Русия ще превземе Киев и Одеса поради съществуващи в тях биологични лаборатории на САЩ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Русия ще превземе Киев и Одеса поради съществуващи в тях биологични лаборатории на САЩ!

Будилник! 05.08.2022

Това е галактиката „Колелото на каруцата“ като сглобен образ от 2 инструмента на телескопа Уеб. Уеб предлага не само текущия статус, но (ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ) също така и поглед към миналото и бъдещето!

163-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Гласът на Народа

ООН обяви теоретиците на конспирацията за „обществен враг номер 1“

Авто-превод

Отделно

Организацията на обединените нации обяви война на теориите на конспирацията, описвайки нарастването на конспиративното мислене като „тревожно и опасно“ и предоставяйки на обществеността набор от инструменти за „предварително развенчаване“ и „развенчаване“ на всеки, който се осмели да предположи, че световните правителства са всичко друго, но не и напълно честен, коректен и прозрачен.

ООН също предупреждава, че Джордж Сорос, Ротшилд и държавата Израел не трябва да бъдат свързвани с никакви „предполагаеми конспирации“.

ЮНЕСКО се обедини с Twitter, Европейската комисия и Световния еврейски конгрес, за да започне кампанията, наречена #ThinkBeforeSharing: Спрете разпространението на конспиративни теории.

ООН иска да знаете, че събитията НЕ са „тайно манипулирани зад кулисите от мощни сили с негативни намерения“ и ако срещнете някой, който смята, че глобалният елит заговорничи за консолидиране на властта и диктуване на глобални събития, трябва да предприемете действия.

Според ЮНЕСКО, „ако сте сигурни, че сте се натъкнали на теория на конспирацията“ в интернета, тогава трябва да публикувате подходяща връзка към „уебсайт за проверка на фактите“ в коментарите.

(Няма значение фактът, че „проверяващите факти“ са предимно необучени и неквалифицирани хакове, извършващи „проверки на факти“ от спалнята си между публикуването на крайно ляво политическо съдържание и надрусването.)

ЮНЕСКО също така предоставя съвети за всеки, който се сблъска с истински теоретик на конспирацията на живо. Според агенцията на ООН в никакъв случай не трябва да се подмамвате в спор с теоретика на конспирацията. „Всеки аргумент може да се приеме като доказателство, че сте част от конспирацията и да затвърдите това убеждение“ и теоретикът на конспирацията вероятно ще „спори трудно, за да защити своите вярвания“.

Забележително е, че скрито в дребния шрифт, ЮНЕСКО признава, че теориите на конспирацията наистина съществуват. Под заглавието „Какво е истинска конспирация?“ бюрократите на ООН обясняват, че „съществуват истински големи и малки конспирации“.

Според ООН това е ИСТИНСКА теория на конспирацията само ако е „разкрита от медиите“.

Има само един проблем с определението на ООН за „истинска“ теория на конспирацията. Медиите са изцяло купени и платени от елита. И елитът е този, който заговорничи срещу масите.

Чували ли сте някога за операция Mockingbird? През 60-те години щяхте да бъдете наречен теоретик на конспирацията, ако се осмелите да предположите, че ЦРУ шпионира журналисти и контролира основните медии.

В действителност точно това се случваше. Операция Mockingbird беше операция на ЦРУ, която шпионира членове на прескорпуса на Вашингтон през 1963, 1972 и 1973 г. Те също така плащаха на журналисти да публикуват пропаганда на ЦРУ.

Подслушването на американски граждани е против кодекса на ЦРУ, но това е, което те направиха.

Със сигурност трябва да се доверяваме на всичко, което медиите и проверяващите факти казват, нали? Не е като да имат история на манипулиране от сенчести трибуквени агенции и глобалния елит, нали?

През 2013 г. Обама подписа закон, който отмени Закона за обмен на информация и образование в САЩ от 1948 г., известен също като Закона на Смит-Мунд.

Законът Смит-Мунд беше т. нар. антипропаганден закон, който не позволяваше на гигантското излъчващо звено на правителството на САЩ да доставя програми на американската публика. Но на 2 юли 2013 г. Обама тихо и измамно промени закона, което означава, че правителството на САЩ и ЦРУ могат законно да пропагандират пред гражданите на САЩ.

Странно, масовите медии не обичат да признават този факт. Но това устройва правителствените агенции и ООН до основи. Разбира се, те ще ви кажат да се доверите сляпо на основните медии и проверяващите факти. Независимо колко пъти са доказали, че грешат, отново и отново.

Лаптопът от ада на Хънтър Байдън, някой да каже нещо? На медиите им отне повече от година, за да признаят, че това е истинско нещо. В продължение на цяла година медиите ни казваха, че историята с лаптопа е „руска дезинформация“, а проверяващите факти цензурират социалните медии, изчиствайки ги от всякакви следи от историята с лаптопа от ада, от страх, че това ще навреди на Байдън-старши кандидат за президент.

Основните медии не са проверка на властта. Самата система изисква съучастие. Правителства, корпорации, глобални институции като Обединените нации… те знаят как да играят медийната игра. Те знаят как да контролират новинарския разказ. Те знаят как да манипулират и контролират масите.

Те захранват официални лъжички, официални отчети, интервюта с така наречените експерти. Те пораждат страх, защото страхът поражда съответствие.

Ако искате да предизвикате властта, ще бъдете изтласкани в маргиналата. ЦРУ измисли термина „теоретик на конспирацията“ през 50-те години на миналия век, за да очерни онези, които се осмеляват да задават въпроси извън кутията и да предизвикват корумпираната система.

Войната на ООН срещу теоретиците на конспирацията е по-скоро същата. Те искат да засрамят онези сред нас, които се осмеляват да задават въпроси и да поставят под въпрос официалния разказ.

Запитайте се кога за последен път медиите разкриха конспирация?

Запитайте се също кога за последен път медиите скриха конспирация?


Пелоси пристига в Сеул, но президентът на Южна Корея няма да се срещне с нея

Нанси Пелоси пристигна в Южна Корея, продължавайки обиколката си в Азия – сега оставя след себе си напрегната ситуация в Тайван, която вижда как китайските сили на PLA обкръжават острова с бойни тренировки – но президентът на Южна Корея Юн Сук-йол няма да се срещне с нея.

Докато той имаше предварително планирана „ваканция“, която беше обявена предварително, в региона имаше широко разпространени спекулации, че това е умишлено (като се има предвид, че преди седмици беше съобщено, че тя може да отиде в Тайван), така че Сеул да избегне последиците от гнева на Китай. Дори министърът на външните работи Парк Джин случайно е извън страната – така че няма да има среща на Пелоси и с първия дипломат на нацията.


Д-р Стийв Търли

Събудените левичари се топят поради затворническата присъда на Бритни Грайнър

Авто-превод

Отделно

Тя е лезбийка и поддръжничка на Черния Живот Значи (BLM). Твърди се че американското гражданство може да е изиграло роля за повишената присъда. Плюс това действията на руската страна се паралелизират с действията на американското МнО относно „6 януари“, което продължава да търси под вола теле!


Джеси Уотърс

Той актуализира сагата за Пол Пелоси с нова информация. Имало ли е втори човек в поршето на Пелоси?

Авто-превод

Отделно


Пълен спектър оцеляване

ТОВА Е ВОЙНА. ИЗСТРЕЛЯНИ РАКЕТИ. ЯПОНИЯ РЕАГИРА. ТАЙВАНСКАТА БЛОКАДА Е ПОСТАНОВЕНА. САЩ – ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ВОЙНА.

Авто-превод

Отделно


Канадски подготвител

ТОВА Е НЕРЕАЛНО… Господ да ни е на помощ…

Авто-превод

Отделно

Shtf (Ес Ейч Ти Еф), [когато] ла**ото удари вентилатора, т.е., ситуацията стане много лоша.


Онуфриенко, 08:00, без превод

Сутрешна сводка

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Земята като снежна топка, градушка и мълния, космическо време

Авто-превод

Отделно


Саня от Флорида, 18:51

Донецката фронтова линия

Авто-превод

Отделно


Официална сводка на МнО на РФ, 13:00, без превод

Отделно


Подоляка, 10:00, без превод

По стъпките на Украйна: Как казахстанските националисти могат да станат гробари на страната си

Отделно


Онуфриенко, 16:00, без превод

Украинският фронт: „Нелох“ и „господарят на тайгата“

Отделно


Предстоят блокировки: Байдън обявява маймунската шарка за „извънредна ситуация за общественото здраве“

Joe Biden declares monkeypox a health emergency

Администрацията на Байдън обяви извънредна ситуация за общественото здравеопазване заради маймунската шарка, което означава, че Белият дом ще може да възстанови блокирането навреме за предстоящите междинни избори.

Министърът на здравеопазването и човешките услуги Хавиер Бесера издаде декларацията, като каза в конферентен разговор с репортери на 4 август, че този ход ще позволи на служителите бързо да разпространяват ваксината срещу маймунската шарка.

Бесера се присъедини към директора на CDC д-р Рошел Валенска и комисаря на FDA Робърт Калиф по време на разговора.


Путин: Правителството на САЩ създаде COVID като биооръжие срещу човечеството

Putin warns that U.S. government created Covid as a bioweapon

Владимир Путин каза, че Министерството на отбраната на Русия разследва ролята на Американската агенция за международно развитие (USAID) в създаването на вируса Covid-19.

На пресконференция в четвъртък началникът на руските сили за радиационна, химическа и биологична защита, генерал-лейтенант Игор Кирилов, предупреди, че подкрепяните от САЩ биолаборатории в Украйна са провеждали незаконни изследвания и тестове върху украински граждани и че „над 16 000 биологични проби, включително проби от кръв и серум, са изнесени от територията на Украйна за САЩ и европейските страни.


Новозеландски съдия обяви, че 12-годишните деца могат да се съгласяват за секс с възрастни

Hundreds of thousands of children in the United States go missing every year, with many of them falling into the hands of predators who traffick them through pedophilia networks.

Съдия от Нова Зеландия каза на съдебните заседатели, че 12-годишни деца могат да дадат съгласието си за сексуален контакт с възрастни.

Съдията Ричард Еруакър се обърна към съдебните заседатели по време на процеса срещу Тулиси Лейатауа, 45-годишен педофил, обвинен в малтретиране на две момичета на 8 и 12 години. Според Лейтауа 12-годишното момиче го е „преследвало“ и „искало това” и следователно е било по взаимно съгласие, а не изнасилване.


Гневът на поддръжниците на Украйна след осъдителния доклад на Amnesty насочва вниманието към „живите щитове“

ТАЙЛЪР ДЪРДЪН

В нов доклад, публикуван в четвъртък, „Амнести интернешънъл“ направи изненадваща промяна в проверката на правата на човека върху Украйна. Това незабавно предизвика буря от критики, тъй като както западни експерти, така и самите власти в Киев остро порицаха констатациите като „несправедливи“.

В доклада на Amnesty се казва, че следователите са „открили доказателства за нанасяне на удари от украински сили от населени жилищни райони, както и за базиране в цивилни сгради в 19 града и села“ в три разкъсвани от войната региона на страната от април до юли.

В доклада се посочва подробно, че училищата и болниците, както и домовете на хората са били поставени в опасност, което предполага тактика от типа на „човешки щитове“, използвана от украинската армия.

„Такива тактики нарушават международното хуманитарно право и застрашават цивилните, тъй като превръщат цивилните обекти във военни цели. Последвалите руски удари в населени райони убиха цивилни и унищожиха цивилна инфраструктура“, продължава Amnesty, заявявайки, че това е довело до руски атаки срещу споменатата цивилна инфраструктура.

В доклада се посочва още, че в 22 от 29 училища, посетени от екип на Amnesty между април и юли, следователите са открили доказателства за предишна военна дейност. Освен това бяха документирани пет случая на украински войски, използващи болници като бази. Докладът стига толкова далеч, че подчертава, че Amnesty „не е запозната“ със случаи, когато украински войски за първи път са се опитали да евакуират цивилни от тези места.

Въпреки че беше под натиск да се въздържа от разследване на украинската страна и да не я критикува за нарушения на правата на човека, генералният секретар на Amnesty International Агнес Каламард каза при публикуването на доклада:

„Това, че са в отбранителна позиция, не освобождава украинската армия от спазването на международното хуманитарно право.

Естествено, че толкова уважавана водеща правозащитна организация, базирана на Запад, осъди тези практики на украинската армия, доведе до обратна реакция от страна на киевските лидери, както и някои западни експерти, които стигнаха дотам, че да предявят обичайните си обвинения като „симпатизанти на Путин!“…

Междувременно Кремъл заяви, че докладът потвърждава това, което Русия казва от дълго време. Говорителката Мария Захарова каза: „Говорим за това постоянно, наричайки действията на украинските въоръжени сили тактиката на използване на цивилните като „жив щит“.


Русия ще превземе Киев и Одеса поради съществуващи в тях биологични лаборатории на САЩ!

Руският външен министър Сергей Лавров изуми колективния Запад днес, когато заяви, че Русия „разполага с информация, че САЩ са построили две допълнителни лаборатории за биологична война; едната в Киев, другата в Одеса. Ще трябва да превземем тези градове, за да разглобим тези лаборатории, за да спасим света от друга пандемия.“

Това зашеметяващо изявление ясно показва, че Киев и Одеса вече са официално мишени на руската специална военна операция.

Освен това става ясно, че Русия категорично вярва, че САЩ чрез своите чуждестранни биолаборатории са причинили пандемията от COVID-19 и може също да са виновни за избухването на маймунската шарка.

Сега, когато намерението на Русия да превземе Киев и Одеса е публично и ясно, човек се чуди дали изобщо ще има държава, наречена „Украйна“, след като този конфликт приключи?


Онуфриенко, 21:08, без превод

Вечерна сводка

Отделно


Подоляка, 21:23, без превод

Съюзническите войски влязоха в Бахмут (Артьомовск)

Отделно

https://bgprevedi.com/05-08-2022-24961-2/

Предишна статия

СЕКРЕТЫ ПЛАНЕТЫ ЗЕМЛЯ Большой документальный фильм

Следваща статия

Най-великите изобретения на Тесла обещаваха „светло бъдеще“ на човечеството, докато елитът не ги унищожи

Други интересни