ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПАДАНЕТО НА КАБАЛА (СУБТИТРИ) – ЧАСТ 4

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.bitchute.com/video/TD1OYhBKitMW/

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената.

В тази част, за около 30 минути се запознаваме с „Протоколите на мъдреците на Цион“, или накратко „Протоколите на Цион“. Авторките правят извадка от най-същественото вътре и занимателно ни водят през съдържанието на този древен документ. Накрая ше установим че протоколите почти напълно съвпадат с развитието на нещата, което виждаме всеки ден. Все още има голяма надежда да избегнем прехода към Новия Световен Ред чрез познание и противодействие! Знаенето на крайната цел на противника и методите му ни улесняват съществено в нашата борба!

Приятно гледане!

ПЪЛЕН ТЕКСТ:

В предишните части видяхме как – през вековете – Кабалът създаваше войни, за да дестабилизира страните, да разделя хората и да поема контрола ….

Протоколите на Цион … Отхвърлени като измама, но можем да ви уверим (след месеци задълбочени проучвания), че не са. Те са леко променени, да. Но те не са измама.

В 24 протокола „Старейшините на Цион“ описват своето виждане за света, неговото население и крайната им цел: абсолютно световно господство и Единно Световно Правителство, Нов Световен Ред, в който техният цар, царят на царете, ще бъде коронясан на трона на Цион, за да управлява света веднъж завинаги …

Някои хора вярват, че протоколите са копирани от книга от 19-ти век „Диалогът в ада между Макиавели и Монтескьо“ от Морис Жоли, в която Наполеон е променен на евреин, а Франция – на света.

Други смятат, че Протоколите на Цион са копирани от „Макиавели, Монтескьо и Русо“, написани от Яков Венедей. След това дойде теорията на нашия приятел Баруел. Помните ли го? Той вярваше, че първоначалните виновници не са евреите, нито Наполеон, а масоните. Баруел написа поредица от 4 книги за Френската революция, в които представи доказателства за участието на тайни общества. Това е още една теория.

И тогава имаше съдебно дело, в което съдията постанови че Протоколите на Цион са фалшификат?

Както казахме, изучавахме Протоколите на Цион в продължение на месеци. Сравнихме ги с оригиналната френска версия на „Диалог в ада между Макиавели и Монтескьо“ от Джоли и да … наистина открихме много прилики. Някои части дори бяха идентични. Означава ли това, че протоколите бяха копирани, откраднати ако искате, от работата на Джоли? Не, не непременно. Това означава само че са свързани.

Това означава само, че протоколите не са нови, когато са публикувани в Русия през 1905 г. Те НЕ са протокол от неотдавнашна среща между ционистите, както се твърди. Но освен това, не може да се направи друго заключение. Би било литературен гаф просто да се твърди, че протоколите на Цион се основават на работата на Морис Джоли или Венеди или на друг автор от 19-ти век.

Като лингвист със специалност палеография (изучаването на древни документи), мога да ви уверя, че повечето твърдения за протоколите на Цион са неверни. Подобно на постановлението от съдебното дело, което се основава на изключително непрофесионален подход по въпроса.

Проблемът с протоколите на Цион е, че те са заобиколени от емоции. Хората, които ги изучават, се сблъскват със собствената си система от вярвания. Това значи: ако обвинявате евреите в неправдите в този свят, ще сте склонни да вярвате, че протоколите са истински. Ще използвате протоколите като доказателство за злото на еврейския народ. Ако обаче сте евреин или ако сте загубили приятелите си евреи по време на войната, ще сте склонни да вярвате, че протоколите са измама, направена само в Русия през 1905 г., за да изглежда еврейският народ твърде, твърде лош …

Ние вярваме, че протоколите на Цион са много стари. Струва ни се, че те са изходният текст, от който са произлезли останалите книги. Не обратното.

Спомняте ли си Адам Вайшоп, основателят на Ордена на илюминатите? През 1776 г. той съставя документ, който дава ясен преглед на целите, убежденията и протоколите на Илюминатите или Кабала. Позволеното и непозволеното. Това беше даденото му от Ротшилд задание. От нищо ли събра тези протоколи? Смятаме, че това е малко вероятно. Ами ако оригиналните протоколи са му дадени от Ротшилд? Спомнете си Константинополското писмо, дадено на Адам Вайшоп от Ротшилд?

Не се заблуждавайте, семейство Ротшилд е невероятно влиятелно, те са преките потомци на хазарското благородство, избягало от Русия около 1000 г. Сл.Н.Е. Познахте, те имат много оригинални документи и протоколи. Възможно ли е тези протоколи да бъдат оригиналният текст на Протоколите на Цион от 20-ти век, публикувани в Русия? Ако случаят е такъв, можете да бъдете сигурни, че „хазар“ е променено на „еврей“, „хазарски“ – на „еврейски“ и т.н. Перфектният текст, който би бил много полезен като спусък за антисемитизма по време на Руската революция и на двете световни войни, за да трансформира Евреите в крайните изкупителни жертви. Колкото повече изучавахме този предмет, толкова повече осъзнавахме как евреите са били използвани от хазарите през вековете, за да бъдат евреите обвинявани за всичко. Всичко, което се обърка, всичко, което високопоставените хазари направиха, за да подтиснат хората, всичко беше по вина на евреите. В края на краищата, за външния свят хазарите са били евреи, помните ли? Ашкенази – Наци … Все още ли вярвате, че това е съвпадение?

И така … какво точно има в тези протоколи? Точно това, което виждаме в нашия съвременен свят. Протоколите са описание на всички възможни начини, които Кабалът използва, за да контролира, манипулира, промива мозъците и доминира над гоите, обикновените хора, нехазарите …

Те пристигат … дръжте се здраво за седалката си. Имайте предвид, че ние ги намалихме, тъй като има не само 24 протокола, но и 293 абзаца. Филтрирахме всички до най-съществените и – в някои случаи – леко променихме синтаксиса на изреченията, така че старата употреба на думите стана по-разбираема. Номерът на всеки абзац ще бъде показан на екрана, в случай че искате да направите свое собствено проучване, което силно препоръчваме.

Съветваме ви да слушате внимателно. Това може да е скучно за някои, но това е важна информация. Ако пропуснете тази част, няма да разберете част 15 например. И – можем да ви уверим – ако нямате тръпки от главата до петите до края на тази част, не сте го разбрали напълно и ви съветваме да гледате отново …

Започваме…

Първо, тяхното пренебрежение, тяхното презрение са шокиращи:

Тълпата е дива и показва дивачеството си при всяка възможност. В момента, в който тълпата грабне свободата в ръцете си, тя я превръща в анархия, която е най-високата степен на дивост.

Ние сме заинтересовани да убием гоите. Нашата сила е в хроничния недостиг на храна и физическата слабост на работника, защото това означава, че той е превърнат в роб на нашата воля.

Ще водим тълпите чрез нужда, завист и омраза … и с техните ръце ще унищожим всеки, който ни се изпречи.

Гоите са стадо овце, а ние сме техните вълци.

Ако успяхме да ги доведем до такава степен на глупава слепота, това не е ли удивително ясно доказателство за степента, до която умът на гоите не е развит в сравнение с нашия ум? Главно това гарантира нашия успех.

2. Президентите са обикновени марионетки на конци: Ние заменихме владетелите на републиките с карикатурни правителства. Чрез президенти, взети от тълпата, сред нашите марионетни създания, нашите роби.

Ще организираме избори в полза на такива президенти, които в миналото са имали някаква тъмна, неразкрита тайна. Това ще ги направи надеждни агенти за изпълнението на нашите планове от страх от излагане и от естественото желание на всеки, който е достигнал властта, а именно привилегиите, предимствата и честта, свързани с президентския пост. Ще си вземем правото да предлагаме нови закони или да правим промени в съществуващите закони, тъй като президентът е само марионетка в нашите ръце …

3. Либералите и масоните се използват неуморно:

Ролята, изиграна от либералите, утопични мечтатели, най-накрая ще бъде изиграна, когато бъде признато правителството ни. Дотогава те ще продължат да ни обслужват добре. Затова ще продължим да насочваме съзнанието им към всякакви суетни концепции за фантастични теории, нови и прогресивни.

Докато навлезем в нашето царство, ние ще създаваме и умножаваме масонски ложи във всички страни по света, ще поглъщаме в тях всички, които са изтъкнати в обществената дейност, тъй като тези ложи са основната ни разузнавателна служба и средствата за влияние. Всички тези ложи ще подведем под една централна администрация, известна само на нас, а на всички останали – абсолютно неизвестна, която ще бъде съставена от нашите учени старейшини. Най-тайните политически заговори ще ни бъдат известни и ще попаднат под ръководството ни в деня на тяхното зачеване. Сред членовете на тези ложи ще бъдат почти всички агенти на международната и националната полиция, тъй като тяхната служба е незаменима за нас, тъй като те имат свои собствени мерки с непокорните.

Класата на хората, които охотно влизат в тайните общества, са тези, които живеят по своя разум, кариеристи, предимно лекомислени хора, с които няма да имаме затруднения в общуването и използването. … Но ако в средата му възникне заговор, тогава начело на този заговор ще бъде не друг, а един от нашите най-доверени слуги.

Гоите влизат в ложите от любопитство или с надеждата да похапнат публичния пай, а някои от тях, за да получат изслушване пред обществеността за своите непрактични и безпочвени фантазии: те жадуват за успех и аплодисменти, на които ние сме забележително щедри. Не може да си представите до каква степен най-мъдрият от гоите може да бъде доведен до състояние на неосъзната наивност чрез тяхната арогантност и колко лесно е да извадите сърцето от тях чрез най-малкия неуспех, макар че това не е нищо повече от спиране на аплодисментите, които те имаха, и да ги сведе до робски подчинение, за да спечелят успеха отново. … Тези тигри на външен вид имат душите на овце и вятърът духа свободно през главите им.

Ние екзекутираме масоните по начини, по които никой освен Братството никога не може да има подозрения, дори самите жертви на нашата смъртна присъда, всички те умират, когато се изисква, сякаш от нормален вид болест. Знаейки това, дори Братството не смее да протестира. Чрез такива методи ние изтръгнахме от средата на масонството самия корен на протеста срещу нас.

4. Пресата ще бъде техният златен инструмент за управлението на тълпата:

Чрез пресата придобихме силата да влияем, като същевременно оставаме в сянка.

Нито едно съобщение няма да достигне до обществеността без нашия контрол. Всички новини се получават от няколко агенции. Тези агенции ще бъдат изцяло наши и ще дават публичност само на това, което им диктуваме.

Всички наши вестници ще бъдат с всички възможни вкусове – аристократични, републикански, революционни, дори анархични. Тези глупаци, които си помислят, че повтарят мнението на вестник от собствения си лагер, ще повтарят нашето мнение или всяко мнение, което изглежда желателно за нас.

5. Хората ще бъдат разсейвани с празни думи и нарушени обещания:

Ще повишаваме нивото на заплатите, което обаче няма да донесе никакво предимство на работниците, тъй като – в същото време – ще предизвикаме покачване на цените на основните жизнени нужди, като твърдим, че това произтича от упадъка на земеделието и животновъдство.

Има и друга причина, поради която те ще си затворят очите: тъй като ние ще продължим да им обещаваме да им върнем всички свободи, които сме им отнели, веднага щом потушим враговете на мира и сме опитомили всички конфликтуващи страни.

Ще ги разсейваме със забавления, игри, хобите, страсти, дворци за хората. Чрез пресата ще предлагаме състезания по изкуства, спорт, всякакви видове: тези интереси най-накрая ще разсеят съзнанието им …

6. Всички слоеве на обществото ще бъдат инфилтрирани:

От нас продължава всеобхватния терор, служат ни хора с всякакви мнения, от всички доктрини, възстановяващи монархисти, демагози, социалисти, комунисти и утопични мечтатели. Впрегнахме всички тях в задачата да пробият последните остатъци от властта. С тези действия всички държави са подложени на мъчения и са готови да жертват всичко за мир и спокойствие, но ние няма да им дадем мир, докато не признаят открито нашето международно суперправителство и то с подчинение.

Взехме в ръцете си управлението на законите, провеждането на избори, печата, свободата на личността, но главно в образованието и обучението като крайъгълните камъни на свободното съществуване.

Администраторите, които избираме сред обществеността, отчитайки стриктно тяхната способност за подчинение, няма да бъдат хора, обучени в правителствените изкуства, и следователно лесно ще станат пионки в нашата игра, в ръцете на обучени хора и гении, които ще им бъдат съветници, специалисти, отхранвани и отглеждани от ранна детска възраст, за да управляват делата на целия свят.

Ще обградим нашето правителство с цял свят икономисти. Около нас ще има плеяда от банкери, индустриалци, капиталисти и (най-важното) милионери, защото всичко ще бъде уредено чрез въпроса за числата.

Кой някога ще заподозре, че всички тези народи са били ръководени от нас съгласно политически план, за който никой не е предполагал толкова много в продължение на много векове?

7. Крайната заплаха:

Може да кажете, че гоите ще се надигнат върху нас, с оръжие в ръка, ако познаят какво става, преди да дойде времето; но на Запад имаме против тази маневра такъв ужасен терор, че най-силните сърца ще се смалят – подземията, митрополиите, онези подземни коридори, които преди да дойде времето, ще бъдат прокарани под всички столици и оттам, откъдето столиците ще бъдат взривени във въздуха с всичките им организации и архиви.

8. Те ще предизвикат хаос:

Подбудихме всяка форма на предприемачество, въоръжихме всички партии, създадохме власт като цел за всяка амбиция. От държавите сме направили гладиаторски арени, където се боричкат много объркани въпроси… Още малко и разстройствата и фалитът ще бъдат универсални.

Тази омраза ще бъде допълнително засилена от последиците от икономическите кризи, които ще спрат борсите и ще спрат индустрията. Универсални икономически кризи, при които ще изкараме по улиците цели тълпи работници едновременно във всички европейски страни. Тези тълпи ще се втурнат да проливат кръвта на онези, на които са завиждали от люлките, в простотата на своето невежество и чието имущество след това ще могат да плячкосват.

Помните ли Френската революция? Тайните на нейната подготовка са ни добре известни, тъй като тя беше изцяло дело на нашите ръце.

8. Ще има преходен период:

За да поставим общественото мнение в ръцете си, трябва да го доведем до недоумение, като дадем толкова много противоречиви мнения, че гоите ще загубят главите си в лабиринта и ще видят, че най-доброто е да нямаме мнение от всякакъв вид по политическите въпроси.

За да свикнат хората с подчинението, е необходимо да им се дават уроци по смирение и следователно да се намали производството на луксозни предмети. Ще възстановим дребното главно производство, което ще означава поставяне на мина под частния капитал на производителите.

В получения хаос хората няма да успеят да се разберат. Това ще обезсърчи всякакъв вид лична инициатива, която би могла да възпрепятства нашето дело във всякаква степен. Няма нищо по-опасно от личната инициатива: ако има гений зад себе си, такава инициатива може да ни причини повече вреда, отколкото може да бъде причинена от милионите хора, сред които посяхме раздори.

Трябва така да насочим образованието на общностите на гоите, че когато попаднат на въпрос, изискващ инициатива, да могат да отпуснат ръцете си в отчаяно безсилие. Ние толкова ще изморим гоите, че те ще ни предложат международна сила, която ще ни позволи без никакво насилие да поемем постепенно всички държавни сили по света и да сформираме супер-правителство. На мястото на днешните управляващи ще създадем Суперправителствена администрация. Ръцете й ще достигат до всички посоки и организацията й ще бъде с такива колосални измерения, че няма как да не покори всички народи по света.

Ще дойде моментът на признаването на нашия деспот, когато народите, напълно уморени от некомпетентността на своите владетели – въпрос, който ще уредим – ще извикат: „Махнете ги и ни дайте един цар над цялата земя, който ще ни обедини и унищожи причините за разстройствата, който ще ни даде мир и спокойствие, които не можем да намерим при нашите управляващи и представители.“ Тогава тълпата ще ни издигне и ще ни понесе в ръцете си с единодушен триумф на надежди и очаквания. Гласуването, което направихме като инструмент, ще ни постави на трона на света, тогава ще изпълни целта си и ще изиграе своята роля за последен път.

9. Новото царство ще съкруши кръвта:

Ще създадем засилена централизация на управлението, за да държим здраво в ръцете си всички сили на общността. Ние ще регулираме всички действия от политическия живот на нашите поданици чрез нови закони. Тези закони ще отнемат една по една всички свободи на гоите и нашето царство ще се отличава с деспотизъм с толкова великолепни размери, че можем да унищожим всеки гой, който ни се противопостави с дело или дума.

Думата „свобода“ извежда общностите на хората да се борят срещу всякакъв вид сила, срещу всякакъв вид власт, дори срещу Бог и природните закони. Поради тази причина, когато влезем в нашето царство, ще трябва да изтрием тази дума „Свобода“ от лексикона на живота като принцип на грубата сила, която превръща тълпите в кръвожадни животни.

Свободата е правото да правим това, което законът позволява. Така цялата свобода ще бъде в нашите ръце.

В нашите програми една трета от нашите субекти ще държат останалите под наблюдение от чувство за дълг по принципа на доброволната служба към държавата. Тогава няма да е позор да бъдеш шпионин и доносник, а заслуга.

Когато най-накрая определено влезем в нашето царство с помощта на преврати, подготвени навсякъде в един и същи ден, ще си поставим за задача да видим, че заговорите срещу нас вече няма да съществуват. С тази цел ще убием без милост всички, които вземат оръжие, за да се противопоставят на нашето идване в нашето царство. Всеки вид нова институция на нещо като тайно общество ще бъде наказана със смърт. Съществуващите сега са ни известни, служат ни и са ни служили. Но ние ще ги разпуснем и ще ги изпратим в изгнание по далечни от Европа континенти. По този начин ще продължим с онези гои-масони, които знаят твърде много; тези, които можем да пощадим, ще бъдат държани в постоянен страх от изгнание от Европа като центърът на нашето управление.

Една власт ще бъде славна, защото ще бъде всемогъща. Нашата власт ще бъде венецът на реда и в това е включено цялото щастие на човека.

Ние, законодателите, ще изпълняваме съдебни заключения и присъди, ще убиваме и ще спестяваме. Ние управляваме със силата на волята, а оръжията в нашите ръце са безграничните амбиции, изгарящата алчност, безмилостното отмъщение, омразата и злобата.

Резолюциите на нашето правителство ще бъдат окончателни, без обжалване. Съдиите решават, както ние им диктуваме.

Когато настъпи времето на нашето явно управление, всички наши закони ще бъдат кратки, ясни, стабилни, без никакви тълкувания, така че всеки да бъде в състояние да ги знае перфектно. Основната характеристика е подчиняването на заповедите и този принцип ще бъде изнесен грандиозно високо.

Престъпниците ще бъдат арестувани при първото, повече или по-малко, обосновано подозрение: не може да се позволи от страх от възможна грешка да се даде възможност за бягство на лица, заподозрени в престъпление, тъй като по тези въпроси ние ще бъдем буквално безпощадни.

Ще превъзпитаме университетите в нова посока. Техните служители и професори ще бъдат подготвени от подробни тайни програми за действие и ще бъдат поставени така, че да бъдат изцяло зависими от правителството.

Ще заменим изучаването на древната история с изучаването на програма за бъдещето. Ще изтрием от паметта на хората всички нежелани от нас факти от предишни векове и ще оставим само тези, които изобразяват всички грешки на правителствата на гоите.

Ще премахнем всякакъв вид свобода на обучението.

За нас е задължително да подкопаем всякаква вяра, да изтръгнем от съзнанието на гоите самия принцип на Бог и Дух и да ги заменим с аритметични изчисления и материални нужди.

Когато влезем в нашето царство, за нас ще бъде нежелателно да съществува друга религия освен нашата на Единния Бог, с когото съдбата ни е свързана от позицията ни на Избрани. Следователно трябва да изметим всички други форми на вяра. … Нашето проповядване на религията на Мойсей доведе до подчинението на всички народи по света.

Нашите философи ще обсъдят всички недостатъци на различните вярвания на гоите, но никой никога няма да обсъжда нашата вяра от истинската й гледна точка, тъй като това ще бъде научено напълно от никой, освен от нашите, които никога няма да посмеят да предадат тайните й.

Свободата на печата, правото на сдружаване, свободата на съвестта, принципът на гласуване трябва да изчезнат завинаги от паметта на човека или да претърпят радикална промяна в деня след обнародването на новата конституция. … Това, което искаме е, че от първия момент на обнародването й, докато народите по света все още са зашеметени от осъществения факт на революцията, все още в състояние на ужас и несигурност, те трябва да признаят веднъж завинаги, че ние сме толкова силни, толкова свръх-изобилно изпълнени с власт, че в никакъв случай няма да ги вземем предвид и няма да обръщаме внимание на техните мнения или желания, ние сме готови и можем да смажем с непреодолима сила всички изрази или прояви във всеки момент и на всяко място, че сме грабнали наведнъж всичко, което сме искали, и в никакъв случай няма да разделяме властта си с тях … Тогава в страх и трепет ще затворят очите си за всичко и ще се задоволят да очакват това, което ще бъде краят на всичко това.

Водихме народите от едно разочарование към друго, така че в крайна сметка те ще се обърнат и от нас в полза на онзи цар-деспот от линията на Цион, когото подготвяме за света.

10. Новият цар, Избраният:

Този Избран от Бога е избран отгоре, за да разруши безсмислените сили, движени от инстинкта, а не от разума, от грубостта, а не от човешкото. Сега тези сили триумфират с прояви на грабеж и всякакъв вид насилие под маската на принципите на свободата и правата. Те свалиха всички форми на обществения ред, за да издигнат върху руините трона на еврейския цар; но тяхната роля ще бъде изиграна в момента, в който той влезе в царството си. Тогава ще е необходимо да ги помете от пътя си.

Когато царят на Израел постави на свещената си глава короната, предложена му от Европа, той ще стане световен патриарх. Този цар ще бъде истинският папа на Вселената, патриархът на международната църква.

Протоколите на Цион изобразяват света такъв, какъвто е днес … е, почти. Хазарският цар на царете все още не е на трона в Йерусалим. Все още населението на света не е молило Кабала да въведе ред от хаоса. Но далеч ли сме от крайната им цел?

Предишна статия

Е, на такива прокурори можем само да ръкопляскаме и да се надяваме да стават все повече и повече в системата

Следваща статия

Великото българско знание и мъдрост

Други интересни