ПОДГОТОВКА КАТАСТРОФЫ: ФИНАНСЫ РФ. ВРЕДИТЕЛЬСТВО. Александр Лежава. Световната финансовоикономическа криза се осъществява по план…

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=PXbdrLNok-E

Ето ви само един пример от безбройните коментари от гражданин на РФ по повод някои скорошни случки:

„В конце прошлого года Клаус Шваб приезжал в Москву, его так радушно принимал Путин. Шваб ему книгу свою знаменитую подарил. Выводы делайте сами, конечно, я обращаюсь с тем кто знаком кто такой Клаус Шваб.“ Коментарът е взет изпод клип с анализ за това как за последните две години още по-целенасочено и ускорено се унищожава икономиката на същата тая РФ.

Много от хората в ясно съзнават РФ кои са главните виновници за текущото им меко казано нецветущо състояние, но положението е както у нашата англосаксонска колония: Приказки и анализи – в излишък, възможност за действие и действия – нула. А овластените говорещи глави бълват през т.нар. медии това, което ще се харесва на стадото да слуша, но стриктно вършат само онова, което им спускат господарите.

Световната финансовоикономическа криза се осъществява по план и със съучастието на управляващите най-голямата ресурсна англосаксонска колония в момента. Пртия ЕР в РФ е същото, което е партия ГЕРБ в България и това не го пиша само за да изприщя за пореден път родните заблудени путинисти. Дано си го спомнят, когато след време стане ясно, че и уж самодостатъчните са се сринали тотално в планувания финансовоикономически световен катаклизъм.

Послепис: ЕС също ще е чао, щатите ще са чао, даже и Китай. Такъв е планът, иначе няма как да наложат повсемествно дигиталните „валути“, масовата цифровизация и швабовския „инклузивен капитализъм“.

https://afera.bg/

Предишна статия

ВАРНА – ПРЕДИ ДА НИ Я ОТКРАДНАТ КИРЧЕВЦИ, ДОБРИН МИТЕВЦИ, КИРИЛ ЙОРДАНОВЦИ, ИВАН ПОРТНИХЦИ…

Следваща статия

Donald Trump released ‘one of the most powerful election ads’ ever seen

Други интересни