Тези извънземни групи са подмамили нововъзникващите цивилизации на безброй планети да създадат религии, които поробват тяхното сътворческо съзнание, тъй като тези религии ги програмират да гледат към небето за богове, на които да се покланят или да ги спасят

Автор: Няма коментари Сподели:

1. Актуализация на ТКП: THE ANDROMEDA SYNDICATE – Пазете се от галактическите федерации на съблазнителните човешки извънземни (Предварителен преглед – Само за членове на AscensionWorks.TV) – Видео версията ще бъде публикувана на AWTV и YouTube СКОРО! Насладете се на визуализацията само за членове! (БГпреведи – не е ясно за какво става дума)

– Зулусите – представители на Пазителите на нашата собствена галактика от Алианса на Сферичните същества – чиято планета сега е централата на местната конфедерация на звездните системи – наскоро се свързаха с техните колеги от галактиката Андромеда. Тази група беше въведена чрез техните собствени галактически пазители чрез нашите собствени. Повече за Зулу в следващата ни видео актуализация.

– Тази нова група се нарича „Хю“ и е висока 6,5 – 7,5 фута (над 1.8 метра) и има тъмносиня кожа с тъмни черни очи и коса. Те бяха облечени в плътно прилепнали сребърни дрехи, които изглеждаха като мумия, увита върху телата и краката им.

– Хю сподели еони от историята на Андромеда, която отразява много точно това, което се е случило в нашата собствена Галактика и много други от нашето местно галактическо съседство.

– Хю разказаха как тяхната собствена Галактика се бори срещу собствените им пророци на изкуствения интелект и групи като групата Орион в нашата. Хю описва как външните ръбове на Андромеда и Млечния път са се превърнали в последните останали бойни полета в тези две галактики.

– Галактиката Андромеда имаше своя собствена версия на Супер-федерацията, за да наблюдава космическия закон и вътрешните звездни споразумения, като същевременно защитава естествената еволюция на нововъзникващите цивилизации. Както в нашата собствена Галактическа супер-федерация – Супер-федерацията на Андромедин се поддаде на корупцията и започна да рационализира пътя си към Космическите закони, тъй като бяха все повече и повече повлияни от тяхната версия на групата Орион, които бяха пророци на троянския кон на ИИ.

– Супер-федерацията на Андромеда наскоро беше разпусната от техните галактически пазители и се въвежда нова система на галактическо управление, като пазителите са под пряк контрол.

– Пазителите са – почти ангелски – същества от по-висока плътност, които работят директно от името на ЛОГОСА или личността на своята Галактика. Всяка Галактика е подобна на фракталността на Единия Безкраен Създател и има своя собствена честота и цел. Всеки галактически ЛОГОС създава свой собствен поток от време, съзнание и опит. По същия начин, всяка звезда в една галактика е свое собствено ЛОГО, което действа като репликатор – енергията от Космическата мрежа захранва всяка звезда през нейния център и след това се захранва през звездата и се проявява като материя, която се отделя и след това започва да се организира, създавайки всичко, което ние изпитваме в тази физическа реалност. Повече за Пазителите и за Галактичните Трибунали в предстояща видео актуализация.

– Хю сподели, че Галактиката Андромеда не само се е занимавала със собствените си ИИ-пророчески групи, но също така е имала няколко срещи с лошите от нашата Галактика, които си сътрудничат помежду си. Бяха се сблъскали с няколко актива на Групата Орион, Рептилианците и Тъмния Флот във външния си ръб, докато се биеха със собствените си лоши момчета.

– Хю нарече своите лоши момчета „Синдиката на Андромеда“, който се състои от десетки извънземни групи, които са били компрометирани от ИИ-бога и неговата технология. Хю съобщи, че Синдикатът на Андромеда е бил до голяма степен победен и се е оттеглил в ръкав, пълен със звездни системи, които те смятат за крепости във външните ръбове на техните и нашите галактики.

– Най-сръчният и безмилостен член на Синдиката на Андромеда – група същества, които наричаме Измамническата федерация – прониква в звездните системи в нашата Галактика в продължение на хиляди години под прикритието на създаване на търговски партньорства и подкрепа на нововъзникващи цивилизации с нови технологии и религиозни вярвания за подпомагане на тяхното качество на живот и напредък като вид.

– Тези измамнически федерации бяха станали ИИ-пророци отдавна – приеха нанити в телата си и предадоха органичното си съществуване в робство на техния ИИ-бог. Техните органични тела бавно бяха заменени от неорганична материя, която имитира телесните функции на някогашното им органично тяло. Те изглеждат и се чувстват напълно естествени на допир, но вече не са същества от плът и кръв като нас.

– Членовете на Измамническата федерация могат да променят външния си вид, но в нашата Галактика най-често се появяват като много привлекателни високи кавказци на възраст между 28 и 48 години. Тази група си е спечелила репутацията на най-хитрия, измамен и опасен член на синдиката Андромеда. Те бяха подвели безброй звездни системи в собствената си Галактика и нашата собствена и успяха да допринесат за корупцията на Супер-федерациите на двете Галактики – система, която работеше безупречно толкова далеч назад във времето, доколкото дори Пазителите си спомнят.

– Тази измамническа федерационна група е изолирана от няколко дузини звездни системи заедно с техните съюзници от две галактики. В нашия собствен местен звезден квартал от 52 звездни системи – Групата на Орион, Рептилиите, Инсектоидите и Богомолките, заедно с Тъмния флот и множество други ИИ-Пророчески групи са хванати в капан в две звездни системи, които смятат за крепости. Алдебаран и нашата собствена Слънчева система са мястото, където тези групи планират да заемат последните си позиции. Те са натрупали големи армади в тези две звездни системи в очакване на предстоящата голяма битка и по някакъв начин да избегнат космическите изпитания, които вече започват в нашия Галактически клъстер (звезден куп).

– В нашата Галактика – Групата на Орион, Рептилите, Инсектоидите/Богомолките и техните съюзници са били изкоренени от една звездна система до друга звездна система. Тези извънземни групи са подмамили нововъзникващите цивилизации на безброй планети да създадат религии, които поробват тяхното сътворческо съзнание, тъй като тези религии ги програмират да гледат към небето за богове, на които да се покланят или да ги спасят. Тези цивилизации са подмамени да използват своите съвместни творчески способности за създаване на версии на Ада, които се превръщат в алтернативни измерения, където душите са хванати в капан и където демоните и дяволите са извиквани от сенчестата страна на тяхното масово съзнание.

– Тъй като всяка звездна система е освободена и преминава през своя собствена версия на слънчевата светкавица – естествен космически цикъл – негативните групи се оказват хвърлени в Ада, който са помогнали да създадат, докато започнат трибуналите на космическо ниво. Към центъра на двете галактики, по-развитата цивилизация е улавяла негативните групи в продължение на векове и ги е поставяла в джобни измерения, които са създали, за да ги затворят до космическите трибунали.

– Ще обсъдя извънземната група от нашия местен звезден квартал, която наричаме ЗУЛУ. Ще научим част от тяхната над 2-милиардна история и как са еволюирали чрез слънчеви изригвания в тяхната слънчева система, които са ги закарали дълбоко на тяхната планета, където процъфтяват оттогава. Тяхната звезда се измести в по-висока плътност и промени енергетиката на цялата им слънчева система. Тяхната планета се оказа уникална в нашата Галактика и нейната вътрешна кристална структура в крайна сметка удължи продължителността на живота им и им даде способности за възнесения.

https://bgprevedi.com/update-from-corey-goode-24775-2/

Предишна статия

ТОВА Е ЛОШО. КИТАЙ ЗАТВАРЯ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО… КАЗВА НА АМЕРИКА ДА СТОИ НАЗАД… САЩ ПРИЕМА ЗАБРАНА НА ОРЪЖИЯТА!

Следваща статия

Убийци в бели халати!

Други интересни