ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПАДАНЕТО НА КАБАЛА (СУБТИТРИ) – ЧАСТ 1

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.bitchute.com/video/bOgxPbwQLNDu/

Авторките ще излизат с ново видео всяка събота до началото на февруари 2021. Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената.

В тази част ние тръгваме от древния Шумер, проследяваме разселението на хазарите, от източното причерноморие на запад през Полша и Унгария, стигайки Франция, Германия и Испания, които впоследствие приемат името Ашкенази. Те създават своя империя, чиято цел е да подчинят цялото човечество. Това е първата сюжетна линия. Втората линия тръгва от ордените създадени през средновековието, чиято цел е в прикрита форма да заробят населението на земята. Ще видим клетвата на йезуитите и как те проникват в масонските ложи по света. Обединяващото събитие следва в част 2-ра.

Приятно гледане!


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

Това е продължението на „Краят на света, какъвто го познаваме – Падането на Кабала“, документален филм от 10 части, който се надяваме да сте гледали, преди да продължите с този. В това продължение се фокусираме върху идентичността на Кабала, както беше обещано.

Години със изследвания влизат в този документален филм. И все пак ви призоваваме да направите свое собствено проучване и да проверите отново всичко, което ви представяме. Това е единственият начин истински да се събудите за Истината ….

Моля, продължете да гледате до самия край. Гарантираме, че това ще промени погледа ви за реалността завинаги …

Завърших документалния си филм от 10 части за падането на Кабала с обещание, обещание да се потопя по-дълбоко в историята зад мрака в този свят, в който живеем. Какво се случи? Как стигнахме до този момент? Кой е Кабала? И какъв е точният им дневен ред? Готови ли сте да слезете по-надолу по заешката дупка? Леле, закопчайте коланите си, защото това ще бъде едно адско пътуване. Тези, които управляват света, тези, които наистина командват, се наричат илюминати или кабал. Не са много хората, които осъзнават присъствието им, камо ли самоличността им. Пораснахме да вярваме, че нашите страни се управляват от президенти, като крале и кралици и правителства. Но истината е, че това са обикновени кукли на връв. Кой дърпа конците? Тази малка, но загадъчна и неуловима група, която формира правителства в сянка. И наистина те си играят със света и цялото човечество като богове, които играят шах. Истински ли е Кабала? Или това е просто мит, взривен непропорционално от теоретиците на конспирацията, търсещи общ враг?

Кабалът е много реален. Доказателствата могат да бъдат намерени в цялата история, изобилно. Тази история обхваща хиляди години. Важната информация е да разберем съвременния кабал и злото, с което се борим. Не само това, това е единственият начин, по който мога да ви разкрия най-добре пазената и шокираща тайна в историята на човечеството. Да се върнем по целия път назад в историята до най-древната цивилизация на Земята, Шумер, древния Шумер, преди седем хилядолетия. Това, което знаем, произлиза от ранните писания върху глинени плочки, записани с клинопис.

Шумерската цивилизация е била силно развито и напреднало общество с велики градове, храмове и пирамиди. Археологическите открития ни казват, че градовете са имали невероятни мозайки, сложни улици, жилищни блокове, вътрешни водопроводни инсталации, тоалетни, системи за промиване с вода и много други. Храмът на Инана, древният град Урук и днес ни озадачава със своя блясък, живите си цветове и изображенията на странни животински същества. Инана е била древната шумерска богиня, свързана с любов, красота, секс, война и политическа власт. По-късно тя била почитана от акадците, вавилонците и асирийците под името Ищар или Ашера.

Сега много изследователи вярват, че тя е Изида на египтяните, Диана на гърците и Венера на римляните. Тя беше съпругата на Баал, божеството, което изискваше детски жертвоприношения. По-късно ще видим дали това е вярно или не. Древната култура на Шумер и неговата политеистична религия се разширява на северозапад във Вавилония. След това още по на запад тя стигна до Ханаан и Финикия. Повече за тази група, после.

Имаше втора група. Те отидоха по на север, чак до земите, който сега наричаме Украйна и южна Русия, между Черно и Каспийско морета. След това те приеха името хазари и нарекоха новата си родина, Хазарско Царство, по името на своите предци. Джозеф Каган, кралят на хазарите, обяснява в писмо до външния министър на халифа от Кордова, Хасдай ибн Шапрут, че хората му са преки потомци на Яфет, син на Ной.

Хазария беше точно в центъра на северозападния Копринен път. Търговците, пътували през Хазария, трябваше да плащат пътна такса, доходоносен начин за набъбване на хазната на кралството. Хазарите бяха различни от народите от околните страни, описани като крадци и шпиони. Те бяха определени за беззаконни хора, които живееха в грехове, сексуални крайности и жестокости. Те убиваха пътници от други страни и приемаха тяхната самоличност. Те бяха майстори на измамата. И не на последно място, те се покланяха на Баал, наричан още Молох, олицетворение на Луцифер, който изискваше детски жертвоприношения. В замяна Баал беше настроен да ги възнагради със слава и богатство.

Съседните държави ги презираха. Те мразеха жертвените ритуали, при които хвърляха бебета в пламъците или ги разрязваха, за да изтекат кръвта и да изядат месото, твърдейки, че им дава невероятна сила и енергия и вечна младост. Подтикван от тези околни народи, руският владетел знаеше, че трябва да направи нещо. През 600 г. той предупредил крал Булан, че техните луцифериански практики трябва да приключат. Каза му, че трябва да преминат към юдаизъм, християнство или ислям. Изборът беше негов. Булан избра юдаизма. Но той всъщност не се обърна. Той просто взе елементи от юдаизма и ги преобразува в собствената си луциферианска вяра. Крал Булан и хората му живеели и процъфтявали. Нищо особено не се промени, с изключение на факта, че за външни хора те вече се наричаха юдеи, което не ви притеснява. Името евреин е измислено едва през 18 век.

Минаха четири века. През 965 г. Сл.Н.Е. Руският владетел, великият киевски принц, Светослав Първи почувствал, че са прекалили с продължителното си почитане на дявола и детските жертвоприношения. Реши да ги унищожи. Но хазарите имаха своите шпиони навсякъде. И руският план за консервиране беше доведен до ушите на хазарския цар, който точно навреме избяга от страната с 25-те си съпруги и 60 наложници, цялото благородство, плюс огромно количество злато и сребро. Цялото изселване на кралските особи и благородство мина през Унгария до Полша и от Германия, на юг до Франция и Испания. Където и да отидеха, някои от тях биваха оставяни.

За да прикрият истинската си самоличност, те се наричат ашкенази-юдеи. Знаейки много добре, че новите им родни страни няма да очакват с нетърпение луциферианските хазари. Между другото, Ашкенази беше името на регион, който те обитаваха по време на миграцията си от Шумер във Вавилония и към Кавказ. Подобно на всички региони по това време, и този е бил наречен на потомците на Ной. Ашкенази е внук на Яфет и правнук на Ной. Сега не се притеснявайте, не е нужно да помните нищо от това. Просто трябва да ви го кажем от историческа гледна точка.

Това обаче обяснява много неща, тъй като синът на Ной – Яфет имаше двама внуци, Ашкеназ и Тогарма, които се превърнали в антични врагове според равинската литература. Сега хората, с които имаме работа тук, произлизат от Тогарма. И все пак те приеха името на този враг, Ашкеназ. Защо? Скоро ще разберем. Само помнете това, всичко беше по дизайн. Ашкеназимите се установяват в новите родини и се заклеват да възстановят империята си. За нула време те изградиха империя от богатства и влияние.

В края на краищата те бяха царствеността и способността на древните кръвни линии на шумерската Вавилония. Те имат стартовия капитал, така да се каже. Те се заклеха да отмъстят на Русия, страната, от която бяха изгонени. Отмъщението им се простирало и върху евреите, първоначалните хора от Юдея.

Защо? Защото по времето на принцеса Езавел, по време на ситуация, в която са били предизвикани две божества, те избират Яхве пред Баал. Това беше смъртна присъда, тъй като хазарският ашкенази никога нямаше да забрави, нито да прости. В рамките на няколко години след като се установяват в Европа, те формират абсолютен генерален план. План, толкова голям, толкова интелигентен и толкова зъл. Това би променило съдбата на света завинаги.

Едно от хазарските семейства, които са се присъединили към изхода от Хазария, е семейство Ротшилд. Това е вярно. Ротшилдови, за които говорих в част втора от предишната ми поредица.

Те се установяват във Франкфурт, Германия, където стават богати и могъщи чрез търговия и банково дело. Те нарекоха южна Германия Ашкеназ като почит към предците им.

Те предлагаха банкноти на пътешествениците, които оставяха след себе си златото и среброто, безопасно съхранявани в трезорите на Ротшилдови. Банкноти срещу депозити. По този начин те събраха безпрецедентно количество богатства, които в комбинация с получените лихви бяха допълнително използвани за разширяване на богатството и по този начин на властта. Майер Амшел Ротшилд имаше петима синове, които станаха силни банкери в пет големи града, Франкфурт, Лондон, Париж, Виена и Неапол. За нула време те получиха финансова власт над цяла Европа.

Те се превърнаха в лични банкери на крале и кралици. Те дори станаха съкровищници на Ватикана. Преди да продължим със събитие от 18-ти век, което е било умишлено изтрито от нашите книги по история, трябва да спрем тази сюжетна линия и да се върнем към ранното средновековие за втора сюжетна линия. Двете ще се срещнат по време на това събитие от 18-ти век. И когато го направят, нещата ще си дойдат на мястото. Обещавам!

Ще започнем от ерата на кръстоносните походи. През 1048 г. сл.Н.Е. е основана организация, която ние наричаме Малтийският орден. Те са основани в Йерусалим. Тази цел беше двойна. Едната ръка от ордена управлява болницата в Светата земя, за да се грижи за християнските поклонници. Другата ръка беше военна, натоварена от Рим да защитава християните срещу местното мюсюлманско население. Този символ е малтийският кръст с еднакви рамена. През първите 50 години от съществуването им Йерусалим е бил мюсюлманска територия. Количеството християнски поклонници, които отидоха в Йерусалим, беше ограничено дори от ислямския закон.

През 1096 г. сл. Хр. избухва първата от девет войни, и става известна като Първият кръстоносен поход. Кръстоносните походи са религиозни войни, инициирани и подкрепяни от Римокатолическата църква. Целта им била да възстановят Светата земя от ислямското владичество. Три години след като кръстоносците заминаха за Светата земя, тази цел е постигната. Годфри дьо Буйон и брат му Балдуин, водачи на Първия кръстоносен поход, стават владетели на Йерусалим. Кръстоносните походи може да са романтизирани в литературата и филмите. Но истината е, че те бяха безумни религиозни войни, фокусирани само върху смъртта, унищожението и принудителното покръстване. Изчислено е, че са загинали близо 2 милиона души.

През 1118 г. френски рицар на име Юго дьо Пайен основава военен орден заедно с роднини и приятели. Те наричат ​​ордена „Бедните рицари на храма на цар Соломон“, по-късно известни като рицарите-тамплиери. Този орден възникна от тайно общество, наречено „Приоритет на Сион“. Орден, който между другото е жив и активен и до днес. С подкрепата на Йерусалимския крал, рицарите тамплиери създадоха щаб на свещенния храм. Тяхната официална цел беше да защитят поклонниците по пътя от Европа към Йерусалим. Само по себе си това е очарователно. Девет рицари бяха официално назначени да защитават християнските поклонници на разстояние от четири до 5000 километра. Бог знае само как са го направили. Тогава не толкова официалната цел беше да се възстанови храмът на Соломон, който беше разрушен през 586 г. пр. Н. Е., от вавилонския цар Навуходоносор. Защо това беше толкова важно за тях, ще покажем по-късно. През 1129 г. орденът на рицарите тамплиери получава официалната подкрепа от Римокатолическата църква.

Орденът нарастнал изобилно и дарения пристигали от цяла Европа. Рицарите приели кодекс за поведение, в който те се кълнели в неизменно подчинение на господаря. Според изследователите принципът на подчинението е направил рицарите тамплиери смъртоносни. Те действаха бързо и със сигурност, за да изпълнят това, което им беше заповядано. Силата на тамплиерите стана продължение на волята на своя командир, Великият господар. В разгара на властта си орденът на рицарите тамплиери се състои от почти 20 000 членове, а само 10% са въоръжени рицари, останалите 90% се грижат за инфраструктурата и логистиката.

Въпреки че рицарите се заклеха да живеят в бедност, орденът беше прекалено богат, притежаваше големи парцели земи, ферми, лозя, мелници, коне, оръжие, оборудване, остров Кипър и впечатляващ флот от кораби през целия път от Европа до Йерусалим. Във всеки град те имат манастири, замъци, църкви, университети.

Те бяха толкова могъщи, че нямаше нужда да се подчиняват на местните закони, можеха да преминават свободно през всички граници. Те не трябваше да плащат данъци и бяха освободени от всяка власт, освен тази на папата. Освен това всичко, което те взимаха от мюсюлманското население, което те подчиняваха и убиваха по пътя си, беше давано на ордена. Имали ли са тези привилегии в писмен вид? О, да, папа Инокентий втори се погрижи за всичко, като подписа папската була „Omne datum optimum“ през 1139 г.

Всичко, което орденът трябваше да направи, беше да се закълне в послушание и вярност към папата. Имаше обаче една област, в която тамплиерите наистина превъзхождаха. Банковото дело. Те имаха мрежа от банки в много страни, които даваха възможност на поклонниците да депозират активи в родните си страни и да теглят средствата си на Светата земя. До 13-ти век тамплиерите стават толкова компетентни и доверени банкери, че европейските крале и благородници, предприели кръстоносни походи в Светите земи, често изпращат големи суми в брой на тамплиерите, които могат да бъдат изтеглени по-късно, за да могат да плащат на армиите си. Тамплиерите дори давали заеми на владетели. Те превъзхождаха във всяко нещо, което правеха, за което бяха претоварени с дарения, подаръци, слава и богатство. Въпреки това, в началото на 14-ти век, рицарите тамплиери срещнаха окончателната си съдба – крал Филип четвърти от Франция. Този човек беше тежко задлъжнял на ордена.

Когато той поиска още повече заеми, орденът отказа. Тогава Филип реши, че е време рицарите-тамплиери да се срещнат с техния създател. В петък, 13 октомври 1307 г., са арестувани множество рицари, включително техният гранд-майстор Жак дьо Моле. След години в затвора, той и много от неговите хора са изгорени на клада.

В средновековните документи се посочва, че странната дата на мелето е насрочена от краля и папата Климент пети, който не е успял да ги защити срещу гнева на краля и който дори разтуря ордена чрез папската си була „Vox in Excelso“. Въпреки че папата разпусна ордена, той официално не го осъди, което би било нормално в онези дни. Един месец по-късно папа Климент умира. Осем месеца по-късно крал Филип умира. По ирония на съдбата тялото на папата е изпепелено от огън, причинен от мълния, която ударила църквата, където той лежал. Кралят умира от инсулт получен по време на лов. Но за разлика от казаното от нашите учители по история, орденът на рицарите-тамплиери не свършва дотук. Основани са нови ордени с нови имена, които в основата си са продължение на рицарите-тамплиери, например, Военен орден на Христос в Португалия, Върховен орден на Христос в Италия и т.н., и т.н. Във всяка европейска държава рицарите-тамплиери просто живееха по начина, по който са го правили, сякаш нищо особено не се е променило.

Само името на ордена беше. Появи се орденът на розенкройцерите, основан от Кристиан Розенкройц, германски аристократ. Беше ли свързан с рицарите-тамплиери? Абсолютно!

Знакът на равно-раменния кръст на рицарите-тамплиери е съчетан с роза. Може да се намери в средновековни църкви във Франция, Испания и Португалия. Още един таен орден е основан през 1534 г. Два века, две десетилетия и две години след официалното разпускане на ордена на рицарите-тамплиери. Орденът на йезуитите. Орденът на йезуитите е католически религиозен орден, основан в Париж. Не се заблуждавайте, но йезуитският орден не беше орден на кашкавал-монаси, които се покланяха на Исус зад стените на своите безопасни манастири. Това беше военен орден на екстремисти, които полагаха клетва за абсолютно подчинение и послушание на папата и на този висш генерал.

Нека да разгледаме техните посветителни клетви.

Декларирам, че нямам мнение или воля от себе си … но без колебание ще се подчиня на всяка заповед, която получа от началниците си в Милициите на папата и Исус Христос. Обещавам по-нататък и заявявам, че когато се появи възможност, ще водя безмилостна война, тайно или публично срещу всички еретици, протестанти и либерали, както ми е наредено, да ги унищожа и премахна от цялата Земя. И че няма да спестя възраст, пол или класа. И че ще обеся, изгоря, сваря, сготвя, обеля, удуша и погреба тези срамни еретици, ще разкъсам стомасите и утробите на жените им и ще счупя главите на децата им в стената с цел да унищожа ужасната им раса завинаги.

Ако това не може да се направи открито, аз ще подложа тайно чашата с отрова, удушващото въже, стоманата на камата или оловния куршум, независимо от честта, ранга, достойнството или авторитета на лицето или лицата … така както аз по всяко време ще бъда инструктиран от агент на Папата или началник на Братството на светата вяра, на ордена на йезуитите.

В потвърждение на което посвещавам живота си, душата си и всичките си телесни сили, а с този кинжал, който сега получавам, ще запиша името си, написано в собствената ми кръв, като свидетелство за това. И ако излезе, че съм фалшив или отслабвам в моята решителност, нека моите братя и колеги от Милицията на папата ми отрежат ръцете, краката и гърлото ми от ухо до ухо, отворят корема ми и го изгорят със сяра, всякакви земни наказания които могат да ми бъдат наложени, а душата ми да бъде измъчвана от демони във вечния ад завинаги!“

Хм, хмм! Не точно това, което бихте очаквали от един висок орден на Исус. Имайте предвид, когато говорим за йезуитския орден във връзка с кабала, не говорим за долните сегменти на ордена. Аз лично познавам йезуитските свещеници, които управляват прекрасни човешки същества и просто донесоха много красота и мъдрост в този свят. Тук имаме предвид върха на пирамидата, абсолютният елит на ордена, по-известен като йезуитския съвет. Документите от Златния век ни показват, че йезуитският орден е прераснал в изключително мощна група мъже. Тяхното влияние, когато е далеч отвъд религиозния свят, се простира чак до светския живот. Те проникнаха в старите масонски ложи. Зидарите бяха опитни търговци в строителната търговия. Работили са с ръце, работили са здраво, физически труд. На инфилтрираните йезуити им беше позволено да се присъединят поради техния принос в областта на архитектурата, науката и изкуствата. Наричани са свободните и приети масони, откъдето идва и името (свободни) масони.

Масоните бяха заможни мъже със специални познания по архитектура. Известно е, че те са се интересували особено от храма на Соломон, точно както рицарите-тамплиери. Освен това те бяха съсредоточени върху запазването на езотеричните знания, например за Кабала. Очарованието от храма на Соломон не е единствената връзка между масоните и рицарите-тамплиери. Дори днес Йоркският ритуал администрира три ордена на масоните, един от които е рицарите-тамплиери. Рицарите-тамплиери от Йорк вдясно са военния клон на масоните, точно като средновековния орден на рицарите-тамплиери. И двата имат символа на равно-раменния Червен кръст. И така, накратко, масоните бяха силно потайна група от мощни йезуити, които бяха проникнали в безбройните масонски ложи по целия свят. Те основават собствена главна ложа през 1770 г., висшата английска ложа. И това се оказа тяхното спасение. Какво стана? Йезуитите бяха станали твърде мощни според мнението на 80 държавни глави по целия свят, които очевидно се чувстваха застрашени от могъщия орден. Те забраниха ордена и оказаха натиск върху папата Климент 14-ти да направи същото. През 1773 г. папата се предаде на тяхното искане, и той провъзгласява Dominus Ac Redemptor, була за премахването им, който сложи край на йезуитския орден.

Изглежда наистина, историята се повтори. Но познайте какво? Това не свърши, точно както рицарите тамплиери преди тях. Те продължиха да използват друго име. В случая – масонското. Една година след предателството на йезуитите, папа Климент е убит чрез отравяне, точно както луциферианските хазари, йезуитите също и предшествениците – както рицарите-тамплиери са имали вкус към отмъщение. Сега обещахме, че двете ни сюжетни линии ще се съберат в едно историческо събитие, което ще повлияе масово на света. Най-накрая стигнахме до тази точка. Искате ли да знаете какво се е случило?

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-1/

Предишна статия

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПАДАНЕТО НА КАБАЛА (СУБТИТРИ) – ЧАСТ 2

Следваща статия

Българите са в основата на световната цивилизация – кратка история на древния свят

Други интересни