Жива ли е изобщо Ружа? Какви са хипотезите? Как ревността на Ружа всъщност я спасява от арест?

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=8BaHYX1wj9w

Къде се укрива бг крипто-кралицата Ружа Игнатова в момента?

Какво е години на ред да оцеляваш на ръба на закона, а понякога и отвъд него докато градиш пирамида, в която за месеци влизат десетки милиони.

Колко струва Том Джоунс да ти честити рождения ден с песен и как благодарение на ревността си Ружа разбира, че ще я арестуват?

На 01.07.2022 г. ФБР включва Ружа Игнатова в списъка на десетте най-издирвани бегълци в света. ФБР предлага награда от 100 000 долара за информация, водеща до залавянето.

Името е поставено под №2 в списъка.     360p geselecteerd als afspeelkwaliteit RELATED VIDEOS < Разлог – Силният Български Дух Сред Три Планини05:07 Кюстендил – Магията На Лечебните Минерални Извори През Вековете06:45 >

В “Студио Actualno” ни гостува журналистът Николай Стоянов от в. “Капитал”, автор на книгата “ОneCoin: Жената, която измами света”!

От къде започва Ружа и как се запознахте? Сравнително рано се натъкнах на историята. Журналистически късмет. OneCoin стартира 2014, аз попаднах на нея 2015, преди още да говорим за всичките милиарди.

Тогава не изглеждаше нещо толкова грандиозно. Разбрахме, че Ружа Игнатова е купила една знакова сграда в София – ресторант Крим за солидна сума около 4,2 милиона евро. Не открихме никакви следи от банков заем или обезпечение. Докато разплитахме историята тя закупи още една сграда за 5 милиона евро и вече стана интересно. Разгледах сайта на OneCoin, обещанията, бонусната схема.

Преди това също съм разследвал пирамиди, макар и доста по- малки и локални, но за мен беше доста очевидно какво представлява това. Поискахме интервю. Планирана измама ли е ONEcoin или други фактори определят провала? В България имаме знанието как се правят пирамиди. Че ONEcoin е стартирана като измама за мен е безспорно. Но не е планирано да се развие толкова бързо. Има месеци, в които десетки милиони вилизат в пирамидата.

На нейният 36-и рожден ден пее самия Том Джоунс. Това как тълкувате? Според мен това е синдромът на руския олигарх. Когато се видят в пари и то повече отколкото могат да изхарчат, започват да си угаждат на всяка прищявка. Колегите от BBC (Би Би Си) оценяват това парти на около милион паунда.

Къде е сега? Какво знаем? Последно се качва на самолет за Атина. Това са последните официални следи. От там нататък по свидетелски данни на брат й, който е арестуван в САЩ, признал се е за виновен, съдейства на тяхното разследване и ако някой ден я арестуват, той трябва да свидетелства срещу сестра си.

Тя е тръгнала с бодигард, който се е върнал и казва, че на летището я посрещат рускоговорящи хора, с които тя продължава. Това са неговите думи, на брат. Това е последна официална информация. Тук там се появяват слухове, че е виждана, но нищо сигурно. Следвайки пътя на парите – сметки, имоти, връзки в миналото, може да се подозира, че е в Дубай…

Прочетете целия материал на следния линк: 

https://www.actualno.com/interview/revnostta-pomaga-na-ruja-ignatova-da-izbjaga-na-fbr-zasega-video-news_1793415.html © Actualno.com

Предишна статия

НЕ МЕ Е СТРАХ ДА ГО РАЗКАЖА!(Как унищожават народът ни?)

Следваща статия

БЪДЕТЕ СМЕЛИ: Не се страхувайте от злото | Тайните за нашите времена, скрити в Библията – Част 5

Други интересни