Светът на 09.08. 2022 година или какво се случи вчера?

Автор: Няма коментари Сподели:

167-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Михаил Онуфриенко, 09:00, без превод

Сутрешна сводка

Отделно


ФБР нахлу в ИМОТА НА ТРЪМП „MAR-A-LAGO“ в Палм Бийч, Флорида

Агентите на ФБР изпълняват заповед за обиск в дома на президента Доналд Дж. Тръмп в Мар-а-Лаго, в Палм Бийч, Флорида в този час.

БГ преведи: Опит да се хвърли кал върху достатъчно окаляния Тръмп. Добре знаем за „Израел Първо“, че пробутва ваксините и че стои на страната на укро-нацистите!


Криптокралицата Ружа Игнатова: Жената, която измами милиони хора за милиарди и след това изчезна

ФБР предлага награда от 100 000 долара за помощ при намирането на Ружа Игнатова (наша сънародничка), след като измами инвеститори с фалшива криптовалута.

Авто-превод

Отделно


NHS изпраща полиция при пациенти със сърдечен удар, защото линейките „не могат да се справят“ с повикванията

Police NHS

Въоръжени полицаи са изпратени да помагат на пациенти с инфаркт, докато засегнатата от кризата Национална здравна служба (NHS) се бори с недостига на персонал на фона на нарастващите обаждания за помощ.

Полицейски служители във въоръжени превозни средства, които са обучени за първа помощ и дефибрилатори, се използват за транспортиране на пациенти със сърдечен арест до болница, тъй като линейките „не могат да се справят“.

Добре дошли във Великобритания на 2022!


Децата в Обединеното кралство ще получат полиомиелитни бустери за защита срещу „полиомиелит, получен от ваксина“

polio vaccine

На децата в Обединеното кралство под 10-годишна възраст скоро ще бъдат предложени бустери за полиомиелитна ваксина, за да им помогнат да се предпазят от ваксинно-получен полиомиелит (VDPV).

Този ход идва, след като служители откриха следи от полиовируса в канализацията на Лондон през юни тази година.


Саня от Флорида, 19:04

Взривове в Крим

Авто-превод

Отделно


Официална сводка на МнО на РФ, 13:00, без превод

Отделно


Михаил Онуфриенко, 13:30, без превод

Войната 888, научените уроци

Отделно


Подозрителни наблюдатели, 13:30

Прогноза за охлаждане, Космос, Космическо време

Авто-превод

Отделно


Д-р Стийв Търли

Мястото на Джо Байдън е в старчески дом…

Авто-превод

Отделно


Лора Инграм

Главният прокурор на Флорида: Днес е „шокиращ“ ден

Авто-превод

Отделно


BlackRock открива офис „Snowbird“ (Снежна птица) в Уест Палм Бийч

Най-голямата компания за управление на пари в света измества част от базирания си в центъра на Манхатън бизнес в нови офиси в Южна Флорида, докато движението „Уолстрийт Юг“ набира скорост.

Рик Рейдър от BlackRock Inc., ръководител на отдела за фиксиран доход, който контролира 20% от активите на фирмата, или около 1,7 трилиона долара, се очаква да започне дейност скоро от нов офис в Уест Палм Бийч, според WSJ (Уолстрийт джърнъл), цитирайки хора, запознати с материята.


„Достатъчно!“ – Представител на GOP обеща разследване на DoJ с победата през ноември, след като ФБР нахлу в Маралаго на Тръмп

Лидерите на Републиканската партия в Камарата на представителите обещаха да предприемат действия срещу „въоръжената политизация“ на Министерството на правосъдието (DOJ), „когато републиканците си върнат камарата“ на предстоящите междинни избори, след като федерални агенти нападнаха имота на бившия президент Доналд Тръмп в Мар-а-Лаго в понеделник.

„Видях достатъчно“, представител на лидера на малцинството в Камарата на представителите. Кевин Макарти (R-Калифорния) в изявление късно в понеделник. „Министерството на правосъдието е достигнало до непоносимо състояние на въоръжена политизация.“

„Когато републиканците си върнат камарата, ние ще извършим незабавен надзор на този отдел, ще следваме фактите и не ще оставим камък необърнат“, добави Макарти.

„До Главния прокурор Гарланд: запазете документите си и изчистете календара си“, каза Макарти.

Коментарът на Макарти дойде, след като ФБР нахлу в имота на Тръмп в Мар-а-Лаго в понеделник. Тръмп характеризира нападението като „неправилно поведение на прокуратурата, въоръжение на съдебната система и атака от страна на радикалните леви демократи, които отчаяно не искат [той] да се кандидатира за президент през 2024 г.“


Юри Подоляка, 20:57, без превод

Източната част на Соледар е наша

Отделно


Пелоси: Китай е „силна демокрация“ и „е едно от най-свободните общества в света“

Pelosi

По време на интервюто тя описа Китай като „силна демокрация“ и „едно от най-свободните общества в света“.


Съдията, който се подписа под нахлуването в Mar-a-Lago, има близки връзки с Джефри Епщайн и Барак Обама

Брюс Райнхарт има история на представяне на старши служители на Джефри Епщайн, включително пилотите на Lolita Express, неговия управител на разписанието Сара Келън и неговата „югославска секс-робиня“ Надя Марцинкова, преди да санкционира „необявения“ обиск на Мар-а-Лаго вчера.

Източници казаха на New York Post, че Райнхарт е одобрил заповедта на ФБР, която им позволява да претърсят имението във Флорида вчера сутринта.

Райнхарт стана магистрат преди четири години, след като прекара 10 години в частния сектор, където работеше с екипа на Епщайн.

Помагал е на пилотите на милиардера-педофил: Лари Висоцки, Дейвид Роджърс, Лари Морисън и Бил Хамънд.

Той също така е работил с управителката на разписанието му Сара Келън и Надя Марчинкова, която е известна като неговата „югославска секс-робиня“.

На Нова година 2008 той напусна работата си в прокуратурата на Южна Флорида и отиде да работи със служителите на Епщайн на следващия ден.

В официалната му биография се казва, че той „управлявал досие, което покрива пълния спектър от федерални престъпления, включително наркотици, насилствени престъпления, обществена корупция, финансови измами, детска порнография и имиграция“.

https://bgprevedi.com/09-08-2022-25138-2/

Предишна статия

В чуждите обувки… В този свят се разминават милиони обувки, и всички за нас са чужди…

Следваща статия

Колко доказателства има, че висшето ръководство на планетата Земя не са хора?

Други интересни