Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус.

Автор: Няма коментари Сподели:

Вълнова (квантова) генетика

Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка. Със своите изследвания Бенвенист се опитвал да докаже, че всяка течност, но най-вече водата запазва паметта и може да възпроизведе структурата на някога разтворени в нея вещества.

През 1988 г. в престижното научно издание Nature е публикувана статия от имунолога Бенвенист с доклад за резултатите от експериментите. Френският имунолог нарекъл проявените H2O свойства «памет на водата». Трябва да се отбележи, че официалната наука не приела заключенията на Бенвенист.

След много години Нобеловият лауреат, професора Люк Монтание продължава работата на Бенвеност и повтаря неговите експерименти. Сред най-интересните лабораторни опити на професора е следният: в парижката си лаборатория той записва електромагнитен сигнал, който издава взетото за експеримента вещество, разтворено във вода.

След това записът на сигнала е изпратен по електронна поща до италианска лаборатория, където е възпроизведен на устройство, изобретено от Жак Бенвенист, и започнали да облъчват с този сигнал епруветка с чиста вода.

След известно време в епруветката се появило веществото, което било в парижката лаборатория. Така нематериалният носител – електромагнитните вълни, създали материална структура, използвайки в качество на заготовка вода.

По същество експериментите на Бенвенист били необходими на Монтание, за да докажат, че водата е строителен материал, а матрицата, т.е. носителя на информация за клетката, има електромагнитна природа. Това откритие той описва в статия «Electromagnetic signals are produced by aqueous nanostructures derived from bacterial DNA sequences».

• Electromagnetic Signals Are Produced by Aqueous Nanostructures Derived from Bacterial DNA Sequences

Ако това откритие се потвърди, тогава фактически ще бъде доказан нематериалният произход на живота, което, съгласете се, вече има философско и дори религиозно значение.

В същото време, когато Люк Монтание си играе с вода друг изключителен руски учен върши чудеса. Това е основателят на «Института по лингвистика и вълнова генетика» Пётр Гаряев – доктор на биологичните науки, академик на Руската академия на медико-техническите науки, академик на Руската академия на естествените науки. Номиниран за Нобелова награда 2021 г.

Ако трябва да се обясни просто, никога ли не сте се замисляли, защо хората боледуват години наред или дори цял живот, ако клетките в тялото постоянно се обновяват, те не трябва да се разболяват?

Там е работата, че клетките и техните хромозоми са миниатюрни квантови биокомпютри, които с течение на времето натрупват грешки в своите програми. Тези програми могат да бъдат коригирани с помощта на квантова информация, взета от млади клетки.

В това е същността на метода, който използвал Пётр Гаряев, ако се обяснява на достъпен език.

С помощта на специален лазарен прибор се прочита информация, която се съдържа в пъпната кръв, плацентата, кръвта на пациента или снимка на собственото ви здраво дете. Информацията се превежда в специални звукови и видео програми, които могат да се използват за собствено лечение, това се разпространява и на близки роднини.

Как се подава информацията? Просто слушате аудио запис, направен индивидуално за вас. Възниква въпрос какво може «лингвистично-вълновата генетика» (ново направление в генетиката, рожба на великия учен Пётр Гаряев) в практически план?

Ще изброя само част от това, което вече е приложено към пациентите и документирано от учения:

регенерация на част от правото черво, регенерация на зъби, коса, възстановяване на изгубено зрение, постепенно излекуване от синдрома Щарко-Мари, излекуване от муковисцидоза (смятано за неизлечимо заболяване), излекуване от рак на костите и гърдата, едновременно нормализиране състоянието на група хора, бързо и пълно възстановяване от мозъчен кръвоизлив и парализа, антидиабетни ефекти, възстановяване на повреден мозък след нараняване, излекуване от синдрома на Даун, забавяне на стареене..

Възможности на вълновата генетика в човешкото лечение: Пьотър Гаряев;

Генетично оръжие

Генетичното оръжие е нов вид оръжие, което е способно да промени генетичния код на човека. Генетичното оръжие уврежда ДНК, като променя нейната първична структура, поразявайки не само засегнатия обект, но и неговите потомци.

ДНК съхранява в себе си различията между хората на клетъчно ниво. Всеки човешки геном съдържа белтъчини, които са структурирани по специален начин. Именно тяхната комбинация определя външния вид на човека, продължителността на живот, поведение и т.н.

В основа на генетичното оръжие лежи избирателността на поражение на индивида от определена раса, етнос или националност, пол, възраст и други антропологични признаци, които учените определят чрез анализ на структурата на ДНК.

Генетично оръжие в този смисъл могат да бъдат различни вируси и бактерии, създадени чрез генно инженерство. Те са способни да се внедрят в хромозомата на клетката, предизвиквайки мутация и по-нататъшни наследствени изменения.

В американските институти от 2000-та година работи програма за събиране на генетичен материал от жители на различни части на планетата.

Тя официално се счита за част от проекта, наречен «1000 Genomes», провеждан под егидата «Усъвършенстване на методите за лечение на неврологични заболявания».

• The International Genome Sample Resource (IGSR)

В рамките на експеримента «изследователи» от САЩ взели кръв от коренни жители на Европа и Азия, също така от Америка и Африка.

Путин относно тайното събиране на биоматериал от руснаците:

«Биологичен материал се събира из цялата страна. При което за различни етноси и хора, живеещи в различни географски зони на Руската Федерация. Ето въпрос: защо го правят? Извършва се целенасочено и професионално. Ние сме обект на много голям интерес.»

Днес западните учените заявяват за успешно завършване на програмата за събиране на генна информация на жителите на Земята. На смяна на «1000 Genomes» обаче идва нова програма «Proteom» за «дешифриране и изучаване предназначението и взаимодействието на белтъчините».

През 1998 г. американски учени обявиха уникално откритие. Те изкуствено отгледали фрагмент от интерферираща РНК, попадайки в човешкото тяло, тази молекула може да унищожи определени предварително зададени комбинации от гени.

Молекулата убиец, попадайки в организма, намира нужните ДНК, вгражда се във веригата на гена и блокира желаните области. С други думи, РНК се вгражда в процеса на човешката жизнедеятелност и убива жертвата.

Учените от секретни лаборатории разглеждали различни начини за доставка на молекулата убиец в човешкия организъм, най-лесният и евтин способ бил чрез ГМО храна. Но тук възникнало значимо препятствие: чрез храносмилателния тракт генът убиец не се усвоява.

Единственият начин да се внедри в организма на човека РНК-убиец е въвеждане чрез кръвта, с други думи, може да се въведе в жертвата вътревенно с лекарства или ВАКСИНИ.

Но този МЕТОД е не само много СКЪП и ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН, но и изключително ОПАСЕН. Защото в случай на внезапна масова смърт на населението, виновниците бързо ще бъдат изчислени: който е продал заразената ваксина – ТОЙ Е УБИЕЦ!

Днес сме свидетели на това как плана за депопулация, и внедряване на молекула убиец директно в човешката ДНК, посредством глобална ваксинация се претворява в живота. При което са преодолени всички съпътстващи препятствия:

За да стартира МЕТОДА и бъде «ваксинирано» цялото човечество бе създадена илюзия, за глобална и смъртоносна заплаха от въображаем биологичен вирус (Sars-Cov-2), като за целта човечеството се облъчва с квантов вирус.

Финансиране на този много СКЪП метод бе намерено в лицето на Световната банка и МВФ, които обезпечиха така необходимите милиарди долари за безплатни ваксини, които да достигнат до всеки един жител на Земята.

За да бъде сведена до минимум по време ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА на метода, Националните Държави бяха принудени посредством принуждение и поощрение на населението, да приключат с ваксинацията в най-кратки срокове.

ОПАСНОСТ за създателите на този метод може да възникне при внезапна масова смърт. Но ако има много производители на ваксини (различни страни), и ако бъде намерен начин РНК-убиеца вграден в ДНК на човека да се активира след време (1-2 години), тогава няма да може да се докаже, че хората са починали от ваксините. Дори и да се докаже отговорността ще бъде колективна, т.е. виновен няма да има.

Генетични ваксини с РНК-убиец

За да бъде доставен РНК-убиеца в ДНК на човека чрез кръвта е необходима «революционно» нова, ГЕНЕТИЧНА ВАКСИНА. В рамките на една година се появиха следните ваксини:

Китайска: CoronaVac
Западни: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson
Руски: Спутник V, ЭпиВакКорона, КовиВак

Всички тези ваксини използват «революционно» нова технология. Технологията на ДНК и РНК-ваксините се отличават по това, че вместо патоген те съдържат ДНК или матрична РНК, на която е «записан» ключов имуноген (способен да предизвика имунна реакция) белтък на патогена.

В природата м-РНК служат за «предаване на данни» за структурата на протеина на рибозомите (органоиди, синтезиращи белтък)..

Ваксините за «СОVID-19» са препарати, базирани на ДНК или РНК гени. При такава ваксинация в клетките на човека се въвеждат синтетични гени. Ето защо такава технология преди е била ЗАБРАНЕНА, защото това е генна терапия, или метод за генно редактиране.

РНК-убиец (квантово активиране)

Как ще бъде активиран след време РНК-убиеца, вграден в ДНК на човека и доставен в организма чрез ваксинация? Отговорът е: Посредством Вълнова (квантова) генетика.

Представям ви фрагмент от предаване с участието на великия учен Пётр Гаряев, който разказва за опит проведен преди повече от 20 години с генетичен материал взет от негов асистент.

«Впрочем ние имахме опасен експеримент, още в началото, когато очите ни «горяха» и моя колега Тертышный се «запали» (развълнуван от изследванията).. пардон, донесе своя сперма и казва: дай да видим какво ще стане.. напъхахме я в лазера, направихме резонанс и се получи съвършено необичаен спектър на картината, гледаме.. изведнъж Тертышный пада на пода и казва: лошо ми е! А аз чувствам някаква болка в краката, не особено силна, защото ние хората се преплитаме генетично по белтъчини , едни и същи генни белтъчини имаме. Аз си казах опа, влязохме в неговия генетичен апарат, трябва да се изключи. И аз веднага, на момента скочих и изключих лазера. Още малко и сигурно щеше да умре. Накратко, едва го довлякохме вкъщи, той 10 дни имаше температура 41 градуса, още един градус и щеше да умре. При което еродира (разпространи се) на жената и децата, при всички тръгна температура. Десет дни той бе само на вода, пиеше и се молеше».

• Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните

• Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

По-нататък, ученият разказва как неговите разработки и открития в областта на вълновата (квантова) генетика, били откраднати от канадското правителство така, че тези технологии са известни на Запад (вече повече от 20 години), и се използват във военни цели.

С помощта на вълнова (квантова) генетика може да бъде убит всеки един жив организъм: човек, животно, растение, бактерия.. Стига да има образец от негов генетичен материал. При животни и растения е по-лесно, имайки образец от един екземпляр може да бъде унищожена цяла популация (в зависимост от площта на въздействие с електромагнитни вълни и торсионни полета).

При хората е доста по-сложно и това е обусловено с наличието на голямо количество нации, етноси и народи, различни на генетично ниво. Никой не знае общото число, но се смята, че са в предела на 2200-2400, и само на 24 от тях числеността превишава 50 млн. души. Невъзможно е да бъде унищожена всичката тази човешка популация наведнъж.

Друг е въпросът, че ако в ДНК на цялото човечество бъде внедрена ЕДНАКВА матрична РНК (присъстваща във всички ваксини за «СОVID-19), на която е «записан» ключов имуноген (способен да предизвика имунна реакция), взимайки на прицел тази ЕДНАКВА РНК с помощта на вълнова (квантова) генетика (чрез въздействие с електромагнитни вълни и торсионни полета), молекулата ще се превърне в убиец унищожавайки определени предварително зададени комбинации от гени, едновременно убивайки всички ваксинирани белязани с ЕДНАКВА РНК.

«COVID-19» – квантов вирус

«Covid-19» не е инфекциозно възпаление предизвикано от биологичен вирус «Sars-Cov-2», такъв вирус не съществува.

Ето само една малка част, компилация от 8 PDF файла, съдържащи отговори от 105 учреждения в 20 страни относно изолацията и съществуването на въображаемия вирус «Sars-Cov-2», също така и имейли от автори на изследвания, които твърдяха, че са «изолирали вируса», но също не могат да предоставят доказателства:

FOI-replies-SARS-COV-2-isolation-existence-causation-47-institutions-Feb-12-2021-chrono-part-1

FOI-replies-SARS-COV-2-isolation-existence-causation-47-institutions-Feb-12-2021-chrono-part-2

FOI-replies-SARS-COV-2-isolation-purification-existence-part-3-April-3

FOI-replies-re-SARS-COV-2-purification-existence-June-3-2021-part-4

FOI-replies-re-SARS-COV-2-purification-existence-July-13-2021-part-5

FOI-replies-re-SARS-COV-2-isolation-existence-causation-Aug-15-2021-part-6

FOI-replies-re-SARS-COV-2-isolation-existence-causation-Aug-27-2021-part-7

FOI-replies-re-SARS-COV-2-isolation-existence-causation-Sept-29-2021-part-8-compressed

«СОVID-19» е възпаление предизвикано от изкуствено създаден КВАНТОВ вирус, който е система за излъчване на собствена генетична информация, т.е. не е задължително биологичният вирус да попадне в организма. Това е квантово копие, холограма, която предизвиква същите поражения както биологичният вирус.

Достатъчно е в организма да попадне негово (на вируса) квантово копие. Такива квантови копия, но в позитивен план за лекуване на хора, се използват в «Института за лингвистична и вълнова генетика» на руския учен Пётр Гаряев.

Какво са направили? Текстът и смисълът на РНК на първоначалния коронавирус е бил деформиран, за сметка на къси генни (текстови) вставки в неговия генетичен материал (РНК хромозома). Това напълно променя и превръща неутралния коронавирус в патогенния, квантов, боен вирус «СОVID-19».

Вирусните и бактериални инфекции с помощта на квантова генетика могат да се разпространяват по квантов път, чрез създаване на квантови копия, посредством сваляне на спектрална информация от биологичен вирус, и с помощта на електромагнитни вълни и торсионни полета тези квантови копия се разпространяват светкавично и заразяват хората.

Това са най-нови военни технологии, които се усъвършенстват. Със същия успех могат да бъдат създадени и разпространени с помощта на електромагнитни излъчвания и торсионни полета и други квантови вируси: еболазика.. За съжаление тези технологии се намират в ръцете на световната задкулиса, които са заинтересовани в концепцията на златния милиард.

Квантова защита

Как да се защитим? В случая с квантовите вируси аптечната фармакология не работи. Необходим е друг вид защита ментална, но човек трябва да се намира на много високо духовно ниво, за да защити себе си ментално. Да застави клетките си да не приемат такава информация или да я преведат в неактивно състояние, защото човешкото съзнание може да влияе мисловно на торсионните информационни полета, пренасящи информацията за квантовите вируси.

Другият начин (поне в този случай), текстът на РНК хромозомата на «СОVID-19» да бъде върната в първоначалния си вид или най-добре тези дето разпространяват квантовия вирус да бъдат спрени, но това няма как да се случи.

Третият начин, да бъде създадена квантова ваксина, да се изгради вълнови или квантов имунитет, това трябва да стане с помощта на същите електромагнитни вълни и торсионни полета, които сами по себе си са безвредни и предизвикват защитен ефект.

На 4.10.2021 г. във всички руски медии се появи следната новина «В Русия създадоха супер оръжие срещу коронавирус – електромагнитен апарат ТОР».

Обърнете внимание, не фармакология, а именно електромагнитен апарат, който е произведен на военен завод.

• В России представили аппарат электромагнитного подавления коронавирус

 TOR 

П.П. С течение на времето всеки от нас в една или друга степен страда от болести. Някои от тях, както ни се струва, преминат без следа, а някои причиняват сериозни патологични промени. Обаче, постепенното разстройство на защитните функции на тялото стават основа за развитие на паталогични процеси.

Слушайте матрица повишаваща вашият имунитет «Корекция на имунната система» (съкратена версия) от «Института за лингвистична и вълнова генетика»

Звука трябва да бъде тих, първите дни слушайте по веднъж на ден. Възможно в началото да имате леко главоболие, неспокойство, дискомфорт в дробовете и това е нормално. Показва, че матрицата работи, пренастройва вашият генетичен апарат, започва работа по повишаване на имунитета.

                                 Източник: Тони Карамфилов         https://thebulgariantimes.com/

 

 

Важно! За что был убит наш ученый...Запрещённое открытие доктора биологических наук Петра Гаряева!

Заражение людей квантовыми копиями вирусов?

Доктор биологических наук Петр Гаряев умер 17 ноября. Причем он в свои 79 лет никогда особо ничем не болел.

Его устранили, т.к. недавно он заявил, что, видимо, анти-христовы слуги нашли технологию, при помощи которой они могут заражать людей квантовыми копиями вирусов, а на самих этих нелюдей это воздействие не оказывается или оказывается очень слабо. На видео Петр Петрович говорит о ментальной защите.

https://www.9111.ru/questions/7777777771100780/

Предишна статия

Звуци от АДА – ТАЙНАТА на Колския Сондаж!

Следваща статия

Всички хора имат естествен ресурс за живот от 1400 години

Други интересни