ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПАДАНЕТО НА КАБАЛА (СУБТИТРИ) – ЧАСТ 7

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.bitchute.com/video/rXRmOozGFzO5/

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената. Филмът обръща вниманието към неща, на които малко хора обръщат внимание!

В тази част ще разберем за финансовите механизми в НПО-тата. Евгеника, депопулация, пране на пари! Анонимни донори за каузата на демонократите!

Поучително!


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

Докато разследвахме ООН, попаднахме на трансфери на милиони (дори милиарди) долари между някои НПО-та. Използвайки вълшебните думи Устойчивост, Нестопанска цел и Филантропия, те крият пране на пари, измами и корупция. Нека да видим как става това на практика, нали?

Организацията на обединените нации – смятана от милиони хора за доброкачествена организация, с единствения ни интерес в сърцето – се оказва един от основните двигатели на Кабала. Там се сключват сделки, където се перат пари, където диктаторите се държат стабилно на местата си.

ООН работи с множество НПО-та, някои официално под шапката на ООН, други по-скрито. Терминът НПО – неправителствена организация – всъщност е измислен от ООН през 1945 г. Скоро ще разберете защо … Той включва благотворителни организации и организации с нестопанска цел, но също така и лобистки групи за големи корпорации, като Световния икономически форум. Към този момент пет хиляди и половина НПО-та имат консултативен статус при Икономическия и социален съвет на ООН. Това означава, че те имат официални отношения с ООН и им е позволено да участват в работата на ООН. ВСИЧКИ са независими от държавния контрол и отговарят само на един субект: ООН. Мммм … интересен факт, сам по себе си, не мислите ли?

Това, на което попаднахме по време на нашето проучване, беше огромен паричен поток между тези НПО-та. Изглежда, че всички те подкрепят работата на другите! Като едно голямо щастливо семейство. Е … това е най-вече знак за пране на пари.

Имайте предвид, че тук участват ГОЛЕМИ имена: Фондация Бил и Мелинда Гейтс, Фондация Бъфет, Фондация Форд, Фондация Търнър, Фондация Рокфелер, Фондация Клинтън. Големи имена, задвижващи още по-големи суми пари …

Техните финансови отчети изглеждат безупречни, разбира се, но паричният поток се губи в изобилието от участващи НПО-та, неспецифичната дестинация на задвижените милиарди долари („безвъзмездни средства за получатели“ … какво означава ТОВА ???), и съществуването на съюзи от НПО-та, което прави нещата още по-малко прозрачни. Както например Фондът за споделено прозрение, група от седем финансиращи и „пул от финансови и други (???) ресурси за отпускане на безвъзмездни средства за подобряване на филантропията“ … Мммм … Хубаво и неясно.

Нека да разгледаме фондацията на Рокфелер. Знаете ли, че съществуват и Съветниците за Благотворителност на Рокфелер, Фондът на братята Рокфелер, Стипендията на Ричард Рокфелер, Фондът Дейвид Рокфелер, Семейният фонд на Рокфелер, Фондацията на Уинтроп Рокфелер и Семейният фонд на Айлин Рокфелер? Всички те се движат около приливни парични вълни (говоря за милиарди), често между фондации, създадени от членовете на едно и също семейство.

Не само че Рокфелерови ясно ни показват как да ги „запазим в семейството“, Уорън Бъфет е друг чудесен пример … с Фондацията „Сюзън Томпсън Бъфет“ (кръстена на съпругата на Уорън), Фондацията „Шерууд“ (създадена от дъщеря им Сюзън Алис ), Фондацията Хауърд Г. Бъфет (със сина им Хауърд като председател и главен изпълнителен директор), Фондацията NoVo (съосновател от сина им Питър и съпругата му Дженифър) и Фонда за ранно детство на Бъфет (създаден отново от дъщерята на Уорън … Сюзън Алис). През юли 2020 г. Уорън Бъфет обяви, че – за пореден път това е нещо ежегодно – ще дава 15,9 милиона акции от клас B на мегакомпанията си Berkshire Hathaway на пет благотворителни организации. Познайте грубо … Всички тези акции на стойност 2,9 милиарда долара !! отидоха при … същите: Фондацията Сюзън Томпсън Бъфет, Фондацията Шерууд, Фондацията Хауърд Г. Бъфет, Фондацията NoVo и … Фондацията Бил и Мелинда Гейтс.

Сега последното не е голяма изненада, тъй като Уорън Бъфет беше взел Бил Гейтс под крилата си, още през 1991 г., когато майка му организира среща между 37-годишния си син и прекалено богатия и мощен магнат Уорън Бъфет. Сключена е сделка и от този момент нататък съдбите на Бил и Уорън са преплетени завинаги. Още за което скоро …

От 2006 г. Уорън Бъфет е прехвърлил 37 милиарда долара акции на – ами, на децата си – без да плати и стотинка данък. Защо не се опитате да дарите малко пари на децата си, без данъчната администрация да се намеси, за да поиска голяма част???

Между другото, Фондация Бъфет е известна със своята тайна, като често се появява под формата на признание за дарение само като „анонимен донор“. Което е доста странно, когато става въпрос за дарения в размер на милиони или дори милиарди долари, просто неотчетени … Но както казахме в началото на този епизод, тези НПО-та – независимо колко големи и мощни – са независими от държавния контрол. Нека това да потъне …

Фондация Бъфет инвестира сериозно в субсидии за репродуктивно здраве и семейно планиране по целия свят, включително значителни инвестиции в аборти и контрацептиви. През 90-те години фондация Бъфет помогна за финансирането на разработването на лекарството за аборти RU-486. Между 2001 и 2014 г. фондацията е внесла над 1,5 милиарда долара за каузи, свързани с абортите, включително поне 427 милиона за Планирано родителство и 168 милиона за Националната федерация по абортите.

Спомняте ли си от част 6, че фондацията „Бил и Мелинда Гейтс“ е дала 89,5 милиона долара на Планираното родителство? Бяхте ли шокирани, когато чухте тази сума? Е, Фондация Бъфет прави фондацията Гейтс бледа в сравнение. Тя даде на Планираното родителство 427 милиона долара! Защо всички тези „най-богати живи мъже“ са толкова обсебени от убийство на бебета?

Това, което открихме при разследването на най-големите и влиятелни НПО-та, беше, че всички те се фокусират основно върху репродуктивното здраве. В предишния ни епизод ви показахме какво всъщност означава това на практика: евгеника, обезлюдяване, ограбване на по-слабо развити страни заради техните ценни минерали и … пране на пари.

Пране на пари

незаконният процес на прикриване на произхода на незаконно получени пари чрез преминаването им през сложна последователност от банкови преводи или търговски сделки. След това парите се връщат обратно в законната финансова верига.

Един от брилянтните ходове, когато става въпрос за пране на пари, е прехвърлянето към дъщерни дружества, известни още като детски компании, за да направят нещата още по-малко прозрачни. Нека да разгледаме някои примери …

Чували ли сте някога за „Съветниците Арабела“? Вероятно не. И все пак … трябва. Ето защо …

Съветниците Арабела е консултантска компания за печалба, основана през 2005 г. от бившия назначен от администрацията на Клинтън Ерик Кеслер. Според собствения уебсайт на Арабела те „предоставят стратегически насоки за ефективна филантропия“. Ефективна филантропия, а? Нека видим какво означава това.

Арабела твърди, че е реализирала над 150 клиентски проекта на стойност над 100 милиарда долара. (!!!) 100.000.000.000 Не е точно малка рибка, нали? Какво друго?

Арабела управлява четири организации с нестопанска цел и тук става интересно: New Venture Fund, Sixteen Thirty Fund, Hopewell Fund и Windward Fund. Тези четири организации с нестопанска цел служат като ускорители за още една гама от организации с нестопанска цел, които – според няколко разследващи източника – са фалшиви организации, които са малко повече от уебсайт и „адрес на кантора“.

Сега ние се гмурнахме в Арабела и нейните 4 слуги, защото ги виждахме да се появяват, отново и отново, сред гиганти, като Фондация Гейтс, Фондация Рокфелер и т.н. Тъй като никога преди не бяхме чували за тях, решихме да ги разгледаме. Отне ни много 24/7 седмици … Никога преди финансовите отчети не бяха толкова объркващи, толкова непрозрачни.

Съветниците Арабела и нейните 4 организации с нестопанска цел използват максимално данъчните разпоредби, прехвърляйки пари от C3 към C4, което е по-изгодно, когато става въпрос за данъчни облекчения. Благодарение на механизмите за „преминаване“, финансирането се предава от една организация на друга, което затруднява проследяването докъде стигат парите на дарителя.

Докато търсехме със седмици, удивлението ни нарастваше …

След това се сблъскахме с работата на Capital Research Center. Нашите открития си сътрудничат с тези на техните изследователи като Хайдън Лудвиг, който описва Арабела като „чудовището на тъмните пари“ и „най-добре пазената тайна на левицата“ …

„Арабела е най-добре пазената тайна на левицата, която доказва нещо, което репортерите на парите-в-политиката не са забелязали: нестопанските организации, а не партиите, движат нашата политика.“

„От създаването на Арабела тя спонсорира около 340 групи. Тези фалшиви групи рядко разкриват връзката си с Арабела или с някоя от четирите вътрешни нестопански организации; въпреки това много от тях приемат дарения от обществеността, средства, които отиват за нестопанските организации на Арабела. Тази система също така позволява на тези групи да скрият своите финансиращи, тъй като е практически невъзможно да се проследят индивидуалните безвъзмездни средства до четирите нестопански организации на Арабела до която и да е фалшива група“.

„Тези 340 „изскачащи“ групи са лъскави уебсайтове, представящи се за масови активистки групи, които могат да се появят и да изчезнат за миг“.

От 2006 г. тази мрежа е вкарала зашеметяващите 2,4 милиарда долара в политиката”.

Hayden R. Ludwig. “Big Money in Dark Shadows: Arabella Advisors’ Half-billion-dollar ‘Dark Money’ Network.” Capital Research Center (Хайдън Р. Лудвиг)

Между 2008 – 18 г.г. четирите организации с нестопанска цел на Арабела плащат на компанията близо 103 милиона долара такси за договаряне и управление. Интересен паричен поток … Но става по-интересно …

Според различни независими изследователи Арабела и нейните 4 нестопански организации се равняват на „Тъмните пари“. Тъмните пари са пари, събрани за влияние върху изборите. Тези пари се събират от организации с нестопанска цел, които не трябва да разкриват самоличността на своите дарители. С други думи: пълна липса на прозрачност, когато става дума за милиони и милиони долари, всички насочени само към една цел и една цел: влияние върху резултата от изборите или по-конкретно: гарантиране на победата на демократите. На всяка цена! Да видим дали можем да намерим доказателства за такова грубо обвинение, става ли?

Нека да разгледаме четирите нестопански организации на Арабела. Има ли улики за подобни теории на конспирацията?

Първо – „Шестнадесет, тридесет фонд“. През 2018 г. той получи огромно анонимно дарение от 26,7 милиона долара. По-късно се оказа, че парите са дошли от New Venture Fund, един от нейните сестрински фондове.

Фондът Sixteen Thirty Fund, застъпническото крило 501 (c) (4) на мрежата с нестопанска цел на Арабела, е масивна група от „тъмни пари“, която стимулира демократите на междинните избори през 2018 г. със 140 милиона долара. Най-голямото единично дарение на Sixteen Thirty Fund (направено анонимно) е за 51,7 милиона долара, повече от това, което групата е събрала досега за цяла година преди избирането на президента Доналд Тръмп. Politico, ноември 2019

Един от проектите на „Фонд 1630“ или „изскачащи групи“ е Demand Justice (Изискай справедливост), организация срещу Тръмп. В началото на 2018 г. Изискай справедливост не съществуваше, но предвид страха, че президентът Тръмп ще назначи федерални съдии, Арабела го създаде с повече от 2,5 милиона долара от фондациите на „Отвореното общество“ на Джордж Сорос. Това беше същата организация, която атакува съдията Брет Кавана по време на потвърждението му за Върховния съд.

Хммм, интересно … Ами номер 2: Фондът на Хоупуел?

Фондът „Хоупуел“ е 501(c)(3) с нестопанска цел, създаден през 2015 г. Той управлява предимно проекти за аборти, включително Equity Forward, който атакува администрацията на Тръмп за противопоставяне на левия план за аборти. ДОБРЕ???

Ами номер 3: Новият Venture фонд?

Новият рисков фонд: разположен на същия адрес, същата кантора, номер 300. Платформа за филантропи. Между 2014 и 2018 г. New Venture Fund получи 1,6 милиарда долара дарения. Само през 2018 г. това са 395 милиона, за които те наемат консултанти на обща сума от 28,3 милиона долара, от които 19 милиона се връщат директно в Съветниците Арабела, компанията-майка.

За да ви дам хубав малък пример, New Venture Fund спонсорира свой собствен проект, Фонд за демокрация на медиите, който се намира на същия адрес и точно същия номер 300. Фондът за демокрация на медиите се описва като катализатор за отворен, сигурен справедлив интернет. Бог знае какво общо има с благотворителността … Е, можем да ви кажем защо тя е създадена на първо място: за да прокара „мрежовия неутралитет“ на Обама, с други думи да увеличи контрола на правителството върху интернета. Говорим за цензура!

Фондът за медийна демокрация се управлява от няколко млади хора без фамилни имена и реални профилни снимки. И все пак, от основаването си през 2006 г., той е спечелил повече от 34 милиона долара. О, и … изненада! Той се подкрепя от Фондациите на отвореното общество на Джордж Сорос, мултимилиардерът, който показахме в част 2 от Падането на Кабала … човекът, отговорен за неговите дестабилизиращи и разделящи мега-проекти, като незаконното нашествие на чужденците, Черния живот значи и Антифа.

Още една интересна малка подробност за New Venture Fund е интересът им към America Votes, още една от техните фалшиви изскачащи компании. New Venture Fund даде безвъзмездна помощ от 2,35 милиона долара на America Votes през 2018 г., което е много пари за бизнес, който – според собствения си уебсайт – има за цел да прогресира прогресивната политика и да спечели изборите! Да спечели изборите???? Еха. Искам да кажа, това е странно. Мислех, че разглеждаме благотворителни фондове тук, нали? Е, очевидно не.

О, и сестрата на New Venture Fund, фондът 1630 г., даде не по-малко от 27 милиона долара на America Votes (Америка гласува). Всичко, което трябва да направите, е да погледнете кой спонсорира America Votes. Познайте грубо, приятели мои … Общо сдружение на демократичните прокурори, Асоциация на демократичните губернатори, Комитет за демократична законодателна кампания, Democrats.com, Национален демократичен преразпределителен комитет. О, и нека не забравяме Планираното родителство и Изправи се Америка: „ангажирани да се противопоставим на дневния ред на Тръмп и да отстраним корумпираната система, която го постави в Белия дом“ – уебсайт www.standupamerica.com.

Нека изясним нещо веднъж завинаги. Първо, „корумпираната система“ е точно това, с което се бори президентът Тръмп. Именно корумпираната система се опита да попречи на Доналд Дж. Тръмп да влезе в Белия дом. Освен това, дали харесвате Тръмп или не, не е от значение .. Той Е вашият президент. Той беше избран (два пъти!) От мнозинството от американския народ. Това се нарича демокрация. Това, че мразите Тръмп, не означава, че той е бил вкаран в Белия дом по погрешка. Нямаше руско влияние, помните ли? Минаха години в разследвания, в които демократите направиха всичко, за което евентуално се сещаха, за да се отърват от опонента си. Е, познайте какво … Не се получи. Те не успяха. Окаяно. Искате да знаете защо? Защото – и ще кажа това отново, силно и ясно – защото Доналд Дж. Тръмп беше избран от мнозинството от американския народ за техен президент. Ето защо. И така … въпросът ми към демократичната група, която мрази Тръмп, е: коя част от демокрацията не разбирате???

Количеството пари, което се движи наоколо в рамките на закона, е потресаващо. Колкото повече изучавахме тази тема, толкова повече осъзнавахме, че – за да се пресуши блатото в земята на филантропията – законите трябва да бъдат пренаписани …

През последните 5 години фондация „Дейвид и Лусил Пакард“ дари не по-малко от 245 милиона долара на НПО-та, работещи в областта на репродуктивното здраве.

Запомнете тези имена, те ще се връщат отново и отново. След като разберете кои са те и как играят на световната сцена, преместват активи наоколо, доминират националните политики, никога повече няма да мислите за тези титани като за филантропи …

Вземете Pathfinder. Фондът Pathfinder, изцяло в областта на репродуктивното здраве и планирането на семейството, (вече знаем какво означава това) е основан през 1957 г. от Кларънс Геймбъл, наследник на състоянието на Proctor & Gamble и защитник на контрола на раждаемостта, принудителна стерилизация на психично болни и Евгеника. През последните 5 години Pathfinder са получили 673 милиона долара, за да бъдат използвани за техните проекти за репродуктивно здраве. Откъде идват тези пари?

Е, техните основни дарители и дарители са: Фондация Гейтс, Фондация Бъфет, Фондация Макартур, Фондация Хюлит, Фондация Пакард, Фондация Форд, Vanguard, Fidelity, Schwab, Tides, Global Health Initiatives (част от СЗО) и USAID, които отпуснаха 972 милиона долара на Pathfinder под формата на безвъзмездни средства и договори, между 2005 и 2021 година.

Други дарители са: Фондация NoVo, Фондациите за отворено общество на Джордж Сорос, Фондация Паспорт, Фондация Робъртсън, Фонд на братя Рокфелер, Фондация Рокфелер и Фондация за филантропия Wellspring.

Не можем да подчертаем достатъчно, затова, моля, направете свое собствено проучване! Просто вземете един от тези листове и се потопете в тези имена. Вземете Fidelity … Според своя IRS формуляр 990 за 2018 г. Фондът за благотворителни подаръци на Fidelity Investments е преместил близо 107 милиона долара в две от нестопанските организации на Арабела: New Venture Fund (73 милиона долара) и Hopewell Fund (34 милиона долара). Можем обаче да ви уверим, че ще се забиете в паяжината на C3 и C4 и там ще срещнете края на прозрачността (ако изобщо някога е била там). Виждате, че въпреки че получавате известна информация чрез формуляра 990 на IRS, компанията-чадър Арабела е организация за печалби, което означава, че не трябва да попълват формуляр 990. Тук настъпва тъмнината. Както … наистина … в тъмните пари.

Осъзнаваме, че нашето мото „Проверете собствените си изследвания“ не винаги е лесно. Формата IRS-990 от 2018 г. на Fidelity Investments съдържа 17 316 страници … Тъй като много получатели дори не са посочени, човек трябва да премине през всички останали изскачащи компании, за да намери парчетата от загадката. Огромна задача, която ни отне много седмици.

Добре! Нека да разгледаме фондацията на Рокфелер: Показах огромната империя на властта на Рокфелерите в първия си документален филм за падането на Кабала, част 2.

Сега, моля, имайте предвид, че формулярите на Фондация Рокфелер №990 съдържат между 350 и 400 страници всяка година! И така, това, което направихме, след като проучихме всеки един от тях, го стеснихме, като подчертахме някои аномалии: онези дарения, които подскочиха относно техния брой и / или получатели …

Фондация Рокфелер даде 666666 (2018) на градския университет в Ню Йорк. Интересен номер, свързан с белега на звяра? Добре … Сигурна съм, че това е просто съвпадение, нали?

Фондация Рокфелер даде 4 милиона (2018) на Datakind, НПО за научни данни, финансирана от: BMGF, Open Society F., Microsoft, Rockefeller F., Hewlett F., Mastercard, Google и други.

Компания за научни данни?!

Тогава тя даде 25,7 милиона на Алианса за зелена революция в Африка. Повече за тази скандална измама в част 9 …

Само през 2018 г. Фондация Рокфелер инвестира не по-малко от 4,1 милиарда долара!

Повечето от тези пари отидоха за инвестиционни компании като Blackrock (с 4.400.000.000 ценни книжа, отделно от благотворителните цели) …

За да съкратим тази дълга и скучна история, нека го кажем по нейния начин. След Бог знае колко часа проучване на финансовите отчети на тези НПО-та, стигнахме до следните заключения:

  • Всички благотворителни НПО-та, в които се придвижват милиони долари, нямат нищо общо с благотворителността. Те просто са идеалният бизнес-модел за пране на пари. Въпреки работата с милиони или дори с милиарди долари, данък не се плаща.
  • Астрономическите суми пари, освен че се изпират, се прехвърлят в подкрепа на демократите и техните програми. Помислете: съоръжения за аборти и други теми за „семейно планиране“ и контрол над населението.
  • Като такива, НПО-тата движат политиката на САЩ, а не политическите партии.
  • Повечето благотворителни пари отиват директно на Уолстрийт, към NASDAQ и други фондови борси, където се инвестират … да … във всичко което е доходоносно. Това са проекти, до които нямате достъп, освен ако нямате определено ниво на разрешение. Те могат да варират от легални до незаконни инвестиции като трафик на наркотици и хора.

„Арабела помага на своите клиенти да прилагат лево-центристки политически дневен ред чрез понякога рисковани програмни инвестиции.“  arabellaadvisors.com

И така … нашият въпрос към вас е следният: как се отнасяте към дарението си за благотворителност, използвано за избягване на данъци, за инвестиране в „рискови програмни инвестиции“ (което може да бъде всичко!) И за директно предаване на Демократическата партия, или да подкрепят президентски избори, или да фалшифицират такива, или да помогнат за финансирането на един от техните проекти като контрол над населението или някакви други средства или методи за улесняване на Новия световен ред? Как ви кара това да се чувствате?

Как може да се случи така, че тези така наречени благотворителни организации да не трябва да отчитат толкова много пари, както откъде са дошли, така и къде са отишли?

Как може тези НПО-та, които движат милиарди, да работят от обикновени кантори?

Има безброй консултативи, участващи в „благотворителността“, на които се отпускат милиони долари, за да си свършат работата. Защо, за бога? Искам да кажа, да предположим, че съветвате частни лица и компании как да инвестират пари за благотворителни цели, не получавате ли просто заплащане за своите услуги от клиентите си?

Защо служба за научни данни получава милиони и милиони долари? Да прави какво? И защо това е организация с нестопанска цел? Защо има големи спонсори като BMGF, Open Society F, Microsoft, Rockefeller, Hewlett, Mastercard, Google?

Защо тези НПО-та създават съюзи, за да „подобрят филантропията“? Колко трудно е да изберете фонд и да дарите?

Колкото повече се вглъбявахме в темата, толкова повече осъзнавахме колко безумно беше всичко това … В рамките на закона, о, да, но все пак лудо и грешно …

ООН с всичките си неправителствени организации и благотворителни фондове, свързани пряко или непряко, премества милиарди наоколо, оттам и нататък, пере пари до насита, инвестира огромни суми на фондовия пазар, прави повече пари и още и дори повече, без някога да се налага да плаща стотинка данък. И както казах: ВСИЧКИ са независими от държавния контрол и отговарят само на един субект: ООН.

Означава ли това, че ВСИЧКИ НПО са лоши новини? Вероятно не. Сигурна съм, че по-малките и местните не са завлечени в тъмното блато; сигурна съм, че вършат чудесна работа. Истинска благотворителност. Но големите? Онези с надписа за милиони долари? Като Oxfam? Тя провежаше секс-оргии с непълнолетни в Хаити? Непълнолетни, като при децата??? Като Червения кръст? Това след история на дискриминация на чернокожите и гейовете – на които те отказаха да помогнат по време на отчаяние – събра половин милиард за Хаити през 2010 г. след опустошителното земетресение и използва тези пари за построяването на 6 къщи? Когато разберете колко правят президентите на тези НПО-та, ще дарите ли пари някога отново?

И така … къде ни оставя всичко това по-горе? В голяма, лепкава, криминална паяжина, с гладни паяци навсякъде. Един от тези паяци е BMGF.

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-7/

Предишна статия

РИЧАРД БЛАК, ШИЛЪР ИНСТИТЮТ: ИЗЛЮЗИЯТА ЗА РУСКАТА И КИТАЙСКАТА АГРЕСИИ ПО СВЕТА

Следваща статия

Днес мразят Pycия, утре Китай, после ще кажат, че Иран е опасност за Вселената, после Индия, Венецуела, половин Африка и като теглиш чертата тия хора мразят до плашеща истерия 4/5 от света

Други интересни