Убийци в бели халати!

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.bitchute.com/video/dqmRjY7vlMkd/

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената. Филмът обръща вниманието към неща, на които малко хора обръщат внимание!

23-та част: Covid-19: Част 6-та от множество епизоди за най-голямата медицинска измама на всички времена. Относно информаторите сред осигурителите на здравните услуги относно „Пари и Убийства в Болниците“.

От Джанет Осебард и Синта Кутър

Филмът се разпространява от авторките безплатно с цел да достигне най-широката публика. Преводът на български следва същата идея. Препоръчвайте и разпространявайте този филм както намерите за добре!

Музика: Уайтсанд, А. Шамалуев, Александър Накарада.

Music: Whitesand, Ashamaluev, Alexander Nakarada.

Това е част 23-та от Бог-знае-колко-части-общо. 24-та част ще бъде качена веднага щом е готова … Ако тази част ви е харесала, моля, дарете чрез https://www.fallcabal.com/

Ние правим тези документални филми без да ни плащат, така че всяко дарение – независимо колко малко – е най-добре дошло! По този начин можем да продължим да даваме работата си на света безплатно, за да събудим колкото се може повече хора …

Присъединете се към нашата платформа FallCabal на Телеграм за безплатни ежедневни актуализации: https://t.me/Fall_of_the_Cabal. И не забравяйте да се абонирате www.fallcabal.com.


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

Пари и убийства в болниците. Това, което звучи като роман на Робин Кук, е действителната реалност в болниците по целия свят. Нека да разгледаме разказите на очевидци между героичните здравни работници, които имаха смелостта да пристъпят напред и да говорят за груба небрежност, лошо медицинско управление и излишни смъртни случаи…

Пари и убийства в болниците… Това, което ви показахме в предишния ни епизод, беше само върхът на айсберга. Всеки ден безброй хора умират в болниците по целия свят, защото светите протоколи трябва да се спазват по всяко време! И тези протоколи убиват хора, нарочно, за пари. Огромни количества Covid-стимули. Това, което можеше и трябваше да бъде използвано в полза на народа, се превърна в убиващо обезлюдяване.

Но не всички здравни работници можеха да се справят с тази безумна реалност. Техните сърца останаха верни на пациентите си. Те се бореха за живота им, най-вече напразно, тъй като биваха отхвърляни от другите лекари и медицински сестри веднага щом смяната им приключваше.

Една медицинска сестра, която открито пристъпи напред, е Ерин Мари Олшевска (BSN, RN). Армейски боен ветеран и регистрирана медицинска сестра, тя работи в болницата Елмхърст („епицентърът на епицентровете“) в Ню Йорк през март 2020 г., като пътна медицинска сестра по време на първата така наречена вълна от Covid-19. Нещата, които видя там, я ужасиха: пациентите, които бяха докарани за нещо, което не е свързано с Covid, които дори дадоха отрицателни, бяха обявени като положителни! Само заради парите, които влизаха! Те бяха дрогирани с успокояващи и поставяни на вентилатори, докарвани от неопитен персонал и стажанти.

Много от тези пациенти наистина идват с безпокойство, защото всички… те са уплашени, те са притеснени и четат това, и всички се изнервят, така че това е, което всички хора влизат и много от тях са или на MedicAid, или на MediCare, те са бедни, те са от … долната класа, били са в държавна болница. Те имат нужда от финансиране. И така, те ги взимат и им казват, че ако не се качат на вентилатора, вероятно няма да оцелеят. Но реалността е, че когато се качат на този вентилатор, вероятността те да излязат от болницата е минимална.

Така че нямате реални лекари, които познават критичните грижи, виждам лекар на този етаж, който е зъболекар, и има резиденти с тези… така че резидентите по същество са студенти, а тези хора, които са на вентилаторите, и тези хора по същество са като…те са…тези резиденти са … да упражняват уменията си върху тях. И така, те практикуват централни линии, практикуват инвазивни процедури, които наистина са ненужни.

37-годишен, влезе да говори, много ужасен, беше точно като … напълно нащрек, знаеше какво става и те го убедиха да отиде на вентилатора. Сега той е мъртъв.

Сравнявам тази болница със страна от третия свят. Била съм в страна от 3-я свят в Ирак. Иракската болница е по-добра от тази.

Много пациенти загинаха поради използването на неправилни настройки от неопитни оператори, водещи до разрушаването на белите дробове на хората. Тя стана свидетел на груба небрежност.

Тя описа как местните лекари отказваха да обсъдят лечение като с витамини и хидроксихлорохин, които се оказаха много успешни в други болници, други щати, други страни. Вместо това пациентите бяха засилвани към вентилаторите, където бяха оставяни да умират. Според Олшевска всички нейни пациенти са починали, предимно ненужно. На близките им било казано, че са починали от Covid-19. Смъртта им беше използвана за допълнително фалшифициране на статистиката, а СМИ разпространяваха лъжите и поддържаха истинската пандемия жива: Пандемията на страха.

Олшевска реши да говори, но осъзна, че никой няма да й повярва, затова тя отиде под прикритие и засне всичко.

Той влезе с инсулт.

Знам, това беше 26-1, инсулт.

И без Covid. И сега той е болен от covid и е на вентилатора.

Той не е ДНР, но ние го третираме като ДНР? (ДНР = Не реанимирайте)

По принцип.

С други думи, когато имате нужда от реанимация, те няма да направят нищо. Ще ви оставят да умрете.

Знаем, когато някой е… ние сме близо, ще изтеглим кодовата карта и ще бъдем готови, ние сме готови. Имах готов Epi (епинефрин), това беше едно от първите неща, които правим, и тя не ми позволи да го дам. Така че това беше онази жена и през цялото време… и това беше над, над тялото му, неговото живо тяло, и ние се караме, а тя се смееше. Тя се усмихваше самодоволно. И как този… този човек умря, докато медицинските сестри се караха с лекарите над него, докато той умираше. И тя се усмихваше самодоволно през цялото време. Беше толкова… може би едно от най-лошите преживявания в живота ми. Но всичко, за което мога да мисля, е, че той поне знаеше, че се борехме за него. Когато той умря.

Това е грешно

Направо Грешно е

И аз съм била, на 37 години съм, била съм в болницата от 16.

Военни болници, които ще… съгласна съм с това аспект от това беше грешен за теб?

Съгласен съм, че имаше Викане на пациента ДНР, когато няма заповед за това, и ни казвате… като направо да ни казвате: „Вие няма да правите нищо“

Това е грешно

Ако това беше брат ми, или баща ми, или някой друг, щях да бъда бясна и ви гарантирам, че ако се обадех на семейството му в момента и им кажа какво се е случило, те също биха били бесни.

Извърнах се и всички плачем. Има много медицински сестри, които знаят, че това е грешно, но се страхуват да кажат нещо публично.

-Какво го уби… това… вентилаторът ли го уби?

Да, о, да! Те са толкова успокоени (със седативи). Вероятно имате 8 или 9 капки. Всичко е седация. Всичко е седация и паралитика. И така, вие спите, по същество все едно сте под операция. Сложиха ви така. В продължение на цял месец. Няма начин да се възстановите от нещо подобно.

Впоследствие тя написа книга: „Епицентърна сестра под прикритие: Как измамата, небрежността и алчността доведоха до ненужни смъртни случаи в болницата Елмхърст“.

През последния й работен ден се случи това…

В момента се грижа за пациент от около седмица. Това е моят **********, така му виках. И той се справя добре. Сложиха му трахейна тръба и… Справя се добре. Той говореше, все едно общува с мен, смееше се на шегите ми. И разговаряйки с децата му във Фейстайм и им казах това, казах на децата му, че се справя добре. И той беше. Днес ми го дадоха. Влязоха и ми казаха, че трябва да напусна стаята. И трябва да дам рапорт на някой друг. Взеха ме от това отделение и ме вкараха в спешното отделение. И нямат нужда от мен там, но ме поставят там. И дори не съм там около 20 минути; Не съм там дори и 20 минути. И чувам да извикват код за стаята ми, от която току-що излязох (код, който служи да извика всички помощници в болницата които са ангажирани с критични ситуации). И това е той. И той беше добре. Не го разбирам. Нищо няма смисъл, напр. Защо ще ме изведат от стаята му и ще ме вкарат в Е.Д.Ю. И след това за по-малко от 20 минути по-късно той е мъртъв. Няма смисъл. Все едно са го убили! Той беше единственият ми пациент, който щеше да оживее. Той не трябваше да умре. Не знам какво са му направили. Нещо не е наред.

9:44

Друга медицинска сестра, подаваща сигнали за нередности, е Никол Сиротек (RN), базирана в Невада, която пътува до Ню Йорк, за да работи на фронтовата линия срещу Covid в две различни болници…

Знам, че не всеки ще оживее. Но тези хора умират от covid. Нека ви дам няколко примера тук. Един пациент имаше пулс 40 и резидентът започва да му прави гръдна компресия. Което не се прави. Вие само им давате кардиачен ритъм отвън или им давате малко атропин. И тогава се затичах, за да го спра да прави гръдни компресии на някой с шибан пулс. И тогава той решава да постави Епи (Епинефрин). Той хвърля няколко тампона върху него, за да дефибрилира човека. Има пулс 40 и стабилен дихателно-сърдечен ритъм. Просто трябва да му дам малко атропин и да му дам ритъм. Той го дефибрилира идиотски и го убива. Директорът на медицинските сестри стоеше там. И аз казвам:

„Можете ли да го спрете. Той ще убие този пациент. Той ще убие този пациент.“ И директорът на медицинските сестри само поклати глава. И аз се обърнах и той уби мъжа. Ще го оставят да изгние на вентилатора. Те неправилно процедират тези пациенти. Никой не слуша. Не ги интересува какво се случва с тези хора. Те не го правят. Буквално идвам тук всеки ден и ги гледам как ги убиват. Това е като да влезеш в шибаната „Зона на здрача“. Изглежда всеки тук е наред с това!

Единственият начин, по който мога да поставя това в контекст за всички, е и това ще бъде един вид краен пример… това е като единственото нещо, което мога да измисля, все едно сме в нацистка Германия и те вземат евреите да отидат да ги сложат в газова камера, аз съм онази там, която казва „Хей, това не е добре!“ „Това е лошо… това е грешно!“ „Не трябва да правим това!“ И тогава всички ми казват: „Почакай малко. Ти вършиш страхотна работа! Не можеш да спасиш всички. Ти си невероятна, ти си страхотна медицинска сестра!“ Хора, знам, че съм страхотно добра медицинска сестра. Знам, влизам там и давам 500% всеки ден. Това, от което се нуждая, е някой, който да ми помогне да спася тези хора от убийство, ОК? От груба небрежност и напълно лошо медицинско процедиране.

Може ли някой да предложи някакво решение за мен? Защото съм малко без идеи. Опитвам се да говоря с някои други медицински сестри тук и те са като: „Не можеш да спасиш всички“. И всички те знаят какво се случва, всички са съгласни с мен и всички просто поклащат глави, а аз си казвам: Аз ли съм единствената, която не е социопатка? Да мислиш че това е правилно?

Те убиват тези хора. Почти съм сигурна, че когато дефибрилираш някого със сърдечен ритъм от 40 в стабилен ритъм и го убиеш? Това е убийство. И съм почти сигурна, че когато поставиш нечия настройка на 25 и тя не минава – мисля – като 15, 20 и после му гръмваш дробовете, тогава той умира? Сигурна съм, че това е убийство.

Току-що гледах как лекар изпусна централната линия и разкъсва субклавиалната вена и човекът кървеше до смърт. Искам да кажа, Covid не постави тази централна линия. Ковид не уби този човек.

13:15

Д-р Кемрън Кайл-Сайдел е лекар по спешни и критични грижи (Медицинския център Маймонидес, Ню Йорк)

Той изпрати предупреждение за използването на вентилаторите за лечение на пациенти с Covid-19, след което беше изваден от отделението си…

Преди 9 дни отворих интензивни отделения за грижи за най-болните от Covid-позитивни пациенти в града. Методът, по който програмирахме вентилатора, този базиран на понятието за дихателна недостатъчност като кислородна недостатъчност, този метод е широко разпространен в този момент във всяка болница в страната, който има за цел да увеличи натиска върху белите дробове, за да да ги отвори, всъщност прави повече вреда, отколкото полза. И натискът, който оказваме на белите дробове, може да оказваме на белите дробове така, че да не могат да издържат. Те не могат да го приемат. И че ARDS, който виждаме, че целият свят вижда, може да не е нищо повече от увреждане на белите дробове, причинено от вентилатора.

14:05

Анонимен респираторен терапевт говори за злоумишленото използване на вентилаторите, измамите и фалшивите новини…

Аз съм респираторен терапевт, който прави това от 21 години. По принцип в момента това, което беше последните няколко месеца, когато ни заключиха, е, че всеки пациент, който дойде с респираторен проблем, беше етикетиран като covid. Това няма значение дали става дума за рак на белия дроб в стадий 4, панкреатит, сърдечно заболяване, чернодробна недостатъчност и всичко останало… вие все пак, тъй като сте дошли с проблеми с дишането, сте етикетирани като пациент с covid. Може да умрат, тогава ще умрат от covid, а не от рак на белия дроб в стадий 4. Така че трябва да признаете, че ако всеки един пациент е подложен на изследване за covid и умре, това преминава в смърт от covid. И те показват числа като от футболен мач, за да ви изплашат. Показват ви натоварване на тела в ремарке на трактор, за да ви изплашат. Никога в кариерата си не съм виждал тела, натоварени в ремарке на трактор. Просто не се случва. Чудя се, дали това са дори тела, наистина не вярвам. Всички тези неща са фалшиви. Окей? Вижте нашите вентилатори. Това не е инвазивна вентилация, тук са CIPAP / BIPAP. Това е маска, която се закопчава върху вас и ние можем да ви помогнем да дишате с това. Не ни е позволено да ги използваме. Откакто излезе covid, те казаха абсолютно не, трябва да оставите пациента да се срути и да отидете направо към вентилатора.

Не съм напълно убеден, че това е вирус. Правя това от дълго време. Направете си домашната работа. Направете вашето проучване. На всички трябва тук да им бъдат зададени някои… някои наистина трудни въпроси, и да разпитате вашето правителство, и да разпитате отговорните хора, а също и да разпитате вашите лекари, защото лекарите вярват в тези неща, точно толкова, колкото и всички останали. Но те не гледат на истинската информация; всичко, което правят, е да им се каже нещо и хей, познайте какво, те имат животи, имат работа, получават всичко останало, което вие имате плюс още малко. Те няма да отидат да го търсят. Те търсят малките неща, които им е казано да гледат. И толкова. Точно както всеки друг би го направил. Окей? Така че тези въпроси наистина трябва да бъдат зададени.

Те заключват света! Светът! Окей? И вкарват нашите деца и внуци в тежки дългове… Те никога няма да бъдат изплатени. И той си мисли колко данъци плащате сега? Представяте ли си, че утре нашите деца и внуците ни ще трябва да плащат. За тази измама. Така че, моля, потърсете, направете домашното си, задавайте въпроси.

16:48

Разкрити: Болничните лагери на смъртта

Болниците са подкупени, за да поставят пациентите на пътя към смъртта

Разкрито: Нечовешки, смъртоносен Covid-протокол в болниците

17:04

Как изобщо беше възможно това? Как би могло да се случи нещо такова? Поради следните 3 причини. Първо: върховният камък на парите и убийствата: огромните стимули, давани на болниците от правителството, ако измамата с Covid бъде поддържана жива и пациентите биваха оставяни да умират. Второ: защото в много страни членовете на семейството не са били допускани до пациентите, така че нямаше очевидци на грубата небрежност и убийствата. И трето: защото например в случая на Ню Йорк губернаторът Куомо подписа изпълнителна заповед, в която се посочва, че никой лекар или медицинска сестра не може да бъде държан отговорен за каквото и да е, което е объркало пациентите в Ню Йорк по време на пандемията. Те имаха картбланш да правят всичко. Нямаше надзор. Нямаше задължение за поддържане на архивите и документацията в ред. Тези три съставки се оказаха фатални за безброй невинни хора, които бяха докарани, мислейки, че са в сигурни ръце. Не само в Ню Йорк, но в цялата страна и останалия свят.

Има още доста информатори в здравеопазването. Призоваваме ви да ги намерите в интернета, например чрез силно препоръчваното шоу на Стю Питърс. Много лица, подаващи сигнали за нередности, вече са под защитата на федералния закон за сигнало-подаващите.

„Пациентите с COVID в американските болници днес всъщност се лекуват по-зле от затворниците в американските затвори. Те са държани като заложници и отделени от близките си. Те нямат право на посещения. Нямат право да решават тяхното лечение. Отказват им се основни течности, хранителни вещества и храни. И причината са парите.“ Д-р Елизабет Ли Влиет, основател на фондация „Истината за здравето“.

19:37

Нов феномен ли е, че лекарите избират парите пред спасяването на пациентите си? Не, не е. Открихме зловещо подобен разказ в тази френска книга: Хрониките на Женева, написана от Франсоа Бонивар през 1867 г., за чумата, ударила Женева през 1530 г. (Том II, стр. 395–402)

Създадена бе цяла болница само за жертви на чумата. Тя получаваше пари от пациенти, търговци, а магистратът даваше стимули на месечна база. Ако пациент умреше без семейство, цялото имущество отиваше за болницата. Но след това чумата отшумя. Болницата започна да губи пари, тъй като субсидиите зависеха от броя на пациентите. И така, лекарите се организираха. Те започнаха да изрязват чумните язви от телата на мъртвите. Изсушаваха ги и ги смилаха на прах, който в глухата нощ намазваха по дръжките на вратите. Точно така: те обикаляха от къща на къща в центъра на Женева и тайно и умишлено разпространяваха чумата сред здравите граждани, за да увеличат броя на пациентите и по този начин броя на финансовите стимули.

Но на един от лекарите му омръзнаха нощните приключения. Все пак трябваше да се грижи за пациентите си и през деня! Двойна смяна, така да се каже. Той стана небрежен и през деня хвърли купчина прах в тълпата. Но прахът миришеше ужасно и хората го разпознаха като неприятната миризма на Черната смърт (чумата). Лекарят беше арестуван и измъчван, докато не посочи имената на всеки лекар и медицинска сестра, участвали в тази убийствена схема. Всички те бяха арестувани и екзекутирани.

21:47

1530 г. Почти пет века по-късно изглежда нищо особено не се е променило, когато парите се предлагат в големи количества. Сега, ние не казваме, че днешните лекари трябва да бъдат наказвани по подобен начин, но понякога се замисляме какво ще се случи, когато хората се събудят и осъзнаят какво наистина се е случило с техните близки в ръцете на лекарите и медицинските сестри, на които те доверяваха. Няма да се изненадаме, ако трябва да бягат за живота си! Да се надяваме, че всички те ще получат справедлив процес. Все пак това вече не са 1500-те, нали?

Докато говорим, холандска болница публикува статия за промяна на палиативните (успокоителните) грижи за пациенти с Covid-19. Накратко: още повече мидазолам, още повече наркотици като цяло, и по-малко или за предпочитане никакви посетители. Без посетители, без очевидци на убийството на невинни близки, които са твърде дрогирани и твърде объркани, за да се защитят…

И сякаш това не беше достатъчно, през май тази година СЗО ще получи пълен контрол над всяка страна по света в случай на бъдеща пандемия.

„На предстоящата конференция на 22-28 май 2022 г. се предвижда окончателният контрол върху световните системи за здравеопазване да бъде предоставен, в очакване на гласуване, на СЗО, което ще даде широка власт на генералния директор на СЗО да обявява извънредни здравни ситуации или кризи във всяка нация, дори ако тази нация се противопоставя. Генералният директор ще може да обяви тези здравни кризи въз основа само на личното си мнение или съображението, че съществува потенциална заплаха…”

Хората ще загубят правото да бъдат защитени от своята конституция. СЗО, верен васал на ООН, ще има пълна власт и контрол над ВАС. Не се заблуждавайте… Когато това се случи, ще се почувствате като хората от Шанхай в момента: без права, без свободи, без свободен избор и без надежда.

Както Джордж Оруел пише в своята печално известна „1984“:

„Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуша, щамповащ човешкото лице… завинаги.“

Не е красива снимка, нали? И така… има ли изобщо надежда? Разбира се, че има! Винаги има! Но основният проблем на човечеството е, че те искат да бъдат спасени. Те искат спасител. Или поне някой, който да свърши работата вместо тях. И това НЯМА да се случи. Тази промяна, това Велико Пробуждане, може да се осъществи само за хората, и от хората. С други думи, ВИЕ ще трябва да станете активни. Сега, ние не говорим за ходене на демонстрации или подписване на петиции, ние говорим за нещо съвсем различно! Искате ли да знаете какво е това и колко лесно е наистина? Тогава ме последвайте… в 24-та част!

Край на 23-та част


Пълното интервю с Ерин е тук (доста други въпроси и отговори)

авто-превод

Отделно


Пълното изявление на д-р Сайдел е тук

авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-23/

Предишна статия

Тези извънземни групи са подмамили нововъзникващите цивилизации на безброй планети да създадат религии, които поробват тяхното сътворческо съзнание, тъй като тези религии ги програмират да гледат към небето за богове, на които да се покланят или да ги спасят

Следваща статия

Търсене на Истина в Лъжливи времена | DeepDive #40 | Жанета Брейчева

Други интересни