Групата Орион и техните съюзници атакуват командването на лунните операции

Автор: Няма коментари Сподели:

Еха… току-що получих още една невероятна актуализация. Щях да запиша видеото за актуализацията на Zulu през следващия ден или така, но се насочвам първо да пусна част от тази нова информация. Исках да дам писмено резюме, преди да заснема видеоклип на тази тема.

Както всеки, следящ информацията ми знае – LOC (КЛО) всъщност е 3 различни бази, които са обозначени като LOC-Alpha, LOC-Bravo (известен още като Beta) и LOC-Charley. Алфа-базата е мястото, където се провеждат всички срещи, където е космодрумът и където целият космически трафик се проследява и управлява. Базите Браво и Чарли са под лунната повърхност и имат свои собствени цели. Тези части на LOC са дори по-високо класифицирани от LOC-Alpha поради естеството на техните операции.

Преди няколко години ми беше дадена обширна обиколка на вътрешността на Луната, след като посетих LOC-Bravo и Charley за първи път. Пуснах обширен доклад за това турне и това, което ми беше казано и станах свидетел, може да бъде намерено в моя канал в YouTube или уебсайта на SphereBeingAlliance.com.

LOC-Bravo и Charley първоначално са построени през 50-те години на миналия век от нацисткия режим, който е построил първоначалния базов комплекс на LOC. В процеса на изграждане на LOC-Alpha те започнаха да изследват огромните тръби от лава – създадени от ударите на метеорите, които разтопиха лунната повърхност при сблъсъка – които бяха открити в пчелна пита на Луната. В своите изследвания те откриха много напреднали врати и люкове, които веднъж отворени водеха надолу към вътрешността на Луната. След като получиха достъп, германските учени откриха мегакосмическа база, пълна с изключително високи технологии, която изглеждаше катастрофално унищожена отдавна. Имаше тела на Групата на извънземните, които ние наричаме „предадамитните“ видове, които имаха цивилизация на Марс и планетата Супер Земя, която обикаляше – докато предадамитите злоупотребиха с тези технологии, почти унищожавайки цялата ни слънчева система в процеса.

Германските учени се свързали със своите съюзници в групата Орион и им беше казано да стоят настрана от вътрешността на Луната за собствената си безопасност и бяха принудени да подпишат Договор за Луната, който имаше строги разпоредби за това къде хората могат да пътуват на или в рамките на Луната. Германците се подчиниха на желанията на своите съюзници, но само след като направиха своя собствена екстензивна експедиция във вътрешността на базата, където успяха да намерят части от технология, оцеляла от Solar Micro-Nova, която беше причинила големи и катастрофални щети на тази невероятно напреднала мега-космическа станция, която наричаме Луната.

Ако искате повече подробности за пред-адамитите и как те са използвали Луната като гигантска арка, за да превозят оцелели от тяхната умираща планета – Марс – до Земята, преди орбитата й да бъде приливно заключена с нашата планета, моля, гледайте следната актуализация; SSP Alliance Актуализация: Пробуждането на старите богове в Антарктика – Атлантида – https://www.youtube.com/watch?v=dWWo02PAimI&t=3s

През следващите десетилетия Междупланетарният корпоративен конгломерат (ICC) – Суперкорпорация, която съществува извън обхвата на правителствения надзор – пое повечето от нацистките космически активи в споразумения, които бяха сключени, а Тъмният флот беше официално създаден в тайна, и му бяха дадени имунитети, каквито никоя друга програма не е давала. ICC – сега съюзник с Групата Орион – след това изгради огромната ТКП-инфраструктура в нашата слънчева система и десетки други в рамките на няколко тайни космически програми.

По-късно ICC подписва допълнителни договори за Луната, където им е даден набор от много сложни инженерни планове и достъп до част от древната лунна база, където са премахнали стотици хиляди изсъхнали тела на преадамитите. След като бяха премахнали телата и каталогизираха технологиите на базите и създадоха карти на този невероятно огромен базов комплекс. След това ICC създаде минни операции и производствени предприятия на Луната, Астероидния пояс и Марс, за да придобият екзотичните и редки минерали, които след това проектираха в сложни технологии, които донесоха на Луната, за да завършат ремонта, поръчан от Групата Орион.

Отивайки бързо напред няколко десетилетия до настоящето (25 август 2022 г.) – След като ICC информира Групата Орион, че са завършили 90% от ремонтите и обновяванията от техните инженерни планове, немислимото се случи – Групата Орион насилствено наруши Лунните договори и нахлу в района на древната лунна база, убивайки хиляди учени, работници и военен персонал на ICC за броени моменти. Ръководството на ICC и оперативните служители, които наблюдаваха атаката от базовия комплекс LOC-Alpha, изпратиха подкрепления към LOC-Charley и Bravo и започнаха да евакуират базите на целия несъществен персонал.

Бяха ми показани видеозаписи от сигурността от инцидента, където виждаме високи сиви извънземни, влечуги и високи хора, изглеждащи норди (Синдикатът на Андромеда, известен още като Галактическата федерация на световете), появяващи се от нищото и откриващи огън с нещо, което приличаше на дълги магически пръчки и оръжия като фенерчета. Казаха ми, че тези оръжия имат технологията и способността да унищожават органичен материал и да спрат неврологичната система на тялото на мишената да обработва сигнали – изключвайки ги като електрическа крушка – убивайки ги незабавно, без да повредят нищо друго в зоната на атаката.

Във видеото виждате шокирания персонал на ICC да реагира на внезапната поява на нахлуващите извънземни точно когато започнаха да се появяват ярки проблясъци с хора, които падаха на земята или тичаха трескаво към изходите. Нападателите от групата Орион обаче се бяха появили на стратегически места в базовия комплекс, правейки бягството невъзможно. Гледахме как хиляди служители на ICC бяха убити с тези екзотични оръжия, без да имат начин да се защитят. Военните на ICC стреляха с оръжията си по нашествениците, но успяха да ранят само неколцина от своя враг, преди да бъдат напълно подтиснати от екзотичните оръжия, използвани срещу тях.

След това видяхме Високите Норди и малките сиви био-андроиди да се разхождат из съоръжението, топейки телата на персонала на ICC с техните приличащи на фенерче оръжия. Те застанаха над телата и ги осветиха с лъч, превръщайки ги в течност, която се втвърди на пода и изглеждаше подобно на дупка на път, който е ремонтиран с асфалт.

След като Групата Орион изчисти човешките тела от съоръжението, те незабавно изпратиха био-дроиди и високи сиви учени, за да довършат ремонта, който ICC почти беше завършил. Също така бяхме свидетели на Високи Норди (Галактическата федерация на световете) да строи някаква фабрика. След консултация с учените от Глобалната галактическа лига на нациите относно техния флагман – The Wandering Star – се разбра, че това са фабрики за мозъчни чипове, нанити и технологии за генетична манипулация, които са били използвани срещу десетки GGLN колонии и бази във външния ръб на нашата Галактика. За повече информация относно GGLN, тяхната декларация за независимост от ICC и Галактическата федерация на световете, която почти ги пороби – гледайте тази актуализация на видеоклипа от моя канал в YouTube;

Актуализация на Алианса ТКП: GGLN-Декларация за независимост от ICC, Измамническата ИИ-федерация & Групата Орион – https://www.youtube.com/watch?v=IG8QKDtT5Yg

Точно в този момент Групата Орион откри нашите скрити камери и ги изключи. Малко след това LOC-Bravo и Charley бяха нападнати по подобен начин и LOC-Alpha и ICC загубиха всякакъв контакт с тях и с 2 други бази на Луната, контролирани от ICC. LOC-Alpha е заключен само с основен персонал. За да внесем допълнителен хаос в микса – 1/3 от ръководството на ICC беше убито от групата Орион с помощта на мозъчните импланти, с които ICC толкова се гордее, срещу тях, като причиниха на всички тях фатални аневризми. Това е в допълнение към подобен брой на ръководството на ICC, изчезнало без следа около година по-рано. Смята се, че 1/3 от оставащото ръководство на ICC са извънземни от групата на Орион, въплътени като хора, като част от тяхната стратегия за превземане на ICC и нашата планета.

Групата Орион изглежда предприема отчаяни мерки, за да защити нашата слънчева система и да се подготви за войната срещу GGLN и нашите съюзници в нашия местен звезден квартал. Групата Орион и техните съюзници са в капан в нашата слънчева система и се окопават за предстоящата голяма битка. Към вечерта на 26 август 2022 г. това е състоянието на ситуацията на Луната. Научихме също, че когато флагманът на GGLN – Скитащата звезда – е атакувал и освободил колония и производствено съоръжение на Марс – които са били на път да бъдат имплантирани с мозъчни чипове – няколко други марсиански колонии са се надигнали и са обявили независимост, само да бъде нападнат от генетично модифицираните и подобрени супер войници на ICC, които насилствено смазват бунтовете. Колониите сега са заключени дори повече, отколкото са били преди, сега разполагат с гарнизони от супер войници, разположени в тях и укрепващи колониите, сякаш очакват да бъдат нападнати. ICC са ужасени, че неотдавнашната атака на GGLNs Wandering Star е била безпроблемен опит за нахлуване и освобождаване на останалите колонии на Марс – предположение, което те правят правилно.

Очаквайте моя видеорепортаж за ZULU-извънземните от нашия местен звезден квартал. Този доклад беше толкова спешен, че трябваше да има приоритет. Скоро ще пусна видео-версиите на тези отчети, въпреки че междувременно със сигурност ще изскочат повече от тези спешни актуализации.

Очаквайте още – СКОРО!

           Кори Гуд              https://bgprevedi.com/ssp-update-the-orion-group-attacks-loc-25788-2/

Предишна статия

Какво се случва днес 28 август 2022 година

Следваща статия

ВЪЛЧАН ПЕТРОВ СЕ ГОТВИ ЗА ЮБИЛЕЙНА ИЗЛОЖБА

Други интересни