бетонна стена!

https://bgprevedi.com/the-hidden-from-use-knowledge-of-curing-26343-2/

Предишна статия

7 най-уникални двигателя – най-добрите алтернативи на конвенционалните ДВГ

Следваща статия

Мажд Алгафари: Не тръгна ли Ковид от биолабораториите на САЩ в Украйна?

Други интересни