И ОТНОВО ЗА НИКОЛА ВАПЦАРОВ!

Автор: Няма коментари Сподели:

 

“Аз съм българин, защото не съм русофоб и съм още повече българин, защото не съм русофил.”(Иван Тренев)

Никола Вапцаров никога не е бил и не може да бъде наричан никога терорист! Той е част от световно антифашистко движение! Тогава тези борци за свобода, като Никола Вапцаров и Цвятко Радойнов са имали единен фронт за борба против световната заплаха(настъпващия фашизъм) и при гърците, и при американци, и французи, и т.н.!

Това българско партизанско движение не е съветско, а антифашистко! Всички правителства тогова са работили общо под едно командване – Англичани, Съветски съюз, САЩ и Франция!

Англия и Съветския съюз са работили заедно, за за създават диверсионни групи в държавите! Майор Томпсън е бил представител на Английското разузнаване и е бил в партизанските отряди в Югославия. Английските лири, долари и драхми, за които обвиняват неправомерно Никола Вапцаров не са дадени от руснаците, а от самите англичани!

В този смисъл в никакъв случай не е правилно българите да позволяваме продажни историци, политически мекерета и безродници да пишат лъжи, че Никола Вапцаров е руски или какъвто и да е друг шпионин или предател!

Той е бил и ще бъде завинаги българин, борещ се срещу общата заплаха( фашизъм) на своето време за страната си и целия свят! Случаят със залавянето и убийството на Никола Вапцаров не е само на съветското разузнаване!

Английското и съветско разузнавания са работили заедно, но съветското е имало проблем с английското. Извършването на саботажи в държавите е било съвместна операция на английското и съветско разузнавания на партизанските отряди и структури срещу фашистките войски.

Повтарям – английсконо и съветско разузнавания са работили заедно! Но между тези две структури е имало търкания. Въпреки съвместната им работа взаимно са се подозирали в предателства.

Случаят с Вапцаров и Радойнов е свързан със САЩ и СССР. Те(СССР и САЩ), обаче са имали портиворечия и за наше съжаление с помощта на фашистите от българска страна СССР и САЩ жертват Цвятко Радойнов и Никола Вапцаров, организират залавянето и убийството им!

Както е известно разстреляният Никола Вапцаров се установява, че е жив. Въпреки световната конвенция, че при изпълнение на смъртна присъда, оцелелите трябва да бъдат оставени живи, Вапцаров е доубит контролно от капитан Радев(шеф на гарнизонното стрелбище)!

Това убийство е политическо с цел да няма независима България!

Българските фашисти живеят и до днес охолно и правят всичко възможно да ни затрият!

Време е да се обединим наднационално и надполитически за бъдещето на България.

Нямаме време!

Спрете да се мразите взаимно и да се гледа как да дръпнем килимчето на съседа, за да падне!

Трябва да търсим общото между нас!

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА СЕ ОМАСКАРЯВА НИКОЛА ВАПЦАРОВ…

ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГУБИМ БЪЛГАРИЯ И ПОЗВОЛЯВАМЕ ОПЛЮВАВЕТО НА АНТИФАШИСТКАТА БОРБАТА НА БОРЦИТЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА!

ДА, ВАПЦАРОВ Е С ЛЕВИ УБЕЖДЕНИЯ, НО НЕ Е ПАРТИЕЦ!

Да, ВАПЦАРОВ Е БЪЛГАРИН- БОРЕЩ СЕ ЗА СВОБОДА, РАВЕНСТВО И БРАТСТВО В БЪДЕЩАТА РЕПУБЛИКА НА ОТЕЧЕСТВОТО СИ!

                                                          Публикация: Иван Тренев

Предишна статия

РУСКАТА ПВО ЗАСЕГА УСПЕШНО ПАЗИ СВЕТА ОТ ЗЕЛЕНСКИ И САЩ

Следваща статия

През 2019 е починал 1 пилот. През 2020 са починали 6 пилота. През първите 9 месеца на 2021 са починали 111 пилота. Просто съвпадение!

Други интересни