Какво се случва днес 28 август 2022 година

Автор: Няма коментари Сподели:
Говорещи глави се търкалят в CNN. Рейтингите им отиват стръмно надолу

186-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Саня от Флорида, 18:01

Кодема превзета | Американски полковник за Украйна

00:28 – … САЩ и НАТО, ние не се интересуваме колко украинци умират. Нито цивилни, нито жени, нито деца, нито войници… Не ни интересува. Това стана добра футболна игра! Ние имаме наш отбор, те имат техен отбор, игра, игра, искаме да получим най-високата точкова разлика от играта. И … нас не ни интересува колко играчи биват осакатени на игралното поле, стига да печелим! – полк. от САЩ Ричард Блак (Блек).

Ударен е заводът Сич, с китайско участие

Авто-превод

Отделно

 


Официална сводка на МнО на РФ, 13:00, без превод

Отделно


Михаил Онуфриенко, 10:00, без превод

Сутрешна сводка

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Предстои удар на CME | студен спусък | наклонено ядро
СМЕ – изригване с коронална маса

Авто-превод

Отделно


Гласът на Народа

Илон Мъск е „таен“ млад глобален лидер и споделя виждането на Клаус Шваб

Авто-превод

Отделно

Основателят на Tesla и най-богатият човек в света Илон Мъск беше млад глобален лидер на Световния икономически форум и споделя много от целите на Клаус Шваб.

Милиардерът Илон Мъск използва богатството и влиянието си, за да насочи републиканската политика към отворени граници, тревога за климата и далеч от подкрепата на християнските ценности.

През 2008 г. Мъск беше млад глобален лидер на Световния икономически форум. Въпреки че Мъск е решен да премахне тази информация от интернета, фактът, че някога е бил свързан с WEF, не трябва да е изненада. Мъск споделя много от престъпните цели на Клаус Шваб, включително микрочипове на деца и пробиване на чипове в човешки мозъци.

За разлика от други милиардери и млади глобални лидери, Мъск не се е появявал в Давос, нито си е позволил да бъде сниман с Шваб. Поддръжниците на Мъск твърдят, че това е доказателство, че той е обърнал гръб на WEF.

Но има много доказателства, които предполагат, че Мъск все още е твърдо от вътрешната страна на WEF и неговият фронт, тъй като свободното движение на капиталистическия техно-цар е част от хитрост на двоен агент за манипулиране на масите в социалните медии.

Мъск присъства на голяма частна среща, организирана в Уайоминг от лидера на малцинството в Камарата на представителите Кевин Маккарти (R-CA). Представен от Маккарти като „Томас Едисон на нашето време“, Мъск не губи време, заявявайки, че Републиканската партия трябва да изостави християнския морал.

Мъск заяви, че републиканците трябва да стоят „далеч от спалните на хората“, а демократите трябва да стоят „далеч от портфейлите на хората“. Той също така се опитва да сложи край на властта на Доналд Тръмп над Републиканската партия, призовавайки губернатора на Флорида Рон ДеСантис да се кандидатира за президент през 2024 г.

Според един гласоподавател на демократите за цял живот, той премина на дясната страна, след като демократите станаха партията на разделението и омразата.

Въпреки че е трудно да не се съгласим с анализа на Мъск за модерната Демократическа партия, „техноцарят“ на Тесла все още поддържа много възгледи, които са дълбоко съмнителни и не са съвместими с консервативното мислене.

На голямото частно събиране Мъск също така заяви, че Републиканската партия трябва да приеме масовата имиграция, да отвори границите и да бъде по-любезна към нелегалните имигранти. За да поставим това в контекст, Мъск говори, докато вълна след вълна от нелегални наводнява южната граница на САЩ във внимателно организиран глобалистки заговор срещу Република САЩ.

„За да бъде ясно, подкрепям лявата половина на Републиканската партия и дясната половина на Демократическата партия!“ Мъск написа в туит, че не е консерватор.

Мъск преоткри себе си като популист през последните години и флиртува с конспиративната общност, но той има дълга история на измамник със зелени работни места, който налага дневния ред за изменението на климата, за да напълни собствените си джобове.

Мъск напусна панела на бизнес-съветниците на президента Доналд Тръмп през юни 2017 г., разгневен, че президентът е имал дързостта да изтегли Съединените щати от глобалисткото Парижко споразумение за изменението на климата.

Разчитането на Мъск на зелени субсидии от правителството и неговата вярност към комунистически Китай бяха широко докладвани в миналото. Погледнете този туит, за да разберете къде е лоялността на този технократичен глобалист.

„Икономическият просперитет, който Китай постигна, е наистина невероятен, особено в инфраструктурата! Насърчавам хората да посетят и да видят сами“, написа Мъск в туит.

Мъск също се обърна към биткойн наскоро, присъединявайки се към мейнстрийма в осъждането на технологията, която е в състояние да осигури на човечеството финансова свобода. Според Мъск електричеството, необходимо за изработването на биткойни, е неустойчиво, но огромното количество електричество, необходимо за захранване на колите му, някак си е добро.

Мъск играе класов клоун в социалните медии, забавлявайки масите. Но ако копнете надолу, Мъск изглежда е подривен глобалистки елемент, който се набутва в консервативната политика, за да насочи Републиканската партия далеч от „Америка първо“.

Този цял-живот-демократ и опасен натрапник, обичан от RINO-веца Кевин Маккарти, трябва да се гледа с изключително много подозрение.

RINO – Republican in name only – Републиканец по име само

https://bgprevedi.com/28-08-2022-25785-2/

Предишна статия

История, която те не искат да знаете (2022)

Следваща статия

Групата Орион и техните съюзници атакуват командването на лунните операции

Други интересни