Какво се случи днес 24 август 2022 година по Света

Автор: Няма коментари Сподели:
Фаучи се пенсионира. „Моята работа тук е свършена.“ Грешна информация, науката в пламъци, ХИВ, смъртоносни мандати, убийства на кучета, престъпления срешу човечеството, придобиване на функция, лъжи, двойно маскиране, скандалите с NIH и NIAID, затворени училища, затворени малки бизнеси, икономиката в канализацията, даване на пари на Китай.

182-ят ден от странната война в Украйна (половин година)

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Саня от Флорида, 18:19

Американците бягат от Украйна!

Авто-превод

Отделно


Михаил Онуфриенко, 08:00, без превод

Сутрешна сводка

Отделно


Юри Подоляка, 10:00, без превод

Шест месеца по-късно: дипломатическото „бойно поле“ на Русия печели категорично

Отделно


Михаил Онуфриенко, 11:30, без превод

Близък бой и жертви

Отделно


Михаил Онуфриенко, 19:00, без превод

Сводка за 360

Отделно


Д-р Стийв Търли

Уок- (Събудените) левичари СМАЧКАНИ в училищните настоятелства в цяла Флорида!!!

Авто-превод

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Форсиране на слънчевия климат, удар на (телескопа) Джеймс Уеб по астрономията

Авто-превод

Отделно


Доклад на затворническата охрана в Сибир: „Бритни Грайнър“ е … мъж!

Пазачите от затвора в Сибир, Русия, съобщават, че американската затворничка „Бритни“ Грайнър, звездата на американския женски баскетбол, всъщност е мъж.

Този американец стана редовна новина напоследък, когато Русия и САЩ преговарят за размяна на затворници.

Руски съд осъди звездата на WNBA Бритни Грайнър на девет години затвор по-рано този месец, очаквано завършване на нейния процес, което трябва да позволи ускоряване на преговорите за размяна на затворници.

Грайнър, който беше арестуван на 17 февруари за внасяне на канабис в страната, е бил подготвен за тежка присъда, казаха източници, близки до играча. Но тя и нейните поддръжници също са били наясно, че Русия няма да продължи напред с търговия, която може да я върне у дома, докато процесът срещу нея не приключи. Осъдителната присъда се смяташе за предрешен и Грайнър се призна за виновен на 7 юли, въпреки че делото продължи съгласно руското законодателство.

По време на присъдата съдията Анна Сотникова каза, че е установила, че Гринър умишлено е нарушила закона и също така я глоби с 1 милион рубли (около 16 700 долара). Сотникова каза, че времето, което Гринър е излежала в ареста от ареста й през февруари, ще се зачете към присъдата.

Гринър реагира на присъдата с малко емоции, слушайки присъдата с празен поглед на лицето си.

Звездата на „женския баскетбол“ получи тежка присъда, защото Русия не толерира незаконните наркотици.

Разпространяват се и снимки, в които се твърди, че показват Гринър без тениска, а татуировките на мъжа в изображението изглежда съвпадат с тези, които се виждат, когато Гринър играеше баскетбол за женския отбор.

Изображенията стават вирусни в социалните медии.


Байдън е обвинен в управлението на „най-голямата мрежа за контрабанда на деца в света“

Creepy Joe Biden’s college roommate has revealed the future Vice President used to tell his college friends that he had to “clean the hosepipe” before he hung out with children, otherwise he "wouldn't be able to keep his hands off them."

Програмата за отворени граници на Джо Байдън е отговорна за провеждането на „най-голямата операция за контрабанда на деца в света“, като програмата на демократите е отговорна за повече от четвърт милион незаконни извънземни деца, влезли в Съединените щати от 2020 г. насам.

Не е тайна, че Джо Байдън има пристрастие към децата. Нацията многократно се свиваше, докато той галеше, подушваше и опипваше малки деца пред камерата, Washington Post го нарече „Стария страховит Джо“ през 2016 г., а собственият му син го нарича „Педо Питър“ зад гърба му. Също така не е тайна, че в първия ден на поста на Байдън той създаде криза на южната граница на Америка, като отмени мерките за сигурност, въведени от президента Тръмп, политиката „Остани в Мексико“, изграждането на граничната стена и много други.

Оттогава приблизително пет милиона нелегални чужденци са нарушили границата и са влезли в Съединените щати.


Медицинският „експерт“ на CNN, който налагаше маски на децата, признава, че това „сериозно е увредило“ развитието на сина й

CNN medical analyst who pushed masks for children admits her own child has been adversely affected by mask wearing

Медицинският анализатор на CNN д-р Леана Уен, която е един от най-силните защитници на децата, носещи маски от началото на блокирането, призна, че детето й е било сериозно увредено от носенето на маски.

Уен започна да се отказва от маските преди няколко месеца, когато призна, че маските не работят за спиране на разпространението на COVID, заявявайки, че „решението да се носи маска трябва да премине от правителствен мандат към индивидуален избор“.


Програмата за обезлюдяване: Бил Гейтс иска да „бомбардира килимно“ градовете с ваксини

Bill Gates wants to carpet bomb cities with vaccines

Бил Гейтс е толкова ревностен в налагането на експерименталните инжекции на населението, че сега обмисля „килимно бомбардиране“ на градове, така че ваксините да се вдишват със или без съгласието на хората.

Неотдавнашна статия от Eugyppius: A Plague Chronicle разкрива, че изследователи, свързани с Гейтс, сега настояват за назални ваксини срещу covid, които могат да се пръскат върху населението и да се вдишват без знание или съгласие.

Авто-превод

Отделно

Авто-превод

Отделно


CNN смъмри зрителите, които вярват, че маймунската шарка е ППИ (Болест, предавана по полов път)

CNN scolds viewers for believing monkeypox is an STI

CNN инструктира зрителите да не вярват на лъжливите си очи, когато става дума за това, че маймунската шарка се предава по полов път, въпреки огромните количества данни, доказващи, че маймунската шарка се разпространява предимно сред безразборни гейове.


Ранд Пол казва на Националните институти по здравеопазване да не се опитват да унищожат потенциалните доказателства относно Фаучи

Dr Fauci Rand Paul

Сенаторът Ранд Пол предупреди Националните здравни институти, че не би трябвало да се опитват да унищожат документи, свързани с или все още притежавани от д-р Антъни Фаучи, когато той се оттегля.

В писмо до NIH Пол изисква „всички записи, имейли, електронни документи и данни, създадени от или споделени с д-р Фочи“, да бъдат запазени за целите на разследването.


Бил Гейтс е финансирал медийни издания на стойност 319 милиона долара

Bill Gates

Милиардерът „филантроп“ Бил Гейтс е пръснал стотици милиони долари в избрани медии по целия свят според доклад.

Разследване на изданието MintPress разкрива, че фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е разпределила средствата под формата на над 30 000 индивидуални безвъзмездни субсидии.


Обама възхвалява лидерството на Фаучи във „веднъж във века обществено здравеопазване“

Obama Fauci

Бившият президент Барак Обама засипа с похвали д-р Фаучи след обявяването на оставката на главния медицински съветник на Белия дом тази седмица.

В туит, публикуван само часове след като Фаучи обяви, че ще „се оттегли“, Обама каза: „Винаги ще бъда благодарен, че имахме лидер в областта на общественото здравеопазване, който да ни преведе през тази веднъж във века пандемия”.


Налагане на климата“: Трюдо строи склад за огнестрелни оръжия, разузнавателни стаи за „Министерството на изменението на климата“

Архитектурните планове за новото съоръжение на „Министерството на изменението на климата“ разкриват зловещите планове на канадския премиер Джъстин Трюдо да въоръжи дневния ред на изменението на климата, като следва ръководството на Световния икономически форум.

Плановете на правителството на Трюдо за прилагане на климата бяха изтекли от сигнализиращ, който разкри, че Министерството на околната среда и изменението на климата на Канада (ECCC) изгражда ново съоръжение в Уинипег, което ще бъде дом на оръжейна зала, стаи за разпити, биолаборатории, PR-офиси , „тихи стаи за контрол“ и разузнавателни съоръжения.

Плановете, които са изготвени от фирма в Уинипег, отварят прозорец към бъдещите планове на Трюдо за одобрените от Световния икономически форум атаки срещу традиционни индустрии – например земеделието и селското стопанство, в стил, подобен на Холандия.

Надолу по коридора от предложените стаи за „Съхранение на огнестрелни оръжия“ има няколко стаи за доказателства, апартаменти за разпит и съседни стаи за запис.

Според наскоро публикувана реклама на Indeed.com, Министерството търси да наеме батальон от служители по „замърсяването“ на климата и служители по правоприлагането, звено в рамките на студено наречената „Дирекция за прилагане на околната среда“.

Ако отделяте твърде много въглерод, използвате твърде много тор или ядете твърде много червено месо, може просто да сте в списъка с хитове на Климатичните авторитаристи.

Доклад на Counter Signal (насрещен сигнал): Цялото съоръжение, което е изтекло, е скицирано да бъде над 50 000 квадратни фута, ще приютява стотици служители на ECCC и също ще бъде дом на персонал за прогнозиране на времето.

Законът за оценка на въздействието (IAA), който беше приет тихомълком в последните дни на правителството на мнозинството на Трюдо, предоставя всеобхватна власт на министерските „служители по правоприлагането“. Но досега малко беше обяснено къде и как ще бъде разположена климатичната полиция.

IAA упълномощава агентите на Министерството на изменението на климата да влизат в помещения без заповед, за да „проверят съответствието или да предотвратят неспазването на [Закона].

Климатичната полиция на Трюдо може да влезе във всяко място на проект, което засяга околната среда, за да направи снимки, да получи достъп до компютърни системи и комуникационни устройства и „да нареди на всяко лице да пусне в действие всяка машина, превозно средство или оборудване на мястото или да спре да го използва“. Климатична полиция може също така да забрани изцяло достъпа до мястото.

Изглежда не е съвпадение, че този оръжеен склад на климатичната полиция е поставен в сърцето на селскостопанското производство в Канада. Тази информация идва само няколко дни след като агенти, изпратени от ECCC, бяха обвинени в нахлуване на частна земя в Саскачеван, за да вземат азотни проби, най-новата цел в програмата на Трюдо за изменението на климата.

Според собствениците на земя, които се изправиха срещу федералните агенти, нахлули в земята им, им беше казано, че целта на тяхното присъствие е да тестват водата в землянките на фермерите, за да измерят нивата на нитрати.

Правителството на Трюдо наскоро обяви политика за намаляване на използването на торове в канадските ферми с 30%. Тази политика беше широко критикувана от фермерите в цялата страна и от провинциалните правителства в западните провинции, като противниците твърдят, че ще осакати доставките на храни.

Някои наблюдатели казаха, че има причина да се подозира, че тези действия са първите стъпки във възпроизвеждането на атаките срещу фермери, които провокираха широко разпространени вълнения в Холандия и другаде в Европа.

Въпреки че федералното правителство все още не го е потвърдило, има спекулации, че вземането на водни проби, за което знаем, че е в ход, ще се използва като базово измерване за налагане на намаляване на употребата на торове в бъдеще.

Counter Signal се обърна към ECCC за коментар.

https://bgprevedi.com/24-08-2022-25663-2/

Предишна статия

Будителят Теодосий Теодосиев за скритата война против човечеството! Болезнените истини за България и формулата на оцеляване…

Следваща статия

Звуци от АДА – ТАЙНАТА на Колския Сондаж!

Други интересни