Продължението на Падането на Кабала – Част 8… 11.02.2021, Джанет Осебаард и Синта Кьотер

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.bitchute.com/video/99sk8qEAvz80/

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената. Филмът обръща вниманието към неща, на които малко хора обръщат внимание!

Част 8: Излагане на фондацията „Бил и Мелинда Гейтс“, тяхната така наречена филантропия в Индия и Африка под формата на масови ваксинации, един от най-любимите инструменти на Кабала за разгръщане на Протоколите на Цион и Агенди 21 и 2030.

От Janet Ossebaard & Cyntha Koeter

Музика: Александър Накарада, Скот Бъкли, Том Плейър, Серж Нарцисов

Alexander Nakarada, Scott Buckley, Tom Player, Serge Narcissoff

Това е част 8 от общо 17 части.

Бързаме да доведем до вас информацията на руска алтернативна медия за Гейтс: [Истината за умника Гейтс, Част 1]  [Истината за умника Гейтс, Част 2]

Ако тази част ви е харесала, моля, дарете чрез https://www.fallcabal.com/

Ние правим тези документални филми, без да ни плащат, така че всяко дарение – независимо колко малко е – е най-добре дошло!

По този начин можем да продължим да даваме работата си на света безплатно, за да събудим колкото се може повече хора …

Присъединете се към нашата група Q-Anon за безплатни ежедневни актуализации: https://t.me/joinchat/JOILTFPFqsc_YCDIOiWzMg


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

Предишният епизод ни доведе – най-накрая – до лепкавата и смъртоносна паяжина на Кабала. Това е домът на Бил и Мелинда Гейтс и Уорън Бъфет. Това е мястото, където Протоколите на Цион, Агенди 21 и 2030 се разпространяват на практика. Искате ли да видите как работи Кабала, използвайки един от най-любимите си инструменти? Отпуснете се и се насладете на тази 8-ма част! („Насладата“ няма да я бъде – има много шокиращи и изваждащи от равновесие видеоклипове!)

BMGF не се нуждае от много представяне. Бил Гейтс е един от най-богатите и най-влиятелните хора в света. Нека да разгледаме начина, по който г-н Гейтс ни е представен на нас:

  • Той е най-влиятелният лекар в света;
  • Той е поканван на срещите на Г-20 и всички други срещи на най-високо ниво;
  • Където той е третиран като „държавен глава“;
  • Той е спасителят на човечеството и на земята;
  • Той е въплъщение на благотворителността;
  • Той е чудесен пример за американската мечта;
  • И той е прекрасно вдъхновение за всички нас.

Ако сте роден беден, не е ваша грешка, но ако умрете беден, това е ваша грешка!

Бил Гейтс

Откъде се взе този феномен? Бил е роден в заможно семейство. Семейство с влияние. Майка му, Мери Максуел Гейтс, произхождаше от влиятелно банково семейство. Баща му, Уилям Хенри Гейтс Старши, беше адвокат. Бил младши отпадна от Харвардския университет. Притеснена от бъдещето на сина си, Мери помогна на Бил да създаде Microsoft. Тя използва своите IBM-връзки, за да сключи сделка между IBM и Microsoft. През 1991 г. тя организира среща между сина си и мултимилиардера Уорън Бъфет, който взе Бил под крилата си.

И двамата родители на Бил бяха силно ангажирани с планирането на семействата и евгениката. Баща му е служил в Съвета за планирано родителство. „Баща ми беше ръководител на Планираното родителство. Беше много противоречиво да се занимаваш с това”. Бил открито и с гордост говори за тези неща и как те са били обсъждани по време на вечеря. От ранна възраст той е бил хранен с лъжица с идеологията на евгениката. През трийсетте му години Уорън Бъфет добави към това с ентусиазма си по темата.

Фондацията на Бъфет, Susan Thompson Buffet Foundation, е огромен финансов поддръжник на дейностите по абортите и политиките за контрол над населението. Тя е най-големият финансиращ на „репродуктивното здраве и семейното планиране“ в света. Надяваме се, че досега разбирате, че това просто са изискани думи за евгениката.

За повече информация за семейството Гейтс и за шокиращата истина за евгениката, препоръчваме много отличните документални филми, направени от Джеймс Корбет в The Corbett Report. (www.corbettreport.com) [частичен превод – Кой е Бил Гейтс]

И така … Бил Гейтс – потомък на Рокфелер, както показахме в документалния филм за Ковид-19 – беше изтласкан напред с една цел в живота, и само с една цел. И това не беше компютърното програмиране. Ролята му в този свят се определя от неговата кръвна линия. Той трябваше да стане лицето на контрола на населението и намаляването на населението в рамките на Агендите 21 и 2030.

Нека разгледаме по-отблизо ефектите от действията на нашия велик благодетел, нали?

Между 2000 и 2017 г. BMGF масово наложи новата си ваксина срещу полиомиелит върху децата на Индия. Половин милион деца на възраст под 5 години бяха парализирани. (Източник: Индийският национален проект за наблюдение на полиомиелита). Индийският народ беше бесен и – в резултат – BMGF бе изхвърлена от страната през 2017 г. И все пак, по-малко от 2 години по-късно, те бяха пуснати обратно и премиерът на Индия Нарендра Моди беше награден от Бил Гейтс за усилията му за постигане на целите на ООН за устойчиво развитие. Няма нищо, което парите не могат да купят …

Не е ли странно, че Гейтс получи възможност на първо място да започне кампанията си за ваксинация срещу полиомиелит в Индия, като се вземе предвид, че още през 2000 г. в САЩ вече беше известно, че оралната полиомиелит често причинява парализа?

Във Великобритания програмата за ваксинация срещу полиомиелит е спряна 4 години по-късно, през 2004 г., поради тази доказана връзка между полиомиелитната ваксина и парализата. И все пак програмата за ваксинация продължи още 13 години с опустошителни последици в Индия.

Никой не каза нито дума … нито ООН, нито СЗО, нито холандският RIVM, участвал в разработването на ваксината, и със сигурност не BMGF … Накрая, през 2017 г., когато беше нанесена вредата, СЗО неохотно призна, че глобалната експлозия при полиомиелита е причинена най-вече от мутиралите щамове на полиомиелита, използвани във ваксините.

Позволете ми да кажа това по прост начин: Веднъж имаше неприятен вирус. СЗО го нарече Див Полио Вирус (WPV). Той парализира хората, затова СЗО помоли своите служители да създадат ваксина. Което, те направиха. Всъщност те създадоха два вида: един, който трябваше да се инжектира, и друг, който се нуждаеше само от няколко капки в устата на детето. Капките (наричани още орална полиомиелитна ваксина (OPV)) бяха много по-евтини за производство. И така … най-бедните африкански страни получиха капчиците, а не толкова бедните страни получиха тези с иглата. Бизнесът е бизнес, нали?

В началото всичко изглеждаше добре. И след много години, през 2020 г., СЗО и CDC с гордост заявиха на света, че вирусът на дивия полиомиелит е официално унищожен! Убит, размазан, унищожен … Прекрасно !!! (https://www.cdc.gov/polio/why-it-matters/africa-kicks-out-wild-polio.htm)

Но … капчиците започнаха да причиняват големи проблеми. Защо? Защото – според СЗО – той съдържаше жив (но отслабен) ваксинен вирус, активиращ имунния отговор в организма. Отслабеният вирус обаче НЕ умираше, след като тялото стана имунизирано срещу полиомиелита. Той стана по-силен и започна да причинява хаос у малките африкански деца. Тези, които получиха оралния полиомиелит, очевидно безвредните малки капчици, развиха симптоми, идентични на оригиналния див полиомиелит: те бяха парализирани…

Отначало СЗО отрече твърденията. Той заяви, че това може да се случи много рядко. Но след това, докато броят на парализираните деца нарастваше, растеше и растеше, те признаха, че това се дължи на това, което те наричат: Мутирали полиомиелитни щамове във ваксината. Дадоха му дори красиво ново име: VDPV: Полиовирус, получен от ваксина. Еха … Сигурна съм, че тези парализирани деца са много горди, че носят болест с толкова красиво име …

Сега, моля, не се отчайвайте! Както винаги, СЗО има решение за всичко! Както е посочено на техния уебсайт, решението всъщност е съвсем просто: ВСЕКИ трябва да получи ваксината !!!!

Нека да ваксинираме всяко дете, … и тогава ние всички ще забравим!

Същите капчици ваксина (най-евтината, разбира се), тези, които са причинили парализа на първо място (!!!), ТРЯБВА да се дават на всяко дете под 5-годишна възраст. Защо? Заради лъжата за стадния имунитет! „Заедно можем да спрем този вирус“ … Хмммм …. Звучи познато, нали?

Имаше ли някакво обезщетение за половин милион парализирани деца? Не. Беше ли преследвана фондация „Гейтс“? Не.

Какво друго?

През 2002 г. фондация „Гейтс“ представи проект за ваксина срещу менингит (кампания MenAfriVac), в който хиляди африкански деца бяха ваксинирани насила. 10% от тези деца са развили парализа. Местните вестници отпечатваха статии за това, че не са нищо друго освен морски свинчета за фармацевтичната индустрия. Действията на Гейтс бяха описани като безмилостни и неморални.

За пореден път стана ясно как НПО-тата на ООН и СЗО са заедно. Проектът за ваксина срещу менингит е партньорство между Path и СЗО; тя беше финансирана с милиони долари от BMGF.

След това, през 2009 г. Фондация „Гейтс“ използва тяхната НПО, наречена PATH, за да тества тяхната HPV-ваксина върху 23 000 племенни момичета в отдалечени села в Индия. HPV-ваксината трябваше да предотврати заболяването на момичетата от рак на маточната шийка. 1200 момичета са имали тежки и хронични странични ефекти като нарушения на плодовитостта и автоимунни проблеми. 7 момичета загинаха. Хиляди момичета пострадаха от тежки конвулсии веднага след ваксинацията. СЗО призна, че ваксината може да причини конвулсии, но заяви, че ще засегне само момичета с определени гени и затова ще бъде доста рядко. Което напълно противоречи на тези видеозаписи. Препоръчваме много да направите някои изследвания, преди детето ви да получи HPV-ваксина. Има доста отлични документални филми за разрушителните ефекти, които съсипаха живота на много млади момичета.

Ваксините са разработени от гигантите на Биг Фарма – Merck и GlaxoSmithKline. През 2012 г. това дело беше предадено на съд в Индия. Твърденията бяха:

Натиск върху уязвимите селски момичета да опитат, тормоз над родители, подправяне на формуляри за съгласие и отказване на медицинска помощ за пострадалите момичета. Делото все още е във Върховния съд на страната. Сега сме 8 години по-късно и още нищо не е направено. Ако някой някога бъде осъден по това дело, това ще бъдат участващите изследователи, финансирани от Гейтс. Самият Гейтс, неговата фондация и дори Path и СЗО – както винаги – ще излязат с чисти ръце.

Между другото, Path е НПО, която се финансира масивно от BMGF (с 3 милиарда долара!). Основният й фокус е върху планирането на семейството. Това е контрол над населението. Евгеника. Path е създадена през 1977 г. като PIACT: Програма за въвеждане и адаптиране на контрацептивната технология. Четири години по-късно променя името си на Path. Предполагам, че оригиналното им име е фокусирано върху контрола над населението прекалено очевидно …

О, и познайте какво? HPV-ваксината вече е достъпна и за момчета! Не знаех, че имат утроба ??? Ооо, чакайте … ето официалното обяснение: Момчетата могат да получат рак на устната кухина от същия вирус! Като рак на гърлото! Еха … Искам да кажа, трябва да признаете: това е абсолютно брилянтно! Вместо само момичетата, Биг Фарма вече се прицелва и към всички момчета! Това е 100% разширение на пазара! Удвоени приходи! Абсолютно брилянтен маркетинг …

След това … през 2010 г. Фондация Гейтс финансира опит с експериментална ваксина срещу малария, направена от GlaxoSmithKline. Една пета от децата, участващи в това проучване (1048 от 5049), пострадаха от тежки странични ефекти като конвулсии и парализа. Една пета!!! 151 африкански бебета загинаха. Чухте ли за това в новините? Не.

След това, през 2014 г., Кенийската асоциация на католическите лекари обвини СЗО в химическа стерилизация на милиони жени в Кения срещу волята им чрез така наречената програма за ваксинация срещу тетанус, финансирана от BMGF. Всяка ваксина, тествана от независими лаборатории, съдържа HCG, хормон на бременността, който се произвежда, когато жената е бременна и това причинява временно безплодие. В края на краищата, когато сте бременна, не искате да забременеете отново, едновременно, с още едно бебе, нали? Така че производството на този хормон е много интелигентен ход от страна на женското тяло, за да се гарантира, че бебето може да се развива безопасно в утробата, без да бъде тормозено от други плодове. Така че … HCG причинява временен стерилитет. Защо, по дяволите, беше в тези ваксини срещу тетанус ??? Какво правеше там? Кой го сложи там? Това ли виждаме, когато говорим за контрол на населението и за семейното планиране ??? На кенийските жени, които са били бременни докато получавали ваксината, е казано, че това ще предпази неродените им бебета срещу тетанус. Казали им, че трябва да направят 5 инжекции на 6-месечни интервали. Бебетата им така и не видяха бял свят. Те бяха спонтанно абортирани.

Интересна подробност за този случай е, че кенийското правителство категорично отрича, че ваксината е причинила стерилизация. Президентът Ухуру Кениата трябва да е следвал парите. Той няма съвсем чиста биография, той е съден в Хага за престъпления срещу човечеството и е участвал в няколко дела за подкуп и корупция. Много лесен партньор в престъплението за Гейтс и СЗО, които са похарчили милиони долари, за да подкупят корумпираните правителства на по-слабо развитите страни, за да получат зелена светлина за експериментите си с ваксинации.

В този конкретен случай СМИ-тата и прословутите проверители на факти все още се опитват да направят всичко възможно, за да осмиват и отричат случая. Което напълно разбираме. Какво мислите, че ще се случи с всички тях, когато всичко това излезе на бял свят …

През 2017 г. в множество научни списания беше публикуван изследователски труд, който отново постави опитите за ваксинация в много лоша светлина. В началото на 80-те години УНИЦЕФ на СЗО извършиха „естествен експеримент“ в една градска общност в Гвинея-Бисау, държава в Западна Африка. Бебетата на възраст между 3 и 5 месеца са били подложени на DTP-ваксинация (дифтерия-тетанус-коклюш). Проучването показа, че ваксинираните деца имат 5 пъти по-висока смъртност от неваксинираните деца.

„В този естествен експеримент ваксинираните деца са имали 5 пъти по-висока смъртност от децата, които не са били ваксинирани с DTP. Следователно DTP може да бъде свързана с отрицателен ефект върху оцеляването на детето.“

„DTP се свързва с повишена смъртност.“

(“The Introduction of Diphtheria-Tetanus-Pertussis and Oral Polio Vaccine Among Young Infants in an Urban African Community: A Natural Experiment” by S.W. Mogensen, A. Andersen, A. Rodrigues, C.S. Benn, and P. Aaby (2017))

Колкото и шокиращо да е това, само по себе си, най-лошото тепърва предстои. В края на краищата всички тези неща биха могли да бъдат едно хълцане при стартирането на нещо безопасно и добро, нали? Ами … не. Въпреки че е наясно с тези ужасяващи ефекти, УНИЦЕФ продължи с програмата за DTP в Африка. Неизвестен брой красиви бебета загинаха, животът на родителите им беше съсипан, но нищо не беше направено, освен да се заровят данните и да се заметат те под килима. По някаква причина черният живот наистина няма значение, когато става дума за милиарди долари. Бизнесът си е бизнес, нали, г-н Гейтс?

Добре. Можем да продължим вечно относно скандалите с ваксинирането …

Оххххх … и нека не забравяме най-голямата схема на всички времена: измамата Ковид! Препоръчваме много да гледате нашия документален филм от 4 части на тази тема. Скоро ще има актуализация, но точно сега – верно или не – е още по-важно да се съсредоточите върху другите дейности на Гейтс, много от които са непознати на обществеността. След като бъдат изложени, ние ви гарантираме, че НИКОЙ няма да вярва на този “човек” и на никоя от ваксините му отново …

… ние взимаме неща, които са ГМО и ги инжектираме в рамената на малки деца, право във вените …

Бил Гейтс

Искате ли да знаете за манията на Бил генетично да модифицира храната, африканските пилета и дори комарите? Искате ли да научите повече за неговите свръхсекретни връзки с американската армия и техните планове за биологична война? Чували ли сте някога за безкрайните възможности на нанотехнологичните безпилотни летателни апарати (БЛА)? Готови ли сте да разберете колко зли са Бил и Мелинда Гейтс, Уорън Бъфет, СЗО и ООН? Тогава последвайте ме в част 9-та.

                                                                                           Край на част 8-ма

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-8/

Предишна статия

Продължението на Падането на Кабала – Част 9

Следваща статия

КЪМ ЕДНА 20 ГОДИШНА ЖУРНАЛИСТКА (ЕЛИЗАБЕТ РАДКОВА)

Други интересни