Хумористично четиво за рептили, земноводни и влечуги и тяхната хранителна диета

Автор: Няма коментари Сподели:

Путин: “Светът се управлява от Рептилии“

Из дневниците на Димчо Димов

– Добър ден! Две кила вратни пържоли от тропическа стоножка?
– Съжалявам! Свършиха, заради мазничкото много се търсят, а и щото бият на Кобе Olive Wagyu.
– Е, нищо. Кървавица от дунавски комари има, нали?
– Ех, че нямате късмет. Току-що някакви долни пияници от Николаево купиха последните шест килограма. Тия пустиньяци не се напиха, не се намезиха, деа. А на другия ден не знаят на кой свет са.
– Мхм! Добре де, дайте ми три задни бутчета от зелен коиловски скакалец! Тия от Коиловци са много мощни, а и протеинът им бил, като пилешкия. Не че нещо, ама някакви френски готвачи разказаха за коиловските скакалци и колко енергия дават.
– Господине, оказа се, че зеленият скакалец пърди също толкова метан, колкото кравата и Мърсула го забрани с отделен закон. Вече няма да се отглеждат, защото не са устойчиви и вредят на климата.
– А създърмата от торните червеи? Оня ден имахте!
– Няма. Не ми докараха, щото много рибари се навъдиха напоследък и потребяват храната на прогресивните, а и плащат по-добре. Едно е да плащаш за храна, друго е за кеф и хоби. Знаете рибарите какви са.
– За зеления хайвер от черна тропическа хлебарка и да не питам, нали? Ясно е, че деликатесите се изкупуват най-напред.
– Емииии, за съжаление сте прав. Изчезва направо от камиона.
– Значи, хич не ми се искаше да взимам от принтираните котлети на Бил, ама какво да се прави. Дайте ми от тях две кила, че не стават добре на скарата!
– Пак греда, брат. Некакви изперкулясали зелени вегани хакнали Windows Print Meat Operating System Manager на 3D принтера и от една седмица вместо мръвки печати лайна.
– Брех, да му се не види, лайна на скара съвсем не стават, а принтираните хептен и лайна не са. Дайте ми тогава четири килограма сибирски свински бут и московски черноборсаджийски агнешки котлети и да сте ми свидетел, че опитах да съм трансекологичен мултиевропеец, нали!
– Ще ви дам, ама да не ме издадете на хранителната полиция, че ще ми затворят бизнеса! Моля ви! Мърсула само това чака и радан няма да ни пожали.

ОТ КОМЕНТАРИТЕ

«А бе смеем се ние, но знаете ли, че тази „храна“ (дехидратирани щурци, хлебарки и т.н.) вече се продава по магазините на лудите европейци?»
«Не само се продава, но и се произвежда в България Французите си изнесоха производството тук, за евтин вариант и очакват България да стане най-големият производител на брашнен червей, а брашното от него вече се влага в 50% от „нормалните продукти“»
«Бившата вече вицепремиерка на Про100, забравих й вече името, е в управата на фирма „Насекомо“ ООД, която има работни помещения наблизо до София, и която произвежда ларви от специален вид мухи. Ларвите се изсушават, смилат се и се добавят към брашно и други смлени продукти, за да вдигнат протеиновото им съдържание. Това съм го постнал има-няма десетина пъти. Ама е за хора, които могат да четат и които търсят повече информация»

«Във всичко се влагат, ако не вярвате четете етикетите»

 

«Започнаха усилено да пробват скакалците в тая и оная храна… Опипват явно почвата за масово предлагане…»
«Брат. Благодаря за хумора. Но само малко уточнение: Рептилите не ядат пържоли от стоножки. Ядат децата на хората. Поздрави.»
                                                                            https://thebulgariantimes.com/
Предишна статия

Лъгани сме, че хората умират от старост, защото възраст за нашето ДНК в клетките не съществува

Следваща статия

Another brick in the wall, Roger Waters (Pink Floyd) destroys CNN Ukraine propaganda

Други интересни