На Мария Андреевна Цаповалова, която живее в Сочи, внезапно започнаха да й растат нови зъби на 100-годишна възраст!

Автор: Няма коментари Сподели:

Поникване на нови зъби – 5 тайни техники, за които зъболекарите мълчат

Отделно


Какво е общото между хората и гущерите? Не не. Това видео няма да е за влечуги, но все пак имаме нещо общо с влечугите:

Не толкова отдавна учените направиха сензационно откритие: оказва се, че почти всичко може да бъде възстановено в човешкото тяло. И то не с помощта на скъпа операция да се трансплантира всичко, което може да се трансплантира, а единствено за сметка на вътрешните резерви на организма.

Скептиците може да кажат, че сме прегледали канала Ren-TV, но въпреки това има много факти, които учените пренебрегват. И в това видео ще ви разкажем не само за фактите за регенерацията на зъбите, но и за 5 различни начина за постигане на това. Така че седнете удобно, вдигнете палци, ако харесвате темата и се наслаждавайте на гледането.

Но какво да кажем за прословутото „нервните клетки не се възстановяват“? Много успешно се възстановяват.

Рекордьорът по регенерация е черният дроб, далакът може да върне всичките си функции, дори ако е бил почти напълно унищожен. Хората растат дори фаланги на пръстите си. И науката, скърцайки със сърцето си, бавно започва да признава това. Но това, в което учените са сто процента сигурни, е, че падналите кътници със сигурност е невъзможно да се върнат обратно.

Оказва се, че може.

… На Мария Андреевна Цаповалова, която живее в Сочи, внезапно започнаха да й растат нови зъби на 100-годишна възраст! Бабата вярва, че новите й зъби са започнали да растат благодарение на здравословния начин на живот.

Даря Андреевна от Чебоксари поникна зъбите си на 94 години, а Мария Василиевна от село Чувашское-Дрожжаное в Република Татарстан – на 104 години.

Или ще кажеш, че бабата така е решила да хайп-ва?

Официално са регистрирани още 4 случая на късно никнене на зъби, като 2 от тях са в Русия.

Но като цяло зъболекарите не бързат да признаят този факт.

Те смятат, че това не са всички нови зъби, а добре запазени стари или просто костни израстъци.

И така, на 81-годишна възраст петербургецът Едуард Гебел израсна цели два зъба. Разбира се, той веднага отиде при зъболекаря и не намери нищо по-добро от това незабавно да премахне един от зъбите. Вторият не можа. 81-годишният пациент просто избяга от злополучния зъболекар.

Геронтолозите вдигат рамене, казват, че това не може и категорично отказват да разследват този случай!

И само няколко учени признават, че всички тези хора по неизвестни причини са започнали процесите на подмладяване на тялото.

Благодарение на всички тези факти башкирските зъболекари, след провеждане на изследвания от световно значение, стигнаха до извода, че човешкото тяло е проектирано за повече от сто години.

Но защо възрастните хора изведнъж започват да растат зъби? Или може би това е естествено свойство на нашето тяло?

Напишете вашето мнение в коментарите под видеото.

В крайна сметка е известно, че йогите от време на време прекарват 40-дневно гладуване и редица медитативни практики, след което всичките им зъби са напълно обновени, а кожата, мускулите, ставите и костният скелет са забележимо подмладени, да не говорим за вътрешните органи.

Днес в интернета може да намерите много описания за това как човек може да си върне изгубените зъби.

Слоновете сменят зъбите си до 6 пъти в живота. Представете си колко е красиво, няма нужда от пломби.

Между другото, защо той е толкова надарен в сравнение с нас от природата в това отношение, не е ясно. Ако знаете, споделете.

Вярно е, че има и отрицателна страна. Оказва се, че природата е заложила определено количество тъкан за растеж на нови зъби. Щом запасите свършат, слонът умира. За щастие това не застрашава човека.

Като цяло, същността на всички методи се свежда до факта, че трябва да създадете стабилна мисловна форма на новия зъб и да си осигурите достатъчно количество хранителни вещества. Но не всеки успява, защото всеки метод има нюанси.


1. Михаил Столбов

Как ми израснаха нови зъби

Отделно


2. Аркадий Петров

Дървото на живота на А. Петров – регенерация на зъбите

Отделно


3. Мирзакарим Норбеков

„Гимнастика за тялото – Отслабване, Красиво тяло!“ с Юрий Чернолецки

Отделно


4. Веретенников

Отговори на въпроси от неврохирурга Веретенников, С.В.

Отделно


5. Генадий Шичко

Най-простият начин да се отървете от лошите навици по метода на Шичко (В.Г. Жданов)

Отделно

https://bgprevedi.com/ww-12-08-2022-25259-2/

Предишна статия

Как Рокфелер основава Биг Фарма и води война срещу естествените лекарства и какво се случи по Света на 12 август 2022 година

Следваща статия

Как си отгледах нови зъби?

Други интересни