Продължението на Падането на Кабала – Част 24

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената. Филмът обръща вниманието към неща, на които малко хора обръщат внимание!

…24-та част: Covid-19: Част 7-та от множество епизоди за най-голямата медицинска измама на всички времена. Относно …

От Джанет Осебард и Синта Кутър

Филмът се разпространява от авторките безплатно с цел да достигне най-широката публика. Преводът на български следва същата идея. Препоръчвайте и разпространявайте този филм както намерите за добре!

Музика: Александър Накарада, Готик сторм, Фоксуинтър, Мортифър Ви, А. Шамалуев, Т Мутю, Захар Валаха.

Music: Alexander Nakarada, Gothic Storm, Foxwinter, Mortifer V., AShamaluev, T. Mutiu, Zakhar Valaha.

Това е част 24-та от Бог-знае-колко-части-общо. 25-та част ще бъде качена веднага щом е готова … Ако тази част ви е харесала, моля, дарете чрез https://www.fallcabal.com/

Ние правим тези документални филми без да ни плащат, така че всяко дарение – независимо колко малко – е най-добре дошло! По този начин можем да продължим да даваме работата си на света безплатно, за да събудим колкото се може повече хора …

Присъединете се към нашата платформа FallCabal на Телеграм за безплатни ежедневни актуализации: https://t.me/Fall_of_the_Cabal. И не забравяйте да се абонирате www.fallcabal.com.


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

Това е историята на Скот Куинър, който беше хоспитализиран (Mercy Hospital в Куун Рапидс, Минесота) през ноември 2021 г. със сериозни белодробни проблеми. Разбира се, поради парите и убийствата в болниците, той беше диагностициран с Covid-19 и беше поставен на вентилатор и на тежки успокоителни лекарства. Съпругата на Скот Ан умоляваше лекарите да лекуват Скот с HCQ (хидрохлорохин), ивермектин, цинк, витамин D, но лекарите отказаха. Те отказаха на Скот хранене и течности. На Ан е отказано правото съпругът й да бъде транспортиран до друга болница. Тя беше засрамена и обвинявана, че не е ваксинирана.

В началото на януари 22 г. Ан получи телефонно обаждане от неговия лекар, който й каза направо, че ще изключат вентилатора тази седмица. В този момент Ан се свърза със Стю Питърс, нашия независим журналист със собствено шоу на Стю Питърс и огромна публика. За нула време Ан се обедини с адвоката Томас Ренц, известен с това, че се бори с разказа, че ваксините срещу Covid са безопасни и ефективни.

Болницата беше бомбардирана с над 300 000 телефонни обаждания от хора, които са гледали интервюто с Ан. Лекарите най-накрая се поддадоха на гласа на хората и пуснаха Скот. Той бе транспортиран в една болница в Хюстън, Тексас, където лекарите бяха шокирани и ужасени, когато видяха Скот. Те казаха, че той е най-недохраненият пациент, когото те някога са виждали, и че са изненадани, че е успял да излезе жив от болницата. Е, това нямаше да стане, ако не бяха съпругата му Ан, Стю Питърс, адвокатът Томас Ренц и стотиците хиляди хора, които уведомиха болницата, че светът гледа. Лекарите в Тексас направиха всичко по силите си, за да спасят Скот, но на 22 януари той почина поради нараняванията, които получи от ръцете на лекарите от тази болница в Минесота…

Сега… въпреки трагедията накрая, която е направо сърцераздирателна, хубавото е, че хората започнаха да виждат силата на гласа си! Това е абсолютно важно да се разбере! Виждате ли, има основно три типа хора по време на война:

– Има такива, които дори не осъзнават, че са във война;

– Има такива, които осъзнават, но гледат на другата страна, просто защото се страхуват за собствената си кожа (наричат ​​се будни, но не се застъпват за другите. Това винаги е най-голямата група, помислете за Втората световна война, когато повечето хората гледаха настрани, когато евреите бяха депортирани и убити)

– И има такива, които се бият. Не с оръжия в тази война, а с действие! Това е групата, която търсим, надявайки се да се свържем, за да можем да се бием заедно. Така че можем да направим промяна!

Ан Куинър се свърза с война Стю Питърс, който помоли своите зрители да ДЕЙСТВАТ и да се обадят в болницата. Направиха го… в големи количества и лекарите се изплашиха. Те знаеха, че са наблюдавани, знаеха, че един ден ще бъдат подведени под отговорност за престъпления срещу човечеството. Те се поддадоха. Скот беше освободен. Не оцеля, но поне умря в ръцете на близките си, които със сигурност знаят, че са направили всичко възможно, за да го спасят.

Време е хората да започнат да осъзнават колко са силни! Може би не когато си вълк единак, а когато ти – един от 99%! – се съберете, когато се организирате в групи от активни войни, НИЩО не може да ви спре! Никоя корумпирана болница не може да издържи на натиска на хиляди хора, които им се обаждат, уведомявайки ги, че са наблюдавани, че светът знае за техните отвратителни престъпления срещу човечеството. Наистина ли мислите, че тези лекари ще могат да спят през нощта от този момент нататък? Наистина ли мислите, че те ще останат верни на свещените си протоколи? Ние не мислим така.

И така… какво можете да направите, когато ваш близък е хоспитализиран по някаква причина? Първо и най-важното: отказвайте да говорите със стажанти, резиденти или всеки, който не знае всичко, което трябва да се знае. След това кажете на лекарите, които познавате, за фалшивите положителни резултати. Винаги отказвайте тампон от носа. Ако наистина не може да бъде избегнато, поискайте памучен тампон, НЕ тампон с фибри. Изисквайте тампонът да се направи в устата/бузата, НЕ дълбоко в носа. След това изисквайте НЕ ПОВЕЧЕ ОТ МАКСИМУМ 20 PCR-ЦИКЪЛА! Още по-добре: 17. Изискайте го ПИСМЕНО. Вашият близък ще бъде тестван отрицателно. Ако лекарите твърдят, че резултатът е положителен, поискайте документите! След това: ако е налице операция, вашият любим може да бъде поставен на вентилатор, което е нормално. Но когато операцията приключи, поискайте той да е с лицето нагоре! Да си на вентилатор с лицето надолу уврежда белите дробове!

След това: проверявайте интравенозното нон-стоп и правете снимки на това, което се прилага. НЕ позволявайте Remdesivir, Midazolam и/или Regen-Cov. Морфинът трябва да е достатъчен, за да облекчи болката. Ако вместо това дават фентанил или дори суфентанил, попитайте лекарите ЗАЩО? Защо, за бога, да прилагате болкоуспокояващо 80 до 500 пъти по-мощно от морфина? Поискайте да го премахнат от IV.

Това, което помага, е когато познавате медицинския жаргон! Затова гледайте нашите епизоди за Пари и убийства в болниците няколко пъти и си правете бележки. Ако лекарят ви помоли за разрешение да приложи Regen-Cov и вие кажете НЕ, просто НЕ, това ще предизвика дискусия. Но ако вместо това кажете: „НЕ, защо, за Бога, бихте приложили терапия за профилактика след излагане?“ Това ще затвори устата на лекарите, обещаваме ви. Може дори да добавите: „Наясно ли сте с факта, че Regen-Cov е експериментално лекарство? Знаете ли дори, че не трябва да го прилагате, когато пациентът вече е в болницата? Какво става тук??“ От този момент нататък тези лекари ще бъдат изключително внимателни, ние ви гарантираме…

Ако лекарите все пак се осмелят да се опитат да ви отменят, кажете им направо, че знаете за Covid стимулите, които получават. Кажете им, че ги гледате, а също и светът ги гледа чрез социалните медии. Бъдете силни, бъдете бдителни. Бъдете войн. Напомнете им за тяхната клетва на Хипократ: да спасяват животи… да не причиняват вреда! Ако откажат да ви изслушат, заснемете всичко и използвайте всяка социална медия, която познавате, за да накарате възможно най-много други войни да се обадят на тази болница, този лекар, тази медицинска сестра. Нека знаят, че никога няма да победят 99-те процента.

Ако всеки правеше това, не само за тези, които обича, но и за непознати в нужда, нямаше да има проблем. Няма да го има Върховният Камък на Парите и Убийствата в болниците. Затова: ДЕЙСТВАЙТЕ!

===

Помагат ли организираните протести? Имаме нашите съмнения… Ако това наистина проработи, не мислите ли, че френските жълти жилетки – най-издръжливите от всички – щяха да успеят да се отърват от Макрон? Не мислите ли, че „Окупирането“ би проработило? Проблемът с тези масови събития е, че те винаги са инфилтрирани от Кабала. Винаги. Това поражда вътрешен конфликт, различни мнения какво да правим по-нататък. Разделяй и владей… В крайна сметка всички тези събития, колкото и големи да са, винаги изгасват като свещ в нощта. Всичко, което Кабалът трябва да направи, е да чака, вероятно с широка усмивка. От време на време те избутват някои платени актьори напред, които предизвикват хаос сред мирните протестиращи, което след това се показва по телевизията от СМИ. Моля, никога не забравяйте, че организираните протести са напълно приветствани от Кабала, тъй като те са част от Протоколите на Цион, вижте част 4 от това Продължение…

Ние също не вярваме, че подписването на петиции има ефект. Колко подписахте в миналото? Някое от тях имаше ли някакъв ефект? Разбира се, когато се съберат достатъчно подписи, вашето правителство може да се наложи да обсъди темата. Но като знаете, че вашето правителство е пълно с марионетки на кабала, наистина ли вярвате, че това ще промени нещо? Вече няма такова нещо като демокрация! Моля, събудете се и го осъзнайте напълно! Играят си с нас!

Помните ли Авааз? Звучеше добре, нали? Ние също бяхме шокирани, когато открихме, че са създадени и платени от Кабала. Всичко, което петициите правят, е да съберат вашето име и имейл адрес в база данни, която може и ще бъде използвана срещу вас, когато му дойде времето… Що се отнася до Холандия, благодарение на D66, ние загубихме правото си да провеждаме референдуми, помните ли? И така… наистина ли все още вярвате в силата на своя подпис?

В какво вярваме? В организирано действие, както е показано в случая на Скот Куинър. Пишете имейли и писма, провеждайте телефонни разговори. Побъркайте ги… Това НЕ е част от Протоколите на Цион!

Сега, този вид организирани действия могат да бъдат разгърнати в безкрайни сценарии. Горещо ви препоръчваме да използвате протокола на Amnesty International, който се е доказал като най-ефективен. Натискът от 99% винаги работи! В този момент разгледайте ProtocolKills.com, страхотна и вдъхновяваща инициатива на цивилни. Тъй като Amnesty International не се намира никъде в момента, със сигурност не и в Холандия, където са крайно необходими, ще трябва да вземем нещата в свои ръце, точно както прави ProtocolKills (Протоколът Убива).

Проучете техния подход, след това организирайте група от активни хора около себе си (колкото повече хора, толкова по-добре!) и направете списък с приоритетите си: кои случаи са най-важни за намеса в момента. Например: 5G-мачтите във вашия квартал на покривите на болниците, училищата, водните резервоари и домовете за възрастни хора? Или какво ще кажете за цензурата от платформите на социалните медии и умишлената дезинформация от страна на СМИ? И – много важно – затварянето на цивилните, които критикуват правителствената политика! Някога смятахме, че това се случва само в страни като Китай, но в момента се случва навсякъде в Европа!

Какво да правим след това? Пишете или се обадете на вашето правителство или местното правителство, или посолството, или СМИ, в зависимост от случая. Разкажете им за техния случай във вашия списък. Посочете ясно, че знаете. Че светът следи всяка тяхна стъпка. Че хората вече не приемат това. Че НЕ се подчинявате. Че ги държите отговорни за всякакви физически, умствени и / или емоционални наранявания в резултат на техните действия. Не заплашвайте никого, просто го заявете като факт. Как да се справим с цензурата от социалните медии? Изтрийте акаунта си (FB, Twitter, YouTube и т.н.) и помолете всички във вашата мрежа да направят същото. Ако хората можеха само да надмогнат „безценното“ си количество харесвания и последователи, тези платформи биха рухнали. Няма потребители, няма печалби, няма щастливи изпълнителни директори и следователно няма бъдеще. Тогава цензурата ще ги унищожи, а не вие. Само хората да се вдигнат… Когато хиляди хора направят това, ще има ефект. Запомнете: 1% наистина се страхува от силата на 99%…

Ще ви дадем още един пример: губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо. Напишете му писмо за неговата изпълнителна заповед, която прави HCQ незаконно. Назовете номера на Изпълнителната заповед, уведомете го, че знаете вашите неща. И не забравяйте да добавите, че след като направи Хидрокси-хлорохина незаконен, той се превърна във виновен за геноцид. Виждате ли, има повече от 50 научни изследвания, доказващи изключително благоприятния ефект на HCQ върху вируси и други патогени! Но Куомо излъга и отрече този факт. Вместо да позволи на гражданите да изберат свой собствен начин да се излекуват от нашия силно надценен Covid-19, вместо да позволи на лекарите да предписват HCQ на своите пациенти, той го направи незаконно.

14) Това беше престъпление само по себе си. HCQ е доказано, че успешно и бързо убива патогени. Първоначално е било лекарството за малария. Като го направи незаконно, това лекарство беше криминализирано и забранено. Защо? Поради две причини. Първо: просто защото Big Pharma прави милиарди от ваксини и само няколко долара от HCQ. Вече знаем кой има пълен контрол над политиците, когато става дума за фармацевтични продукти. Второ: ваксинациите НЕ могат да бъдат направени задължителни, ако съществува алтернативно лечение. Нека изчакам няколко секунди, за да можете да прочетете това отново…

Тъй като това алтернативно лечение беше там от самото начало, те трябваше да го направят незаконно! Това беше единственият начин да прокарат програмата си за задължителни ваксинации в сила. Запомнете това! Всеки, който прокарва разказа за задължителната ваксинация, е виновен за престъпления срещу човечеството.

Това, което направи Куомо (и много други марионетки на кабала по света), беше изключително незаконно. Те се направиха виновни за смъртта на безброй невинни хора, както като им отказаха правото да бъдат лекувани с HCQ, така и в резултат на медицинския експеримент, наречен ваксината за Covid-19. Броят на хората, починали от ваксинациите, се е увеличил с приблизително 5000% в сравнение с предходни години. Повече за това в предстоящ епизод… Тези хора не трябваше да умрат. Кажете на Куомо (или негов колега във вашия щат, във вашата страна) всичко по-горе. Кажете му, че в близко бъдеще той ще бъде подведен под отговорност за престъпленията си срещу човечеството в съда. Защото 99% вече не се подчиняват!

О, и знаете ли какво се случи в Холандия? На 26 март 2020 г. холандският министър на здравеопазването, социалните грижи и спорта Хуго де Йонге официално забрани HCQ. Лекарите и аптекарите вече не трябваше да го предписват за лечение на Covid-19. Но една седмица по-късно той нареди да се внесат големи количества HCQ от Индия. Защо? Знаеше много добре, че няма да го използват за гражданите? Стори ни се много подозрително, затова потърсихме съвета на RIVM. Но всичко, което можахме да намерим на уебсайта им за използването на HCQ, е… ами… нищо.

Де Йонге каза, че не е работа на политиците да съветват за употребата на лекарства, с което ние сме напълно съгласни! За съжаление той излъга. Според WOB-документи (Wet Openbaarheid van Bestuur – Закон за свободата на информацията), той наистина се е намесил и не е единственият политик! Те бяха тези, които се увериха, че лекарството за Covid-19 беше обявено за незаконно, за да могат в крайна сметка да пробутат ваксините в гърлата на холандските граждани.

Смятаме, че почти всеки вече знае, че нашите марионетки на Кабала в Хага са много, много корумпирани. Вземете Аб Остерхаус, вирусолог и предполагаем независим съветник на правителството. Той беше уловен на видео как празнува първия случай на свински грип в Холандия. Защо това беше повод за празнуване? Защото той имаше толкова много дялове в производителите на ваксини, че направи милиони и милиони евро само за няколко седмици.

„Точно след полунощ Министерството на VWS направи поръчка за 34 милиона флакона. На късмет!“

Независим съветник, нали! Беше ли преследван? Разбира се, че не! Той все още е там и върши престъпното си дело!

О, и тогава беше „скандалът с маските за лице“ с участието на Уго де Йонге! Той даде заповед да се произведат 40 милиона от безполезните и токсични маски на своя приятел Sywert van Lienden (политически коментатор, активист, лобист и филантроп), собственик на Hulptroepen Foundation (Auxiliaries) и Relief Goods Alliance (Без уебсайт, без лого – просто регистрация на търговската камара), за умопомрачителната сума от 100,8 милиона евро.

RIVM препоръча сделката, тъй като те бяха анализирали маските за лице и бяха открили високо ниво на графенов оксид и други наночастици, които са опасни за вдишване. Все пак сделката между министерството (Министерството на здравеопазването, социалните грижи и спорта) и ван Лиенден продължи. Фактът, че покупката на защитни материали дори не е била част от портфолиото на министър Де Йонге, прави този случай още по-подозрителен. Сделката направи ван Лиенден и двамата му бизнес партньори мултимилионери и – без съмнение – министър Де Йонге получи своя справедлив дял от сделката. Маските никога не са използвани, поради лошото им, дори опасно качество.

Сега, добрата новина е, че докато произнасям тези думи в моята програма за редактиране, се провежда криминално разследване на този „скандал с маски за лице“. Тъй като милиони евро бяха насочени от Фондацията към BV, холандската версия на дружество с ограничена отговорност, и впоследствие към частните банкови сметки на тримата изпълнителни директори (което е криминално престъпление), и тъй като те многократно лъгаха в интервюта за раздаването на маските безплатно, тримата сега са разследвани за измама, злоупотреба и пране на пари. Чудим се още колко време, преди всички те да получат това, което заслужават, и имаме предвид: всички участващи страни. Не много дълго, подозираме. Правата за филма по темата вече са продадени…

Нещата се ускоряват по отношение на падането на Кабала. Още веднъж, докато произнасям тези думи в моята програма за редактиране, Ръководните камъни (Скрижалите) на Джорджия бяха разбити на парчета само преди няколко часа. Останалата част от злия паметник веднага беше съборена. От кого? Направете предположение, приятели мои. Тъй като това беше първостепенен и най-свещен обект за Кабала, ние не смятаме, че те са го направили, нека го кажем така…

Вярно! Обратно към нашата история за планираните задължителни ваксинации и по този начин нелегализиране на HCQ. Същото се случи и с ивермектина: убиец на паразити, точно като HCQ. В Холандия и други страни много лекари го предписваха на пациенти със симптоми на грип, тъй като се оказа много ефективен лек. Но изведнъж това стана незаконно. Той беше осмиван от СМИ като просто средство за обезпаразитяване на коне, рекламирано от крайнодесни конспиративни идиоти. Тези лекари, които продължиха да предписват Ивермектин и HCQ, бяха сплашени от инспекторите по обществено здраве и заплашени с огромни глоби (до 150 000 евро).

Тези, които продължиха, бяха криминализирани, както от Инспекцията, така и от СМИ, които умишлено разпространяваха лъжи за тях, опитвайки се да ги разбият и дават пример за сплашване на другите лекари. Някои загубиха медицинския си лиценз или практика, други бяха уволнени. Слава Богу, винаги има герои, които не се пречупват и не се отказват от почтеността си и от клетвата си към Хипократ!

Хората, които бяха поръчали ивермектин от чужбина, получиха писмо от холандската кралска поща, в което се казва, че митниците са прехванали пакета им и са конфискували ивермектина, тъй като е незаконно да се използва като лекарство. Хората бяха шокирани и ужасени. Как смеят да се месят в тялото им, в техния избор?? За съжаление, да бъдеш шокиран и ужасен не променя нищо в наши дни. Единственото, което работи е ДЕЙСТВИЕТО!

И така… има ли нещо друго, което можете да кажете, когато се сблъскате със задължителните ваксинации? Тези така наречени ваксинации са медицински експеримент. Един медицински експеримент никога не трябва да бъде натрапван на хората! Този конкретен експеримент достига края на фаза 3, докато говорим, с още 2 фази. Това се потвърждава от CDC, NIH, СЗО и всички други органи, така че никога не може да бъде отречено от никого, нали? Попитайте ги дали си спомнят Втората световна война и медицинските експерименти, които нацистките лекари извършват върху еврейския народ. Ето защо през 1947 г. беше създаден Нюрнбергският кодекс: за да не се повторят никога тези чудовищности.

Тогава и това може да се окаже изненада за тях: кажете им, че новите Нюрнбергски процеси официално започнаха през 2021 г., инициирани от германския адвокат Райнер Фюлмих и подкрепени от 1000 адвокати и 10 000 медицински специалисти. Попитайте ги дали знаят, че експерименталните „удари“ са в нарушение на всичките 10 Нюрнбергски кодекса, които предвиждат смъртно наказание. Попитайте ги дали знаят, че експерименталната ваксинация е в нарушение на член 32 от Женевската конвенция (1949):

„Забранени са медицински или научни експерименти, които не са наложителни от медицинското лечение на защитено лице“.

С други думи, всеки, който натиска задължителните удари, ще бъде хвърлен за престъпления срещу човечеството и ще бъде осъден на смърт. Нека това бъде добре разбрано…

И така … организирайте се, бъдете тези 99%, бъдете войнът, от който се нуждае тази война! Разпространете тази информация нашироко и надлъж! Застъпете се за нуждаещите се. Бъдете третата група във всяка война: тези, които са будни и имат смелостта да се бият! Не само за собствените си права и за тези на вашите деца, но и за напълно непознатите. Бъдете съпротивата! Не с гилотини, не със заплахи, а с набор от напълно различни оръжия: като се организирате, като оставите гласа си да бъде чут, използвате социалните медии, за да достигнете до възможно най-много хора, и – най-доброто от всички оръжия: като разпространявате знания и информация. Използвайте знанията, които ви даваме в тези документални филми. Само тогава можем да свалим Кабала. Някога всемогъщ и всесилен… сега в режим на паника и разпадане.

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-24/

Предишна статия

Това ли е светът, който искаме за нашите деца?

Следваща статия

Взаимосвязь судьбы и описания мира… Ключевой вопрос… Шопенгауэр…

Други интересни