Какво се случи днес 18 август 2022 година по Света?

Автор: Няма коментари Сподели:

176-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Саня от Флорида, 18:12

Успехи при Горловка

Авто-превод

Отделно


Официална сводка на МнО на РФ, 13:00, без превод

Отделно


Юри Подоляка, 11:00, без превод

Енергийната война (2): защо Киев толкова упорито се задържа на Западния Донбас

Отделно


Михаил Онуфриенко, 13:00, без превод

Сводка

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Слънчеви бури, още изригвания, още идват

Авто-превод

Отделно


Масов педофилски кръг е разбит, десетки деца са спасени в САЩ

Dozens of. children across U.S. rescued as authorities bust massive pedophile ring

ФБР спаси десетки деца в САЩ при разбиването на мащабен педофилски кръг, включващ деца на 11-годишна възраст.


Започнете да четете етикетите“: производители на храни, хванати тихомълком, измамно слагащи щурци в нашата храна

Тези сред нас, които не желаят да започнат да ядат буболечки, насекоми и щурци, ще трябва да започнат да четат внимателно етикетите.

Производителите на храни бяха хванати тихомълком, като измамно включват щурци в списъците със съставки за обикновени и ежедневни закуски, докато стремежът да се храни човечеството с насекоми, буболечки и щурци достига до рафтовете на супермаркетите.

Image
Ограденото с червено: Съдържа Мляко, Скакалци. Хора, алергични към миди или скариди могат да бъдат алергични към скакалци. Отдолу: Хора, добре е да четете етикетите. Те слагат щурци (скакалци) в храната ви, независимо дали ви харесва или не.

През последните години Клаус Шваб и Световният икономически форум заявяваха, че човечеството трябва да спре да консумира червено месо и вместо това да започне да яде буболечки, насекоми и щурци.

Въпреки липсата на апетит в обществото по отношение на преминаването към консумация на насекоми, милиардерите глобалисти, водени от Бил Гейтс, се обединиха зад каузата, инвестирайки стотици милиони долари в индустрията за фалшиво месо и ядливи насекоми.

Знаменитости бяха привлечени да подкрепят преминаването към консумация на насекоми. Робърт Дауни младши наскоро се появи в Colbert, за да популяризира протеина от скакалци. Никол Кидман също се присъедини към кръстоносния поход, създавайки странно видео за Vogue, в което се опитва да направи яденето на различни насекоми привлекателно за масите.

Сега производителите на храни тихо включват щурците в списъка на съставките на преработените храни – без да се консултират с обществеността.

Предвид огромните инвестиции във фалшиво месо и насекоми от обичайните заподозрени, не трябва да е изненада, че компаниите за производство на храни тихо, измамно се опитват да принудят човечеството да консумира насекоми чрез храната си.

Сега трябва да използваме нашите лупи, за да прочетем дребния шрифт върху етикетите на любимите ни закуски, за да разберем дали консумираме буболечки и щурци или не. Очевидно най-добрият начин да избегнете тази бъркотия е да ядете прясна храна с малко съставки и да купувате от малки местни компании, на които наистина имате доверие.

Големите хранителни компании имат история на криене на съставките, които знаят, че не искаме да консумираме в техните продукти. В миналото наличието на нови версии на царевичен сироп с високо съдържание на фруктоза е водило до затлъстяване, сърдечни заболявания и безброй други здравословни проблеми. Този път това са щурци, дълбоко съмнителна съставка, която може да причини всякакви здравословни проблеми.


Канада и WEF обявяват съвместна „Програма за цифрова идентичност“ за наблюдение и контрол на гражданите

Канадското правителство на премиера Джъстин Трюдо обяви, че работи по нова федерална „Програма за цифрова идентичност“ в партньорство със Световния икономически форум (WEF) на Клаус Шваб.


Тълси Габард: Вашингтонският елит представлява „най-голямата заплаха“ за демокрацията

ОТ ТАЙЛЪР ДЪРДЪН

Бившият депутат Тълси Габард (D-HI, Демократ-Хаваи) казва, че най-голямата заплаха за демокрацията не са гласоподавателите на Тръмп или родителите, протестиращи на заседанията на училищните съвети – „а постоянният елит във Вашингтон, който въоръжи правителството и се обедини с корпоративните медии, за да сплаши и да накарат да млъкнат тези, които се осмеляват да не се съгласят с тях.“

„Когато гледате постоянния Вашингтон, вие разглеждате всички различни ръце, които са включени“, каза Габард по време на участие в сряда във Fox News. „И тъй като виждаме как цялата тази ситуация се развива през последните няколко седмици, виждаме, че на много видно място е състоянието на националната сигурност и основните медии. И вие очертахте някои от тези променящи се наративи (разкази) и нова информация, когато видят старата част от информацията не е имала ефекта, който те са искали.“

„Трудно е да не бъдете скептични, когато погледнете техните тактики и времето им, за да поставите под въпрос какви са техните мотиви. Да използват силата и влиянието си. Да окажат влияние върху тези междинни избори, на които избирателите ще гласуват само след няколко седмици. И да направят това, което вече са заявили публично, е тяхната цел, а именно да попречат на Доналд Тръмп да се кандидатира за президент през 2024 г. Това не е нещо ново“, продължи тя.

https://bgprevedi.com/18-08-2022-25425-2/

Предишна статия

Доказательства виртуальности нашего мира

Следваща статия

Best Of Enigma Chillout Music Sadeness ( New Age Music 2022 г.) THE ENIGMA GREATEST HITS

Други интересни