ИЗБОРИТЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ НЕ ОТ ПАРТИИ, А ОТ ОНЗИ, КОЙТО СТОИ ЗАД КЛАВИАТУРАТА…

Автор: Няма коментари Сподели:

Така наречените „избори“ и начина по който се провеждат такива по нашите ширини не е решението, а част от проблема. Това е и причината Слави да се събуди една сутрин с лично просветление за президентска република, а малко по-късно да бъде коригиран от съпартийците си, че всъщност е искал да каже полупрезидентска. Преди това беше приказката за лека нощ с мажоритарната система и прочее други алабализми, но в крайна сметка се оказа, че свързващият осми елемент за всички тези неща са парите. Онези жадувани от всички парламентарни котараци 12 евромилиарда, които да се претворят в сила и слава за всеки, който се е докоснал да поредния грабеж.

Вече ви казах ясно и недвусмислено, че изборите се печелят не от партии, а от онзи, който стои зад клавиатурата.

Последната пък се намира на улица Козяк.

Не, не ви казвам да не гласувате, пробвайте късмета си за пореден път. Може пък да имате по-голяма сила от човека зад клавиатурата, който ще натисна няколко клавиша и всичко ще си дойде на мястото. Единственото, което ще се случи е, че вашата партия любима ще получи поредната порция паричен ресурс от данъците ви, за да се докаже, че живеем в демокрация и всеки има право да управлява. Да, ама не! Не всеки има право.

Затова, ако не се притеснявате, че вашите данъци ще отидат под формата на милиони „субсидия“ в джобовете на псевдолидерите ви, гласувайте и не мислете нататък. Вие сте си свършили работата, пък, че вашата няма да бъде свършена, не се съмнявайте. Никой от нас не е по-голям от клавиатурата и докато я има вие ще сте обикновени експериментални мишки в програма за специален политически експеримент.

Затова моите цели са други и каквото трябва го върша систематично! Екология…

                                     Николай Марков

 

С негласуването нищо не променяте. Напротив! – получавате нови 4 г. още от същото.
С негласуването захранвате системата. Като не гласувате – гласовете ви не се считат за нула. А се преразпределят! Голямата част от него /от гласа ви/ отива за победителя.
Например, ако Киро Еничара /или Боко, който ще да е/ има 25% – 25% от гласа ви отива за Киро Еничара. ‍♂️ Така функционира системата.

Негласуването е възможно най-тъпата форма на протест. Политическите чакали като Киро, Боко и други на ум се молят с „Дай Боже да има повечко негласуващи“.
Някои ще кажат „Ами, за кого да гласувам, като всички са един дол дренки?“. Така е, не са цвете за мирисане. Но!
Защо пък да не направим живота им черен, да ги спъваме, да им объркаме евроатлантическите помиярски сметки?
Не ми е чак толкова симпатичен Копейката, но ще цъкна глас за него. Нека им отрови живота, да им скъса нервите и обърка сметките. На всички!
Това е.
Както казах в началото – негласуването е възможно най-тъпия вариант в случая. То едно на ръка, че като не гласувате – се предавате, ами че даже и аванс им давате по тоя начин.

 

Президентът ще управлява България, а вие, уважаеми, ако искайте гласувайте, а ако искате, идете за гъби или за риба.

Българските избиратели нямат полезен ход на тези избори, защото фигурите са същите (Боко, Кир4у, Курнела, Мустафа, Хр. Иванов, К. Костадинов и Сл. Трифонов), идеите са същите- борба с това и онова, навиците и те са същите- обещания и след изборите СРЕДЕН ПРЪСТ.
В шахматната игра положението на играча (българина) в изборите на 2 октомври се определя с термина „цугцванг“, т.е. всички възможни ходове са неизгодни. Играчът е длъжен да направи ход и сам да влоши позицията си.

Единственият спасителен ход е да се гласува ЗА НИКОЙ.
Не знам с какво лице Радев и водачите на партийните глутници ще гледат българските избиратели, защото вече иде реч за АНТАГОНИЗЪМ между интересите на народа и тези на партийците.
В българското общество вече има силно изразена поляризация, за която много малко се говори.
Имам предвид това, че съществуват различни класи и социални групи – професионални, демографски, етнически и други, които имат несъответстващи и дори противоположни интереси, стремежи и идеологии, които водят до неизбежен конфликт, сблъсъци и борба един срещу друг.
Някои съвременни папагали много се заблуждават, когато си представят, че класовата борба е умряла заедно с Карл Маркс и Вл. Улянов- Ленин.
Моите интереси не пасват с интересите на никой бг партийците, а предполагам, че това е така и с милиони други хора като мен.

 

Точно!
Промените в света водят до промяна в България. В света се създава революционна ситуация, произтичаща от това, че 1% от населението в света притежава над 70% от финансовите и материални световни капитали прикрито под формата на ДЕМОКРАЦИЯ. Не бива обаче да се забравя, че демокрацията възниква в древна Гърция по време на РОБОВЛАДЕЛСКИЯ обществен строй.
И сега либерализма представлява новото робовладелство.
Не гласувайте!

 

Юнаци с криви калпаци!
Видов ден дойде! Който не ми вярва, нека погледне Слънцето през деня и всички въпроси преключват…
Вероятността да си закарат награбените милиарди в Отвъдното е равна на Нула!
33 години жесток геноцид и грабеж в България! Тато отгоре гледа и само клати глава, не се наядохте нещастници!
8 милиардера се самоубиха при странни обстоятелства в Русия…
САЩ прехвърля програмите за разработка на биологично оръжие от Украйна в България и най- после колонията на Англия, САЩ ще разбере защо Спартак унищожи Римската Империя, ще го разбере и английската кралица.
Който разбрал, разбрал!

                                                          https://afera.bg/

Предишна статия

ТРОЯНСКАТА ВОЙНА – ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ, В КОЯТО НЯМА ГЪРЦИ

Следваща статия

РУСИЯ Е НА ПЪТ ДА ОСВОБОДИ ЕВРОПА ОТНОВО!

Други интересни