Продължението на Падането на Кабала – Част 12

Автор: Няма коментари Сподели:

https://archive.org/details/210507.-the-sequel-bgsubt

Всичко, което видяхме в предишните епизоди, е детска игра в сравнение с това, което предстои да споделим с вас. Апокалиптично средство, толкова мощно, че може да означава края на човечеството като свободен и суверенен вид. Дръжте се на местата си, докато продължаваме надолу по заешката дупка …

Посветихме 4 епизода на Бил Гейтс, нашия самопровъзгласил се филантроп. Бихте се запитали: възможно ли да има повече зло, излизащо от ума на този човек? Отговорът е да! Открихме още повече тъмнина да споделим с вас. И обещаваме, че след този епизод сме приключили с него и никога повече няма да споменаваме името му!

Сега, накратко споменахме нещо ГОЛЯМО, в края на предишния епизод: Участието на Гейтс в това, което наричаме: Технология на генната кампания (Gene Drive Technology), наричано още Технология за измиране (ТИ, Extinction Technology). Говорим буквално за технология за измирането цели видове или раси. Според изследователите BMGF и DARPA (Агенцията за напреднали научноизследователски проекти в областта на отбраната) са най-големите спонсори в света на изследванията за генните кампании. (Източник: Zahra Moloo и Jim Thomas, ETC Group – Доклад на глобалните граждани „Порти към глобалната империя“, публикуван от Navdanya International).

Накратко, организмите от генните кампании се създават чрез генетично инженерство на жив организъм с определена черта и след това – чрез модифициране на репродуктивната система на организма, за да се внедри модифицирания ген у бъдещите поколения, разпространявайки чертата (характеристиката) в цялата популация.

За да се постигне това, трябва да се прекъсне ДНК-то и да се позволи гените да бъдат вмъкнати, заменени или премахнати от ДНК-последователностите. (CRISPR-Cas9) Изследванията на тази невероятна технология започнаха през 2003 г., масивно финансирани от BMGF. Едва през 2015 г. и след похарчените много, много милиони долари бе постигнат пробив и Бил Гейтс получи зелена светлина за плановете си срещу комарите, спомнете си част 9-та? Вече показахме опасностите от технологията за генни кампании. Помислете за разрушаването на цели екосистеми. Но това отива далеч по-напред.

Генните кампании попадат под Синтетичната Биология (СинБио или ‘ГМО версия 2.0’), прекалена форма на генно инженерство. Синтетичната биология е поле на интересите както за Бил Гейтс, така и на американските военни (и много други военни). Както Гейтс, DARPA, и секретната група военни съветници, известна като Групата Джейсън (JASON), инвестират безумни пари в синтетично инженерство. Сега, имайки предвид възможностите за използване на тази технология за създаване на био-оръжия, генните кампании могат да бъдат чудо на технологията, но в погрешни ръце това може и ще има катастрофални резултати.

Гейтс се погрижи бъдещето на технологията за измиране чрез генни кампании да бъде осигурено. Той субсидира развитието на технологиите, той оформи повествованието (насоката), той подбра политиците и дори плати на лобистите.

Само за да ви дадем представа колко влиятелен е този човек … в началото на 2015 г. националните академии на науките, инженерството и медицината на САЩ обявиха, че ще проведат голямо изследване на генните кампании. Изследването не цели само науката за генните кампании, но също така има за цел да формулира въпроси около политиката, етиката, оценката на риска, управлението и обществената ангажираност около генните кампании. Те бяха спонсорирани от DARPA и BMGF, чрез Националните здравни институти (NIH) и Фондацията за националните здравни институти (FNIH). Няколко членове на панела бяха получатели на средствата от Гейтс. BMGF също насочи пари в MIT Media Lab за популяризиране на технологията за генни кампании. Между другото тази медийна лаборатория влезе в новините, когато беше разкрито, че е получила дарения не от друг, а от осъдения изнасилвач на деца Джефри Епщайн. През 2019 г. медийната лаборатория получи 2 милиона долара от Гейтс чрез Епщайн, въпреки че „не е ясно за кой проект“. Забавно е как нещата винаги се връщат назад и те ухапват по дупето, нали така Бил?

Синтетичната биология се превърна в индустрия за милиарди долари. Инвестиционните фирми изчисляват, че индустрията ще струва 85 милиарда щатски долара към 2030 г.! Това са страшно много пари … Говорим за индустрия, която създава синтетични съставки за хранителната промишленост, лекарства и хранителни продукти, отглеждани в лаборатории. С други думи, тя създава нещо изкуствено, което не съществува в природния свят! Сега за пореден път това може да бъде благословия или проклятие, в зависимост от това в чии ръце се озовава.

Както видяхме, синтетичната биология е свързана с превръщането на ДНК в така наречения „перфектен режим“. Което може да бъде абсолютно брилянтно! Това може да означава край на болестта. Нашата ДНК може да бъде програмирана за борба със СПИН, например. Или … всички наследствени заболявания, като например автоимунните заболявания или някои видове рак могат да бъдат елиминирани завинаги! Можете ли да си представите абсолютно прекрасния пробив в медицинската наука?

Обаче … в грешните ръце, това може да бъде катастрофално! На първо място, това би било много скъп път напред, което означава, че само много богатите хора ще могат да си купят добро здраве, добри гени, докато обикновените хора ще трябва да чакат традиционното медицинско лечение. Сега, не ме разбирайте погрешно. Ние сме за напредъка! Но когато Бил Гейтс влезе в уравнението, ние сме силно нащрек! Както видяхме в предишните епизоди, Гейтс е фанатик на евгениката. Стъпката от евгениката към синтетичната биология е съвсем малка. Спомняте ли си нацистите и усилията им да създадат чиста раса? Високи, атлетични хора с бяла кожа, руса коса и сини очи? Арианската раса? Сега познайте какво? Създаден е нов термин за евгениката: Бебета по дизайн!

Не се шегуваме … когато имате достатъчно пари, всъщност можете да кажете на СинБио-лекарите си какво бебе искате да ви се роди. Зелени очи? Тъмна кожа? Момче или момиче? Силно интелигентно? Естествено роден лидер? Вие го поръчвате, те ще го програмират … от няколко клетки в чашката на Петри, които след това ще бъдат поставени в утробата ви. Или в изкуствена утроба, поредното чудо на технологиите от Холандия.

Смятаме, че вече знаете, че когато е замесен г-н Гейтс, трябва да се внимава. Било то ваксини, било то синтетична биология … когато Гейтс го популяризира и влага милиони в него, нещо е извън нормата …

Обратно към хранителната индустрия. Последните инвестиции на Гейтс включват „Невъзможните Храни“ и „Отвъд Месото“, които правят преработени месоподобни бургери от синтетичен биологичен заместител на кръв.

Звучи прекрасно, нали? Искам да кажа, ние сме вегетарианци от десетилетия от чиста любов към животните и бихме приветствали всеки нов и вкусен вегетариански бургер, но от ръцете на Бил Гейтс? Наистина ли? Когато човек, който е ентусиазиран защитник на обезлюдяването, започне да произвежда нашата храна … Не е хубаво нещо …

Нека да погледнем отблизо, нали? В крайна сметка все повече зрители са загрижени за благосъстоянието на планетата и животните, които живеят на нея. Отвъд Месото е основана през 2009 г. в Калифорния, но първите бургери излизат на пазара едва през 2012 г. За по-малко от 3 години компанията отива направо на фондовия пазар, където нейните акции експлодират с 840% през първите 3 месеца от регистрирането й. Инвестиционните посредници заявиха, че никога не са виждали подобно нещо. Към март 2021 г. Отвъд Месото има пазарна стойност от 8,16 млрд. долара. За купчина вегетариански бургери? Наистина ли?

Невъзможни Храни е основана през 2011 г., също в Калифорния, първите й бургери излизат на пазара през 2016 г. За разлика от Отвъд Месото, Невъзможни Храни не е на фондовия пазар. Тя печели финансирането си от фондове за рисков капитал и известни инвеститори, като Бил Гейтс. Компанията е вкарала 1,4 милиарда долара. Настоящата й стойност се оценява на 4 милиарда долара. Докато редактирахме този епизод, пристигна новина, че Невъзможни Храни е готова да премине към фондовия пазар с прогнозирана стойност 10 милиарда щатски долара! Пак … всичко това за куп вегетариански бургери?

Е … това не са само вегетариански бургери … Това са продукти на синтетичната биология. Там отиват парите, това е нещо, за което човек като Бил Гейтс е толкова развълнуван. Ако наистина беше развълнуван от вегетарианската храна, щеше да инвестира в компании като The Vegetarian Butcher (Вегетарианска кланица) или Quorn (Царевица), нали? Истината е, че Гейтс не би могъл да се интересува по-малко от благосъстоянието на животните. Той се занимава с обезлюдяване, евгеника, ГМО и сега: със синтетична биология. Защо? За да може да играе Бог.

Синтетичната биология означава препроектиране на живота. Създават се нови биологични системи, системи, които не съществуват в природата. Това е разширената версия на генното инженерство. Според синтетичните биолози организмите, създадени чрез синтетична биология, биха били считани за нови видове, цялостна биологична система, която не би могла да еволюира от природата и дори би трябвало да бъде класифицирана в отделна сфера на живота. Игра на Богове …

Както казахме преди, това може да бъде проклятие или благословия, в зависимост от това кой е Създателят.

Прекрасен пример за СинБио е една бактериална система, способна да избегне имунната система, да усети туморните клетки, да нахлуе в тях и да ги унищожи, и да се самоунищожи след програмирано време. (Крис Андерсън, UC Berkeley; Singer, 2007). Или какво ще кажете за това? Водорасли, способни да произвеждат биогорива от въглероден двуокис! (Разработено от J. Craig Venter; Biello, 2011). Чудеса на технологичния напредък! Но в грешни ръце? Вземете същата бактериална система, която току-що споменахме; какво ще кажете да я програмирате да атакува имунната система вместо раковите клетки? След това я оставете да се самоунищожи след програмирано време и причината за смъртта никога няма да бъде открита чрез аутопсия …

За хора като Бил Гейтс синтетичната биология е абсолютна благословия. Терминът беше добре подбран: думата Биология прави чудеса. Като устойчивост. Тя има пряка връзка с “Природа”, “Зелено”, “Еко”. Прекрасен психологически ефект! Докато думата ГМО сега е свързана с определени съмнения относно здравето на хората и планетата.

Освен това: определенията за синтетична биология все още се променят. И когато става въпрос – например – за одобрение от FDA, всичко е свързано с определения. В момента, вярвайте или не, производителите на продукти, базирани на СинБио, не трябва законно да разкриват това. НЕ е необходимо да етикетират продуктите си с ГМО, тъй като определението за СинБио е малко по-различно, въпреки че е много по-крайно от ГМО …

Вижте това лого … Харесва ли ви? … Не се заблуждавайте! Етикетите на 30 000 продукта могат да бъдат фалшиви или подвеждащи, според FDA …

И ТОВА е точно което виждаме с продуктите на Отвъд Mесото! Основателят му Итън Браун не споменава СинБио в интервюта, не може да бъде намерено на уебсайта на компанията и / или на опаковката му. Още по-лошото е, че Отвъд Mесото заявява, че техните продукти не съдържат ГМО! СинБио-фициран – ДА, но това НЕ трябва да се разкрива. Как ще наречем това …. Това е законно, но само поради недостатъците в системата. Определено бихме го нарекли потребителска измама.

Смешното е това … На своя уебсайт Отвъд Mесото дори не твърди, че произвежда вегетариански или вегански продукти! Те казват, че техните продукти са на растителна основа, но НЕ се споменава, че продуктите им са „подходящи за вегетарианци или вегани“! НЕ досега, по време на  създаването на този епизод (април 2021 г.) Ами продуктите дето се продават по магазините? Отвъд Mесото сложи на НЯКОИ от продуктите си думата „веган“ или „вегетариански“, но не на всичките. Далеч от това! От маркетингова гледна точка това ни се струва странно. Те използват иконите за „без ГМО“, „без соя или глутен“ и „кошер“ (???). Думите „колбаси на растителна основа“ не означават нищо! Могат да се основават на растения, но все пак да съдържат месо. Така че не се заблуждавайте от думите „на растителна основа“.

И така … каква е основната тайна на „кървящите бургери“ на Отвъд Mесото, с която те са толкова горди? Сок от червено цвекло. Вярвате или не. След години на разработване на вегетариански бургери от много други компании, никой не излезе с идеята да използва сок от червено цвекло, за да имитира кървенето от месо? Шегувате ли се? Това не е точно ракетна (сложна) наука, нали ?! Искате ли да знаете защо изобщо не е било открито преди? Защото не работи! Опитайте: сокът от червено цвекло НЕ се превръща в сочен вкус на бургер при пържене! Просто няма онзи кървав, железен вкус! Тайната на Отвъд Mесото е синтетичната биология. И това няма нищо общо със здравословните вегетариански бургери!

Какво ще кажете за Невъзможни Храни? Основната им тайна е хемо-то: генетично модифициран соев лего-хемоглобин. Според научния съветник на Невъзможни Храни, д-р. Майкъл Айзен, „… за да осигурите вкусни алтернативи на животинското месо, направено от растения, се нуждаете от много хемо; а за да получите хемо, имате нужда от генно инженерство.“ Невъзможни Храни прави това ГМО-хемо, като взема ДНК от корените на соевите растения, където се произвежда малко количество хемо, и го вкарва в генетично модифицирана мая, която след това ферментира до масово произведеното ГМО-хемо. Е, те поне са честни по отношение на ГМО, но имайте предвид: това вещество СинБио никога преди не е било консумирано! Никой не знае какви ще бъдат ефектите върху тялото и ума след консумация на определени количества за определен период от време!

На своя уебсайт Невъзможни Храни също не твърди, че произвежда вегетариански или вегански продукти, точно както Отвъд Месото. Те също заявяват, че техните продукти са на растителна основа. Опаковката на техните продукти ни казва, че „не съдържат животински хормони или антибиотици“. Извинете ме? Това не е съвсем същото като вегетарианско или веганско, нали? От маркетингова гледна точка опаковката изглежда евтина и изобщо не е привлекателна. Не точно това, което човек би очаквал от многомилиардно предприятие, нали? „Невъзможни храни“ ни показва иконата (логото) на синтетичната биология … която изглежда примамливо, както при Еко и Зелено, но не се заблуждавайте. Запомнете тази икона … колкото и добре да изглежда, това означава проблеми! Съветваме ви да стоите далеч от нея!

Имаме предвид, когато казваме, че наистина искахме тези чудо-бургери да са истински. Но … след внимателно обмисляне ги отрекохме. Те НЕ са вегетарианският продукт, който хората търсят. Те са ГМО-фицирани и СинБио-фицирани!

И … ние ги вкусихме. Вкусът им е като месо. Пълни със сочно месо. Сега, не знаем какво причинява това, но не вярваме, че е заради сок от червено цвекло или от хемо.

Може ли да е резултат от някои подобрители на вкуса? Знаете ли, че някои от най-мощните подобрители на вкуса се основават на човешки ембрионални бъбречни клетки: клетките HEK293? С други думи, бъбречни клетки, взети от абортирано човешко бебе? Чували ли сте някога за Senomyx, биотехнологична компания от Калифорния? Купена от Firmenich от Швейцария през 2018 г.? Бизнесът, който получи 7,5 милиона долара от BMGF? Знаем … звучи прекалено, нали? Искам да кажа, може ли да си представите? Отвъд Месото и Невъзможни Храни, съдържащи бъбречни клетки на плода, за да добавят вкуса на месото? Без да ни кажат???

Поради крайно малките използвани количества, клетките HEK293 не трябва да бъдат съобщени на крайния потребител.

FDA (ЕфДиЕй)

Искам да кажа … знаем, че много продукти съдържат тези човешки ембрионални бъбречни клетки 293, за да повишат вкуса им, но хайде … фалшиви вегетариански бургери??? Не … ние сме почти сигурни, че фактът, че местоположението на производствената база на Невъзможни Храни в Оукланд, Калифорния, е точно срещу Планираното родителство, е просто страховито съвпадение. Точно като факта, че производствената база на Отвъд Месото е само на няколко минути път с кола от 3 клиники за планирано родителство. Просто страховито съвпадение …

Макар че …

През 2018 г. Отвъд Месото стана партньор със Zandbergen, World’s Finest Meat (най-доброто месо в света) от Холандия. Това е вярно…. Първоначално месар, а сега вносител на замразено месо от цял ​​свят! Зундберген заявява, че е горд да работи с Отвъд Месото, която замени месния протеин с растителен протеин. Синтетичната биология е добра. Създаване на нови видове, помните ли? Замяната на месния протеин с растителен протеин не го прави точно вегетариански, сега прави ли го?

О, и познайте какво? Производственото съоръжение на Отвъд Месото в Холандия е само на 7 минути от абортната клиника Ема, в град Енскедей! Като се има предвид, че Холандия има само 15 съоръжения за аборти, какви са шансовете?

Сега Гейтс смята, че най-богатите страни трябва да преминат към ядене на 100% синтетично говеждо, за да помогнат в борбата против изменението на климата. Разбира се, изменението на климата! Ако не можете да обвините Covid, обвинявайте климатичните промени. Сега бедните страни не могат да си позволят синтетично месо, така че могат да продължат да ядат истинско месо. Но … това би трябвало да е ГМО, разбира се.

Бил Гейтс дарява 40 милиона за да създаде супер-крава за да приключи световната бедност!

Бил Гейтс пое доставките ни за храна. Той ГМО-фицира нашите семена и сега се отървава от американската индустрия за говеждо месо. Той унищожава земеделието и изкупува земеделска земя. По този начин той скоро ще контролира всеки аспект на нашата храна: как се произвежда, какво се слага в нея.

Гейтс ще направи в САЩ и Европа това, което вече направи в Африка и Индия: той ще ви принуди да се подчинявате на неговите правила и разпоредби. Ако не се подчиниш, ще бъдеш глобен, хвърлен в затвора и ще бъдеш лишен от храна … необходимост номер едно в живота. Той е намерил още един начин да ни подчини напълно и крайно на своите капризи и желания. Сега, ако това не ви притеснява, не знаем какво ще го направи.

Добре …. Може би това ще ви притесни:

Всички настоящи „ваксини“ за Covid са резултати от синтетичната биология. (*) Всички до една! НЕ са тествани, НЕ са одобрени, те се наричат ​​GRAS: Общо признати за безопасни, което не означава абсолютно нищо (!), и те са в експериментална фаза до 2023 г. … осъзнайте това! Вие сте част от масивен медицински експеримент!

Чрез инжектиране на СинБио-продукт в тялото си, вие можете да се превърнете в един от продуктите на Гейтс: СинБио-фициран, генетично модифициран продукт. След всичко, което ви показахме в предишните епизоди за Бил Гейтс, точно колко сигурни това ви кара да се чувствате?

По време на първите секунди от този епизод ви обещахме, че това ще бъде последното за Гейтс. Това наистина беше нашето намерение. Искам да кажа … дотолкова ни е писнал, че нямате представа!

Но тъй като наближихме критичния половин час, страхуваме се че има само още няколко неща за него, които ще поставят нещата в перспектива по начин, който вероятно не сте виждали досега … Имайте още малко търпение с нас … и елате заедно с нас в 13-та част!

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-12/

Предишна статия

КАКВО ПРЕДСТОИ И КАК ДА СЕ ПРЕБОРИМ | ГАРЕТ АЙК

Следваща статия

Ще позволим ли на медиите да сриват нещо хубаво, което се прави или ще ги изобличим?

Други интересни