Предлагам всички европейци да минат на български заплати и пенсии, за да сме солидарни! Почивката на Украинците в Слънчев бряг свърши и те си тръгнаха за Украйна!

Автор: Няма коментари Сподели:


192-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Официална сводка на МнО на РФ, 13:00, без превод

Отделно


Михаил Онуфриенко, 10:00, без превод

Сутрешна сводка

Отделно


Михаил Онуфриенко, 18:50, без превод

Вечерна сводка

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Възможно CME (изригване на коронална маса), насочено към Земята, ключови факти за катастрофата при изместването на полюсите

Авто-превод

Отделно


Голямото нулиране: Мегакомпаниите тихо, измамно добавят буболечки в нашите храни

Big corporations are secretly adding bugs to our food

Десетки милиони американци започват най-накрая да се събуждат за факта, че основните медии се опитват да нормализират храненето с насекоми като част от дневния ред на WEF за „Голямото нулиране“.

Убеждаването на масите да ядат червеи, щурци и други буболечки се превърна от неясна „теория на конспирацията“ в официален проект през последните месеци. Но за тези, които са обръщали внимание, този тласък не се случи за една нощ. С течение на времето много основни медии посветиха ресурсите си, за да промият мозъците на масите, за да приемат и да повярват, че яденето на насекоми е добро за тяхното здраве и планетата.


Байдън наема свързания с педофилия Джон Подеста, за да ръководи прилагането на „Голямото рестартиране“ в Америка

Biden hires Podesta to lead America's Great Reset agenda

Джо Байдън е наел опозорения бивш мениджър на кампанията на Клинтън Джон Подеста да ръководи изпълнението в Америка на програмата за „Голямото пренастройване“ на WEF.

Подеста ще отговаря за прилагането на разпоредбите за изменението на климата на стойност 370 милиарда долара, включени в Закона за намаляване на инфлацията на демократите.

БГпреведи: Джон Подеста ни е добре известен от филма на Джанет Осебард Падането на Кабала.


Американски университет задължава Covid-„ударите“ за студентите… но не и за персонала

Susquehanna University covid mandates

Университетът Susquehanna в Пенсилвания публикува своя протокол за ваксиниране срещу Covid за есента на 2022 г. и в него се посочва, че студентите трябва да бъдат напълно набодени, преди да се върнат в кампуса.

От друга страна обаче служителите са само „силно насърчавани“ да бъдат ваксинирани преди пристигането си в колежа, с предложение неинжектираният персонал да „говорят с лекарите си за ползите“.


Световната здравна организация наблюдава „мистериозен“ вирус-убиец, „подобен на Covid“ в Аржентина

WHO Gates Pandemic treaty

Световната здравна организация наблюдава избухването на „мистериозен“ вирус в Аржентина, който е „много подобен на Covid“, според местни доклади.

Трима души починаха тази седмица в Аржентина поради пневмония с неизвестен произход, съобщиха местните здравни власти. Други шестима са заразени с неизвестния вирус, тъй като експертите изключват Covid-19, грип и хантавирус като причинители.


Юри Подоляка, 20:00, без превод

Курската битка при в района на Херсон – Ден 6-ти (09/03/22): ВСУ очевидно се изчерпва, повратната точка на битката вече е близо

Отделно


Глобалните елити „изпробват диети с насекоми“ върху гладни африканци

Глобалните елити казват на гладуващите африканци да забравят за яденето на месо и да свикнат да ядат буболечки, хлебарки и насекоми.

Световният икономически форум усилено насърчава идеята за диети, базирани на насекоми, за тези от нас в западния свят. Сега изглежда, че тестват плана си върху африканците.


Пиенето на рециклирани отпадни води е бъдещето, не бъдете гнусливи“, казва експерт, свързан с WEF

Ръководителят на Агенцията за околна среда на Обединеното кралство, който е свързан със Световния икономически форум, казва, че обикновените хора трябва да бъдат „по-малко гнусливи“ относно пиенето на вода „от тоалетната до крана“ от пречиствателните станции, докато страните и щатите по света се движат към рециклиране на отпадните води за човешка консумация, попадайки в крачка с идеологията на WEF.

Според публикация в The Times, сър Джеймс Беван, чиито възгледи преди това бяха разпространени от WEF, пише, че „пиенето на рециклирани отпадни води е бъдещето“.

БГпреведи: Е, тук си спомнихме за филма Идиокрация (2006), където споменаваха пиене на вода от тоалетната вместо от чешмата!


ИСН: Байдън наема кризисни актьори, за да изобразят американските морски пехотинци

Престъпният режим на Байдън е наел актьори, за да изобразят морска охрана по време на адската реч на нелегитимния президент в четвъртък вечерта, каза източник от кабинета на генерал Бергер пред Real Raw News.

Застанал пред зловещ фон и греещ се в блясъка на пурпурни светлини с цвета на кръв, Байдън (или неговият двойник) изнесе най-разногласната реч в историята на политиката и даде да се разбере, че обявява война на десетките милиони американци, които подкрепят идеологията Make America Great Again.

Отстрани имаше нещо, което изглеждаше като двама разположени на разстояние морски стражи. Те стояха неподвижно, с очи напред, докато бесният Байдън хулеше и демонизираше президента Тръмп, неговите поддръжници, привържениците на MAGA от бряг до бряг. Но мъжете в униформа, според нашия източник, изобщо не са били морски пехотинци. Те бяха измамници.

Според него целият Корпус се е отрекъл от Байдън като фалшив президент, след като коалицията на Бялата шапка твърдо е установила, че той наистина е откраднал президентските избори през 2020 г. Оттогава Корпусът, под заповедта на генерал Бергер, води война на изтощение срещу Байдън и неговата дълбоко-държавнаа кабала.

„Това абсолютно не бяха истински морски пехотинци“, каза нашият източник. „Пълна измама. Кризисни актьори.


Пълен спектър оцеляване

Русия: „свърши се“. Китай трябва да действа сега. Владимир Путин казва, че имат доказателства за биологична война.

Авто-превод

Отделно


Канадски подготвител

Не мога да повярвам, че се случва…

Авто-превод

Отделно

15:00 – Глобалистите очакваха че ще имат на разположение неспирна евтина енергия, което би помогнало на тяхната агенда. Това би улеснило създаването на технологии, които ще помогнат цените на нещата да спаднат значително. Сега вече техните планове са обречени.


Д-р Стийв Търли

Путин постигна ШОКОВА ПОБЕДА, докато Русия РАЗРУШАВА WEF!!!

Авто-превод

Отделно

Демократите СЕ ПАНИРАТ, докато патриотичните милиции ПРЕВЗЕМАТ НАЙ-СИНИЯ щат в нацията!!!

Авто-превод

Отделно

Белгийските фермери завладяха кметството!!!

Авто-превод

Отделно


Почивката на Украинците в Слънчев бряг свърши

Сиси Георгиева, 02.09.2022, Фейсбуря

Почивката на Украинците в Слънчев бряг свърши и те си тръгнаха за Украйна

Защо нито една телевизия не предава на живо как Украинците си тръгват от Слънчака за Украйна?

Над 100 украински автобуса на различни туроператори от Украйна в този момент товарят хора в Слънчев Бряг. Естествено Българските телевизии някак не проявяват интерес към този факт, а Украинските автобуси са буквално из целият комплекс. Като ги запиташ на къде тръгват всички шофьори отговарят:
„За Украйна, почивката на нашите свърши и си ги прибираме!“

Въпреки, че хората подават сигнали към телевизиите с национално покритие в България, засега нито една от големите, които три месеца ни заливаха в новинарският си поток с новини за страдащите бежанци, не иска да снима истината, а именно, че това не са никакви бежанци, а най-обикновени туристи, които се възползваха от парите, които плати България, за това да могат да си поживеят на воля в родните луксозни хотели на Слънчев Бряг.

Източник: ringtime bg

Ето я и мазната мутра – масонският лакей, организирал ТРИМЕСЕЧНАТА ПОЧИВКА НА У,КРАИН,ЦИТЕ ЗА 62 ЛЕВА!!! БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ НЕ СА И СЪНУВАЛИ ЛУКСОЗНИ ХОТЕЛИ, НО ЗА ХАЗАРИТЕ – МОЖЕ!

Това е украинецът, напълнил България с луксозни „бежанци” срещу 1000 гривни на човек. Това е Максим Комаров – украинец, работещ като аниматор в България, регистрирал фирма за безплатни почивки в България на украински граждани срещу комисионна от 1 000 украински гривни. Негова е заслугата за прииждането на хиляди украинци, „бягащи от войната”, настанени и обгрижвани безплатно в 4-звездни хотели по морето. През цялото време от месец февруари досега Максим Комаров рекламира безплатни тримесечни почивки, показва снимки на хотелите и стаите с подробно описание, дава информация за екстри като басейни, интернет, ол инклузив, къде може да си вземеш домашния любимец, разстояние до морето и т.н. Затова още от самото начало на българите по морето им се струвало, че има нещо гнило в цялата работа, че с „бедните, страдащи бежанци” нещо не е наред.

Особено живеещите край морето, които виждат колко щастливи и усмихнати са тези бегълци от войната, как пазаруват необуздано и пълнят молове и заведения. Как няма да си щастлив при този келепир!

Дори не упрекваме Максим. Човекът намерил ниша и си върши бизнеса. Грешката е на нашите управници, че допуснаха такова извращение.

Най-бедната европейска държава да осигурява безплатна тримесечна почивка в луксозни условия на 130 хиляди украинци. Трябваше първо да ги настанят в бежански лагер, да ги регистрират, прегледат, да установят кой какъв е и защо е тук, а не да ни ги натресат да ги отглеждаме в луксозни условия безплатно.

Източник: narod bg

Чрез Ивелина Въчева

https://bgprevedi.com/03-09-2022-26009-2/

Предишна статия

РУСИЯ Е НА ПЪТ ДА ОСВОБОДИ ЕВРОПА ОТНОВО!

Следваща статия

Как да получаваме СЪВЕТИ ОТ ВИСШИТЕ СИЛИ? 9 доказани начина за комуникация със Създателя.

Други интересни