Продължението на Падането на Кабала – Част 10

Автор: Няма коментари Сподели:

https://archive.org/details/sequel-fall-cabal-10.bgsub.ct-500bitrate

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената. Филмът обръща вниманието към неща, на които малко хора обръщат внимание!

Още за Бил Гейтс! Присъединете се към нас в тази 10-та част в търсене на неговите финансови интереси, някои от основните му инвестиции, връзките му с някои от най-любопитните компании. От интереса му към децата до престоя му на остров Епщайн. От неговия ваксинен фетиш до адренохрома. Трафикът на деца и продажбата  на адренохром продължават безсрамно под носа ни!

От Janet Ossebaard и Cyntha Koeter

Музика: Александър Накарада, Скот Бъкли, Том Плейър, Серж Нарцисов

Alexander Nakarada, Scott Buckley, Tom Player, Serge Narcissoff

Това е част 10 от общо 17 части.

Ако тази част ви е харесала, моля, дарете чрез https://www.fallcabal.com/

Ние правим тези документални филми, без да ни плащат, така че всяко дарение – независимо колко малко – е най-добре дошло! По този начин можем да продължим да даваме работата си на света безплатно, за да събудим колкото се може повече хора …

Присъединете се към нашата Q-Anon-група за безплатни ежедневни актуализации: https://t.me/joinchat/JOILTFPFqsc_YCDIOiWzMg


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

Още за Бил Гейтс … Ние далеч не сме свършили с Краля на благотворителността! Присъединете се към нас в търсене на неговите финансови интереси, някои от основните му инвестиции, връзките му с някои от най-любопитните компании.

От интереса му към децата до престоя му на остров Епщайн. От неговия ваксинен фетиш до адренохрома.

Нека слезем по-надолу в Заешката дупка …

Все още не сме приключили с г-н Гейтс. Всъщност ние едва сега започнахме!

Какво друго замисля той?

Той усилено се занимава със закупуване на акции – и по този начин влияние – в големите компании като Apple (127 милиона), Twitter (7 милиона), Alphabet (компанията-майка на Google – 100 милиона), Amazon (118 милиона) и Alibaba (107 милиона ). Компании, които имат огромно влияние в областта на приложенияta за следене, глобалноto наблюдение, разпознаванеto на лица и шпионски софтуер. Неговата част в Alphabet и Twitter обяснява абсурдното ниво на цензура, с което се сблъскваме, когато публикуваме или търсим нещо противоречиво относно ваксинациите и – в момента – Covid-19. Притежавайте интернетa и вие притежавате общественото мнение …

Amazon (118 милиона) е подложен на обстрел, тъй като има абсолютно същите странности на уебсайта си като Wayfair. В случай, че сте пропуснали скандала Wayfair, ето какво се случи. Изследователите откриха това в преследването им на трафиканти на деца … Нелепо високи цени за средни продукти.

След разследването се оказа, че имената на тези продукти съответстват на изчезнали деца.

Съвпадение? Абсолютно, според проверявачите на факти. Но … те свързаха продуктите с грешните деца. Някакви други следи водещи натам? Да! Помните ли този диван с неговата странна цена? Е, познайте какво? Тези числа са действителните координати на острова на Епщайн! Малкият Сейнт Джеймс, педо-островът, островът на оргиите, той носи много имена … И вижте името на дивана! Тя беше съпругата на осъдения педофил Джефри Епщайн … сега в ареста и пее като канарче! В смисъл … тя е дала на разследващите списък с много имена, принадлежащи на хората, които са се присъединили към нея в Лолита Експрес, частния самолет на Епщайн, за да посетят Малкия Сейнт Джеймс, където те колективно изнасилват и убиват деца, според доносници. Сред тези имена са холивудски звезди, служители от най-високо ниво, политици, членове на кралски семейства и …. Бил Гейтс.

И така … проверявачи на фактите … може би теорията за конспирацията за Гейтс да купува акции на компании, които са дълбоко свързани с трафика на деца (или трафика на хора като цяло) не е толкова пресилена колкото си мислите? Искам да кажа, че е лесно да развенчаете теория, но можете ли да развенчаете факти?

– Нелепо високи цени на някои продукти, плюс имена, които съответстват на изчезнали деца: факт.

– Цена за диван, идентична с координатите на остров Епщайн: факт.

– Епщайн като осъден педофил и насилник над деца: факт.

– Името на този диван съответства на Гилен Максуел, мадам и ръководител на Епщайн: факт.

– Гилен Максуел сега е в затвора, където е предоставила на разследващите органи черен списък: факт.

– Черен списък със стотици имена на членове на елита: факт

– Скрито значение на името Wayfair: waif (бездомно дете) + fair=fare(тарифа за транспорт) : факт

– Рекламата на Wayfair, показваща доставката на деца: факт.

Момент на радост! Източник на вдъхновение. Акт на доброта. Ново начало. Едно добре дошло облекчение. Причината за малко търпение. Какво има вътре? Възможности. Какво доставяме. Чрез доставка.

– Бил Гейтс в списъка с пътници на частния самолет на Епщайн: факт.

– Бил Гейтс отрича да е приятел или бизнес-сътрудник на Епщайн: факт.

Водещ на MSNBC: Той казва: нямаm връзкi, нада, нищо. Издаденият ви доклад споменава шест пъти. Какво казва Гейтс за това?

Джеймс Стюарт, (JS), Автор на „Deep State”: Вярвам, че те са повече, той и неговите хора не биха казали колко общо са се срещнали. Но това включваше посещения в имението, сещи в Сиатъл, летене със самолета на Епщайн, когато, както знаем, той използва собствения си самолет от 40 милиона долара. И освен това има разследващ репортер, който, … защо Гейтс би казал: „О, нямах връзка с него“, след като разбира се знае какви са фактите. Така че това винаги вдига червени флагове за мнозина

MSNBC: Той има и една от най-големите собствени фондации. Защо някога биха създали благотворителен тръст, подходящ за Джефри Епщайн?

JS: Сега той има най-голямия благотворителен тръст в света в техните основни имения, за да помага на млади жени в необлагодетелствани страни. Джефри Епщайн дебнеше млади жени. От Източна Европа, Южна Африка, примамвайки ги в мрежата си … се удостоверява с това, което означава Фондацията „Гейтс“. Имаше служители на фондация „Гейтс“, които бяха ужасени, когато разбраха какво е направил Джефри Епщайн, казвайки: „ние нямаме нищо общо с това“, и въпреки това проектът продължи.

MSNBC: И какво е обяснението на Гейтс за това?

JS: Всичко беше свързано с филантропията. Бил Гейтс просто искаше да намери нови източници за пари.

Не е много умно, Бил. Доказателствата са налице, няма да изчезнат.

Гейтс и Епщайн се срещнаха няколко пъти, за да обсъдят въпросите на филантропията. Нека да позная … Обзалагам се, че са искали да направят повече, за да защитят малки момичета и млади жени, нали?

Ако това някога бъде доведено пред съдия, Гейтс ще бъде признат за виновен и ще прекара остатъка от дните си в залива Гуатанамо. Тоест, ако не получи смъртно наказание …

Обратно към интернета … Обратно към огромните инвестиции на Гейтс в компании като Amazon, които са разследвани още от скандала Wayfair.

Amazon е известен със своята цензура на книги и документални филми за трафика на деца и педофилията. Те все пак продават такива артикули …

Кара ви да се чудите, нали? Е, може би не, когато осъзнаете, че при по-нататъшно разследване открихме, че Amazon има точно същото интересно съотношение цена-качество за някои продукти като Wayfair.

И за нашите холандски зрители това прави и Bol.com. Може би е време разследващите звена за трафик на деца да разследват и Bol.com?

О … и Alibaba? Адренохром. Страници, пълни с адренохром … Помните ли, силно адренализираната кръв на деца, причинена от тежка травма? „Специалното вино“, което ви дава вечен живот? Моля, гледайте предишната поредица „Падането на Кабала“, ако все още не сте го направили. Адренохромът е свързан с Пицагейт, трафика на деца, жертвите на насилие и сега Alibaba и по този начин Бил Гейтс.

Интересен бизнес, г-н Гейтс. Или все още вярвате, че е невинен?

Сега, разбира се, когато Alibaba, Amazon, Wayfair и Bol.com бяха сезирани за тези странни факти, всички те твърдяха, че това не е нищо друго освен „проблеми в софтуера“. Мммм…. Не обяснява точно това, нали? Както и да е, те веднага изтриха елементите.

Бихме могли да разгледаме подробно тази тема. И ще го направим в близко бъдеще! Но в момента се фокусираме върху завещанието на Бил Гейтс. Но ако искате да направите свое собствено проучване, ето няколко съвета и помощи:

Вземете например люлеещия се стол. Намерихме го, като просто избрахме отдел в главното меню. Променихме сортирането на: Цена висока към ниска. Люлеещият се стол се появи в горната част на списъка. Любопитна цена, най-малкото. Затова копирахме описанието на статията, поставихме го в нов прозорец и избрахме Images (Изображения). Появи се един и същ продукт, продаван от друга компания. Щракнете и намерете нормалната цена. Върнахме се към версията на Amazon. Какво друго ни хвана окото? „Изпращани от и продавани от“: … нещо, което никой не може да произнесе … Това е страхотно. И така, въведохме го в нов прозорец и намерихме това. Щракнахме горния и получихме това. Първите 3: без цени. Номер 4: интересно. Безобразна цена. Затова за пореден път копирахме описанието на статията, поставихме го в нов прозорец и избрахме Изображения. Появи се един и същ продукт, продаван от друга компания. Щракнете и воала (ето ти): нормалната цена. Върнахме се към версията на Amazon. Какво друго ни хвана окото? Името на производителя (румънец). Щракнете. Още веднъж странни имена. Щракнете върху … и т.н., и т.н.

Още едно странно „съвпадение“:

При търсене на един и същ продукт от различен доставчик, за да се намери средната цена на артикула, се появи и Amazon!

Когато щракнахме, стигнахме до съвсем различна страница: един и същ продукт, но обикновена цена!

Така работи, превеждате се от страница на страница, работи като пъзел. Те използват кодове и ключове, за да ви доведат до крайния продукт. По това време ще бъдете помолени за данните на вашата кредитна карта и повече лична информация. Тогава спряхме. Това е за ФБР да слезе надолу …

Същото се случи – между другото – когато търсихме Adrenochrome. Преди няколко месеца Alibaba просто ви отведе директно към техните оферти. Но когато го опитахме отново, всичко беше изтрито. Няма резултати … Но когато просто прегледате цялата им оферта, отново сме там! Този път обаче е добавена една дума: (Полу-) карбазон или карбазохром: анти-коагулант, който се използва за лечение и спиране на кървенето. Две отделни думи, така че защо не можем да търсим адренохром? И защо се използват заедно, когато не са еднакви неща?

Странно … Решихме да използваме старите си снимки на екрани, за да видим какво ни хвана окото. Ниски цени за нещо толкова необикновено, Минимална сума за закупуване: 10 тона ??? … .. и евентуални следи до доставчиците.

Доставчикът изглеждаше професионален. Но вижте … Alibaba. Мммммм … И когато се опитахме да закупим продукта, бяхме върнати направо обратно към уебсайта на Alibaba. Дали това е така, защото компанията продава само и изключително чрез Alibaba? Трудно ни е да си представим … Потърсихме отново, пропуснахме ли нещо? Да, изпуснахме! Малко по-надолу е доставчикът без връзката Alibaba. Но … това ни отведе в съвсем друга компания. Същото име, различен уебсайт и нищо друго освен празна черупка, димна завеса!

Проверихме всеки така наречен доставчик на Alibaba … всички те бяха фалшиви. Фалшиви уебсайтове, фалшиви адреси. И каквото и да щракнехме, ни връщаха веднага обратно към Alibaba.

Черупкови компании. Не рафт, а черупка. Като празно. Прикритие за престъпни сделки.

Човек като Бил Гейтс знае точно какво прави, когато инвестира милиони в тези компании. Не се заблуждавайте, той е твърде наясно. По онова време той не посещава педо-острова на Епщайн, за да пие кафе и да се наслаждава на пейзажа …

Добре, какво друго? Гейтс инвестира не по-малко от 1,3 милиарда долара в Walmart. Сега разбирате защо Walmart бе толкова екстремен в политиката си за Covid-19 от самото начало. Walmart, между другото, е изключително противоречив бизнес. През 2019 г. тя плати 282 милиона долара за уреждане на 7-годишно разследване на подкуп от правителството на САЩ. Нека това се маринова за известно време … Първо те подкупват мексикански и китайски служители, след това уреждат наказателно разследване? Не е ли това още една форма на подкуп ????

О! И тогава, г-н Гейтс инвестира своите 1,3 милиарда долара в тази компания, след което – изведнъж – Walmart започна да показва загрижеността си за благосъстоянието на своите клиенти и за хората като цяло. Колко прекрасно! Точно така, тя се превърна от престъпна организация в доброкачествен, благотворителен бизнес, който се ангажира да унищожи вируса-убиец Covid и да запази света в безопасност! За нула време Walmart беше готов, подкрепяйки Covid-19-тестването и прилагането на ваксините!

Леле … в лицето ти! Тъй като милиони малки и средни предприятия фалираха поради хипнотизацията с Covid, Walmart реализира астрономически печалби, благодарение на PCR-тестовете на Gates, ваксините му и електронната търговия на Walmart, която нарасна със 74% в разгара на пандемията …

О … и тогава идва Монсанто, наскоро закупен от Байер. През 2010 г. Гейтс купи 500 000 акции на Монсанто на стойност 23 милиона долара. 8 години по-късно тяхната стойност нарастна до 64 милиона. Монсанто започва да произвежда „Агент Оранжев,“ мощен и силно токсичен химикал, използван по време на войната във Виетнам за премахване на горската покривка и за унищожаване на посевите. Неговите ужасяващи странични ефекти са всички форми на рак и деформации при раждане. Монсанто не променя точно своите злодеяния и става известен с генетично модифицираните си семена и култури и с отровните си вещества за убиване на плевели – Раундъп. Бил Гейтс открито рекламира ГМО като отговор на световния глад. През 2018 г. Монсанто е закупен от Байер, химически гигант, който произвежда отрова. С други думи … нашето снабдяване с храна сега се контролира до голяма степен от производителите на канцерогенна отрова. Само в случай, че не сте чули това, позволете ми да го повторя: нашето снабдяване с храна се контролира до голяма степен от производителите на канцерогенна отрова. Канцерогенно означава, че причинява рак! Чудя се колко хора смятат, че това е нормално … А Роб Хорш, заместник-директор на екипа за земеделски изследвания и развитие във фондация „Гейтс“ до пенсионирането си, прекара 25 години от кариерата си в Монсанто … Малък свят, зли играчи.

А какво ще кажете за любовта на Гейтс към големите фармацевтични компании, като Байер, Merck, Pfizer? Той си проправи път чрез акции на стойност милиони и милиони долари. Искате ли да знаете защо? Така той може да прокара ваксинацията си и да вкара култови отрови в гърлото на всяка страна по света, като същевременно печели астрономически печалби чрез своите акции в компаниите, които произвеждат отровата.

Знаете ли как работи това? Ето пример. Фондацията Гейтс дава пари на Pfizer (или Merck или GlaxoSmithKline или който и да е друг гигант от Big Pharma, от който Гейтс има финансов интерес), за да разработи нова ваксина. След това Фондацията дава пари на политически лобисти, за да създаде пазар за тази ваксина. След това Гейтс организира фиксирана и твърде висока цена за ваксината чрез GAVI (още една организация на Гейтс). Фондация „Гейтс“ и / или някоя от участващите и съфинансиращи НПО-та като Глобал-фонд даряват дарения на чужди правителства за закупуване на ваксините. Тези правителства са задължени да купуват ваксините от производителя на ваксини, или Merck или Pfizer. Глобал-фонд получава дарението си обратно от USAID и не на последно място BMGF прави огромна печалба и не трябва да плаща и стотинка данък. И така … кой плаща за разработването и закупуването на ваксините? Точно така … ти и аз: данъкоплатците.

Инвестирахте 10 милиарда долара във ваксинации през последните две десетилетия и изчислихте възвръщаемостта на инвестициите за това. Това някак си ме зашемети. Можете ли да ни преведете през математиката?

… повече от 20 към едно връщане на инвестициите. Така че, ако просто погледнете икономическите ползи, това е доста силно число в сравнение с всичко друго.

Вземете числата, които добавяте, ако бяхте вложили тези пари в S&P 500 и реинвестирахте дивидента, щяхте да излезете с нещо като 17 милиарда долара, но смятате, че са 200 милиарда долара?

Тук? Да!

BMGF не можеше да се интересува по-малко от хората в по-слабо развитите страни. Всичко, което го интересува, е печалбата. Печалба чрез технологии, изследвания и разработки, ГМО, ваксини и повече отрова.

Нито едно от гореизброените не е за сърцето, нищо от това не е за истинското милосърдие, от любов към ближния.

Е ли обсебен г-н Гейтс просто от технологиите? Или си имаме работа с психопат?

В рамките на Microsoft споделянето на браузър беше много важна цел?

„Много, много“ …, питате ли ме конкретно за това къде използвах думите „много, много“, това ли е въпросът?

Нека видим какво наистина е замислил, става ли? Нека да разгледаме ефектите от неговата „филантропия“ в по-слабо развитите страни. Присъединете се към нас и свидетелствайте за походите на унищожението, които този човек оставя след себе си, в част 11-та.

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-10/

Предишна статия

Голямото плюскане тъкмо започна, а вие се размечтахте за избори!

Следваща статия

Великата Българска империя като птицата Феникс възкръсва от пепелта…

Други интересни