ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПАДАНЕТО НА КАБАЛА (СУБТИТРИ) – ЧАСТ 3

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.bitchute.com/video/qvzL3nxYpOgd/

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената.

В тази част виждаме че октомврийската революция от 1917 отново е дело на йезуитите! Ленин и Маркс са йезуити. Целта е да се отмъсти на руския народ и да бъде поставен той под контрола на хазарската мафия. След това ще видим как катастрофата на Уолстрийт през 1929 беше използвана за ограбването и подчиняването на американския народ.

Освен това виждаме как хазарите предизвикаха разруха и хаос в Германия. Хитлер дойде като спасител през 1933. Виждаме как той се издигна до фюрер, какво направи с Германия и какъв е неговия произход. Той е последовател на йезуитите и той подготви почвата за емигрирането на евреите в Палестина и Израел.

Създаването на Израел е започнало още през 1917 чрез т.нар. Балфурска декларация, когато цяла една страна с жителите й бива подарена на хазарската ционистка мафия.

Приятно гледане!


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

В предишните части видяхме как Френската революция, Наполеоновите войни и Първата световна война доведоха до дестабилизацията на Европа. Ето какво се случи след това …

След това, или по-скоро едновременно, беше време Кабала да отмъсти на Русия, още веднъж. Финансирани от своя партньор в престъплението, Ротшилдови, те започват Руската революция. Тяхната пионка и преден човек? Ленин. Истинското му име: Владимир Илич Улянов.

Всеки историк ще се съгласи с факта, че Ленин е бил силно повлиян от Карл Маркс, основателят на комунизма. Но Маркс не беше руснак, той беше германец. Ленин е руснак, но тъй като прекарва дълги години в изгнание във Финландия, Швейцария, Англия и Германия, той е бил почти непознат за Русия по времето, когато избухва 1-вата част от Руската революция през февруари 1917 г. Той е напълно озападнен. Маркс го беше дълбоко вдъхновил с брошурата си от 1848 г. „Комунистическият манифест“. Ленин не е бил вдъхновен само от комунизма на Маркс, но и от неговия йезуитски произход. Маркс е бил обучен в Германия в йезуитско училище и след това е бил обучаван от йезуитите в Британския музей за принципите на комунизма, както е потвърдено от бившия йезуитски свещеник Алберто Ривера. Друг източник на това, че Маркс е йезуитски коадютор (помощник-епископ) е Ото фон Бисмарк, който пише в Северногерманския вестник, че Маркс е бил под контрола на йезуитския свещеник Петер Бекс, тогавашен върховен генерал на Обществото на Исус!

Имаше и повече йезуитско влияние върху Ленин. Неговата дясна ръка Феликс Дзержински, който беше шеф на съветската тайна полиция, беше голям почитател на йезуитите. Освен това Ленин официално прие отново йезуитите в Русия през 1922 г., което е доста странно, тъй като по това време религията беше забранена в комунизма … Но пак… беше ли странно? Произходът на комунизма се крие в йезуитската идеология, както се потвърждава от много историци. Йезуитите през 17-ти и 18-ти век усъвършенстват първата система на комунистическо управление при намаленията им в Парагвай.

Новата адвентистка католическа енциклопедия казва това за условията на собствеността: „Икономическата основа беше един вид комунизъм … Земята и всичко, което стоеше върху нея, беше собственост на общността. Земята беше разпределена между кациките, които я разпределиха на семействата под тях. Селскостопанските инструменти и кравите бяха заети от общото снабдяване. Никой не е имал право да продава парцела си или къщата си.“ Наистина много комунистически! По-късно в този документален филм ще видим, че дори терминът „социална справедливост“ е измислен от йезуитите. Първият човек, който го назова и написа за него, беше йезуитът Луиджи Тапарели д’Азелио.

Ленин беше йезуитска марионетка, която беше изтласкана от Кабала да дестабилизира и унищожи страната. Той мразеше Русия и руснаците. Някои от известните му цитати са: „Плюя на Русия“, „Докато съществува държавата, не може да има свобода; когато има свобода, няма да има държава” и „Нека 90% от руснаците да умрат, а останалите 10% да живеят при комунизма”.

Руската революция беше атака на йезуитите срещу страната. Техният мотив: отмъщение. Тяхната пешка: Ленин. Техният инструмент: болшевиките. Те бяха еквивалент на якобинците по време на Френската революция. Милиони хора умират в Русия между 1917 и 1923 г., годината, в която Руската революция завършва с болшевишкото основаване на Съветския съюз.

Сега, преди да преминем към Втората световна война, където ще споделим с вас откритие, което – честно казано – ни събори на земята, така че продължавайте да гледате, първо ще разгледаме верига от събития в САЩ.

Може би си спомняте от част 2 на предишната поредица, че през 1913 г. е основана Американската банка на Федералния резерв (Фед), „майката на всички банки“, собственост на няколко Кабалски семейства, сред които Ротшилдови? Спомняте ли си какво се случи с 3-те най-богати и влиятелни противници на Фед? Те удобно умряха, когато Титаник потъна … По-малко от година по-късно Фед беше свършена работа. По това време в САЩ около 21 хиляди банки все още не бяха попаднали под юрисдикцията на Фед. Това беше (и все още е) абсолютно смъртоносно нещо. Човек може също да се самоубие, както историята се доказва отново и отново по целия свят.

През 1914 г. започва Първата световна война, една година след създаването на Федералния резерв. Между 1914 и 1919 г. Фед удвоява паричното предлагане, което води до увеличаване на заемите в цялата страна. През 1920 г. тя сви паричната маса и 5500 конкурентни банки фалираха. Те бяха купени от Фед за почти нищо. Между 1921 и 1929 г. Фед увеличава паричното предлагане отново. Заемите бяха навсякъде. Но на 23 октомври 1929 г. 2,6 милиона акции са продадени светкавично. От кого? Не е толкова трудно да се отгатне … На следващия ден, на 24 октомври в 9 ч., Уолстрийт беше затворен и спечелилите пари бавно започнаха да осъзнават какво се е случило. Бяха изискани заемите, инвеститорите бяха принудени да продадат своите акции. Това събитие стана известно в историята като катастрофата на Уолстрийт.

Катастрофата на Уолстрийт постави и останалия свят на колене. 16 хиляди не федерални конкурентни банки фалираха, те също бяха купени без пари. Най-големият обир в историята! Но не беше достатъчно. Фед намали още повече паричното предлагане (с 30%), причинявайки глад в САЩ. Ротшилдови направиха това, което са правили успешно от Френската революция насам: манипулирайки фондовия пазар за сметка на хората, за да увеличат допълнително своето богатство и власт.

Конгресменът Мак Фадън беше толкова ужасен, че започна процедура по импийчмънт срещу банкерите, притежаващи Федералния резерв. Както казах, той може и да се самоубил веднага … Той беше отровен на банкет и импийчмънтът беше изоставен. Един човек просто не може да попречи на хазарската кабала.

Четири години след катастрофата на Уолстрийт, през 1933 г., под предлог да се измъкнат от депресията, банките убедиха правителството да извърши национална конфискация на златните пари, срещу наказание – лишаване от свобода за 10 години. Точно така … Под натиска на Фед, президентът Рузвелт подписа изпълнителна заповед 6102, за да накара обеднелия американски народ да се откаже от златото си. Не им остана нищо … След изчезването на Златния стандарт, Кабалът повече не бе ограничен за това как да манипулира паричното предлагане. Това означаваше абсолютно господство.

На всичкото отгоре е създаден данък върху доходите (1913 г.), за да покрие огромните суми пари, които правителството плащаше на Федералния резерв. Както казахме в част 2 от предишната поредица, данъкът върху доходите е незаконен. Просто никога не ни беше казано …

Една от тежките последици от катастрофата на Уолстрийт беше, че Фед поиска всички международни заеми. Най-силно засегнатата страна беше Германия. След Първата световна война страната трябваше да изплаща репарации на жертвите, и тя отчаяно се нуждаеше от заеми, както и за възстановяване на страната и икономиката. Когато Фед поиска заемите, германската икономика се срина; страната се потопи в дълбока депресия. Същата зима около 2 милиона души бяха безработни. По-малко от 3 години по-късно този брой се утрои, което означава зашеметяващ процент на безработица от 40%! Правителствените разходи за издръжка на тези хора преминаха през покрива. Канцлерът отмени подкрепата за безработица с отчаян ход, който влоши нещата още повече. Повече канцлери идваха и си отиваха, никой не знаеше какво да прави с тази бъркотия … Хората губеха вяра в демокрацията (музика за ушите на Кабала) и търсеха помощ от крайно левите (комунистите) или крайно десните (нацистите).

През януари 1933 г. Хитлер става канцлер на Германия. Въпреки че имаше мнозинството от местата в Парламента, той нямаше абсолютната власт, която желаеше. Само четири седмици по-късно Райхстагът – домът на германския парламент в Берлин – беше удобно опожарен, твърди се от комунистите. Хитлер използва събитието, за да убеди президента Хинденбург да приеме Извънредния акт, ограничаващ личната свобода. Законът премахна свободата на словото, събранията, неприкосновеността на личния живот и печата … Той премахна правото на собственост и правото на съдебен процес преди лишаване от свобода. Той легализира подслушването по телефона и прехващането на кореспонденцията. Указът беше използван като правно основание за лишаване от свобода на всеки, считан за противник на нацистите. Хората биха могли да бъдат затворени по каквато и да е причина.

Същата нощ около 4 хиляди души бяха арестувани, затворени и измъчвани от SA. Хитлер вече успя да затвори комунистическите лидери, така че основният му опонент по време на изборите, Комунистическата партия, се разпадна. SA сплаши останалата част от опозицията, след което той прокара Закона за разрешението, който му позволи да прави закони без съгласието на Парламента през следващите 4 години. Това даде абсолютна власт на Хитлер. След това той забрани всички политически партии; само нацистката партия имаше право да съществува.

Окончателното препятствие към абсолютната диктатура е премахнато на 30 юни 1934 г., наречена Нощта на дългите ножове, когато 400 членове на SA – които отправяха искания – са изклани от SS. Месец и половина по-късно Хитлер контролира абсолютно Германия.

Той стана фюрер, което означава, че е президент, канцлер и ръководител на армията. Членовете на въоръжените сили трябваше да положат лична клетва за вярност не към Германия, а към Хитлер … което е ужасно йезуитско! Не забравяйте, клетвата за абсолютно подчинение и служене на Върховния генерал? Кой всъщност беше Хитлер?

Хитлер идва от интересно семейство. Майка му е Клара Пьолцл, баща му е Алоис Хитлер. Майката на Алоис е мястото, където нещата стават наистина интересни! Казваше се Мария Анна Шикългрубер. Тя беше просто селско момиче от село Щтронес близо до Долерсхайм. На 42 години, все още неженена, тя ражда Алоис. По времето, когато е заченала (септември 1846 г.), Мария е живяла във Виена, където е работила като слугиня не на друг, а на Анселм Саломон фон Ротшилд. Веднага след като семейството откри бременността й, тя беше върната у дома … където Алоис се роди. Мария отказа да каже кой е бащата. Сигурно е бил някой с власт, тъй като тя го е пазила в тайна до края на живота си и бащата не е чувствал нужда да се ожени за нея.

Когато Алоис бил на 5 години, Мария се омъжила за Йохан Георг Хидлер. Въпреки че много изследователи смятат, че той трябва да е бил биологичен баща на Алоис, той никога не е признавал момчето за свое. Едва когато Алоис беше на 40 години, той внезапно смени фамилията си от Шикългрубер на Хидлер.

Защо да чака толкова дълго, ако той наистина беше син на Хидлер? Това изобщо няма смисъл. Алоис се жени за Клара Пьолцл. Това беше третият му брак. Те имаха шест деца, четири от които починаха в много малка възраст. Единствените две оцелели деца бяха Адолф и сестра му Паула.

Никой не знае със сигурност кой е биологичният баща на Алоис Хидлер. Известни са няколко имена (Леополд Франкенбергер, Йохан Непомук Хидлер (брат на Йохан Георг Хидлер)), но ние не намерихме реални доказателства за нито един от горните. Изглежда, че всички те са били използвани като примамка, за да отклонят вниманието ни от Анселм Саломон фон Ротшилд.

Защо вярваме, че именно Ротшилд е оплодил Мария? Поради няколко показателя:

Първо. 9 месеца преди раждането на Алоис ни отвеждат до септември 1836 г. Според архивите на Ротшилд в Лондон Мария е работила като прислужница на Анселм Саломон фон Ротшилд. Сега има двама заподозрени за изнасилването на Мария. Едно: Анселм Саломон фон Ротшилд (на 33 години по това време). Две: баща му Саломон Майер фон Ротшилд (1774-1855), който по това време е на 72 години. Сега архивите на Ротшилд съдържат ръчно написана кореспонденция между сина Анселм и лондонската банка Ротшилд, което доказва, че той е бил във Виена по време на заченатата бременност. Баща му – от друга страна – бил в Париж. Това стеснява нещата, не мислите ли?

Второ. През 1876 г., когато Алоис бил на 40 години, той внезапно наследил голяма сума пари. От кого? Нямаше пари в семейството! Анселм Саломон фон Ротшилд умира година и половина преди това – времето, необходимо за преминаване на имението през завещателния съд. По същото време Алоис внезапно смени името си на Хидлер, помните ли? Това просто съвпадение ли беше, или условие на Ротшилдови, за да получи наследството? За да не бъде проследен до кръвната линия на Ротшилд?

Сега, моля, имайте предвид, че официално Ротшилдови бяха евреи! Те бяха вавилонските хазари, които преминаха към еврейската вяра под натиска на руския цар. Наричайте ги фалшиви евреи, ако искате, но за външния свят бащата на Адолф Хитлер е наполовина евреин! Ако това някога излезеше наяве, това щеше бъде адски скандал! И така … всички следи от фюрера Адолф Хитлер, водещ до Ротшилдови, трябваше да бъдат изтрити …

През 1921 г. „Мюнхен-пост“ притежава брошура, разпространена сред ранните членове на нацистката партия на Хитлер. Заглавието на брошурата беше: „Адолф Хитлер, предател“. Тя разглежда предполагаемата еврейска кръв във вените на Хитлер. Тя обвини Хитлер, че се е насочил към еврейски финансисти и „самия той се държи като евреин“. Мюнхен-пост реши да публикува брошурата. В деня, в който Хитлер стана канцлер, Мюнхен-пост беше ограбена, а нейните редактори и писатели изпратени в концентрационни лагери, където изчезнаха.

Австрийският канцлер Долфус разследва два пъти семейния произход на Хитлер. Първото разследване, публикувано през 1932 г., установява, че бащата на Хитлер е извънбрачен, роден е от 42-годишна неомъжена жена и неизвестен баща. Второто разследване установи, че майката на Хитлер е била наета като домашна прислужница в резиденцията на барон Ротшилд от Виена. Малко след това Хитлер заповядва убийството на Долфус през 1934 г.

Веднъж Адолф Хитлер казал на своя племенник Уилям Патрик Хитлер: „Тези хора не трябва да знаят кой съм … Не трябва да знаете откъде идвам и от кое семейство съм.“

В опит да изтрие всички доказателства, които биха могли да доведат Хитлер обратно при Ротшилдови, хората не само са били убити, но и цялото село Долерсхайм (откъдето е дошла бабата на Хитлер) е било напълно унищожено по заповед на Хитлер …

Адолф Хитлер, фюрерът, не излезе от нищото. Ние вярваме, че той е бил Ротшилд. Може и нелегитимен, но все пак. Видяхме в предишната поредица, част 5, как незаконният Джеймс Алефантис Ротшилд беше изтласкан от семейството да играе много важна роля в американския елит и техния Пицагейт. Е, и Адолф Хитлер беше изтласкан по същия начин, за да повлияе на резултата от поредната война на Кабала. Хитлер бил голям почитател на основателя на йезуитите Игнатий от Лойола. Той каза: „Научих много от Ордена на йезуитите. Досега никога не е имало нещо по-грандиозно на земята от йерархичната организация на католическата църква. Прехвърлих голяма част от тази организация в собствената си партия”. Хитлер нарича Хайнрих Химлер (изобретателя и организатора на Холокоста): райхсфюрерът на SS и го сравнява с Игнатий от Лойола: „Мога да видя Химлер като нашия Игнатий от Лойола”.

„Организацията SS е създадена от Химлер съгласно принципите на йезуитския орден. Техните разпоредби и духовните упражнения, предписани от Игнатий от Лойола, бяха моделът, който Химлер се опита да копира точно. Титлата на Химлер като върховен началник на SS трябваше да бъде еквивалент на йезуитския генерал и цялата структура и насока беше тясна имитация на йерархичния ред на католическата църква. Абсолютното подчинение беше върховното правило; всяка заповед трябваше да бъде изпълнена без коментар”.

Хитлер се представи като решение на всички проблеми: той предлагаше работа във военната и оръжейната индустрия, той се отърва от всички, които обвиняваше за проблемите на Германия – евреите, циганите, комунистите, инвалидите и хомосексуалистите – и конфискуваше всичките им пари. Хитлер беше подкрепен от високоефективна пропагандна машина, водена от SS-овеца Йозеф Гьобелс, който проми мозъците на германския народ, че Хитлер е някакъв Месия и че евреите са причината за всяко зло. Е, всички знаем какво се случи. 85 милиона души загинаха през Втората световна война.

Но Кабалът още не беше свършил. Както може би знаете, след Втората световна война стотици хиляди евреи емигрираха в обещаната земя на Израел.

Но знаете ли, че тази миграция вече е била планирана от Кабала през 1917 г.?

22 години преди Втората световна война Палестина беше подарена буквално от Артър Джеймс Балфур (външен секретар на Обединеното кралство) от името на британското правителство. Сякаш нищо повече от шахматна фигура, една държава с жителите си беше подарена на … познайте кой …. лорд Лионел Уолтър Ротшилд!

Но … чакайте малко … 1917! Първата световна война дори още не беше приключила! Е, как така биха могли да говорят за дом за евреите? Еврейският геноцид дори още не беше започнал!

Говорим за Балфурската Декларация, подписана от самия Балфур на 2 ноември 1917 г.

Скъпи Лорд Ротшилд,

Имам голямото удоволствие да ви предам, от името на правителството на негово величество, следната декларация за съчувствие към еврейските ционистки стремежи, която беше представена и одобрена от кабинета.

Правителството на негово величество гледа благосклонно на създаването на национален дом за еврейския народ в Палестина и ще положи всички усилия, за да улесни постигането на тази цел, ясно разбра, че не трябва да се прави нищо, което може да накърни гражданското и религиозното право на съществуващи нееврейски общности в Палестина или правата и политическия статус, които се ползват от евреите във всяка друга държава.

Ще бъда благодарен, ако донесете тази декларация до знанието на ционистката федерация.

Артър Джеймс Балфур

Нито евреите, нито палестинците знаеха за това. Това беше поредният блестящ ход на нищо друго освен шахматните фигури на Кабала. Това, което беше представено като доброкачествено действие в полза на евреите, беше – за пореден път – стратегията „разделяй и владей“. Може да завърши само с поредната война, този път между евреи и палестинци.

22 години след подписването на Балфурската декларация еврейският народ беше убиван съзнателно и с желание. Защо? Защото Ротшилдови и другите Кабалски семейства имаха само един фокус: Йерусалим. Не случайно толкова много членове на семейството имат Соломон в своето име. Храмът на Соломон, Храмовият хълм и следователно земята на Израел беше техният основен приоритет. Скоро ще ви кажем защо и ще изложим най-дълбоката и най-тъмната им тайна … Засега милиони евреи бяха жертвани, за да стигнат дотам.

Следват много повече войни, като войната във Виетнам (1955-1975), Студената война (1947-1962) … Всички бяха подбудени и двустранно финансирани от Кабала. По този начин хората по целия свят бяха държани в страх. Парализирани и бедни. Разделени и подчинени. След като разберете и видите стратегията им, не може да я забравите.

Но най-лошото тепърва предстоеше. Защото времената се променяха и Кабалът адаптира стратегията си с течение на времето. Ключови думи в техния вечен план за завладяване на света? Омраза – Отмъщение – Пренебрежение …

Тези три думи бяха идеално комбинирани в един документ: Протоколите на учените-старейшини на Сион.

ОБОБЩЕНИЕ:

Всички войни бяха подбудени от Кабала. Всичко беше планирано, всяка необходима пешка беше изтласкана напред, за да изпълни злия план на Кабала. Целта беше да спечелят повече пари и да получат повече власт над хората, които кървяха и умираха като нищо повече от една злощастна необходимост …

До края на Втората световна война милиони хора загинаха. Всички, които бяха различни, всички, които говореха, бяха убити. Крайната изкупителна жертва, еврейският народ, беше жертвана доброволно и съзнателно, за да поемат контрола над Израел. От този момент нататък ционистите поеха властта. Палестинският народ, по начало живял в Израел, беше покорен в поредната война на Кабалa …

Паралелите между нацистка Германия и настоящото състояние на нещата в много европейски страни са необичайни. Хитлер започна със Закона за извънредните ситуации, който сега е в сила в повечето европейски страни. След това прокара Закона за Разрешението, като му даде пълен контрол да стане диктатор, какъвто беше.

Искате ли да разберете какво още са ни подготвили?

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-3/

Предишна статия

„Дайте възможност на хората да мислят, че управляват, и тогава те ще бъдат управляеми.“

Следваща статия

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПАДАНЕТО НА КАБАЛА (СУБТИТРИ) – ЧАСТ 2

Други интересни