Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Майсторът на краткия политически детектив

Четете Фулфорд с голяма доза сол [<>] | Англ | Рус_текст | Рус_глас | БГ-пидиеф

Дали някой не се опитва да събори ЕС, САЩ и комунистическия Китай едновременно? Със сигурност има доказателства, че управляващите и на трите региона работят за едни и същи хора. Това беше доказано от координирания отговор за ваксината и блокировките за фалшива пандемия. Ходовете, предприети от китайското комунистическо правителство за създаване на социални кредитни рейтинги и постоянно наблюдение на населението в много подробности, също със сигурност се вписват в плановете на Световния икономически форум. ЕС и фалшивата администрация на Джо Байдън се опитаха да направят същото, но срещнаха по-силна съпротива.

Сега ЕС, Китай и САЩ са изправени пред едновременни икономически кризи, които се влошават от едновременни и безпрецедентни в историята суши.

[A1] ()

[A2] ()

[A3] ()

[A4] ()

[A5] ()

[A6] ()

[A7] ()

[A8] ()

В допълнение към икономическите кризи, лидерите на стария режим са изправени пред социални вълнения, предизвикани от тоталитарния отговор за пандемията.

Нека първо да разгледаме ситуацията в Китай, за да разберем защо предстоящата битка за тази страна е толкова важна за планетата. Посещението на председателя на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси в Тайван имаше за цел да провокира някаква смяна на режима в Китай. Тази новина за участието на нейния син помага да се обясни защо:

Пол Пелоси-младши е не само основен инвеститор в Borqs, играч в китайския сектор от „интернета на нещата“ и 5G, но е работил и като консултант за тази фирма, възнаграден за услугите си със 700 000 акции във фирмата, по което време притежанията му бяха надвишени само от изпълнителния директор Пат Сек Юен Чан… 53-годишният не разкри публично дела си, преди да придружи майка си на финансираното от данъкоплатците пътуване до Тайван.

[A9] (ЕКСКЛУЗИВНО: Синът на Нанси Пелоси – който тайно се присъедини към майка й по време на спорното й пътуване до Тайван – е топ инвеститор в китайска телекомуникационна компания, въпреки кампанията на председателя на Камарата за справяне с корпоративното влияние на Китай в САЩ)

Важната част от това е, че тя е 5G-компания. Читателите на този бюлетин ще си спомнят, че първоначалното избухване на така наречения COVID 19 (Certificate Of Vaccine ID 2019) в Ухан, Китай, дойде веднага след като този град активира 10 000 5G-предавателни кули. Едновременното пристигане на „Covid“ в много други страни противоречи на скоростта на светлината и следователно не е възможно да се разпространи от „микроб“. Действителните микроби трябва да се предават от хора, които се качват на самолети и т.н., и не могат да пътуват по-бързо от скоростта на светлината. Първоначалното начало на „пандемията“ обаче съвпадна точно с въвеждането на 5G в другите центрове, където избухна „Covid“. Има много повече доказателства, които показват това, включително факта, че не е имало огнище в предградията на Ухан, където не са били инсталирани 5G-кули. Ако беше микроб, хората, които се прибираха в предградията на Ухан, трябваше да го разпространят там.

Фактът, че китайската комунистическа партия пропусна да спомене 5G като причината за първоначалното избухване, означава участие от високо ниво на ККП. Освен това, широко разпространеното използване на подкупи за насърчаване на измамническите PCR-тестове в цялата страна е допълнително доказателство за корупцията на ККП. Това PCR-тестване на риба в Китай показва колко нелепа е станала измамата. Служителите просто използват извинение, за да направят огромни печалби от PCR, като тестват каквото и да било.

[V1] (…)

Азиатските тайни общества са информирани за всичко това и отговарят с голяма чистка в Китай. Ето защо толкова много хора паднаха сградите в Шанхай по време на скорошното им блокиране, казват източниците.

Интензивните паралелни репресии в Европа и Северна Америка, използващи „Covid“ като извинение, показват, че трите региона, които сега са засегнати от сушата, работят по една и съща схема.

Източници на П3-масоните казват, че истинският план зад фалшивата пандемия и последващите репресии е бил да

предизвикат достатъчно народен гняв и в трите региона, за да свалят съществуващите им правителства. Този процес вече е в ход.

Ето какво каза един азиатски експерт от ЦРУ за Китай:

Има интересна подробност в скорошното изявление за Китай на руския външен министър Сергей Лавров. Той казва, че Русия дава много ясно да се разбере, че признава само Китайската народна република като легитимен правителствен представител на Китай. Това изглежда е подобен наратив, прокарван от бившия директор на ЦРУ Майк Помпео, сенаторът Чък Грасли и други посредници на властта в САЩ. Много правителства сега осъзнават, че проблемът е ККП, а не КНР. Алиансът дава да се разбере, че има разлика между двете.

Тръмп, Си и Путин работят заедно, за да освободят света от дълбоката държава на ХМ и тяхната ККП.

Тази статия от пропагандния вестник на Държавния департамент на САЩ Epoch Times (*Epoch Times) показва политиката на опитите за изолиране на ККП:

400 милиона прекъсват връзките си с ККП в предизвикателство на комунистическия контрол.

НЮ ЙОРК—Китайският предприемач Чен Хуанхон имаше едно послание, което искаше да каже на света: Туидан („Tuidang“).

Това е китайска фраза, която означава „напусни партията“.

Думите бяха изписани върху жълт флаг, който Чен издигна на парад във Вашингтон на 21 юли, за да привлече вниманието към безбройните нарушения на човешките права от страна на китайския комунистически режим.

Сега Чен е един от 400 милиона китайци, които са се отказали от връзките си с Китайската комунистическа партия (ККП) и свързаните с нея организации.

[A10] (…)

В знак колко корумпирана е ККП, само около 40 процента от финансирането на научните изследвания в страната всъщност е изразходвано за научни и технологични изследвания и развитие, а 60 процента са изразходвани за срещи и бизнес-пътувания, според китайската държавна медия Sina Finance.

Този вид масова корупция няма много политически последици, докато икономиката като цяло се справя добре. Въпреки това колапсът на пазара на недвижими имоти, където китайците държат над 70% от спестяванията си, направи китайците непоносими към подобно прахосване. Фактът, че ККП също изпълнява плана на хазарската мафия за превръщането на страната в тоталитарен робски лагер, не помага. Историята показва, че китайският народ ще изтърпи много, но когато нещата достигнат точката на кипене, те се бунтуват едновременно и премахват цели режими.

Това, което хората трябва да осъзнаят обаче, е, че ситуацията с Тайван и Китай засяга целия свят. Китайското правителство на Гоминдан в Китай беше един от победителите във Втората световна война. Като такъв му беше даден контрол над Япония. Това означава, че Япония все още е тайно управлявана от Тайван. Така че всяка сделка за обединяване на Китай включва Япония и Корейския полуостров.

Това означава, че обединяването на Корейския полуостров и прекратяването на следвоенната окупация на Япония са част от дневния ред за повторното обединение на Китай. Промени от този вид в региона биха обрекли „водения от правила световн ред“, като спрат най-важното им парично снабдяване.

Ето защо репресиите срещу Църквата на обединението (луните) в Япония са толкова значими. Луните са създадени от японското имперско военно разузнаване, за да продължат международните си дейности след поражението на Япония по време на Втората световна война. Те работеха с хазарския мафиотски клон на ЦРУ, за да контролират Япония. Това означава, че продължаващото прочистване на луните от японския политически свят наистина е насочено към японската независимост.

Друга държава, създадена от японското разузнаване след края на Втората световна война, е Северна Корея. Китайците винаги са гледали на Северна Корея като на тайна военна колония на САЩ. Това вече не е така, тъй като севернокорейското правителство официално се присъедини към планетарния освободителен съюз. Това беше отразено в последните новинарски събития, като това, че руският президент Владимир Путин каза на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, че двете страни ще „разширят всеобхватните и конструктивни двустранни отношения с общи усилия“, според държавните медии на Пхенян. Освен това и Китай, и Русия сега налагат вето на исканията на САЩ за санкции срещу Северна Корея в Съвета за сигурност на ООН.

Неотдавнашните истории за севернокорейските ракети и севернокорейските ядрени оръжия са фалшива пропаганда, защото Северна Корея вече не помага на търговците на оръжие от САЩ да продават оръжия на Япония и Южна Корея, като създава ракетни „инциденти“. Доналд Ръмсфелд, бивш министър на отбраната на САЩ, каза веднъж на автора, че САЩ са снабдили Северна Корея както с ядрена, така и с ракетна технология. Идеята беше да се използва севернокорейския „бугиман“ (лице или нещо, което се смята широко за обект на страх), за да се продават оръжия на Япония и др., каза той.

Има също така възможност, че може да е необходима някаква война в стил Украйна, за да се въведе новата ера в региона, според източници от азиатските тайни общества.

Например, въпреки че не беше казано много в медиите за посещението на Джокови при Си Дзинпин в Пекин през юли, това беше много важно. Източници на MI6 казват, че истинската причина за срещата е следната:

Беше сключено частно споразумение между Джокови и Си Дзинпин, че ако възникнат военни действия между Китай и Тайван или НЯКОЯ ДРУГА страна от Югоизточна Азия, Индонезия ще остане неутрална и няма да се намесва. Това включва всички спорове в Южнокитайското море за това коя държава притежава / контролира какви острови или морска зона. Междувременно, неофициално, Си обеща да инвестира 80-100 милиарда долара за нови проекти в Индонезия през следващите 3 години. (това е извън протокола)

В медиите бе съобщено, че посещението на индонезийският лидер Джокови е един от малкото лидери, на които е позволено да посетят Си Дзинпин наскоро. Те обсъдиха „петгодишен план за действие“. Те също обявиха, че Индонезия и Китай също ще си сътрудничат във финансирането на инициативата „Един пояс, един път“ (BRI) и глобалната морска опорна точка (или ос на въртене) (GMF).“

[A11] ()

Това означава, че най-силният член на АСЕАН се оттегля от дневния ред на Г-7.

Това не е единствената загуба на основен съюзник в региона за групата на „основания на правила световен ред“, подкрепяща фалшивия режим на Байдън. Още по-голям шок беше съобщението, че Индия, Китай и Русия ще проведат съвместни военни учения в Русия заедно с куп други страни. Индия дълго време беше рекламирана като противотежест на Китай, но сега тя застана на страната на групата за сътрудничество в Шанхай срещу хората на „основания на правила световен ред“.

[A12] ()

Руският президентски аватар Владимир Путин обобщи възгледите на повечето страни по света със следното скорошно изявление:

Западните глобалистки елити, които провокират хаос, разпалвайки дългогодишни и нови конфликти и провеждайки така наречената политика на сдържане, която на практика се свежда до подрив на всякакви алтернативни, суверенни възможности за развитие.

Тяхната хегемония означава стагнация за останалия свят и за цялата цивилизация; това означава мракобесие, отмяна на културата и неолиберален тоталитаризъм. Да отклонят вниманието на собствените си граждани от належащите социално-икономически проблеми, като рязкото падане на стандарта на живот, безработицата, бедността и деиндустриализацията.

Фактът, че говорител на китайското правителство публично обвинява САЩ за 911 и за множество други престъпления, е знак, че те се подготвят за някакъв военен ход, съгласни са множество източници.

[A13] ()

Хората, които контролират ООН, ЕС, фалшивата администрация на Байдън и ККП, очевидно стават нервни. Ето защо ООН обяви война на „опасните теории на конспирацията“ и предупреждава, че Джордж Сорос, Ротшилд и държавата Израел не трябва да бъдат свързвани с никакви предполагаеми конспирации.

[A14] ()

ООН е атакувана заради престъпните дейности, в които е участвала, особено чрез базираната в Швейцария СЗО (Световна организация за вредите).

Американските тайни космически сили и много вътрешни западни разузнавателни агенции казват, че ООН, ЕС, ККП и фалшивата администрация на Байдън ще бъдат свалени скоро, като тяхното ръководство ще бъде виновно за подклаждане на фалшива пандемия, използвана като претекст.

Разбира се, сега се появява поток от новини в корпоративната пропаганда, както и в гражданските медии за щетите, причинени от ваксините и фалшивата пандемия. Вижте двата видеоклипа по-долу като примери.

[V2] ()

[V3] ()

Също така получаваме информация от ЦРУ, MI6 и други източници за действия, които скоро ще бъдат предприети срещу хазарската мафия, но бяхме помолени да не пишем все още за това поради „стратегически причини“. С други думи, ние не искаме да дадем никакъв шанс на лошите да отговорят или да реагират, преди да е станало твърде късно.

Но това, което е ясно със сигурност е, че икономическата криза в ЕС ще стигне до точката, в която правителствата ще бъдат свалени на фона на недостига на газ, тъй като студеното време идва през есента.

Междувременно в САЩ чуваме, че нито Джо Байдън, нито Доналд Тръмп ще бъдат начело, когато бъде обявена смяна както на американския, така и на канадския режими, казват източници от MI6.

И накрая тази седмица, ето най-новите появи на мистериозни летящи кораби, които са свързани с тайната космическа програма и тяхната продължаваща операция „Синият Лъч“, за да въведат новата ера.

[V4] ()

[V5] ()

[V6] ()


Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


*Epoch Times е оръжие за дезинформация, запомнете това!

https://bgprevedi.com/is-someone-trying-to-overthrow-the-us-the-eu-and-communist-china-25579-2/

Предишна статия

Какво се случи на 22 август 2022 година по Света?

Следваща статия

Реалността наистина е по-странна от измислицата

Други интересни