Какво се случи на 4 септември 2022 година по Света

Автор: Няма коментари Сподели:
През 2014 Украйна взе назаем 17 милиарда от Световната банка (IMF). В замяна те трябваше да премахнат забраната за собственост на земята от частни компании. Оттогава Monsanto, BlackRock и Vanguard закупиха повече от 20 милиона хектара, или 70% от цялата обработваема земя в Украйна.

193-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Официална сводка на МнО на РФ, 14:33, без превод

Отделно


Михаил Онуфриенко, 11:00, без превод

Сутрешна сводка

Отделно


Саня от Флорида, 18:50

Удар във фланга

Авто-превод

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Земетресение от M6.9, Геомагнитна буря, Слънчева активност

Авто-превод

Отделно


70 000 чехи се събраха на митинг в Прага; Искат премахване на руските санкции, неутралитет по отношение на Украйна

Повече от седемдесет хиляди граждани на Чешката република маршируваха в столицата си в Прага в събота, настоявайки за край на руските санкции (така че цените им на газ да паднат до нормалните) и официалното обявяване на неутралитет по отношение на ситуацията с Украйна или оставка на правителството!

Тълпите бяха *МНОГО* големи и доста мирни… този път.

Те развяваха знамена на Чешката република, но интересното е, че НИТО ЕДНО знаме на Европейския съюз (ЕС) не можеше да се види където и да е в огромната тълпа.

… (вж оригинала за видео)


Публикувана е нова информация за НЕЗАКОННИ американски изследвания на биологични оръжия в Украйна

По инициатива на Руската федерация през следващата седмица ще се проведе среща на държавите-страни по Конвенцията за биологичните оръжия по въпроса за неспазването от страна на САЩ и Украйна на задълженията по международния договор. На събитието ще бъдат представени документирани доказателства за техните нарушения на членове I и IV от Конвенцията.

Авторът е използвал Google Translate.

Искаме да привлечем вниманието на организациите, отговорни за спазването на Конвенцията и на световната общност, за редица биологични заплахи.

Първо, в непосредствена близост до границите на Руската федерация в момента има над 50 модернизирани биолаборатории, финансирани и контролирани от Пентагона. Според китайското министерство на външните работи Министерството на отбраната на САЩ контролира общо 336 биологични лаборатории в 30 страни по света.

В същото време тяхната дейност е придружена от влошаване на епидемичната обстановка в случай на особено опасни и икономически значими инфекции, както и с появата на инфекциозни заболявания, нетипични за даден регион.

Така от 2010 г. насам Руската федерация отбелязва увеличение на заболеваемостта от бруцелоза, кримско-конгоанска треска, западнонилска треска и африканска чума по свинете в районите, граничещи с Украйна, както и нехарактерно разширяване на обхвата на векторите.

Руската федерация, като отговорна страна по Конвенцията за биологичните оръжия, е наясно с пълния спектър от заплахите, свързани с възможните последици от нарушение при работа в украински биолаборатории.

Научихме за финансирани от САЩ биологични изследвания на територията на Украйна. Заповедта на Министерството на здравеопазването на Украйна от 24 февруари 2022 г. за спешно унищожаване на колекции от патогенни микроорганизми засили нашата загриженост относно възможни нарушения на членове I и IV от Конвенцията за биологичните оръжия по време на работата, възложена от Пентагона. Полученият материал накара Руската федерация да проведе разследване на американските биологични дейности в Украйна.

Изследванията в украинските биолаборатории са проведени в съответствие със „Споразумението за сътрудничество в областта на предотвратяването на разпространението на патогени, технологии и знания, които могат да бъдат използвани за разработване на биологични оръжия“, подписано през 2005 г. между американските военни и министерството на здравеопазването на Украйна, което вече е извършено.


Данните за новоразрешените бустери на COVID-19 са базирани на мишки, а не на хора

Предклиничните данни за току-що разрешените бустерни ваксини срещу COVID-19 се основават само на мишки, но не и на хора, тъй като властите на САЩ смятат, че изчакването на данните от изпитвания върху хора би направило актуализираните бустери остарели.


Финансовият директор на Bed, Bath & Beyond идентифициран като човекът, който е загинал в резултат на скачане от небостъргача Tribeca

Финансовият директор на Bed, Bath and Beyond, Густаво Арнал, е идентифициран като човекът, скочил от 60-етажната сграда „Jenga Building“ в Трибека в петък.

52-годишният изпълнителен директор падна от 18-ия етаж на улица Леонард 56 в петък и беше идентифициран в неделя сутринта от New York Post. The Post отбелязва, че той току-що е продал 42 513 акции на 16 август, прибирайки малко над 1 милион долара.

През 2021 г. общата му компенсация беше повече от 2,9 милиона долара, което включваше 775 000 долара заплата. Той се присъедини към компанията през 2020 г., след като работи като главен финансов директор за Avon и като изпълнителен директор за Procter & Gamble, се отбелязва в доклада.

https://bgprevedi.com/04-09-2022-26059-2/

Предишна статия

Какво НАИСТИНА има във фалшивите „ваксини“ – бившата служителка на FEMA (ФИМА) Селест Солъм разговаря с Дейвид Айк

Следваща статия

ТРОЯНСКАТА ВОЙНА – ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ, В КОЯТО НЯМА ГЪРЦИ

Други интересни