Какво се случи в света на 27 август 2022 година

Автор: Няма коментари Сподели:
Вие сте това, което ядете – Клаус ШвабЕ, може би Клаус Шваб не е казал това, но подозирам, че той смята повечето хора на „неговата“ планета за насекоми.

За него ние сме не по-добри от рояк скакалци, които са заети да отнемат ресурси от планета, която той и неговите приятели притежават. Шваб вижда повечето от нас като безполезни ядящи. За него всички ние сме торни бръмбари, които живеят в мръсотия, докато не бъдем настъпени от така наречения „елит“ на върха на пирамидата. Това е елит, който контролира по-голямата част от земята, фондовия пазар, нашите политици, корпорациите и по-голямата част от парите.


185-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Саня от Флорида, 19:59

Запорожката АЕЦ

Авто-превод

Отделно


Официална сводка на МнО на РФ, 13:00, без превод

Отделно


Михаил Онуфриенко, 12:00, без превод

Сутрешна сводка

Отделно


Подозрителни наблюдатели

По-големи слънчеви изригвания | Изригване, насочено към Земята

Авто-превод

Отделно


Обединеното кралство: Престъпници крадат олио за готвене заради цените на дизеловото гориво

4 Healthy Cooking Oils (and 4 to Avoid)

Престъпни банди нахлуват в заведения за хранене и ресторанти в Обединеното кралство в търсене на олио за готвене като алтернатива на дизеловото гориво на фона на скока на цените на бензина.

„В Обединеното кралство има нов вид престъпност – престъпниците крадат големи резервоари с олио.

Други мамят бизнеса, представяйки се за екипи за рециклиране.

След това откраднатото масло се преработва в биодизел и се продава на черния пазар.

Това още веднъж показва колко изобретателни са престъпните групировки. Защото те търсят печалба навсякъде и с нарастващите цени на горивата пазарът им само процъфтява.


В Европа започват непрекъснати прекъсвания на тока; Няма достатъчно газ за генериране на електричество

В Косово започнаха непрекъснати прекъсвания на тока, тъй като страната не може да намери достатъчно запаси от природен газ, за да поддържа електроцентралите да работят с пълен капацитет.

Други европейски страни, от Обединеното кралство до България, също разработват планове за спиране на електричеството.

Причината: Тези страни наложиха икономически санкции на Русия заради нейната специална военна операция в Украйна и в резултат на собствените си санкции тези страни сега отказват да купуват руски петрол и природен газ.


Moderna съди Pfizer/BioNTech за mRNA-технологията в Covid-ударите

pfizer moderna

Голямата фармацевтична компания Moderna обяви в петък, че съди големите си фармацевтични конкуренти Pfizer и BioNTech, твърдейки, че технологията на mRNA, използвана в техния експериментален Covid jab, нарушава нейните патенти.

Делото, заведено в Окръжния съд на САЩ в Масачузетс, както и в Германия, търси неуточнени парични щети за нарушаване на патенти и без съмнение ще проправи пътя за огромни съдебни битки между производителите на ваксините.


Полицията спасява 19 кученца от „зоофил“, арестуван по отвратителен набор от обвинения в секс с скотоложство

Полицията арестува и обвини мъж с отвратителен набор от престъпления за малтретиране на деца и скотоложство във вторник, след като получи сигнал от американски екип, натоварен с проследяването на педофили.

Австралийската федерална полиция откри и конфискува мобилен телефон в Сидни, който по-късно разкри файлове, за които се твърди, че съдържат материали за малтретиране на деца, изключително явни разговори за малтретиране на деца и материали за скотоложство, за които полицията ще твърди, че са направени от мъжа.


ИЗЛОЖЕНИ! Масивна ферма за ботове на демократите, хваната да „контролира разказа“ в социалните медии #BlueCrew #Demcast

Мащабна операция на демократите за контрол на социалните медии с помощта на армия от ботове и фалшиви акаунти беше разкрита, като служители на Белия дом, журналисти и оперативни работници на демократите участваха в мащабната операция за манипулиране на общественото мнение и промиване на мозъците на масите с леви наративи.

DemCast е организация с нестопанска цел, която има десетки хиляди акаунти в Twitter, Facebook, Instagram и YouTube и други социални медийни платформи.

Събирайки оценка от над 50 милиарда импресии само от 2019 г. насам — DemCast има за цел да манипулира общественото мнение около темите за COVID, войната с Русия, 6 януари и дори да промени местните избори във всичките 50 щата.

Никой наистина не подкрепя политиките и социалните позиции, насърчавани от армията от ботове и фалшиви акаунти. И все пак успяват да убедят масите, че техните позиции са основната позиция. Рано или късно средният гласоподавател демократ попада в опашката и приема крайнолявата и радикална политика. Това е умът на кошера на демократите в действие.


Полковник Николай Марков – експерт по национална сигурност, преподавател, рицар на истината, в един откровен разговор за сигурността на държавата, за разликата между политик и държавник, за неутралитета и мястото на България в света. (По предложение на Калин) Интервюто е от май 2022

Отделно

https://bgprevedi.com/27-08-2022-25776-2/

Предишна статия

Забравената история: Потулената истина за Спартак – синът на Родопите

Следваща статия

С вас за децата и семейството, Михаела Джоргова и екипът на Асоциация общество и ценности

Други интересни