КАКВО ПРЕДСТОИ И КАК ДА СЕ ПРЕБОРИМ | ГАРЕТ АЙК

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.bitchute.com/video/r9I5ElLtTm2u/

Отвъд Оградата

Група хора, работещи с подобна на нашата мисия, колеги. Ново начинание в областта на информирането на публиката относно реалностите. Ето какво самите те казват за себе си:

Канала го започнахме от добра воля и от острата нужда да разпръснем малко знание към средностатистическия българин, който вижда само това което се случва в неговия двор и не поглежда “отвъд оградата“, не анализира, не вижда голямата картинка! Също и за тези, които мислят че отвъд тяхната ограда тревата е по-зелена.

Канал в Одиси

Канал в ютюб

Канал в битчют

Канал в Brand New Tube

Молим зрителите да се запишат към каналите ни, за да се разраснем и информацията да стигне до повече хора!

https://www.youtube.com/watch?v=CvmI_DQZHLM

В YouTube-канала имаме следните секции (плейлисти)

  • Пробуждането – светът днес“ съдържа актуални видеа от различни части на света, за да покаже какво се случва отвъд оградата (т.е. отвъд границите на България)
  • Пробуждането – расизъм“ представя теми които в България като цяло не се дискутират, а са важни за нас – като човечество. Промиването на мозъци тече дълбоко във всеки един аспект от живота, а расовото/националното разделение е всъщност в основата на много злини в света, които ни афектират без да разбираме.
  • Борба за свобода 21 век“ се фокусира върху действията които хора от цял свят предприемат днес за да разпространят истината и да се борят за свобода и човешки права.
  • Искаме и 4та секция да имаме – нещо което да отвори очите на българина за вредите от алкохола, масов проблем в нашата родина за който никой не говори! Държава от нездрави хора, които търсят спасението в чашката, а не в активната промяна на обществото, няма как “да се избави“ от тирания, корупция или други злини от които народа се оплаква.

Като цяло, както виждате, се фокусираме върху теми табу, теми които може би ще разбунят духовете на българина и може да не се харесат на много! Но ние не сме направили тези канали за да се харесаме на голяма аудитория, а за да зададем въпросите които малцина задават, за да предложим друга перспектива, за да насърчим критичната мисъл в зрителя.

Да им пожелаем на добър път и множество успехи!

https://bgprevedi.com/over-the-fence/

Предишна статия

САЩ СЕ ГОТВИ ЗА ВОЙНА | TOP GUN

Следваща статия

Продължението на Падането на Кабала – Част 12

Други интересни