Продължението на Падането на Кабала – Част 9

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.bitchute.com/video/frd3T8IFxaI9/

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената. Филмът обръща вниманието към неща, на които малко хора обръщат внимание!

В тази 9-та част ще разберете какво направи Бил Гейтс с африканските пилета, с комарите и как той се кооперира с военни депопулационни програми.

От Janet Ossebaard & Cyntha Koeter

Музика: Александър Накарада, Скот Бъкли, Том Плейър, Серж Нарцисов

Alexander Nakarada, Scott Buckley, Tom Player, Serge Narcissoff

Това е част 9 от общо 17 части.

Ако тази част ви е харесала, моля, дарете чрез https://www.fallcabal.com/

Ние правим тези документални филми, без да ни плащат, така че всяко дарение – независимо колко малко е – е най-добре дошло! По този начин можем да продължим да даваме работата си на света безплатно, за да събудим колкото се може повече хора …

Присъединете се към нашата група Q-Anon за безплатни ежедневни актуализации: https://t.me/joinchat/JOILTFPFqsc_YCDIOiWzMg


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

От Бил Гейтс като спасител на човечеството и планетата Земя, до неговите непознати и по-скрити дейности, неговата мания за генетично модифициране на почти всичко, върху което той може да сложи ръка, плюс връзките му с американската армия и интереса му към биологичната война. Нека да разгледаме някои от дейностите на Гейтс, за които може би не сте чували в новините …

През 2016 г. Фондация „Гейтс“ реши, че африканските пилета не са достатъчно дебели. Не само това, яйцата им бяха твърде малки! Гейтс излезе с брилянтен план: нека генетично модифицираме пилетата! Университетът на Вагенинген и Hendrix Genetics, и двете от Холандия, изобретиха нов вид пилета, създадени специално за бедните африкански семейства. Каква чудесна идея! И какъв страхотен филантроп! Генетично модифицирани пилета, които нито едно африканско семейство не бе поискало. Според Джанет Мавийо, президент на Фондацията за развитие на общността в Кения:

„Родните пилета са страхотни; може да изглеждат малко оскъдни, но имат страхотен вкус и са неваксинирани! Нашите пилета се хранят в природата, ако получим повече от тях, кой ще плаща за храната? И кой ще плати за ваксинациите?”

… попита тя в интервю …

Извинете? Ваксинации? Тези генетично модифицирани супер-пилета не са ли перфектни, когато излязат от лабораторията?? Очевидно не. Те трябва да бъдат ваксинирани. Това обяснява защо холандският научен ръководител Лисбет ван дер Ваай каза: „Пилетата трябва да имат ясно ръководство. Те се нуждаят от добра храна и много вода. Ако не, производството вероятно ще бъде разочароващо на практика …”

Така че … генетично модифицирани пилета, които се нуждаят от специална храна и ваксинации. Гейтс беше възхитен. В пресконференция той заяви, че 100 000 пилета ще бъдат дарени на бедните в Етиопия, Нигерия и Танзания. Той се опита да ги даде и на Боливия, но те не ги искаха. Всъщност африканският народ също не ги искаше, както посочи Джанет Мавийо, но по някаква причина Бил Гейтс винаги получава това, което иска в Африка. Генетично модифицирани пилета, ваксинации … Изглежда той е изградил страхотни отношения с (най-вече корумпираните) лидери на тези страни.

О, и пилешката история имаше малка опашка. Малко след като Гейтс предостави своите супер-пилета, птичият грип избухна. Само в Нигерия над 750 огнища доведоха до 3,5 милиона мъртви пилета. Съвпадение? Кажете ми … Във всеки случай всички тези изгубени пилета трябваше да бъдат заменени от … Hendrix Genetics от Холандия. Помните ли ги? Компанията, която Гейтс избра да генетично проектира този вид пилета, заедно с университета Вагенинген? … Сигурна съм и се надявам да са ги предложили със специална отстъпка …

О … и човекът, който отговаря за проекта за генетично модифицирани пилета в университета Вагенинген, Йохан ван Арендонк, промотор на тезата, която ви показахме преди по-малко от 3 минути, беше приветстван от Hendrix Genetics като ръководител на научноизследователската и развойна дейност на първи януари 2016 г. Четири години по-късно е повишен в длъжност главен директор по технологии и иновации и част от Изпълнителния комитет.

Ето как работи това, приятели: първо, получавате няколко милиона от фондацията „Гейтс“ (или фондацията „Рокфелер“), за да проучите възможностите за нова порода пилета в няколко африкански държави. Разбира се, вие приемате заданието. Вие създавате изследователска програма, която се извършва от няколко африкански асистенти-изследователи под ваше наблюдение. Публикуват се научни статии и г-н Гейтс е – без съмнение – доволен от вашите научни открития и – като такъв – от бизнес-възможностите, които сте му предложили. И така … това, което следва, е повишение. Отивате в Hendrix Genetics, където получавате още 9 милиона от Гейтс, за да създадете генетично нова порода пилета. В момента, в който приемете работата в Hendrix Genetics, вие сте в джоба на Гейтс. Ще направите всичко, което той иска от вас. Няма значение дали вашето творение може да оцелее само с добра храна, чиста вода и ваксинации … На кого му пука? Никой няма да знае, СМИ-тата няма да кажат нищо?

На кого му пука за случайното огнище на птичия грип в рамките на месец след доставката на вашето творение? На кого му пука, че хиляди африканци са съсипани, порутени? Те нямаха пари да купят повече от вашите супер пилета, нито висококачествената им храна, нито всичките им бъдещи ваксинации? Не им остана нищо! Но пак говорим за Африка. Никой не се интересува от Африка! Нали???

СМИ-тата запазиха мълчание, както винаги. Е, те съобщиха за птичия грип – разбира се – още една чудесна възможност за Бил Гейтс да разработи още един проект за ваксинация. Защото това, скъпи зрители, е необходимото за Африка. Не се нуждае от чиста вода, питателна храна, училища … необходими са ваксинации!

Пилетата не са единствените животински видове, които очароват Гейтс. Също така и комарите! Е, всъщност той ги мрази като всеки друг, тъй като някои от тях разпространяват болести като Зика и Малария. И така, Гейтс измисли още един блестящ план за подобряване на света. Той плати на британската компания Oxitec (Окситек) милиони долари, за да разработи програма за генетично модифициране на комарите!

Oxitec разработи модифицирана версия на Aedes aegypti, комарът, отговорен за предаването на зика и денга. Мъжките са били генетично закалени и са получили самоограничаващ се ген, насочен само към женските, онези, които хапят за кръв и – по този начин – разпространяват болести. Когато ГМО-мъжките се чифтосват с дивите женски, самоограничаващият се ген се предава на техните потомци, убивайки само женските. След няколко поколения ще останат само мъжките. От само себе си, брилянтен план и доста нежен начин за унищожаване на цял вид комари …

Няколко изпитания бяха проведени в Индия, Панама и САЩ, след което първото официално грандиозно освобождаване се състоя в Бразилия през май 2018 г. Милиони генетично модифицирани комари бяха пуснати в един град за период от 27 седмици. Първоначално резултатите изглеждаха обещаващи (и Фондация „Гейтс“ се погрижи пресата да публикува статии за огромния успех), но след година и половина генетично модифицираните мъжки комари играеха топка с естествените местни женски комари и милиарди хибридни бебешки инсекти се родиха, за да досаждат на обитателите и да продължат да се размножават, сякаш нямаше утре. Самоограничаващият се ген не правеше това, което трябваше да направи … Резултатът беше пагубен: видът беше станал по-силен от всякога. Чухте ли за това в новините? Не. Това може да се намери само чрез четене на дълги и скучни научни трудове, което никой не е склонен да прави. Само няколко алтернативни медии съобщиха за това, но както винаги, те бяха игнорирани, отменени и осмивани като теоретици на конспирацията.

Вместо да изостави този потъващ кораб, Бил Гейтс направи крачка напред. Той помоли Oxitec да модифицира генетично още един вид: женските от Anopheles albimanus, един от четирите вида комари, които могат да предават малария. Проведени бяха изпитания в Буркина Фасо в Африка. Местните се съпротивлявали, те поискали мрежи против комари, евтино и много ефективно решение. Но, както винаги, те не бяха чути. Защо винаги тези експериментални опити се провеждат в по-слабо развити страни??? Тези животи нямат ли значение??

Сега, въпреки че идеята за повече комари може да звучи привлекателно за мнозина, всеки, който разбира нещо от екосистемите и баланса на природата, знае, че това е лоша новина … Човек не си играе на Бог и не може да се измъкне. Генетично модифицирането на един вид комари ще има широкомащабни ефекти върху природата и по този начин върху хората. Особено в селските райони, където хората зависят от селското стопанство, за да оцелеят, цялата екосистема може да се окаже нарушена по начини, които не могат да бъдат предвидени.

Сега обикновено биха били необходими години, за да се приеме екологичен закон за подобни неща, но поради ковид-19 Агенцията за опазване на околната среда (EPA) реши различно. На този етап законите за околната среда няма да бъдат спазени … комарите могат да бъдат пуснати. Този път – във Флорида.

И така … през лятото на 2020 г. трябваше да бъдат пуснати рояци от генетично модифицирани комари. Но поради публичен протест, това беше спряно.

Сега чувам как хората си мислят: „Голямата работа! Унищожаването на комарите, това не е ли сбъдната мечта?“ Да, беше (и все още е) представен по този начин от Гейтс, но …

Нека да разгледаме статия в Science от 2010 г. Преди десет години група японски изследователи разработиха комар, който разпространява ваксина вместо болест. Въпреки това, „регулаторните и етични проблеми ще попречат на съществата да размахат крила въобще“, заявиха изследователите.

И все пак, три години по-късно, Командването за медицински изследвания и развитие на американската армия се възползва от тази идея в сътрудничество с BMGF. Изглежда, че не ги притесняват етичните проблеми. Проучването за превръщане на комарите в летящи ваксинатори беше новата цел на Гейтс. И не само на Гейтс … защо американската армия внезапно се зае с това? Това не ни ли насочва към биологична война?

Сега, за онези зрители, които смятат, че оръжието с комарите е твърде пресилено, моля, вникнете в темата и ще разберете, че – още през 1953 г. – САЩ инициират своите „усилия за оръжие с преносители на болести“, както те го наричат, с фокус върху бълхи, разпространяващи чума, комари, причиняващи мозъчни инфекции чрез разпространение на енцефалит, и комари, разпространяващи Жълта треска. Експериментални опити бяха проведени над Флорида и Джорджия, за да се види дали насекомите могат да бъдат използвани успешно като био-оръжие за унищожаване на градското население. Декласифицираният армейски документ от 1981 г., озаглавен „Оценка на ентомологичната война като потенциална опасност за Съединените щати и европейските нации“, описва подробно как правителството отгледа милиони комари като оръжие и ги пусна в тайни операции срещу жители на САЩ. Изчисленията показват, че ако половината от населението трябва да бъде убито, това ще струва само 29 цента за смърт. 29 цента на смърт! Какъв чудесен икономически ефективен начин за извършване на клане …

Няма нищо ново под слънцето. В продължение на десетилетия армиите по целия свят са правили тези ужасяващи експерименти против самите (или на други държави) нищо неподозиращите граждани. Нямаше значение колко хора умряха. Нямаше значение дали са загинали невинни деца. Важна беше само информацията.

Което е ужасно само по себе си. Но как ви кара да се чувствате, че точно сега Фондация Гейтс участва във всичко това? Разбира се, различна цел, съвременно оборудване. Но идеята никога не се променя: как да се извърши геноцид по най-ефективния и рентабилен начин? Обезлюдяване с главно О.

Голяма част от сътрудничеството между фондация „Гейтс“ и американската армия е класифицирано. От 2013 г. нататък не може да се намери много, освен ако нямате специално разрешение. Не съм изненадана защо …

Това което беше намерено ще бъде показано в част 10.

О, и Oxitec, компанията, която се финансира от BMGF за разработване на генетично модифицирани насекоми, също е свързана с американската армия. Настоящият им главен изпълнителен директор, Грей Франдсън, е работил за Държавния департамент на САЩ, бил е съветник на американския флот, той е написал първото „Ръководство за неправителствените организации за военните“ (2002) и се смята за експерт по отношенията между военните и НПО-тата. Освен това, когато беше президент на Olfactor, компания, подобна на Oxitec, той подписа споразумения с американския военен институт за изследване на армията „Уолтър Рийд“ (WRAIR) за военните бази по света да използват технологията на Olfactor. Хмммм, когато армията използва технология на ГМО компания и има пряка връзка с лабораторията за биозащита Форт Детрик (Мериленд), известна със своите скрити тестове за биологична война върху американските цивилни, за да проучи осъществимостта на комарите като преносители на биооръжия, можете да бъдете сигурни, че тази компания и нейният президент са били заети до гушите си при разработването на ГМО-био-оръжия. Същият този човек сега управлява шоуто за комари във Флорида като президент на Oxitec, с парите на Бил Гейтс.

Ако Гейтс работи върху по-добър свят, наистина ли смятате, че някои от проектите му бяха класифицирани? Защо, по дяволите, той харчи милиони долари за генетично модифицирани инсекти, които могат да бъдат (и са били) използвани за разпространение на болести и за ваксиниране на хората? Защо тайно? Използвани ли сме като морски свинчета за повече военни тестове? Защо Флорида? И има ли връзка с мрачните мънички супердрони, които приличат на комари? Още през 2018 г. имаше заглавия за надпреварата между САЩ и Русия кой да бъде първият производител на безпилотни летателни апарати (БЛА) или микро въздухоплавателни средства (MAV). Използвайки нанотехнологии, тези малки безпилотни летателни апарати могат да бъдат разположени между хора по време на, например, мирни протести. Снабдени с камера и микрофон, те могат да кацнат на вас, да вземат проби от вашата ДНК или да оставят проследяваща нанотехнология върху кожата ви.

А ваксинацията? Разбира се ще бъде без вашето съгласие. Кабалът не се интересува от това.

Новозеландският стратегически анализатор Пол Бюканън каза пред NBR през юли 2018 г. за интереса на страната му към БЛА. Прогнозите бяха, че индустрията на БЛА може да струва 89 милиарда долара до 2022 г. По някакъв начин ни е трудно да повярваме, че нашият филантроп Бил Гейтс няма нищо общо с тези безпилотни летателни микро-апарати. Той вече прояви голям интерес към тяхната по-голяма версия – БЛА. Вероятно е само въпрос на месеци, преди той да излезе с поредното интервю, промотиращо безкрайните възможности на нано-инсектите …

Ние променяме света с технология. Бил Гейтс

През юни 2020 г. Бил Гейтс говори за изненадата си, че толкова много хора не вярват на добрите му намерения, особено що се отнася до ваксинациите:

„Ние просто раздаваме пари … ние просто пишем чекове на фармацевтичните компании …“

До април 2020 г. най-големият спонсор на СЗО беше американското правителство. BMGF беше номер 2. Когато президентът Тръмп спря това финансиране, господин Гейтс стана най-големият захарен баща на СЗО. Той е собственик на СЗО.

Лора Инграм: Спирането на финансирането за СЗО е толкова опасно колкото звучи. Светът се нуждае от СЗО повече от всякога. Е, истината е че групата всъщност се нуждае от Гейтс повече от всякога. Докато САЩ паузира, той става най-големия дарител. Да, така е. Един процент от финансирането си СЗО получава от втория по богатство мъж. Трябва ли да ни пука как един мъж има може би външно въздействие върху очевидно корумпираната организация на СЗО?

„С него се държат като с държавен глава не само в СЗО, но и в Г-20. Той е един от най-влиятелните мъже в световното здравеопазване”, според представител на НПО със седалище в Женева (2017).

„Въздействието на фондацията върху СЗО е огромно. Ако те не бяха там, ако се отдалечаха с парите си, пагубното въздействие щеше да бъде дълбоко и всички са наясно с това.“ – Лори Гарет, Съвет по външни отношения.

СЗО е собственост на Бил Гейтс. Неговият генерален директор Тедрос Адханом Гебрейес не е нищо друго освен марионетка. Конците му се дърпат от Гейтс и Клинтънови. През 2018 г. излезе наяве поредният скандал. Ето какво се случи …

Преди Тедрос Адханом Гебрейс да стане генерален директор на СЗО, той заемаше две високи длъжности в правителството на Етиопия: министър на здравеопазването (2005-2012) и впоследствие министър на външните работи (2012-2016). Той стана голям приятел с Клинтънови и лектор в Клинтъновата Глобална инициатива на Фондацията Клинтън и беше председател на борда на Глобалния фонд. Глобалният фонд се представя като независима организация, която има за цел да премахне СПИНа, туберкулозата и маларията.

Докато Тедрос беше председател на Глобалния фонд, организацията беше замесена в скандали за измами и присвояване на средства. Разследването показа, че 67% от изразходваните за програмата за СПИН средства в Мавритания, са похарчени неправилно. И Мавритания не беше единствената държава, която изпусна много пари. Според финансовите следователи Лари Дойл и Джон Мойнихан ние виждаме класическия пример за пране на пари. Ето как това работи …

Фондация Клинтън получи милиони долари от бедни страни като Доминиканската република, Руанда и Лесото, което е доста странно, не мислите ли? Искам да кажа, не се ли предполага, че тези държави са на получаващата страна на паричния поток? Както и да е, тези държави са получили пари от Глобалния фонд. Тогава Глобалният фонд получи милиони долари от USAID чрез Държавния департамент.

Кой наблюдаваше тези суми? Не друг, а държавният секретар Хилари Клинтън. Впоследствие Фондация Клинтън получи милиони от Глобалния фонд … Всъщност, това е пране на пари в най-добрия си случай!

Дойл и Мойнихан свидетелстваха пред конгреса за корупцията във фондация Клинтън, в която Глобалният фонд – по това време председателстван от Тедрос, нашият настоящ генерален президент на СЗО – играеше важна роля … Същият този Тедрос, който сега казва на света какво да правите за ковид-19 … Смешен свят, нали?

Започвате ли още да се съмнявате във филантропията на г-н Гейтс? Готови ли сте за още, което ще го постави зад решетките, ако излезе на открито? Последвайте ме … до 10-та част!

                                                                                                   Край на част 9-та

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-9/

Предишна статия

Великата Българска империя като птицата Феникс възкръсва от пепелта…

Следваща статия

Продължението на Падането на Кабала – Част 8… 11.02.2021, Джанет Осебаард и Синта Кьотер

Други интересни