ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПАДАНЕТО НА КАБАЛА (СУБТИТРИ) – ЧАСТ 6

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.bitchute.com/video/JoifmznWpyrY/

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената. Филмът обръща вниманието към неща, на които малко хора обръщат внимание!

В тази част ще разберем за жестоките планове на Хенри Кисинджър за редуциране на населението и по-специално в Китай и Перу. Това е напълно подпомогнато от политиката на ООН за контрол над глобалното население.

Ще видим как НПО се използват за да постигнат долните си цели. Планираното родителство е част от световната конспирация за депопулация. Ще видите филм, където се договорират бебешки телесни части и органи срещу заплащане! Евгеника в действие, заплатена от данъкоплатците!

Поучително!


 ПЪЛЕН ТЕКСТ:

От средновековните тайни общества до съвременните времена … Кабалът работи векове по своя отмъстителен план за постигане на световно господство. Всеки слой от обществото беше инфилтриран. Основният двигател на Кабала, ООН, беше изтласкан напред. Думите „Устойчивост“, „Нестопанска цел“ и „Филантропия“ сега чрез хипнотично повторение се използват за скриване на престъпността, прането на пари, измамите и корупцията …

Хенри Кисинджър. Световно известен като американски държавен секретар и съветник по националната сигурност при Никсън и Форд, е приветстван от някои като герой, а от други е опорочен като военен престъпник.

Кисинджър написа строго секретен доклад през 1973 г., наречен „Меморандум за проучване на националната сигурност“ или NSSM-200, наричан още Докладът на Кисинджър. Той говори за ресурсите на планетата, добре!

Хенри Кисинджър излезе с прекрасен план за консолидиране на безпроблемния поток на ценни ресурси от различни страни по света към САЩ. Според Кисинджър вземането на ресурсите на други страни е лесно, стига страните да са стабилни. Нестабилните държави бяха трудно достъпни. Така че въпросът, който той зададе, беше: как да стабилизираме по-слабо развитите страни (ПРС)? Защото по някаква причина най-ценните ресурси на планетата като нефт, природен газ, злато и минерали бяха в по-слабо развитите страни. Кисинджър идентифицира: Индия, Бангладеш, Пакистан, Нигерия, Мексико, Индонезия, Бразилия, Филипините, Тайланд, Египет, Турция, Етиопия и Колумбия. В своя скандален доклад той пише:

„Навсякъде, където намаляването на натиска върху населението чрез намалена раждаемост може да увеличи перспективите за такава стабилност, демографската политика става уместна за доставките на ресурси и за икономическите интереси на Съединените щати.“

Измислени думи, за да се каже, че за да се създаде стабилност, човек се нуждае от демографска политика. Какво означава това? Легализиране на аборта, даване на пари на семействата, ако използват контрацепция, ако приемат стерилизация и / или аборт. И ако това не е достатъчно, популационната политика означава принудителен контрол на раждаемостта, принудителна стерилизация и принудителни аборти. Освен това Кисинджър съветва да се задържа помощта: помощ при бедствия и хранителна помощ, ако по-слабо развита страна откаже да изпълнява програмите на САЩ за контрол на населението. Това беше начинът да се ограби една държава от нейните ресурси: да се създаде стабилност чрез намаляване на населението и – най-важното – чрез премахване на антиимпериалистическата младеж. Младежите, които са склонни да задават критични въпроси. Те трябваше да изчезнат …

Резултатът? Клане в световен мащаб. Документирани подробно в различни отлични и смели научни трудове, които – по някаква причина – бяха игнорирани от СМИ и от самата ООН. Ще ви дадем 2 примера, 2 от многото … Китай и Перу.

Всички знаем за политиката за едно дете в Китай, която започна през 1979 г. През 2015 г. тази политика беше променена в политика за 2 деца, ако първото бебе е момиче. Как това работи на практика? С финансовата помощ на Фонда на ООН за населението (известен преди като Фонд на ООН за населението (UNFPA)), Китай разработи модерни системи за проследяване и програми за компютърно наблюдение, за да следи месечните цикли на жените. И ако една жена е бременна, програмата веднага ще разбере дали нероденото бебе е нейното първо, или – ако е второ – дали първото й дете наистина е било момиче. Ако системата покаже, че бебето в корема не е разрешено от правителството да бъде там, тя ще бъде арестувана и ще я принудят да абортира. Това, драги зрители, е политиката на Китай, одобрена и стимулирана от ООН!

„Веднага след като ме изкараха от фургона, видях там стотици бременни майки, всички като свине в кланицата. Стаята беше пълна с майки, които току-що бяха преминали през принудителен аборт. Някои майки плачеха. Някои майки крещяха, а една се търкаляше по пода от непоносима болка. Тогава дойде и моят ред. Това беше краят на света за мен. Когато операцията приключи, медицинската сестра ми показа част от кървавото краче на бебето ми с пинсетите си“, Уужиан – слушане пред Конгреса през 2009.

След принудителния аборт плодът / бебето остава с майка си или в леглото, или в кофа. Тази безумна, садистична жестокост се допълва с липсата на каквато и да е система за подкрепа на травмираните родители.

Тъй като искаме хората да знаят какво се случва в света с подкрепата на ООН (!), Ще покажем няколко шокиращи снимки. Ако не искате да гледате, това е разбираемо и ние напълно го уважаваме. Просто затворете очи за 16 секунди, започвайки от момента, в който музиката се променя ………………. СЕГА.

Разбира се, Фондът за населението на ООН отрича да е участвал в принудителни аборти, но според собствените си документи той е дарил повече от 100 милиона долара на програмата за контрол на населението в Китай; финансира компютърен комплекс от 12 милиона долара, специално за наблюдение на програмата за населението; той предостави техническа експертиза и персонал, който обучи хиляди китайски служители за контрол на населението.

„В Китай абортът се използва като оръжие за масово унищожение. Стотици милиони живота са унищожени. Фондът на ООН за населението (UNFPA) беше съучастник в политиките за контрол на населението на Китай от самото начало. Те не само си затварят очите за злоупотребите, но и им помагат с улеснения и финансиране. UNFPA финансира ограничения за раждане, финансира принудителни аборти, финансира принудителната бюрокрация за семейно планиране на Китай. Те също защитаваха действията на Китай.“ – Конгресмен Кристофър Смит, съпредседател на Изпълнителната комисия на Конгреса по Китай, 2017 г.

Един от резултатите от политиката за едно дете, за която никога не сме чували от ООН, е нарастването на броя на убийствата на женски бебета, което сега доведе до катастрофално съотношение на половете от 115 момчета на всеки 100 момичета. Женското детеубийство означава, че родителите всъщност убиват своите момиченца. Китай има културни предпочитания към момчетата, така че момиченцата се убиват. Знаете ли какво това причинява на родителя??? Ако да, няма да ви изненада, че Китай има най-високия процент на самоубийства сред жените в света и това е единствената изброена държава, където броят на самоубийствата сред жените надхвърля този на мъжете. (източник: Световната здравна организация).

Някакво съчувствие от ООН? Не. Напротив. Фондът на ООН за населението връчи на Китай наградата на ООН за „най-забележителната програма за контрол на населението“.

О, и нека не забравяме официалната мисия на UNFPA: да предоставим свят, в който всяка бременност е желана, всяко раждане е безопасно и потенциалът на всеки млад човек е удовлетворен.

„Според политиката за едно дете Комунистическата партия, по собствена оценка, предотврати над 400 милиона раждания и извърши над 336 милиона аборта. Повече деца бяха абортирани в рамките на политиката за едно дете, отколкото цялото население на Съединените щати” PRI (Институт за изследване на населението)

През април 2017 г. администрацията на Тръмп прекрати финансирането на UNFPA …

Перу, 1995-1997: над четвърт милион перуански жени бяха стерилизирани като част от програма за изпълнение на целите на семейното планиране на президента Фухимори, финансирана от САЩ. Въпреки че тази кампания беше наречена доброволна кампания за хирургическа контрацепция, много от тези процедури бяха принудителни. Всъщност жените, чиито деца с поднормено тегло са участвали в правителствени хранителни програми, са били заплашвани със задържане на тази храна, ако откажат да бъдат стерилизирани, а други са били отвлечени от семействата си и стерилизирани принудително. За малко повече от 2 години четвърт милион жени бяха дълбоко травматизирани. Повечето от тях бяха бедни и туземни. Не всички жени са оцелели след операцията поради лоша хигиена в местните болници …

„Този ден поне 100 жени от моя район отидоха в клиниката. Обещаха ни лекарство. Камион ни закара до клиниката. Всички пристигнахме невинни и щастливи, след това чухме писъци и аз просто хукнах. Но вратите бяха заключени, така че не можах да избягам. Бях бременна в третия месец, персоналът на здравния център го знаеше и въпреки това продължи напред. Когато се събудих, бях стерилизирана против волята си. Г-жа Есперанза Хуаяма

Примерите продължават, и продължават, и продължават. Във всяка ниско-развита страна загрижеността на ООН не беше свързана с развитието, здравето или овластяването на жените, а с обръщането на неконтролирания растеж на световното население. От самото начало концепцията за „експлозията на населението“ беше фалшива тревога, специално създадена, за да позволи на богатите нации да грабят ресурсите на по-бедните нации.

А Кисинджър? Той просто изложи протоколите на Цион за съвремието …

Кой всъщност е Кисинджър? Той е роден през 1923 г. в южна Германия, точно в центъра на Кабала, в Бавария. Пълното му име? Хайнц Алфред Кисинджър. Той твърди, че е евреин, но пълномощията му показват всички признаци на хазарски корени. Фамилията му не беше Кисинджър, а Льоб. Името Кисинджър е възприето през 1817 г. от прапрадядо му Майер Льоб (1767-1838), от името на баварския град „Бад Кисинген“. Името Майер Льоб удари на познато, не бяхме ли виждали това име преди? Името на прадядото на Майер Амшел Ротшилд беше Льоб Ротшилд. Майер Ротшилд, Льоб Ротшилд, Майер Льоб Кисинджър … Няма да се изненадаме, ако един ден истината бъде представена за Хенри Кисинджър като Ротшилд…

За да разберем ООН за това какво всъщност е – върховното чудовище на Кабала – трябва да се знае за безбройните НПО, които са свързани – пряко или косвено – с ООН. НПО означава неправителствена организация. Това означава, че не трябва да плащат данък, тъй като са организации с нестопанска цел. Няма значение дали правят астрономически купища пари, всички НПО са освободени от данъци съгласно Кодекса за вътрешните приходи (САЩ), раздел 501(с). В този случай повечето от тях са 501(c)3 и 501(c)4.

Не много отдавна вярвахме, че НПО-тата правят добри неща. Е, след проучване на НПО-тата, създадени от ООН и работещи за ООН, ни очаква грубо събуждане.

Вече видяхме Фонда на ООН за населението, който помага и плаща на китайското комунистическо правителство с неговата ужасна политика за контрол на населението.

След това има Съвет за населението, още една организация с нестопанска цел, насочена към евгеника и обезлюдяване. Евгениката възнамерява да подобри генетичното качество на човешката раса. Всички знаем докъде е довело това през Втората световна война … Не е ли забележително, че Съветът за населението всъщност се представя като „адресиращ критични въпроси на здравето и развитието, като доброволно планиране на семейството, ХИВ и овластяване на момичетата“. Наистина ли??? Нека да видим отблизо, става ли?

Съветът за населението е основан през 1952 г. от Джон Д. Рокфелер 3-ти, той се занимава с проблема с пренаселеността, заявявайки, че „съвременната цивилизация е намалила действието на естествения подбор, като е спасила повече „слаби“ хора и е позволила да се възпроизвеждат, което води до спад на тенденцията за генетичното качество”. Това генетично качество трябваше да бъде защитено и затова Съветът за населението беше създаден, за да се посвети на намаляването на плодовитостта на световното население.

Рокфелер стана първият президент на организацията. Наследен е от членове на Американското общество за евгеника (AES). Ранните субсидии подкрепяха проучвания в ембрионалното развитие и плащаха за експерименти за стерилизация на „жени с лоша наследствена история“. Още от самото начало беше ясно, че Съветът за населението няма нищо общо със защитата на здравето и безопасността на жените. Имаше всичко общо с програмата за обезлюдяване на Кабала. Интраматочното устройство, което те наложиха на милиони жени в Индия, Пакистан, Южна Корея и Тайван, предизвика големи странични ефекти като силни болки, продължително кървене, възпалително заболяване на таза и перфорирани матки. Независимо от това, с помощта на националните правителства на тези страни, на които бяха изплатени милиони кръвни долари, мерките за контрол на раждаемостта продължиха без никакви грижи или компенсации за въпросните жени …

През 1969 г. Съветът за населението публикува статия, озаглавена „Отвъд семейното планиране“. Документът предлага легитимност, например, за добавяне на „средства за контрол на плодовитостта“ към водоснабдяването в градските райони, временна стерилизация на всички млади жени „чрез контрацептиви с времева капсула“ и задължителна стерилизация на мъже с три или повече деца.

За пореден път Съветът за населението всъщност се представя като „адресиращ критични въпроси за здравето и развитието, като доброволното планиране на семейството“. Доброволно? Наистина ли???

Това са тези НПО за контрол на населението, с които имаме работа. В момента има 37 НПО, които се занимават с програмата за пренаселеност! 37 НПО в целия свят се застъпват за отрицателен прираст на населението, повтаряйки отново и отново думите устойчивост, опустошителни ефекти, пренаселеност, околна среда. Наречете го групова хипноза, наречете го промиване на мозъка …

Не ми ли вярвате? Ето само няколко:

Отрицателен растеж на населението – организация с нестопанска цел, която има за цел да образова американската общественост и политическите лидери за опустошителните ефекти на пренаселеността върху околната среда, природните ресурси и цялостния жизнен стандарт. Те се застъпват за значително намаляване на настоящия брой на населението в САЩ.

Значително намаление. За Бога?

Фондация Десет милиона клуба – Тази холандска фондация има за цел да осведоми обществеността за необходимостта от значително намаляване на населението на Холандия, така че да създаде наистина устойчиво общество.

Да се намали значително населението на моята страна? Извинете ме?

Риентродолче – италианска асоциация, която се занимава с пренаселеност, околна среда и енергия. Името му идва от идеята на Марко Панела за „леко завръщане“ в свят с 2 милиарда човешки същества.

КАКВО??? ЛЕКО ВРЪЩАНЕ??? Какво означава това??? Убиването на останалите 5,5 милиарда тихо с усмивка ??? Прегръщайки ги до смърт ???

О, и тогава има Планирано родителство! Още една НПО, която има нашите най-добри интереси на сърцето. Международната федерация за планирано родителство е основана в Бруклин, Ню Йорк, през 1917 г. от Маргарет Сангър, като клиника за контрол на раждаемостта. През 1942 г. е избрано името Планирано родителство.

Планираното родителство прерасна в огромно предприятие, с повече от 600 клиники за аборти само в САЩ. Всяка година тя е отговорна за аборта на приблизително 350 000 бебета. В няколко американски щати абортът е разрешен до момента на раждането включително. Пълносрочният аборт е терминът, измислен за това събитие. Лекарите от Планираното родителство нямат проблеми с това. Напротив, на няколко пъти медицински персонал беше хванат на скрита камера, продаваща части от тялото на абортирани бебета. (видео)

Медицинските сестри признаха, че знаят как точно да обърнат бебето в утробата на майка му, така че вътрешните органи да не бъдат увредени по време на аборта, за да ги оберат след процедурата. Те признаха, че абортираните бебета бяха живи, когато телата им бяха разрязани, за да извлекат органите, поръчани от добре плащащи трети страни.

Внимание: ШОКОРАЩО ВИДЕО

Видеото започва от 21:25 до 29:20, почти 8 минути

„Планираното родителство“ получава милиони, например от американското правителство, от фондацията „Бил и Мелинда Гейтс“, от фондацията „Бъфет“, от фондацията „Форд“ (не е асоциирана с автомобилите Форд), от фондацията „Търнър“ и много други. Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ е дала не по-малко от 89,5 милиона долара на „Планираното родителство“. Защо? Да убива неродени бебета? Защо, по дяволите, наричат това благотворителност ???

„Най-милостивото нещо, което голямото 
семейство прави с едно от своите бебета, е 
да го убие“ – Маргарет Сангър, Жената и Новата раса.

„Най-неотложният проблем днес е как да ограничим и обезсърчим свръхплодородието на умствено и физически дефектните“ Маргарет Сангър. (1921) Евгеничната стойност на пропагандата за контрол на раждаемостта, Преглед на контрола на раждаемостта, стр. 5

„Брачното свидетелство само по себе си 
дава на съпруга и съпругата само право на общо домакинство, а не 
право на родителство“ Маргарет Сангър, „Америка се нуждае от 
кодекс за бебета“, член 3, 27 март 1934 г.

„Никоя жена няма законно право да роди дете и никой мъж няма право да стане баща без разрешение за родителство“ Маргарет Сангър, „Америка има нужда от кодекс за бебета“, член 4, 27 март 1934 г.

„Не искаме да излезе думата, че искаме да изтребим негритянското население …“ Писмо до д-р Кларънс Дж. Гамбъл, 10 декември 1939 г., стр. 2

„Вярвам, че не трябва да има повече бебета“ Интервю с Джон Парсънс, 1947 г.

„Невероятно се възхищавам от Маргарет Сангър. Нейната смелост, упоритост, виждане …” Хилари Клинтън

Президентът Тръмп прекрати финансирането на Планираното родителство от САЩ през 2019 г. …

О, и точно когато започнахме да редактираме тази част 6, получихме новина, че Хенри Кисинджър е един от 11-те високопоставени служители, които току-що са отстранени от Съвета по политиката на отбраната на Пентагона, в сила незабавно … Благодаря ви, президент Тръмп …

Бихме могли да говорим за ООН постоянно … брилянтните й бизнес-конструкции, злите й дела и хипнотичните й думи за поставяне на димна завеса, за да отклонят обществеността от виждането на истината за истинската й тройна цел:

Ограбването на ресурсите на по-слабо развитите страни / прането на пари / контролът на населението, по-известно като Програмата за обезлюдяване.

Прането на пари ще бъде изяснено по-нататък. Обещаваме ви, че когато приключим с ООН и нейните НПО-та, никога повече няма да дарите и един долар на някоя от тях. Нека продължим с повече престъпления, измами и … водачът на цялата тази схема … в част 7!

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-6/

Предишна статия

Днес мразят Pycия, утре Китай, после ще кажат, че Иран е опасност за Вселената, после Индия, Венецуела, половин Африка и като теглиш чертата тия хора мразят до плашеща истерия 4/5 от света

Следваща статия

„БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕНА!“ РУСИЯ САМА ЩЕ СЕ СПАСИ И ЩЕ СПАСИ ЦЕЛИЯ СВЯТ!    

Други интересни