Фулфорд: Цялото ръководство на НАТО е уволнено в началото на междуцарствието

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Премахването на висшите чинове на Малтийските рицари от Ватикана означава, че цялото ръководство на НАТО е уволнено, казват източници на П3-масоните. Освен това има чистка във Ватикана заедно с отстраняването на членовете на „ционистката кабала“, казват източниците. (*ЦК) Това причинява лидерски вакуум в групата на страните от Г-7, тъй като цялата им икономическа / социална система се срива.

Също така получаваме множество доклади от източници на разузнавателни агенции по целия свят за ново събитие от типа 911 или Фукушима, което се планира за този месец. Източници на високо ниво споменават дати като 8, 11 и 23 септември. Всичко това е част от опита на хазарската мафия да изнуди пари от останалия свят, тъй като наближава крайният срок за плащане на 30 септември за корпорацията на СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ и нейните собственици от ХМ.

В този контекст има много реална вероятност ЕС и повечето правителства в ЕС да се сринат, вероятно преди края на месеца. Това е така, защото руснаците прекъснаха газовите потоци към Европа, докато останалият свят също спря да изпраща петрол в региона. Тук не става въпрос само за отоплението на европейските домове: спирането със сигурност ще доведе до спиране на повечето индустрии в Западна Европа. Например бизнес лоби казва, че високите цени на енергията вече заплашват да затворят 60% от фабриките в Обединеното кралство.

[A1] ()

За да се справи с тази ситуация, изглежда, че правителството на Обединеното кралство е започнало да използва забранената преди това енергийна технология на Тесла, както показва тази снимка на намотки на Тесла, направена наскоро в Англия. На други страни може да им се наложи да последват примера.

Намотки на Тесла в О.К.

Затварянето на газопровода Nordstream 1 до Германия по „технически причини“ беше широко докладвано, но това е само върхът на айсберга. Несъобщено досега е, че руска подводница е навлязла в Средиземно море миналата седмица и е прерязала газопровод, който изпраща гориво до Франция от Алжир, казват източниците на П3.

В още един удар, Запорожката АЕЦ, най-голямата атомна електроцентрала в Европа, беше „откъсната от националната мрежа за първи път в историята си, след като преносните линии бяха прекъснати, което доведе до прекъсване на електрозахранването в цяла Украйна“.

[A2] ()

„По-голямата част от мислещите хора по света осъзнават, че Русия е тази, която е на страната на истината и прави всичко възможно, за да осуети глобалното завръщане на нацистите“, обясни директорът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин (*СН) на 3 септември. „Уверен съм, че неизбежното унищожаване на хегемонията на либерално-тоталитарните режими на Запада също ще направи света по-отворено, честно и справедливо място“, добави той.

[A3] ()

„Бягство от Киев“ е сцена от игралния филм „Дълбоко въздействие“ – фейко-медиите са разобличени
Русия не ви е враг

[V1] (Трюдо за предателство | Прекратете въглеродните данъци | Отстранете WEF MPS)

На тази основа масовите демонстрации продължават в цяла Европа, най-вече в Чешката република и Франция. Ситуацията стигна дотам, че Германия създаде нова военна част, която да патрулира по улиците и да наложи военно положение, започващо на 1 октомври (денят след крайния срок за плащане на 30 септември) в очакване на масови безредици и граждански вълнения.

[V2] (Голяма демонстрация в Прага)

[V3] (Французи протестират в Париж)

[A4] ()

Докато това се случва, серия от убийства и интриги се наблюдават на върха на световната власт. Например, миналата седмица Кристин Чадуик – личният секретар на ръководителя на MI6 – беше убита в това, което беше „вероятно дистанционно тайно скаларно убийство, покрито с вероятно самоубийство – самоубийство е официалният съдебномедицински термин“, казват източници от MI6. Тялото й е било кремирано, преди MI6 да може да извърши съдебномедицинска експертиза, за да определи причината за смъртта, добавят те.

Убийството е извършено, защото Чадуик се е доближила до хората, които са убили бившия M1 (човекът, който контролира крана за пари на FED) Аднан Сакли и са поели контрола върху апарата за печатане на пари на борда на Федералния резерв, казват източниците. Джордж Буш-старши беше екзекутиран като отмъщение за това убийство, но контролът върху печатането на пари в САЩ остава в ръцете на нацистката фракция на ХМ, казват те.

Източници от руската ФСБ казват, че голяма част от тези интриги и хаос идват, защото човекът, който постави началото на тази верига от сатанински събития,

бившият руски президент Михаил Горбачов, почина миналата седмица.

„Ако четете коментарите на руския народ, повечето от тях го ругаят и го пращат в ада. Дори християнският патриарх не изказва съболезнования и дори не споменава името му“, казва източник от ФСБ.

„Неговото президентство беше като мисията на Юда. Пентагонът винаги е искал Съветският съюз да се разпадне и затова Западът го хвали. Ние като граждани на СССР загубихме страната си, имперската слава и единството на много рускоезични нации. Искаме си го обратно и ще си го върнем, но по нов начин“, добавя източникът.

Източникът също така отбелязва, че неговите езикови кодови думи „Перестройка“ и „Гласност“ са му дадени от американски консултанти.

Източници от MI6 потвърждават, че Горбачов е поддържал огромни офиси в Кремъл и е притежавал голяма власт дълго след като се предполага, че е загубил властта.

Американски християнски фундаменталистки групи дори стигнаха дотам, че го обявиха за антихрист.

[A5] ()

[A6] ()

Дори ако на Горбачов се приписва твърде много кредит (или дискредитиране), ясно е, че сатанистите вече са без лидери.

За да разберем този лидерски вакуум, нека разгледаме по-отблизо защо интригата с Малтийските рицари е толкова важна. Можем да започнем, като си спомним че цялата фалшива пандемия и опитът да се превърне планетата в гигантска животинска ферма започна с Wuhan Biotech Company, чието лого Knights of Malta (Малтийски рицари) е същото като логото на Umbrella Biotech Company от серията Resident Evil (Присъщо зло) (вж нашия отчет от 3 февруари 2020 за подробности).

Umbrella = Чадър

Също така отбелязваме, че преди години MI6 ни изпрати членски списък на Малтийските рицари. То се чете като „Кой Какъв Е от западния военен/силов елит“. За съжаление, списъкът, който ни беше изпратен, беше изтрит от компютъра ни от трета страна, преди да имаме възможност да го публикуваме. Независимо от това, частичният списък тук, в Уикипедия, включва голяма група европейски кралски особи и аристократи.

[A7] (Категория – Малтийски рицари)

Въпреки огромната си власт, орденът е разделен на две противоположни фракции през последните няколко години, като една група подкрепя фалшивата администрация на Джо Байдън, а другата – на Доналд Тръмп. (*ДТ)

Вътрешните борби между тези фракции, използващи инструменти като ФБР и марионетни политици, накараха правителството на САЩ да тича като пиле без глава през последните няколко години.

Източниците на П3 казват, че има и „развиваща се грозна история“, включваща много взаимни изнудвания за неща като педофилия. Мосад има голямо досие с подобни материали за изнудването на повечето западни силови брокери, казаха те. Вижте тази видео връзка като малка представа за това, което се случва.

[V4] (Адренохром)

При тези обстоятелства е ясно, че когато всички най-висши кардинали на Ватикана се срещнаха миналата седмица, те избраха да уволнят лидерите на двете фракции, вместо да се съгласят с плана си да се опитат да заблудят света, като издигнат робски папа с черно лице.

[A8] (Папата разпуска ръководството на Малтийските рицари, издава нова конституция)

Въпреки това, П3 отбелязва че има и мощна група, която се опитва да отстрани актьора с гумена маска, който се представя за папа Франциск.

Не забравяйте обаче, че папа Франциск, фалшивият президент Джо Байдън и телевизионният актьор, преструващ се на президент Доналд Тръмп, всички настояват за ваксини, въпреки че броят на смъртните случаи от тях нараства.

[V5] (Падащи като мухи. Слушайте какво ви казва правителството. Те ви казват истината. Вземете си проклетата ваксина. Тук няма конспирация.)

Това означава, че изглежда, че всички те са подизпълнители на Фондация Рокфелер, тъй като това са хората, които са планирали някакво пандемично събитие поне от 1975 г. Дори сега, след като всички нежелани реакции към ваксините са докладвани, Фондация Рокфелер наема „кохорта от социални и поведенчески учени от цял свят“, за да се опитат да разберат как да промият мозъците на повече хора, за да се ваксинират.

[A9] ()

Това е престъпление предвид огромните доказателства за щетите, които тези ваксини вече са причинили. В Обединеното кралство, например, правителството отбелязва, че над 460 000 души са били увредени към 24 август 2022 г. от ваксините, които тези престъпници налагат.

[A10] ()

Очевидно тези отчаяни престъпници буквално се борят за живота си и все още се надяват да убият достатъчно хора, за да останат на власт.

Цялостната прогноза е, че хаосът и вътрешните борби в западното ръководство само ще се засилят през следващите седмици и месеци, докато колапсът на системата продължава.

Освен това в Китай, Близкия изток, Япония и другаде има смут и интриги на високо ниво, докато вакуумът във властта продължава.

[V6] (Пожар в Багдад)

В Китай се провежда тайна война с масовите чистки (падане на хора от сгради и т.н.), които вече завладяха Шанхай и сега се преместват в големите метрополиси като Ченду и Шенжен.

[V7] (Блокировка в Ченду)

В този контекст е интересно да се отбележи, че Ватиканът изглежда се опитва да постигне някаква финансова сделка на високо ниво изток/запад, като покани императорското семейство Чен (陳)

[A11] (Династията Чен)

от Тайван във Ватикана миналата седмица за деветдневно посещение. Ватиканът е единственият европейски дипломатически съюзник на Тайван.

[A12] ()

Борбата за власт се очаква да достигне кулминацията си на срещата на комунистическата партия в Пекин през октомври. Източници на азиатските тайни общества казват, че президентът Си Дзинпин се бори за разпускане на комунистическата партия, възстановяване на местното управление и обединяване на Тайван с Китай.

Междувременно в Япония продължава прочистването на Църквата за обединение, която е съюзник на нацистите, и която контролира над 150 политици. Това е част от натиска, който се прави за обявяване на военно положение и възстановяване на независимостта на Япония, казват японски десни източници. Докато не го направят се очаква японското население да продължи да пада до нивата на изчезване.

Същият вид борба се случва в Корея, казват източници от азиатското тайно общество. За да разберете колко разрушително за човешкия живот е сатанинското управление на ХМ, имайте предвид, че през 2021 г. броят на бебетата на жена в Южна Корея достигна рекордно ниско ниво от 0,81, което означава, че населението ще намалее с над 50%.

[A13] ()

За разлика от „бедната и репресивна Северна Корея“ средната жена има 1,92 бебета.

Всъщност всички държави под управлението на ХМ имат толкова ниска раждаемост, че броят на населението рязко намалява. Единственото изключение е Израел, където средната жена има повече от три деца.

В този контекст е интересно, че контролираната от ХМ Организация на обединените нации изостави всички претенции за неутралитет и издава доклади, осъждащи човешките права в страни като Русия и Китай, като същевременно игнорира престъпленията на контролирания от ХМ Г-7.

Договорът на ООН за правата на човека от 1948 г. включва в дефиницията си за геноцид „мерки за предотвратяване на ражданията, насилствено прехвърляне на деца или умишлено създаване на условия на живот, целящи физическото унищожаване на група“. Според тази дефиниция Южна Корея, Япония, Сингапур и Г-7 са жертви.

Нищо чудно, че гражданите в тези страни вече са близо до открит бунт, тъй като тяхното ръководство продължава да се опитва да ги унищожи с химикали, нарушаващи хормоните и причиняващи рак, с неестествени условия на живот и др.

Бунтът срещу управлението на ХМ също се ускорява в Близкия изток. Съобщава се за масови атаки срещу ХМ в Либия, Ирак и другаде.

Също така отбелязваме, че все още се води интензивна метеорологична война в световен мащаб, докато борбата за власт продължава. Наводнението, обхванало една трета от Пакистан, е ясен пример. Източници на П3 отбелязват, че руснаците са се опитали да спрат тези атаки миналата седмица, като са унищожили „американските радари на Междузвездните войни“ в Сицилия.

[V8] (Масивни наводнения в Пакистан)

Относно тази бележка за Междузвездните войни, завършваме още веднъж с най-новите доказателства, че хората от тайната космическа програма умишлено показват своите футуристични НЛО на големи части от света. Надяваме се, че скоро те ще приземят един от своите антигравитационни кораби на поляната на Белия дом.

[V9] (TR3-B)

[V10] (Влизане през самозатваряща се врата)

[V11] (Пожарникарски поглед към Неизвестен Въздушен Феномен)


Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


(*ЦК) – съмнително, ако се надяваме за някаква съществена промяна; по-скоро се очакват нови певци на същите стари песни!

(*СН) – Роднините на Наришкин са подали за жителство в Унгария. Руските силовици. Поради приватизацията на видеото, превод изглежда не е наличен.

(*ДТ) – Това в лека степен обяснява мирното прехвърляне на властта от Тръмп на Байдън.

https://bgprevedi.com/entire-leadership-of-nato-fired-as-interregnum-begins-26121-2/

Предишна статия

Цигуларката Зорница Иларионова с високо признание от Италия

Следваща статия

КАКВА Е ОПАСНОСТТА ОТ 5G

Други интересни