Губернаторът ДеСантис обявява война на Сорос: „Вие унищожавате Америка, така че аз ще ви унищожа“

Автор: Няма коментари Сподели:
Пазар на бъдещето при Шваб.
Лабораторно месо.
Паста от скакалци.
Тоалетни листа.
Консерви с червеи.
Яж бубулечки и бъди щастлив!
Без обувки, без риза, без точки от социални кредити = без обслужване!
Добре дошли в супермаркета!

164-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Пълен спектър оцеляване

ЕТО НИ. КИТАЙ ЗАТВАРЯ ТАЙВАН. НИЩО НЯМА ДА СЕ ДОСТАВЯ ДО АМЕРИКА. Джей Пи МОРГАН ПРЕДУПРЕЖДАВА КАКВО СЛЕДВА.

Авто-превод

Отделно


Онуфриенко, 09:21, без превод

Сутрешна сводка

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Още повече доказателства за галактическия поточен лист

Авто-превод

Отделно


Тълси Габард

Тълси извика на дуел Камала за лицемерието с канабиса, 2019

Авто-превод

Отделно


Саня от Флорида, 18:38

Турция сля Украйна

Авто-превод

Отделно


Официална сводка на МнО на РФ, 13:30, без превод

Отделно


Подоляка, 11:50, без превод

Не разбирате – това е друго: как можете да отделите „житото от плявата“

Отделно


Онуфриенко, 14:00, без превод

Битката за Херсон, шизофренично

Отделно


Онуфриенко, 19:26, без превод

Вечерна сводка

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Текущ поточен анализ, сигнали преди земетресение, космическото време

Авто-превод

Отделно


Спешно: Китай разхожда ядрените си ракети публично

В петък вечерта Китайската народна република (КНР) беше видяна да премества ядрени ракети на открито, към източното крайбрежие.

Това са ядрени ракети със среден обсег / „Carrier Killers.“ Предназначени са за унищожаване на ударни групи на самолетоносачи, а обхватът им позволява да поразяват и всяка точка на Япония. Видеото по-долу.

Файловата снимка по-горе показва ракетите на техните превозни средства на дневна светлина в някакъв момент в миналото и НЕ са свързани с останалата част от тази история по-долу.

Видеото по-долу, заснето снощи. (вж оригинала)

Във видеото по-горе се виждат китайските ракети DF-26 на камиони Transporter/Erector/Launcher (TEL). Виждат се да пътуват по обществените улици в провинция Фудзиен, Източен Китай.

Китай няма да атакува Тайван, те ИСКАТ Тайван. Но докато се придвижват да ПРЕВЗЕМАТ физически Тайван, те се уверяват, че Съединените щати знаят да стоят настрана от това.

С тези ракети Китай може да атакува и унищожи ВСИЧКИ ударни групи на американските самолетоносачи И да унищожи всяка военноморска сила, изпратена от Япония.

Ракетите също са напълно способни да достигнат навсякъде в Япония, за да унищожат и тази страна.

Ето диаграма с карта, показваща обсега на китайските ракети: (вж оригинала)

Анализ на Хал Търнър

Това, което никой не казва на американците, е, че Тайван има много сериозна история относно това. През Втората световна война Япония нападна Китай. Япония завладя огромно количество китайска територия.

Тази инвазия е извършена от… острова, който сега наричаме Тайван. Тогава островът носеше името Формоза.

Така че Китай, като въпрос на собствената си сигурност, не може и няма да позволи този остров да се превърне в нещо като гарнизонен остров за някаква чужда сила. Защото всичко на този остров __би могло__ да бъде използвано като основа за друга реална инвазия в Китай.

Това е опасението за националната сигурност на Китай, когато става въпрос за Тайван.

Другите причини, поради които Китай иска твърд и безспорен контрол над Тайван, са: пари и власт.

Икономиката на Тайван е изградена от полупроводници; компютърни чипове. Който го контролира, автоматично е голяма световна икономическа сила. В края на краищата нищо в света днес не работи без компютърни чипове. Така че който контролира производството на повечето компютърни чипове, контролира и много други неща по света.

Що се отнася до парите, добре, Тайван има стабилна икономика поради своята работна етика и модерното си производство на този много необходим продукт (компютърните чипове). Така че парите са друг голям фактор в това, което Китай прави над Тайван.

Неотдавнашното посещение на председателя на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси удря Китай по всички тези въпроси. Нейното посещение и военната помощ на САЩ за Тайван карат да ИЗГЛЕЖДА, че островът се превръща в гарнизон за американските военни интереси. Контролът върху производството на компютърни чипове и парите, които генерират, също са изложени на риск, ако Тайван бъде отчужден от Китай.

Така че посещението на Пелоси удари националната сигурност на Китай, контрола върху производството на компютърни чипове и парите. Разбира се, Китай противостои – и то силно.

Историята казва, че Елена от Троя е имала „лице, което е изстреляло хиляди кораби“. Историята може също да запише, че Нанси Пелоси е имала „лицето, което започна Третата световна война“.


Демократите „мразят“ Америка, казва унгарският премиер Виктор Орбан

Viktor Orban

Унгарският премиер Виктор Орбан получи топъл прием по време на консервативна конференция в Тексас в четвъртък.

По време на речта си пред Конференцията за консервативно политическо действие (CPAC) в Далас, Тексас, Орбан разкритикува управляващите американски демократи, като каза на американските консерватори, че те „ви мразят и клеветят вас и Америка, която защитавате“.

Обръщението на Орбан беше направено под някакъв облак, след като унгарският лидер беше отчужден от своите съседи от ЕС, които го обвиняват в подкопаване на демокрацията. Той също така беше подложен на продължителни атаки от медиите на властта заради реч през юли, в която каза, че унгарците не желаят да следват имиграционните политики на „пост-западните“ либерални правителства, защото „не искат да станат народи със смесена раса“.


Правителствена база данни разкрива 10 000% увеличение на рака след „ударите“

Gov't database reveals 10,000 percent increase in cancers following MRNA jab rollout

Има огромно увеличение от 10 661,4% на съобщенията за рак след пускането на експерименталните инжекции срещу COVID-19, според последните данни в Системата за докладване на нежелани събития при ваксини „Веърс“ (VAERS) на CDC.

Брайън Шилхави, редактор на Health Impact News, проследи стъпките му в търсенето на правителствените данни, предоставяйки връзки към документация на различните му открития.


Губернаторът ДеСантис обявява война на Сорос: „Вие унищожавате Америка, така че аз ще ви унищожа“

Gov. Ron DeSantis declares war on George Soros

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис обяви война на Джордж Сорос за опит да унищожи Америка чрез инсталиране на радикални прокурори в цялата страна.


Израелският директор за ваксините срещу COVID БЕШЕ ЗАБРАНЕН от Twitter, след като разкри връзката между маймунската шарка и ударите с иРНК

Israeli vaccine director banned from Twitter after exposing link between COVID jabs and Monkeypox outbreak

Бившият директор на Израелския институт за биологични изследвания Шмуел Шапира беше отстранен от Twitter за разкриване на връзката между инжекциите с иРНК и скорошната епидемия от маймунска шарка.

Проф. Шапира, който страда от нежелана реакция след третото си инжектиране с Pfizer, беше спрян от Twitter миналата седмица и беше принуден да премахне туит, в който свързва избухването на маймунската шарка с инжекциите на Covid.

„Случаите на маймунска шарка бяха редки от години. През последните години в Израел е документиран един случай. Добре установено е, че иРНК ваксините засягат естествената имунна система. Избухване на епидемия от маймунска шарка след масова ваксинация срещу Covid: *Не е съвпадение“, туитна Шапира.


Администрацията на Байдън призовава гейовете да посещават оргии, за да „дестигматизират маймунската шарка“

Biden admin encourages gay people to attend orgies to destigmatize Monkeypox outbreak

Администрацията на Байдън насърчава гейовете да посещават оргии, за да дестигматизират епидемията от маймунска шарка

Сега администрацията на Байдън призовава гей-хората да продължат напред и да посещават оргии и паради, за да помогнат за „дестигматизирането на маймунската шарка“ след епидемията, която остана предимно ограничена до гей-общността.

Маймунската шарка е обявена за глобална здравна опасност от Световната здравна организация и за извънредна ситуация за общественото здраве от администрацията на Байдън.


Администрацията на Байдън планира да удължи извънредната ситуация за Covid в общественото здравеопазване… до след междинните избори

Joe Biden

Режимът на Байдън е настроен да удължи отново извънредната ситуация за общественото здравеопазване срещу Covid-19 според доклад на Politico.


Крамола

ТАЙНИТЕ НА ПЕНТАГОНА. КАКВО КРИЕ НАЙ-ЗАЩИТЕНАТА сграда на планетата?

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/06-08-2022-25000-2/

Предишна статия

И ако всичко това ви звучи конспиративно, просто по-често посещавайте сайта на Световния Икономически Форум

Следваща статия

Leo Rojas – Der einsame Hirte (Videoclip) Leo Rojas – El Condor Pasa

Други интересни